Categorii
Articole Horoscop

Cele mai tolerante zodii

Toleranţă. Un concept cu care unele semne stelare sunt mai familiare decât altele. Și toleranța pare să sară ușa imediat după ce romantismul s-a despărțit sau imediat ce relația se confruntă cu turbulențe din alte motive. Anumite semne de stea sunt proiectate să se prindă mai repede sub presiune, în timp ce altele își vor arăta partea tolerantă în cazul în care relația va fi supusă șanțurilor și săgeților de la un aspect indignant. Folosind astrologia, vom elimina totul pentru voi, dragi Prieteni ai Horoscopului, de la cei mai atenți la cei mai puțin toleranți, folosind comportamentul lor atunci când se confruntă cu probleme de relație ca un ecartament.

Cât de tolerant ești atunci când vine vorba de probleme legate de relații?

Cel mai tolerant semn atunci când vine vorba de probleme legate de relație ești tu, atât de tolerant-așa-că-am putea-doar-gobble-you-up Libra. Da, tot ceea ce cântărești acolo nu va face altceva decât să fii singur sau să pui pe barcă pentru că, chiar dacă poți fi înfruntat, îți place să faci din relația ta o zonă fără lupte. Următoarea pe lista noastră, și doar să lipsești pe primul loc ești tu, dragă, acceptarea Racului. Da, ești o persoană cu inima moale, odată ce ai dat-o pe ai tăi și într-adevăr vei pune în valoare multe în numele iubirii și a fii iubită. Apoi ajungem la un alt semn de apă, da, dragi Pești. Ești un credincios ferm în proprietățile de reîntâlnire și vindecare ale romantismului și ale dragostei care le cucerește pe toate, motiv pentru care ești întotdeauna foarte tolerant chiar și atunci când micuța ta barcă de dragoste lovește ape ciudate și infestate de rechini. Iată că te privesc Capricornul și capacitatea ta, cum ar fi numele tău de capră de munte, de a elimina medii ostile. Tendința dvs. de a gândi strategic și pe termen lung vă ajută foarte mult să vă mențineți nivelul de toleranță și vă plasează destul de sus pe lista noastră. În continuare, în rundown-ul nostru dintre cele mai și mai puțin tolerante semne stelare, avem un alt semn pământesc, Taurul. După cum știm cu toții, voi taurii aveți răbdare infinită și elastică, împreună cu faptul că atunci când formați legături de iubire, sunt la fel de elastice și de retrase de neîntrerupt. Atunci ajungem la semnul opus, Scorpion. Sunteți cunoscuți pentru „liniștea” dvs. și pentru a nu reacționa într-un mod genunchi, iar acest lucru provine dintr-un loc de toleranță, plus că sunteți construiți din lucruri mai dure decât înfiorări la primul vârf al vremurilor grele. Toti Gemini si Virgos de acolo se leaga pe locul urmator. De ce? Căci sunteți amândoi conduși de Mercur, o planetă care vă oferă o logică minunată care vă crește toleranța și înțelegerea, ajutându-vă să nu permiteți tuturor acele mici gânduri și sentimente distructive să intre în calea voastră și să vă distrugă nivelul perspectivă.

Continua să citești:

Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal
3 motive pentru a te îndrăgosti de fiecare semn stelar.
Cât de bine comunicați? Mercur și elementele

Acum ajungem în zona cea mai puțin tolerantă, începând cu Săgetătorul. Yup Sag, tu arcașii au fost cunoscuți să înceapă când viața va fi dificilă, iar prin asta ne referim la cantering pe ușă! Acum ajungem la alte două semne opuse, Leu și Vărsător. Voi Leos sunt constante în atâtea domenii ale vieții voastre, dar puteți avea o siguranță mai scurtă cu toleranța și aveți tendința să o luați personal atunci când cealaltă jumătate nu simte exact ceea ce simți în același timp. În timp ce, alături de tine, dragă Vărsător, poți fi un pic intolerant la nebunia sau nesiguranțele altor persoane, nu-i așa? Sau dați impresia că oamenii ar trebui să se strângă. Poate că nu vrei să spui, dar da. Apoi ajungem la semnul cel mai puțin tolerant dintre toate: Berbec! Ești prea nerăbdător să fii tolerant odată ce va trece perioada de lună de miere, dar mare lucru este că nu ești ipocrit și nu te superi un pic dacă alții sunt intoleranți la tine și la comportamentul tău mai ascuțit sau când te cunoști ‘ ești exigent sau puțin înfiorător și atât de îndrăgostit!

Continua să citești:

Vedeta semnează și cât de repede învață din greșelile lor.
Steaua semnează și se despart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *