Categorii
Horoscop Anual Horoscop dragoste

Ce semne zodiacale sunt compatibile?

Am adunat acest ghid de resurse pentru a răspunde: Ce semne zodiacale sunt compatibile?

Te poți înțelege cu vreun semn zodiacal? Spunem că da! Înțelegând astrologia a ceea ce face ca toate cele 12 semne solare să bifeze, puteți afla ce semne zodiacale sunt compatibile, dar important, puteți fi compatibili cu oricine – chiar și persoanele cu care cei mai mulți iubitori nu vă vor împlini.

Hei, există și o legătură de suflet care transcende horoscopul tău. Și „ușor” nu este întotdeauna „bun”. În timp ce unele meciuri de dragoste din astrologie vor avea mai multă muncă decât altele, s-ar putea să crești mai mult din aceste conexiuni. Aflați modelul de horoscop al relației unice pentru fiecare semn.

În astrologie, distanța dintre două semne de pe roata horoscopului formează un unghi numit „aspect”. Aspectele creează un model energetic unic, care este fie armonios, fie provocator. Semnele astrologice ale partenerilor tăi trecuți și actuali fac parte din povestea respectivă. Există șapte aspecte posibile între semnele zodiacale, fiecare aducând propria sa energie unică. Aici, vă explicăm ce înseamnă fiecare pentru relațiile voastre, astfel încât să puteți afla ce semne zodiacale sunt compatibile.

Pe măsură ce clișeul merge, oamenii vin de-a lungul unui motiv, un anotimp sau o viață. Uneori, un partener aparent nepotrivit va inspira creșterea necesară. Poate că trebuie să-ți dezvolți generozitatea, să înveți să te afirmi, să rezolvi o dramă veche cu părinții. Poate fi o lovitură de scurtă durată în fund, un apel la acțiune. Așadar, când aruncați pe cineva, nu împușcați mesagerul!
Compatibilitatea semnelor zodiacale: Cele 7 unghiuri (Secretul distanței)
Deci, ce înseamnă comparația dintre două planete? Pentru a determina acest lucru, măsurăm distanța dintre ele. Există 7 unghiuri majore (sau „aspecte” în cosmospeak) care pot fi formate între cele 2 planete în cauză – și acestea sunt atât de importante încât chiar au propriile nume în astrologie, cum ar fi „trine” sau „pătrat”.

Aceste unghiuri / aspecte reprezintă energii diferite, unele ușoare și altele provocatoare. Adesea, există un mix de ambele tabele comparate – și în cadrul dvs. Descoperirea locurilor în care lucrurile sunt ușoare te poate ajuta să te joci la acele puncte forte și să adaugi mai multă energie la relația respectivă. Găsirea punctelor accidentate vă arată unde trebuie să vă compromiteți un pic mai mult pentru a vă păstra conexiunea armonioasă.
Urmează cele 7 unghiuri pe care le vom studia în această lecție.

Conjunct (același semn)
Îmbinând

Semisextil / Inconjunct (1 semn separat)
Frecare

Sextil (cu 2 semne)
Uşura

Pătrat (cu 3 semne)
Tensiune

Trine (cu 4 semne)
Armonie

Quincunx (cu 5 semne)
Ajustare

(Cu 6 semne)
Echilibru

Compatibilitate cu același semn: temperamente gemene
Cum spun ei, cum poți iubi pe altcineva decât dacă te iubești pe tine însuți? Dacă întâlnești pe cineva cu același semn, felicitări. Probabil că v-ați îmbrățișat problemele și ați acceptat umanitatea. Acum, puteți sărbători asta cu un spirit comun! Dacă nu ai învățat să te iubești pe tine, negi și toate, această relație poate inspira o acceptare crucială de sine. Amintiți-vă, totuși: #twinning ar putea fi confortabil, dar autonomia este importantă pentru a menține fricțiunea înfiorătoare. Mențineți o oarecare separare între viețile voastre, chiar dacă este ușor să stai împreună. În caz contrar, pasiunea s-ar putea răcori pentru o atmosferă frate-soră.

Energie: autoacceptare
1 semn în afară: momente incomode
Berbec: Pesti, Taur Taur: Berbec, Gemeni Gemeni: Taur, Rac
Rac: Gemeni, Leu Leu: Cancer, Fecioara Fecioara: Leu, Balanta
Balanta: Fecioara, Scorpion Scorpion: Balanta, Sag Sag: Scorpion, Capricorn
Vărsător: Capricorn, Pești Capricorn: Sag, Vărsători Pești: Vărsător, Berbec

Despre acest meci:
La fel ca vecinii de alături, cu un stil complet diferit de decorare, grădinărit și locuit, semnele de pe ambele părți ale tale pot stârni o vibrație de dragoste / ură instantanee. Desigur, toată fricțiunea poate duce la o chimie sexuală explozivă, chiar și la o căutare obsesivă de a-ți da seama reciproc (nu o vei face niciodată). Unii astrologi cred că fiecare semn este o versiune evoluată a celei dinaintea ei. Semnul după al tău este un profesor. Cu toate acestea, la fel ca un adolescent rebel care caută emanciparea de la un părinte, nu puteți admite niciodată că această persoană v-a învățat nimic. Această combinație cosmică poate crea rupturi dureroase și o tensiune sexuală înfiorătoare care persistă o viață întreagă.

Energie: frecare
2 semne în afară: BFF cu beneficii
2 meciuri separate (sextile) meciuri de dragoste:
Berbec: Săgetător, Vărsător Taur: Pești, Gemeni Rac: Berbec, Leu
Rac: Taur, Fecioară Leu: Gemeni, Balanta Fecioară: Cancer, Scorpion
Balanta: Leu, Sagetator Scorpion: Fecioara, Capricorn Sagetator: Balanta, Varsator
Capricorn: Scorpion, Pesti Varsator: Sagetator, Berbec Pesti: Capricorn, Taur

Despre acest meci:
Este ușor și ușor să întâlnim o persoană care trăiește două semne zodiacale. Semnele dvs. sunt întotdeauna un „element” compatibil (de exemplu, sunt un semn de apă și sunteți un semn Pământ, care sunt ambele de calitate „feminină”). Adesea veți avea valori și atitudini similare cu privire la politică, creșterea unei familii, pe care să o închirieze filme. Prietenia și comunicarea sunt reperele acestui aspect. Să fii cei mai buni prieteni este ușor. Menținerea scântei sexy în viață? Un pic provocator. Va trebui să structurați „nopți de întâlnire” sau să configurați scenarii care vă vor scoate din modul de amiciție.

Energie: prietenie, comunicare
3 semne în afară: frecare
3 semne de apartament (pătrate) meciuri de dragoste:
Berbec: Cancer, Capricorn Taur: Vărsător, Leu Gemeni: Pești, Fecioară
Rac: Berbec, Balanță Leu: Taur, Scorpion Fecioară: Gemeni, Săgetător
Balanță: Rac, Scorpion Capricorn: Leu, Vărsător Săgetător: Fecioară, Pești
Capricorn: Berbec, Balanta Varsator: Scorpion, Tauri Pesti: Gemeni, Sagetator

Despre acest meci:
Probleme mami și tati, cineva? Aspectul pătrat este un unghi dur, de 90 de grade, între două semne, care creează o dinamică push-pull. Relația te ajută să lucrezi prin probleme cu un părinte dificil, de obicei prin reactivarea rănilor vechi și dureroase. Pot fi lupte de putere și agende de ciocnire. Nu vă așteptați să dați înapoi și să vă ridicați picioarele în acest meci. Tensiunea dinamică vă va menține activ și activat. Desigur, asta ar putea fi exact ceea ce îți dorești. Oportunitatea aspectului „pătrat” este să te învețe cum să faci compromisuri cu un partener la fel de puternic. Când atingeți acel echilibru delicat, puteți face un „cuplu de putere” incontestabil – o adevărată forță care trebuie luată în calcul.

4 semne în afară: ușor ușor
4 semne de apartament (trine) meciuri de dragoste:
Foc: Berbec-Leu-Săgetător Pământ: Taur-Fecioară-Capricorn
Aer: Gemeni-Balanta-Varsator Apa: Rac-Scorpion-Pesti

Despre acest meci:
Ah, acasă dulce acasă. Semnul trine are același „element” ca al tău (foc, pământ, aer sau apă), creând o înrudire și armonie nerostite. În cele din urmă – nu trebuie să vă explicați în mod constant. Nu te-ai simțit niciodată atât de confortabil, atât de înțeles la nivel central. Aceasta este persoana pe care o puteți arăta și să vă îndepărtați sau să faceți o ușă deschisă când sunt acasă. Însă nu investiți într-un garderobă plin de curele elastice. În relațiile trine, va trebui să păstrați ceva mister pentru a păstra lucrurile captivante. Asigurați-vă că rămâneți activ și în mișcare și nu faceți totul împreună. Puțină autonomie face un drum lung pentru a păstra pasiunea în viață.
5 semne în afară: străinii Karmici
5 semne de apartament (Quincunx) meciuri de dragoste:
Berbec: Fecioara, Scorpion Taur: Balanta, Sagetator Gemeni: Scorpion, Capricorn
Rac: Sag, Varsator Leu: Capricorn, Pesti Fecioara: Varsator, Berbec
Balanță: Pești, Taur Scorpion: Berbec, Gemeni Săgetător: Taur, Rac

Despre acest meci:
Aceasta este o combinație fascinantă și complexă care sfidează explicația compatibilității semnelor zodiacale – cuplul ciudat original. Fie veți simți că sunteți cu prietenul vostru de suflet, fie cu diavolul întrupat. – Cum au sfârșit cei doi împreună? oamenii se vor mira. Legătura ta este intensă, nerostită, aproape secretă într-un fel. Persoana aflată la cinci semne distanță de semnul tău nu are nimic în comun cu tine astrologic. Va trebui să vă adaptați la diferențele dvs., ceea ce ar putea face o ajustare mare, eliminând chiar un stil de viață anterior. Pentru unul dintre voi, relația va fi despre sex și intimitate; pentru celălalt, datorie și serviciu. Dacă ați efectuat ambele lucrări necesare de conștientizare a propriei persoane, puteți face o echipă formidabilă atunci când vă puneți la punct. S-ar putea să vă reuniți și în scopuri karmice – de exemplu, pentru a avea un copil.

Energie: Karma, compromis, mutație
6 semne în afară: opoziții se atrag?

Meciuri de dragoste cu semn opus:
Zodia Berbec-Balotul-Scorpion Gemeni-Săgetător
Rac-Capricorn Leu-Vărsător Fecioară-Pești
Despre acest meci:

Semnul tău opus trăiește direct peste roata zodiacală de la tine. Cu toate acestea, aveți mai multe în comun decât sugerează numele. Acest semn poate fi extrem de compatibil, chiar și un meci de suflet gemene. Aveți fiecare un rol distinct, dar sunteți și o echipă de etichete. Cu un semn opus, sunteți provocat să creșteți ca persoană și să vă asumați responsabilitatea pentru partea dvs. din relație. Este ca și cum ai face un mare pas înapoi pentru a obține o perspectivă clară a vieții tale. Avem tendința de a vedea lucrurile dintr-un prim-plan, lipsind întreaga imagine prin hiper-concentrarea pe un detaliu sau două. Cu un semn opus, viața ta apare în relief, ca un tablou terminat. Deodată, totul are sens. Acest lucru poate fi un pic inconfortabil, dar dacă ați manifestat un parteneriat cu semn opus, înseamnă că sunteți gata să creșteți.

Energie: perspectivă, contrast, responsabilitate, în creștere
Ce semne zodiacale sunt compatibile ca un meci de dragoste? Deși credem că orice două semne se pot înțelege, există unele care vibrează mai bine decât altele. Aflați mai multe despre cheile compatibilității în horoscopurile noastre extinse de dragoste. Vă dezvăluim rețeta unei legături durabile în dragoste, sex, romantism și relații – împărtășind toate secretele testate în timp ale astrologiei! Aflați mai multe detalii cu privire la compatibilitatea semnelor zodiacale folosind instrumentul nostru pentru aplicarea dragostei:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *