Categorii
Articole Horoscop

Semnele stelelor si banii

Astrologia vă poate ajuta să vă îmbunătățiți relația cu banii. Horoscopefriends este aici pentru a vă oferi o perspectivă asupra modului în care fiecare semn de stea tratează problemele financiare, precum și pentru a vă spune ce culori sunt asociate cu norocul în avere.

O întrebare care i-a preocupat întotdeauna pe astrologi este măsura în care graficul de naștere al unei persoane poate dezvălui dacă va avea noroc în chestiunile bănești. Este cea mai mare parte a doua, a noua și a unsprezecea casă în astrologie, care sunt asociate cu chestiuni financiare.

Dacă Jupiter – planeta bogăției și a norocului – se afla în oricare dintre aceste case în momentul nașterii unei persoane, este un indiciu că va atinge un statut financiar bun. Dacă planeta de dragoste Venus sau iubitul ei Marte sunt plasate în oricare dintre aceste case, acestea semnifică stabilitatea financiară. Pe de altă parte, amplasarea comandantului lui Saturn în oricare dintre aceste case indică o strângere financiară.

A patra casă este asociată cu luxul, proprietățile imobiliare și proprietățile, astfel încât amplasarea lui Venus în ea sugerează o viață deosebit de confortabilă. Folosiți serviciul nostru gratuit pentru a vedea dacă este vreunul dintre acestea în cazul graficului dvs. de naștere.

Zodia ta de stele și banii

Astrologia vă poate ajuta să vă îmbunătățiți norocul financiar prin creșterea conștientizării de sine și evidențierea la care trebuie să acordați atenție, dar trebuie să vă amintiți că nu vă poate schimba magic viața în bine. Stelele îi ajută pe cei care se ajută pe ei înșiși!

Berbec

Oamenii născuți sub zodia stelară a Berbecului sunt capabili să obțină succesul financiar într-o perioadă scurtă de timp prin excelarea la locul de muncă. Ceea ce i-ar putea împiedica să ajungă acolo este tendința lor de a fi credibili și de a cădea pentru măgulire și sfaturi rele. Ei trebuie să fie precauți și să învețe să exercite o bună judecată. Sunt deosebit de concurenți și prosperă la succes, așa că se retrag rar la o vârstă fragedă. Culoarea care poate aduce norocul Berbecului în afaceri este roșul.

Taur

Oamenii din Taur sunt de obicei foarte buni la meseria lor, deoarece sunt harnici și perspicace. Deseori dau celorlalți impresia că sunt mai buni din punct de vedere financiar decât sunt cu adevărat, pentru că se îmbracă frumos și își gestionează banii cu experiență. Își iau cele mai solide decizii financiare atunci când sunt distrași de influențe exterioare. Culoarea care poate aduce norocului Taur în chestiunile legate de bani este albastru. Dacă aveți o întrebare, întrebați tarotul – este gratuit!

Gemeni

Este greu de prezis dacă un Gemeni va avea sau nu un succes financiar, deoarece oamenii din Gemeni nu realizează foarte rar cariere sau planuri financiare specifice. Ei ar trebui să aleagă și să se lipească de o profesie care să le permită să-și valorifice elocvența înnăscută și duhul rapid. De asemenea, ar trebui să încerce să reziste tentației jocurilor de noroc și a banilor ușori. Gemenii își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în argint și alb.

Rac

Persoanele născute sub semnul stelar al Racului tind să fie conștiente de bani; încearcă să salveze pentru o zi ploioasă. Cei dintre ei care au fost crescuți într-un mediu contestat financiar sunt susceptibili să își îmbunătățească situația financiară printr-o muncă dură și harnică. Oamenii bolnavi de cancer sunt adesea tentați de promisiunea unui profit rapid, dar este puțin probabil să reușească să câștige bani ușori. Sunt în maximul lor atunci când se angajează în proiecte cu risc scăzut. Culorile decât pot aduce Rac noroc în chestiunile bănești sunt verde, alb și crem. Obțineți ajutor suplimentar în luarea deciziilor dvs. verificând citirea dvs. psihică a zilei.

Leu

Leii au noroc în chestiuni de avere; ei tind să câștige bani în moduri neașteptate, chiar neortodoxe. Au un gust pentru viața bună, motiv pentru care, uneori, cad în capcana de a încerca să mențină un stil de viață pe care nu și-l pot permite. Ei urăsc gândul că sunt dependenți financiar de alți oameni, astfel încât să nu se poată susține pe ei înșiși poate scoate la iveală cel mai rău dintre ei. Culorile decât pot aduce noroc lui Leo în problemele de bani sunt galbenul, portocalul, verdele deschis și albul. Ai visat la bani? Află ce înseamnă asta în sensurile noastre de vis!

Fecioara

Fecioara este unul dintre cele mai harnice semne stelare ale zodiacului. Fecioarele sunt mult mai probabil să câștige bani muncind din greu decât prin a face o idee de ultimă oră. Acestea tind să fie materialiste, motiv pentru care pot fi strânse, dacă nu chiar înțepător, cu bani. În general, se dovedesc deosebit de pline de resurse atunci când vine vorba de economisirea de bani. Fecioarele își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în pasteluri și purtând accesorii strălucitoare.

Balanta

Gustul Libras pentru viața bună îi face adesea impulsivi în modul în care își gestionează finanțele. Ei nu sunt cei care să rețină cheltuielile. Din fericire pentru ei, au noroc de partea lor, așa că ocazional scapă de consecințele alegerilor lor slabe. Acei Libras care sunt economisiti financiar pot castiga bani investind pe piata bursiera. Oamenii născuți sub semnul stelei Balanță își pot îmbunătăți norocul, optând pentru haine în nuanțe de albastru. Nu este vorba doar de a câștiga bani, ci și de a cheltui. Aflați totul despre Venus, semnele vedete și bunul gust!

Scorpion

Natura suspectă a Scorpios îi face să se preocupe de asumarea riscurilor. Acest lucru îi determină adesea să rateze oportunități foarte profitabile. Cu toate acestea, aceștia fac investitori inteligenți și știu să economisească bani, așa că au de obicei mai mult de o sursă de venit. Își plătesc datoriile cât de repede pot, pentru că le experimentează ca o povară. Culorile decât pot aduce Scorpion noroc în problemele de bani sunt albastru și roșu închis.

Sageatator

Onestitatea Săgetătorului în problemele financiare nu este de neegalat. Oamenii Săgetătorului le-ar deteriora mai degrabă interesele decât să-și trădeze principiile. Este foarte puțin probabil să fie acuzați că a înșelat pe cineva fără bani. Cu toate acestea, cei dintre aceștia care au fost crescuți într-un mediu lipsit din punct de vedere financiar pot deveni îngrozitor de banii lor. Culorile care pot aduce noroc pentru Săgetător în problemele de bani sunt violetul și violetul.

Capricorn

Capricornii se străduiesc să devină independenți financiar cât mai devreme în viață; nu le place să se simtă îndatorat de părinții lor sau de oricine altcineva, pentru asta. Mai degrabă ar cheltui bani pe ei înșiși decât pe alții. Generozitatea lor este destul de impersonală și se bazează în mare măsură pe datoria morală; ei preferă să doneze caritate decât să dea bani fiecăruia. Culorile care pot aduce norocul Capricorn în chestiunea banilor sunt gri, violet, negru și violet. Fiți înțelept: consultați orele planetare înainte de a vă deplasa.

Varsator

Oamenii Vărsător sunt capabili să exceleze la orice slujbă în care se angajează pe deplin, dar, de obicei, sunt mai buni să câștige bani pentru alții decât pentru ei înșiși. Cei născuți dintr-o familie înstărită își manifestă rareori averea sau profită de oportunități pentru a o crește. Cu toate acestea, acei Vărsători care au fost crescuți într-un mediu cu probleme financiare ar putea deveni necinstit în probleme financiare. Persoanele Vărsător își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în albastru electric și în nuanțe de gri. Când este un moment rău pentru a face o investiție financiară? Când luna este gol, desigur!

Pesti

Oamenii născuți sub semnul stelar al Peștilor tind să se îngrijoreze foarte mult de securitatea lor financiară. Nu le place să fie îndatorați financiar de alte persoane și încearcă să rezume banii pentru o zi ploioasă. Uneori nu reușesc să își îndeplinească angajamentele financiare, deoarece iau decizii impulsive, deși bine intenționate, pe care ulterior le regretă fie din cauza sentimentelor lor de nesiguranță financiară, fie din cauza realizării că le-au supraestimat poziția financiară. Culorile care pot aduce noroc peștilor în chestiunile bănești sunt violetul și cremul. Descoperiți mai multe mituri și fapte despre semnele stelare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *