Categorii
Articole Horoscop Horoscop dragoste

Ce cauta fiecare zodie intr-o relatie

Ce vrea fiecare semn de stea de la relațiile sale romantice? Iată un rezumat al ceea ce așteaptă fiecare semn de stea de la celălalt semnificativ.

Vedeta semnează și ce au nevoie într-o relație

Berbec

Există două lucruri pe care Berbecul nu le poate trăi fără: acțiune … și sex! Se plictisesc ușor și au un șir erotic puternic, așa că au nevoie de un partener care urăște monotonia la fel de mult ca și cu care pot împărtăși o legătură sexuală pasională. De asemenea, refuză să facă compromisuri asupra independenței lor.

Taurul

Taurul se așteaptă ca celălalt semnificativ să fie loial și pe deplin devotat lor. Dacă partenerul lor nu reușește să le ofere siguranța și stabilitatea emoțională pe care o caută, nu vor rămâne prea mult timp. De asemenea, au nevoie de cealaltă jumătate pentru a-și împărtăși aprecierea atât pentru plăcerile materiale, cât și pentru cele senzuale ale vieții.

Continuați să citiți: 3 lucruri pe care le moare să vi le spună!

Gemeni

Gemenii își doresc o bună comunicare și varietate. Vor să fie cu cineva cu care să-și poată împărtăși gândurile și ideile. Ei au nevoie de un partener care să fie capabil și dispus să-i provoace intelectual, să țină pasul cu setea de cunoștințe și să rezolve problemele prin dialog.

Rac

Racul caută căldură emoțională și intimitate în relațiile lor romantice. Au nevoie de un partener atent și afectuos, care să le aprecieze natura sensibilă și să-i poată face să se simtă în siguranță emoțională. De asemenea, se așteaptă ca partenerul lor să fie suficient de empatic pentru a putea simți atunci când se simt răniți sau neglijați.

Continuați să citiți: Astrologie și căsătorie

Leu

Leu cere atenție! Au nevoie de cineva care să le facă să se simtă speciale, unice, dorite și admirate – cu alte cuvinte, cineva care este dispus să le trateze ca pe un rege / regină! Ei nu vor juca nimeni al doilea personaj. De asemenea, ei refuză să fie împăcați și își doresc ca cealaltă jumătate să le împărtășească gustul pentru lux.

Fecioară

Fecioara trebuie să se simtă nevoie. Ei caută pe cineva care nu le va lua de la sine. Acestea tind să fie umile, așa că nu sunt deosebit de exigente în relațiile lor. Pur și simplu își doresc ca partenerul lor să fie apreciat de generozitatea lor și de efortul depus pentru ca relația să funcționeze și să își arate aprecierea prin acțiuni.

Continuați să citiți: 3 lucruri pe care NU trebuie să le faceți pentru a-l păstra, pe baza semnului său stelar.

Balanța

Balanta cauta o relatie bazata pe cooperare. Se așteaptă ca cealaltă jumătate a lor să fie la fel de investită în relație precum sunt. De asemenea, au nevoie de partenerul lor pentru a înțelege și pentru a aprecia pacea și armonia la fel de mult ca și ei; nu există loc în viața lor pentru persoanele care nu își pot controla starea de spirit!

Scorpion

Pentru Scorpion, este vorba doar de încredere. Se așteaptă ca celălalt semnificativ să le spună întotdeauna adevărul, întregul adevăr și nimic altceva decât adevărul! Urăsc sentimentul că ar fi înșelat sau mințit. De asemenea, refuză să facă compromisuri cu privire la nevoile lor sexuale; au o puternică acțiune sexuală și nu pot trăi fără pasiune!

Continuați să citiți: 5 semne că este cu adevărat în voi

Săgetător

Săgetătorul caută pe cineva care își prețuiește libertatea la fel de mult pe cât îi prețuiește. Nu le este bine să fie legat. De asemenea, își doresc un partener care își împărtășește setea insaciabilă de noi experiențe; nu ar putea fi niciodată cu cineva care nu și-a respectat nevoia de emoții și aventuri.

Continuați să citiți: modul în care bărbații Zodiacului își exprimă dragostea

Capricorn

Capricorn are nevoie de un partener care să fie de încredere – cineva de care pot depinde. Nu au răbdare pentru persoanele iresponsabile sau frivole. Ei apreciază consecvența între cuvinte și acțiuni mai presus de toate, așa că se așteaptă ca cealaltă jumătate a acestora să se comporte într-un mod matur, sensibil și să respecte promisiunile pe care le fac.

Vărsător

Vărsătorul se așteaptă ca ceilalți importanți să le respecte nevoia de spațiu personal și independență. Ei urăsc să fie presionați sau li se spune ce să facă. Sunt fără compromisuri când vine vorba de libertatea lor. De asemenea, au nevoie ca cealaltă jumătate a lor să fie la fel de cinstită și grijulie ca prietenii lor.

Continuați să citiți: Cum semnele stelelor păstrează scânteia în viață în dragoste?

Pești

Pestii cauta un partener care este deschis afectiv. Nu sunt tăiați pentru singurătate; o experimentează ca singurătate, așa că le place să petreacă cât mai mult timp cu celelalte semnificative. De asemenea, au nevoie de partenerul lor pentru a înțelege dificultățile lor de a face cu probleme practice, de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *