Categorii
Horoscop Anual Horoscop dragoste

Zodiile si relatiile

Ce semnează fiecare dintre stea iubire sau ură într-o relație? Această persoană este un meci potrivit pentru tine? Îi poți satisface nevoile? Vă potriviți factura? Puteți face două să funcționeze? Sau nu veți reuși să vă conformați așteptărilor celuilalt? Iată o scurtă defalcare a lucrurilor pe care le urăște fiecare semn de stea, precum și a celor pe care le adoră, într-o relație unică.

Ce caută zodiile într-o relație?

Gemenii este un meci bun pentru tine? Puteți satisface nevoile unui Capricorn? Îți încadrezi factura a ceea ce caută un Leu într-o relație? Iată care este ceea ce caută fiecare semn al stelei într-o relație.

Te tot întrebi ce vrea fiecare semn de stea din relațiile lor romantice?

Berbec

Ce le dezactivează: Berbecul urăște să i se spună ce să facă. De asemenea, urăsc că li se spune ce pot sau nu pot face. Sunt extrem de încăpățânați și cu opinie, așa că spunându-le că greșesc sau încearcă să se răzgândească (despre orice) le poate frustra cu adevărat.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Le place să primească complimente și să se simtă admirate. De asemenea, le place să li se spună că au dreptate!

Taurul

Ceea ce le dezactivează: Taurul nu se poate simți nesigur, deci au o toleranță foarte mică pentru comportamentele care le declanșează gelozia. Ei trebuie să simtă că pot avea încredere în tine. Nici nu vă gândiți să flirtați cu alți oameni în fața lor!

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Le place să fie cu cineva care-și împărtășește gustul pentru confort și petrec cât mai mult timp cu ei.

De când ești aici citește și:

Gemeni

Ce le dezactivează: Gemenii urăsc să fie interogați de unde au fost sau de unde merg. De asemenea, li s-a părăsit ideea de a avea același cerc social ca partenerul lor. Evitați să ieșiți ca încleștați sau co-dependenți.

Ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Le place să fie prieteni cu iubitul lor. Le place, de asemenea, să fie intrigați intelectual și să știe că pot conta pe ceilalți importanți pentru a-și vorbi mintea.

Rac

Ce le dezactivează: dacă nu încercați să-i deprimați și să le declanșați tendințele de suicid, nu faceți niciodată greșeala de a-i oferi Cancerului umărul rece. Îl vor lua ca un semn că doriți să-l numiți încetează și se vor simți lipsiți de dragoste.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Au nevoie de dragoste și afecțiune, dragoste și stabilitate, iubire și permanență … și iubire. Adoră să fie liniștiți în mod constant că partenerul lor are doar ochii pentru ei.

De când sunteți aici, citiți și: Ce vor bărbații de la femei pe baza semnului lor zodiacal

Leu

Ceea ce le dezactivează: Leul se resentește ca și cum cealaltă jumătate a lor nu le arată suficient respect, mai ales în prezența altora. Orice faceți, asigurați-vă că nu le înfățișează, nici nu le formează, nici nu le formează și nu le subminează prestigiul.

Ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: le este greu să reziste oamenilor care îi comoară și îi dușcă cu admirație!

Fecioara

Ce le dezactivează: Fecioara urăște să aibă lucrurile reorganizate. Sunt obsedați de ordine și așteaptă să găsească totul în același loc în care l-au lăsat! De asemenea, le este greu să tolereze întârzierile și indecizia.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Adoră sentimentul ca și cum pot avea încredere în partenerul lor. De asemenea, le place să li se arate dragoste prin acțiuni în loc de cuvinte.

De când sunteți aici, citiți și: Întrebarea Una nu trebuie să puneți niciodată fiecare semn zodiacal

Balanta

Ce le dezactivează: Balanta are o aversiune uriașă la tensiune, conflict și confruntare. Evitați pornirea argumentelor sau ridicarea tonului vocii, cu excepția cazului în care aveți motive foarte bune pentru a face acest lucru!

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Le place să fie cu cineva care își împărtășește gustul rafinat și cu care simt că pot deveni parteneri de viață.

Scorpion

Ce le dezactivează: Scorpionul urăște sentimentul că nu pot avea încredere în partenerul lor. Evitați să faceți sau să spuneți ceva pe care l-ar putea percepe ca suspect sau manipulabil emoțional, sau puteți să le săruți la revedere!

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Ei nu se așteaptă să fie duși cu laude extravagante, dar o adoră când cealaltă jumătate arată apreciere pentru determinarea și puterea caracterului lor.

Din moment ce sunteți aici citiți și: 4 lucruri de luat în considerare atunci când vă deplasați cu fiecare dintre cele 12 semne zodiacale

Sagetator

Ce le dezactivează: Săgetătorul se cutremură la gândul unei relații în care cei doi parteneri sunt atașați la șold. De asemenea, detestă că sunt presionați să se angajeze pe termen lung.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Le place să trăiască în moment și să fie cu cineva care împărtășește o mentalitate similară, dragostea lor de aventură, precum și nevoia lor insaciabilă de experiențe noi.

Capricorn

Ce le dezactivează: au de lucru? Nu-i distrageți și, mai ales, nu le plângeți niciodată pentru a-și acorda prioritate carierei peste orice altceva. Și-au făcut planuri pentru noapte? Du-te alături de ei, fără întrebări.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai multe: fii transparent și simplu cu ei și asigură-te că acțiunile tale sunt în concordanță cu cuvintele tale.

Din moment ce sunteți aici citiți și

Varsator

Ce le dezactivează: Vărsătorul urăște sentimentul legat. Când simt că libertatea și independența lor sunt amenințate, aleargă spre dealuri și nu se uită niciodată înapoi! Evitați să ieșiți la nevoie sau posesivi.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Adoră să fie cu cineva care își respectă nevoia de timp și spațiu personal, le împărtășește idealurile și îi susține în eforturile lor de a face lumea un loc mai bun.

Pesti

Ceea ce le dezactivează: Peștii sunt un visător născut natural, așa că se resimt fiind forțați din lumea lor de vis. Nu încercați să-i faceți să-și verse ochelarii de trandafir și să vă privească lumea prin ochi.

Ceea ce îi ține să se întoarcă pentru mai mult: Adoră să-și cunoască cealaltă jumătate este să înțeleagă despre slăbiciunile lor și le apreciază natura lor sensibilă și romantică.

De când ești aici citește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *