Categorii
Articole Horoscop

Relațiile pe termen lung și semnul tău zodiacal

Unele semne zodiacale au ceea ce este nevoie pentru a fi cei mai buni parteneri de viață pentru relațiile de lungă durată, în timp ce alte semne se luptă cu ideea iubirii pe termen lung.

Compatibilitatea cu dragostea este un lucru amuzant și o perioadă de naștere exactă poate arunca atât de multe nuggets valoroase despre tine și partenerul tău cel mai compatibil, mergând pe horoscopurile tale și cât de bine se împletesc dacă, să zicem, ai în vedere căsătoria. Și relațiile pe termen lung nu se limitează la cele intime sau romantice și trebuie să recunoști că, cu un amic, este mult mai puțin complicat și s-ar putea să ai cea mai lungă relație de viață cu un prieten, deoarece există mai puțină presiune asupra lui lucrați și zone mai puțin sensibile, care pot să se aprindă și să sfârșesc conducând o pană între voi.

Ne-ar plăcea cu toții să ne gândim că ne vom bucura de o relație pe termen lung, dar unele semne zodiacale sunt mai bine decupate pentru asta decât altele? Horoscop Friends investighează …

Cele mai bune și mai rele semne zodiacale pentru un angajament pe termen lung

Începând cu semnele care sunt cele mai decupate pentru relațiile pe termen lung, Taurul este purtătorul standard. Acest lot minunat iubește ideea de permanență și de a construi lucrurile de-a lungul timpului, și nu doar din punct de vedere material, dar și emoțional, și astfel, pe termen lung, este un apel bogat pentru acest semn zodiacal. Într-un mod similar, Racul trebuie să fie necesar și iubește nostalgia și ideea de a construi o istorie comună împreună. De asemenea, trebuie să luăm în considerare faptul că niciunul dintre aceste semne nu poate fi deranjat cu dificultatea de a se despărți, în plus, sunt suficient de răbdători pentru a ne plimba orice voboli de-ai lor sau ai partenerului lor, având încredere că totul va veni bine în sfârșit și că greșelile se vor îndrepta singure. Dar ambele semne au și amintiri incredibil de lungi și Freud a spus că ceva ca fiecare persoană rămâne într-o relație pe termen lung în încercarea – în mod inconștient obține – de a răzbuna comportamentul rău al celuilalt sau de a trece continuu unul peste celălalt! Cine a spus că romantismul este mort!

Citește și: Semnele vedetei și ce caută într-o relație

Capricornul și Scorpionul, de asemenea, de obicei, semne zodiacale prietenoase pentru angajament, deoarece se implică atât de profund cu o persoană și le place faptul că viețile și inimile lor se împletesc pentru a forma o legătură de neînfrânat. Când pierd o iubire, este ca și cum ar pierde o membră.

Leul se rezumă la creșterea copiilor, iar leii ar putea rămâne alături de partenerul lor de dragul copiilor și, de fapt, să-l ducă pe el pe termen lung, unde ar fi pierdut dacă nu ar fi, și, evident, să fie bucuroși că au făcut-o . O mulțime de obiective / interese creative exterioare ajută, de asemenea, la menținerea Leos căsătorit cu ideea iubirii de lungă durată. Același lucru este valabil și pentru Vărsător și, chiar dacă acest semn zodiacal poate fi imprevizibil în majoritatea celorlalte lucruri, în relațiile sunt destul de constante și creaturi de obișnuință, ceea ce face ca relația pe termen lung să fie habitatul lor ideal. Acesta este, de asemenea, un semn privat aprig, deci cu atât mai puțini oameni trebuie să se deschidă în viață cu atât mai bine!

Citește și: Ce vor bărbații de la femei pe baza semnului lor zodiacal

Apoi ajungem la semnele care se pot lupta cu relații pe termen lung, și anume Gemeni, Săgetător, Pești și Fecioară – alias semnele mutabile – ȘI Berbec și Balanță, care, ar trebui să subliniem în interesul echilibrului, sunt semne cardinale. Iata de ce. Semnele mutabile prosperează schimbarea și știu că nu poți învăța atât de multe de la o persoană și astfel le place să continue, în plus, personalitățile lor cu mai multe straturi au nevoie de mai mult aer și stimul, sau cel puțin cred că o fac. Aceasta poate fi doar îmbrăcarea unui prag de plictiseală scăzut sau lipsa puterii de ședere. Săgetătorul consideră că iarba este întotdeauna mai verde, Gemenii o fac și în plus, amândoi le place să spargă continuu nou teren social, Peștii se află într-o lume a lor, iar Fecioara, bine, Fecioara este un semn care poate supraviețui singur sau să înflorească. într-o relație mai târziu în viață.

În ceea ce privește Berbecul și Balanța, niciunul nu are atât de mult interes pentru romantism odată ce înflorirea este în trandafir și amândoi găsesc că se îndrăgostesc la fel de ușor ca să cadă dintr-un buștean și ambele sunt semne politice și spun că o zi este lungă de timp în politică și poate fi la fel de lungă într-o relație cu oricare dintre aceste două semne, adică lucrurile se pot încheia brusc și apoi revine asupra vieții unice!

Dacă v-a plăcut acest articol, citiți și: Reacția vedetei este față de te iubesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *