Categorii
Articole Horoscop Horoscop dragoste

Potrivirea perfecta in dragoste dupa zodia ta

Astrologia dezvăluie cum să îți găsești potrivirea perfectă de dragoste. Iată un articol complet de astrologie de compatibilitate care vă va ajuta să identificați cea mai bună potrivire a zodiacului dvs.:

Cel mai bun moment pentru întâlnirea cu cineva nou
Momente bune pentru căsătorie
Indiferent dacă relația pe care o întreprindeți poate fi una de lungă durată
Ce tipuri de parteneri s-ar potrivi cel mai bine nevoilor tale
Cum poți comunica cel mai bine unul cu altul
Dacă există o chimie sexuală care poate fi de lungă durată
Indiferent dacă persoana cu care intri într-o relație este capabilă să fie credincioasă sau dacă are ochi rătăcitori
Diferitele dvs. abordări ale banilor
Care sunt nevoile tale emoționale într-o relație și dacă persoana pe care o consideri va putea satisface așteptările tale emoționale
Ciclul vieții în care vă aflați acum și ce provocări și oportunități vă confruntă cu privire la relații

Atunci când examinați o relație din punct de vedere astrologic, primul lucru pe care trebuie să-l privim este graficul de naștere al fiecărei persoane. Acest lucru arată multe despre motivațiile, dorințele, temperamentul, abilitățile de comunicare, nevoile sexuale ale fiecărei persoane. Apoi, așeziți diagramele într-o compoziție, pentru a vedea unde se află provocările și oportunitățile.

Planetele personale sunt punctul de plecare atunci când examinăm o relație. Acestea sunt: ​​Soare, Lună, Mercur, Venus și Marte. Puteți întotdeauna să vă întoarceți în graficul nașterii dvs. pentru a vedea unde au fost aceste planete în momentul în care v-ați născut. Fiecare planetă spune o poveste diferită:

Soarele arată modul în care personalitățile lor se vor implica între ele și cum va fi legătura lor spirituală.

Luna arată modul în care se vor înțelege emoțional și cât de confortabil vor ieși într-o situație casnică, de zi cu zi.

Mercur este extrem de important, deoarece arată modul în care cuplul va comunica. Aceasta este adesea planeta face sau rupe în graficul relațiilor. Dacă Mercurii au aspecte foarte dificile unul față de celălalt, poate exista o pierdere a încrederii și un sentiment de deconectare. Adesea, chiar și cu cea mai mare chimie sexuală, conexiune mentală și împărtășire a intereselor comune, fără o comunicare transparentă și deschisă, relația se poate descompune și poate provoca dezamăgire și dezamăgire.

Venus arată ce se va bucura de fiecare persoană și ce le oferă plăcere. Energiile compatibile cu Venus arată o partajare a intereselor comune.

Marte indică nivelurile și impulsurile energetice și ce declanșează acțiunea. Unii oameni sunt foarte motivați, în timp ce alții sunt foarte retrasi. Deși atâtea cărți spun că opozițiile atrag, topurile care au multe opoziții nu sunt durabile pe parcursul lung. Persoana care are multă energie și șofer își dorește ca partenerul să vină și să împărtășească activități interesante cu el sau ea. Dacă partenerul lor este destul de retras și nu dorește să fie atât de activ, acest lucru poate provoca frecare mare în timp.

Astrologie și căsătorie

Venus in Love: Unde lovește Cupidon?
Marte prin zodii: Omul tău ideal.
Cinci semne că partenerul tău este într-adevăr în tine.

De exemplu, un bărbat Berbec foarte sportiv și atletic, în vârstă de 35 de ani, era într-o relație cu o femeie Balanță, în vârstă de 34 de ani, care ura activitățile fizice. Când plecau în vacanță, îi plăcea să meargă la călărie, la navigare, la alunecare, la schi nautic etc., iar primul lucru dimineața a sărit din pat încurajând-o să vină să se alăture lui cu o provocare fizică. Acesta a fost ultimul lucru pe care și-a dorit să-l facă în vacanță. Tot ce voia să facă era să fie liniștit, să citească, să se relaxeze, să iasă în natură într-o plimbare pe îndelete … deși aveau o legătură mentală minunată și exista o mare dragoste între ei, relația în cele din urmă s-au destrămat, deoarece energiile și interesele lor pur și simplu nu s-au potrivit.

Acest lucru se poate întâmpla foarte des.

Astrologia vă poate ajuta să evitați această durere, arătându-vă în avans tipurile de provocări cu care vă veți confrunta într-o relație potențială. Vă arată posibile capcanele și modalitățile constructive de manipulare a acestora. De asemenea, vă poate arăta dacă sunteți mai bine plecați acum dintr-o relație înainte de a investi prea multă energie și timp în ea și căutați pe cineva nou cu care veți fi mai potriviți. Acestea sunt avantajele majore ale faptului că un grafic de compatibilitate se realizează din timp în relație.

Graficele de relații arată dacă relația arată de parcă va fi una angajată pe termen lung. Graficele indică dacă partenerii sunt potriviți mental, fizic, emoțional și spiritual. Afișează dacă cineva este foarte independent și are nevoie de o mulțime de spațiu sau dacă cineva îi place să locuiască cu cineva 24 de ore și 7 și are o interacțiune zilnică foarte strânsă. Unii oameni se descurcă mai bine cu relații la distanță. Alții doresc acea legătură intimă zilnică.

Cu toții suntem diferiți. Asta face lumea atât de interesantă. Ne putem adapta comportamentele, dar numai într-o anumită măsură.

Foarte des, persoanele cu o mare cantitate de Balanță, Pești, Rac sau Săgetător tind să facă multe compromisuri într-o relație, cedând de dragul păcii, nevrând să aibă conversații neplăcute. Acest lucru poate continua ani de zile, cu acea persoană se simte din ce în ce mai resentimentară și distanța emoțională dintre parteneri crește în fiecare zi. În cele din urmă, fără o comunicare clară și ascultându-ne unii pe alții, relația se destramă.

Dacă nemulțumirile sunt surprinse în stadiile incipiente, la fel ca în cazul unei boli, când observi că corpul tău se simte ușor rău și îi acorde atenție și îl îngrijești în fazele incipiente, îl împiedici să se îmbolnăvească grav pe termen lung alerga. O relație este similară. Totuși, prea des, oamenii nu doresc să se confrunte cu nimic neplăcut și mai degrabă îl împing sub covor și continuă ca și cum nu se întâmplă nimic. Acest lucru este fatal, deoarece este ca un cancer care, în cele din urmă, infectează întreaga relație și mănâncă.

Astrologia acoperă tot felul de relații, nu numai iubirea ta și cele romantice.

Poți analiza interacțiunile dintre tine și părinți, frații tăi, colegii de muncă, prietenii și orice relație în care te găsești. Este un instrument minunat care ne ajută să facem alocații pentru oameni și să învățăm cum să avem succes, hrănire relații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *