Categorii
Horoscop Anual

Primul Mercur Retrograd din 2020

Alertă de ceață! Primul Mercur retrograd din 2020 este aici. Acest tranzit de blocare a semnalului adaugă un dollop suplimentar de dezordine la rutinele și afacerile noastre zilnice. Află cum să rămâi pe linie, în timp ce Mercur este invers!

Mercur este retrograd în perioada 16 februarie – 9 martie este primul Mercur retrograd din 2020 (sunt trei!). Reacțiunea începe în Pești cu apă, apoi, pe 4 martie, Mercur se retrogradă prin Vărsătorul intelectual timp de cinci zile.

Ce este Mercur retrograd?

De trei sau patru ori pe an, Mercur trece pământul pe orbita sa. Pe măsură ce rotunjește cotul, Mercur încetinește și pare să se oprească (stația) și să se rotească înapoi (retrograd). Desigur, într-adevăr, NU se mișcă înapoi, dar la fel ca două trenuri sau mașini care se trec unul pe celălalt, acest lucru creează iluzia optică că unul (Mercur, în acest caz) merge înapoi.

Mercur reglementează tehnologia, călătoriile și comunicarea, astfel încât în ​​timpul lui Mercur retrograd, toate aceste lucruri pot merge cu fir. De fiecare dată când planeta mesager se schimbă în sens invers, gândirea noastră se poate încurca, comunicarea poate merge în lateral și programarea va necesita flexibilitate extremă și răbdare! (Vezi și Mercur retrograd: Cum să supraviețuim unei crize de comunicare de trei săptămâni)

Acesta este primul Mercur retrograd din 2020, celelalte vor fi 18 iunie – 12 iulie în Rac și 13 octombrie – 3 noiembrie în Scorpion.

Ce vă puteți aștepta în timpul primului Mercur retrograd din 2020
În timp ce Mercur face un backup prin Pești în perioada 16 februarie – 4 martie, semnul agendelor ascunse, al iluziilor și al imaginației, va fi greu de identificat ceea ce este adevărat sau real. În acest timp, nu luați nimic la valoarea nominală. De asemenea, nu vă puteți baza pe oameni pentru a fi în acord cu intențiile lor. Acceptați faptul că va dura până la jumătatea lunii martie pentru a primi un răspuns direct de la oricine.

Dacă ați luat în considerare încălzirea sau furnizarea unui ultimatum, vă recomandăm o strategie diferită. Presiunea oamenilor vă poate aduce foarte tare, „Lasă-mă în pace!” sau un da care se transformă într-un „Oops nu a însemnat să spună asta” în trei săptămâni de acum încolo. De asemenea, s-ar putea să credeți că o spuneți cu poezie, dar alți oameni se simt presionați. Nu încercați să manipulați oamenii cu o discuție dulce sau o afacere mai dulce decât puteți transmite de fapt.

Când Mercur retrograd își încheie domnia terorii extraterestre în Vărsător din 4 până pe 9 martie, protejați-vă tehnologia! Bine, poate nu va fi ATAT, dar având în vedere că Vărsătorul este conducătorul natural al internetului și al tuturor dispozitivelor noastre electrice și cu fir, nu puteți fi prea atent. Treceți la cele mai puternice parole posibile și poate opriți Bluetooth-ul dvs. când sunteți într-un loc public ocupat. Puneți un capac pe orice băutură dacă beți lângă laptop.

Această porțiune finală a primei retrograde din 2020 poate determina dinamica echipei să plece de pe șine. Dacă trebuie să luați o decizie de grup, să ajungeți la un consens ar putea fi la fel de ușor ca și pisicile cu turmă. Dacă este posibil, amânați stupii și stăpânii până după 9 martie. Și dacă acest lucru nu este posibil, aduceți un stick de vorbire de modă veche la întâlnire și stabiliți reguli ferme de temelie. Toate feedback-urile trebuie să fie constructive și nimeni nu are voie să utilizeze stick-ul de vorbă ca armă!

Iată modul în care semnul dvs. zodiacal poate face față potențialului transversal al primului Mercur retrograd din 2020:

Berbec

Adevărul este mai străin decât ficțiunea … sau este? Cu Mercur retrograd în cea de-a doisprezecea sa casă de iluzii, este posibil să fie nevoie să luptați cu unele zvonuri. Nu credeți tot ce auziți, Berbec. Este un moment excelent pentru a elimina un proiect creativ abandonat, în special unul care invocă nostalgia unei epoci anterioare sau a unei perioade trecute din viața ta. Reuniți cu colaboratorii vechi din 4 până pe 9 martie.

Taur

Protejați-vă tehnologia în timp ce Mercur dă înapoi prin domeniul digital al graficului dvs. până în 4 martie, Taur. Cu planeta mesagerie în zona de prietenie a unsprezecea casă, vă puteți reuni cu membrii echipajului vechi sau puteți naviga prin tensiunea echipei. Ballball-urile de carieră pot veni în perioada 4 – 9 martie, așa că pregătește-te pentru întreruperi, având un plan de backup inteligent și toate materialele organizate.

Gemeni

Obiectivele de carieră și pe termen lung ar putea fi întârziate sau deraiate cu Mercur în ambițioasa ta casa a zecea până în 4 martie. Eliminați-vă de munca frustrantă și curățați-vă capul, Gemeni. Împărțiți joburile mari în sarcini gestionabile sau cereți o prelungire a termenului. Tatăl tău sau un tip important ar putea fi acum sursa unor fricțiuni. În perioada 4 – 9 martie, alege fiecare cuvânt cu înțelepciune, deoarece sfatul tău bine înțeles ar putea răni un suflet tandru. Planurile de călătorie pot fi întârziate sau au nevoie de ajustare.

Rac

Nu de multe ori trebuie să descurajăm Cancerele de a-și asuma riscuri, dar, cu Mercury înfăptuirea în noua casă expansivă până la 4 martie, timpul tău ar putea fi oprit. Ieși din acea coajă o gheară la un moment dat. Salvați-vă observațiile exprimate și debutul șocant pentru luna viitoare, împreună cu planurile de călătorie prea complicate. În prima parte a retrogradului, veți dori libertatea, dar urmăriți-vă șirul de gelozie din 4 până pe 9 martie! Încercați să nu împingeți unul bun în februarie doar pentru că vă doriți spațiul.

Leu

Mercur este retrograd în casa voastră intimă de fuziune și bani până la 4 martie, Leo, făcând greu să-și unească forțele atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere. Trăiește cu atenție încrederea și folosește acest timp pentru a procesa orice emoții intense pe care le-ai aruncat deoparte. Aveți grijă specială cu documentele legale și financiare, oferindu-le un aspect suplimentar – sau angajați un profesionist pentru a evalua. O fostă sau veche flacără s-ar putea întoarce din 4 până pe 9 martie, cerșind să facă un over-over sau să „lucreze la construirea unei prietenii”. Merită să explorați dacă mai există magie acolo, dar continuați cu precauție extremă. Dacă știți că vă vor perturba capacitatea de a continua, țineți ușa închisă.

Fecioara

Evaluează-ți parteneriatul – sunt echilibrate și armonioase, Fecioară? Mercur retrograd în zona de relație cu casa a șaptea ar putea readuce un fost sau un alt resentiment vechi între 16 februarie și 4 martie. Discutați-l direct în mod diplomatic și direct, evitând cu orice preț obscuritatea Pisceanului. Revizuiți contractele cu ochi în plus, deoarece detaliile vitale ar putea lipsi. Încă rămâi cu acel vampir energetic? Încetează să te întrebi de ce; investiți în alte relații, mai plină de satisfacții. În perioada 4 – 9 martie, concentrați-vă pe îngrijirea de sine și bunăstarea, dar evitând diagnosticul cu Dr. Google! Rezervați verificări și proceduri pentru după 10 martie.

Balanta

Comandați în curtea Balanță! Povestea lui Mindful Mercur se întâmplă în cea de-a șasea casă de sănătate și sănătate până la 4 martie, ridicând stresul și îngreunând să rămâneți la curent cu detaliile. Programele dvs. de îngrijire de sine ar putea fi aruncate și este dificil să jonglați totul. Încetiniți, acordați prioritate și cereți ajutor – de la persoanele potrivite, deoarece este posibil ca chiar și susținătorii dvs. în mod normal de rock-uri să nu fie disponibili. Dacă puteți evita orice proceduri medicale înainte de 10 martie, faceți, altfel, informați-vă complet. Romance ar putea atinge un punct stâncos în perioada 4 – 9 martie, dar păstrați-vă calmul și nu spuneți lucruri pe care le veți regreta!

Scorpion

Alertă dramatică! Mercur retrograd în casa a cincea expresivă ar putea aduce înapoi un ex dramatic sau pur și simplu să vă facă un pic „în plus”, fără timpul comic care ar face acest lucru amuzant. Respirații profunde, Scorpion și ignoră acele texte apăsate de buton atunci când ești tentat să iei momeala. Vărsă-ți pasiunea într-un proiect creativ care s-a impus. Doar spuneți că nu pentru această revizuire a stilului … dar „da” la schimburi de îmbrăcăminte, remixuri vintage și oferind dulapului dvs. o editare bună. Ați putea reînnoi o relație de plat, dar aceasta poate necesita unele negocieri în privința vieții private și a spațiului personal din 4 până pe 9 martie.

Sagetator

Casa și familia pot fi o sursă de haos, Mercur perturbă sectorul dvs. intern / casa a patra. Mamele, copiii și rudele de sex feminin îți lucrează nervii în special, Săgetător, iar emoțiile tale sunt destul de înțepătoare, cu Mercur sensibil în mod normal, făcându-te să aibă o stare de spirit și de piele subțire. Creșteți îngrijirea de sine și folosiți această perioadă pentru câteva călătorii nostalgice pe Memory Lane … sau pentru o revizuire a decorului acasă. Termină orice proiect de gospodărie sau fă un declanșator adânc care ar face mândria lui Marie Kondo. Reuniți-vă cu prietenii din trecutul dvs. și lucrați la proiecte de scriere pe jumătate terminate în perioada 4 – 9 martie.

Capricorn

Alege-ți cuvintele cu grijă, Capricorn. Aveți o doză dublă de retro, întrucât Mercur este preluat în cea de-a treia casă de comunicare și informații până la 4 martie. Conversațiile sincere, în special cu frații, prietenii și vecinii, pot ajuta la curățarea aerului. Dar va trebui să fiți major diplomatic pentru a scoate asta, pășind în pantofii celeilalte persoane și oglindind înapoi orice spun cu „ascultare activă”. Chiar și în continuare … faptele se întunecă, mesajele se amestecă și semnalele sunt blocate. Rezervați în trei puncte, deoarece este posibil să rezervați dublu sau să greșiți timpul. Este o comedie nu atât de amuzantă de erori care încearcă să vă păstreze planurile. Urmați-vă la un buget strict din 4 până pe 9 martie.

Varsator

Banii s-ar putea strecura prin degetele dvs. cu Mercur în afara casei pentru a vă finanța și a lucra a doua casa. Colegii și clienții ar putea intra sub pielea ta, Vărsătorul și aparatura electronică s-ar putea descompune fără notificare. Verificați cheltuielile și alte obiceiuri și priviți unde puteți aduce îmbunătățiri de impact. Ditto pentru bugetul dvs. Utilizați acest retrograd pentru auto-auditare și auto-editare – apoi faceți un plan pentru întărirea punctelor slabe. Când Mercur se retrogradă în zodia ta, în perioada 4 – 9 martie, ai putea să reînvie o pasiune veche. Păstrați-vă la voi inițial pentru că vă garantăm: oamenii NU vor înțelege.

Pesti

Anulați turul de PR: cu Mercur retrograd în zodia dvs. până pe 4 martie, cu cât spuneți mai puțin, cu atât mai bine, Pești. Limitați distribuirea excesivă și gândiți-vă înainte de a apăsa „post” sau „publica” sau „trimite” la orice. Mai bine să folosiți această perioadă pentru a vă perfecționa ideile înainte de a le dezlănțui în public. Evitați orice schimbare dramatică a aspectului. Spune-i nu tratamentul tăiat cu pixie sau tratamentul de sculptură a corpului, în timp ce Mercur este înfometat în prima ta imagine. Trebuie să faceți modificări sau să renunțați la râs? 4 – 9 martie ar putea aduce o rundă de vindecare profundă. Dar păstrați unele granițe la locul lor, mai ales când vine vorba de timpul și spațiul dvs. personal.
Te-ai născut în timpul lui Mercur retrograd? Afla!
Folosiți calculatorul nostru util pentru a descoperi dacă Mercur este retrograd sau direct în graficul dvs. de naștere.
Pentru a afla mai multe despre cum să gestionați primul Mercur retrograd din 2020, consultați Faza de umbră a lui Mercur Retrograde: Decodați „Retroshade”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *