Categorii
Articole Horoscop

Sfaturi de îngrijire de sine, pentru zodia ta

Sunt sigur că conceptul de a-ți pune propria mască înaintea celorlalți, în cazul unui accident de avion, este o frază care a devenit mult mai retrasă și clișeană în acest moment, dar adevărul din această afirmație nu a fost niciodată mai relevant. Într-o societate care se ocupă cu o mentalitate de a merge mai departe, trebuie să ne amintim de lucrurile care ne permit „să mergem” în primul rând.

Modul în care ne descurcăm zilele noastre și ne tratăm pe noi înșine, corpurile și împrejurimile noastre spun adesea multe despre nivelurile noastre de sănătate. Cum putem fi în slujba altora fără să ne dăm noi înșine lucrurile de care avem nevoie pentru a prospera?
Iată sfaturi personalizate de îngrijire pentru fiecare semn al zodiacului …

{P.S. Nu știți semnul dvs. lunar? Introduceți ziua de naștere și ora în Planet Watcher pentru a vedea unde se încadrează simbolul lunii!}

♈ Luna Berbec
(21 martie – 19 aprilie)
Berbecul cu energie ridicată nu este niciodată în pierdere pentru idei noi noi! Acesta este motivul pentru care cel mai bun medicament pentru nevoile de îngrijire de sine din Berbec este cu siguranță exercițiile fizice, cel mai bine făcute în aer liber sub soare, unde își pot lăsa energia într-un mod sănătos. Acest lucru poate însemna grădinărit, alergare, ciclism, patinaj sau orice tip de mișcare care vă oferă o grabă de adrenalină. Poate suna super simplu, dar dacă vă simțiți un pic trist sau supărat, de obicei tot ce trebuie să faceți este să vă faceți corpul să se miște zilnic pentru a vă întoarce din nou în firea voastră!

♉ Luna Taur
(20 aprilie – 20 mai)
Taurul este un muncitor foarte greu atunci când merg după ceva ce își doresc. Cea mai bună îngrijire de sine pentru tine implică de obicei o doză bună de relaxare, mai ales de natura senzuală. Acest lucru poate însemna să te bucuri de o masă foarte bună, bogată, să te relaxezi în fața unui film sau un spectacol, să primești un masaj, să faci o baie aromaterapie lungă sau să faci o plimbare într-o grădină de trandafiri cu miros dulce. Permiteți-vă timpul să luați lucrurile lent sau pur și simplu să nu faceți nimic deloc și vă veți simți din nou în cel mai bun moment în cel mai scurt timp!

♊ Luna Gemeni
(21 mai – 20 iunie)
Gemenii se pot îndrăgosti de multitask și pot avea o perioadă foarte relaxantă de relaxare, deoarece ședința încă își poate face mintea foarte neliniștită. Pentru dvs., o reîncărcare bună poate însemna să descoperiți un puzzle, să ieșiți să faceți poze în jurul orașului, să stați cu prietenii cu gânduri similare (în special Balanta și Vărsătorul) sau să discutați cu ei la telefon în timp ce vă curățați casa și faceți rufe. Gemenii au nevoie și de mult aer proaspăt, așa că deschideți o fereastră sau așezați-vă afară pentru câteva exerciții de respirație profundă.

♋ Luna Rac
(21 iunie – 22 iulie)
Cancerul este zeița autohtonă a zodiacului, așa că nu este de mirare de ce aș recomanda să-ți faci menaj ca o modalitate de a-ți reîmprospăta atmosfera. De asemenea, s-ar putea să vă bucurați foarte mult de la a lucra la proiecte creative sau de a pregăti o masă caldă pentru a vă aduce familia împreună în jurul mesei. Cu toate acestea, unul dintre cele mai bune moduri de a vă scutura de energie proastă este de a merge să înotați într-un lac sau o piscină comunitară. Ești semn de apă până la urmă!

♌ Luna Leu
(23 iulie – 22 august)
Ca un Leu îndrăzneț și înflăcărat, este posibil ca tipul tău de îngrijire de sine să nu fie pentru toată lumea. De fapt, prosperați la muncă sau exerciții fizice solicitante și active. O modalitate bună de a-ți reînvie sufletul este să te angajezi în unele CrossFit, culturism, ridicarea greutății sau ceva care îți face cu adevărat inima să pompeze, mai ales dacă poate fi făcut în aer liber sub soarele luminos. Vă puteți simți de asemenea concediat când lucrați la promovarea unui proiect creativ de care vă simțiți bine!

♍ Luna Fecioara
(23 august – 22 septembrie)
Ca Fecioară însuți, veți prospera mai ales într-un mediu îngrijit și curat, astfel încât rutina dvs. de auto-îngrijire poate implica destul de mult să vă aranjați sau să vă organizați. Adunarea de lucruri vechi și ducerea lor la un magazin de prosperare sau la un centru de donații vă poate ajuta să vă eliberați spațiul în mintea voastră. Dacă acest lucru sună prea stresant pentru natura ta meticuloasă, o plimbare meditativă în aer liber undeva calmantă și neîncărcată, în special printre copaci, te poate ajuta să te simți înviorat. Remediile din plante pot avea, de asemenea, un efect minunat asupra stării tale de spirit!

♎ Luna Balanta
(23 septembrie – 22 octombrie)
Librele adoră să fie în preajma prietenilor lor, dar, uneori, toți acei oameni mulțumiți pot aduce un impact asupra corpului, minții și spiritului tău. Ca semn de aer, ieșirea singură pentru a respira aer curat poate avea un efect de detoxifiere foarte frumos asupra sistemului dumneavoastră. De asemenea, prosperați în împrejurimi frumoase, așa că ordonarea și decorarea sau cumpărăturile pentru câteva flori proaspete vă pot lumina cu adevărat atât starea de spirit, cât și casa. Dacă îți dorești să te afli în preajma oamenilor, o implicare socială sau un partid cheie pus de altcineva îți poate ridica mintea.

♏ Luna Scorpion
(23 octombrie – 21 noiembrie)
Ca un gânditor profund și cineva care tinde să își simtă emoțiile destul de puternic, formele constructive de eliberare emoțională pot fi cel mai bun medicament pentru semnul tău apos. Drama, arta și discuțiile terapeutice îți pot liniști sufletul ca nimic altceva, indiferent dacă te angajezi în propriul proiect sau mărturiști la auto-exprimarea creativă a altei persoane. Apa, desigur, este de asemenea uimitoare pentru eliberarea emoțiilor crude. O plimbare pe lângă ocean, lac sau râu sau pur și simplu o baie lungă aprinsă de lumânări poate fi o modalitate minunată de a vă ajuta să reveniți în flux cu senzația de viață reîncărcată.

♐ Luna Sagetator
(22 noiembrie – 21 decembrie)
Spre deosebire de multe alte semne, Săgetătorul preferă în principal să fie în mișcare. Este posibil să aveți probleme pentru a vă relaxa sau a sta într-un loc prea mult timp, pentru că mintea tânjește să rătăcească și să experimenteze lucruri noi. Sportul și călătoriile pot fi deosebit de utile pentru dvs. și pot fi de fapt una dintre singurele momente în care vă puteți simți cu adevărat relaxat! Dacă nu puteți face asta, timpul petrecut în aer liber jucându-vă cu un însoțitor canin poate face trucul, la fel cum puteți sta cu o carte intrigantă sau să scrieți într-un jurnal în timp ce vă angajați într-o vizualizare creativă a aspectului și ar simți viața voastră ideală. .

♑ Luna Capricorn
(22 decembrie – 19 ianuarie)
Jucăria este foarte importantă pentru Capricorn să cultive, deoarece acestea pot fi destul de serioase și puțin prea auto-compuse uneori. Ca semn al Pământului, trebuie să petreci mult timp în aer liber, în special în preajma copacilor, indiferent dacă asta înseamnă să mergi la plimbare sau să îți permiți să cobori și să murdărești buruieni în grădina ta. Și dacă toate celelalte nu reușesc, sunteți unul dintre acele semne care de fapt se apucă de organizare și verifică lucrurile de pe lista dvs. de activități! Dacă sunteți prea supărat sau copleșit pentru a fi productiv, începeți mai întâi să lucrați la lucrurile ușoare pentru a vă da un sentiment de realizare pentru a putea trece la lucrurile mai mari pe care le-ați planificat pentru voi.

♒ Luna Varsator
(20 ianuarie – 18 februarie)
Deși Vărsătorul are tendința de a favoriza o singură perioadă de timp pentru a se pierde în interesele lor unice, a se alătura cu suflete asemănătoare pentru a vă ajuta, a face voluntar sau pur și simplu pentru a sta afară poate fi o modalitate excelentă de a apăsa butonul de resetare a stării tale de spirit și de a-ți reveni. inspirat. Ca semn de aer, ai nevoie și de o doză bună de aer proaspăt în fiecare zi – chiar mai bine dacă poți ieși într-o zonă montană undeva să te îmbie în peisaj și să-ți umpli plămânii cu energia lor electrică. Hatha yoga poate aduce, de asemenea, o eliberare sufletească a oricărei emoții pe care le-ai ignorat!

♓ Luna Pesti
(19 februarie – 20 martie)
Ca un semn care preferă în cea mai mare parte să trăiască în propria lor lume de vis, uneori puteți prelua prea multă energie stagnantă dacă petreceți prea mult timp visând și nu aveți suficient timp făcând. În timp ce o retragere solo poate fi în mod excepțional calm pentru sufletul tău dorit de spațiu sacru, timpul petrecut pur și simplu creând locul în care te afli, poate aduce și o eliberare de bun venit. De asemenea, este foarte important pentru dvs. să vă „simțiți” emoțiile pentru a putea lucra prin ele. Jurnalizarea gândurilor sau petrecerea timpului plutind în apă poate ajuta la stimularea minții tale pentru a elibera orice gânduri, idei, emoții sau sentimente care nu te mai servesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *