Categorii
Articole Horoscop

Pluto în semnele zodiacale și sensul său în Astrologie

Semnificația planetei Pluto în Astrologie și în zodiile: Ce înseamnă poziția sa în graficul nașterii tale și cum te afectează semnul Pluto?

Pluton! Pentru unii, singurul nume provoacă boabe de gâscă … Poate pentru că în mitologie acest nume este împletit cu zeul lumii interlope. Moartea, renașterea, transformarea, instinctele sexuale, subconștientul, dominarea bogăției, fertilitatea, sunt doar câteva dintre cuvintele cheie pentru a interpreta această planetă.

Ce înseamnă Pluto în semnele astrologiei?

Se numește planeta de generație, deoarece durează ani întregi de la zodiac la zodiac. Un ciclu astrologic complet durează aproximativ 248 de ani. Ne arată ce caracterizează noua generație, care este noul rol al omului, ce se va anula vechiul și ce va construi noul. Acesta este rolul acelei planete; moartea vechiului și renașterea unor noi forme de viață și existență.

Dar, pe de altă parte, ați observat că unii oameni au un anumit magnetism, emană o sexualitate și sunt captivi când se mișcă fără să facă nimic, doar prin prezența lor? Acest cadou este unul dintre impacturile pozitive ale acestei planete, depinzând desigur de locația sa și de părerile pe care le formează pe graficul nostru de naștere gratuit.

Pluto în Berbec

În această poziție, Pluto provoacă stresuri, deoarece natura sa introvertită și absolută contrastează cu natura impulsivă și extrovertă a semnului particular. În această poziție, planeta este împinsă într-o expresie dinamică, deși cel mai probabil este transmisă într-un mod egoist și greșit. Aceasta se traduce pentru o persoană cu idei revoluționare, tendință de conducere și voință puternică cu perseverență. Pe de altă parte, avem o persoană sinceră care își trăiește viața cu intensitate și pasiune.

Pluto în Taur

Taurul are legătură cu posesiunile materiale și emoționale. Pluton în această poziție face un Taur absolut cu perseverență pentru a atinge puterea economică. Planeta caută securitate. Când a trecut peste Taur în 1884, a făcut reorganizări substanțiale la noțiunea de bani. Banii erau puțini pentru majoritate, iar această privare a provocat revoluția ulterioară. Pe lângă nevoia lor de bunuri materiale, individul se distinge și printr-o atitudine posesivă față de partenerii lor sexuali. Cu o imagine de ansamblu bună, pot deveni un antreprenor de succes.

Nu lăsa nimic să îți stea în cale! Găsește-ți nișa și reușește!

Pluto în Gemeni

Când Pluto a trecut de Gemeni, am văzut schimbări majore în domeniul comunicării. Am intrat în secolul XX, era tehnologiei. Oamenii cu această poziție zodiacală a lui Pluto se caracterizează printr-o nevoie de o înțelegere mai profundă a adevărului, fie ei înșiși, fie a altora. Perioada începe cu nevoia de cunoaștere de sine. Talentele care sunt asociate cu poziția zodiacală sunt scrierea și vorbirea, orice este direct legat de comunicare. Dacă opiniile lor sunt negative, pot avea un sistem nervos sensibil sau zguduit.

Pluto în Rac

În această poziție, Pluto se stabilește într-un stil de viață familial și încearcă să-l impună prin puterea și influența familiei față de un copil. Cu toate acestea, individul se distinge printr-o intuiție specială. Generația cu Pluto în Rac a acționat ca o piedică pentru dezvoltarea copiilor lor, încercând în orice mod să creeze o relație dependentă și, cel mai important, și-a forțat asupra copiilor propriile nemulțumiri. (1912-1938). Ei sunt părinții care se caracterizează prin expresia: „M-am sacrificat pentru copiii mei…”.

Care sunt semnele zodiacale ca părinți în astrologie? Aflați cum fiecare semn răspunde la a fi părinte.

Pluto în Leu

Când vorbești despre Pluton, ține cont întotdeauna de influența sa care operează la nivel inconștient. Formează mintea generațiilor întregi ale căror rezultate sunt evidente doar ani mai târziu. Când a trecut prin semnul lui Leu, a ridicat probleme importante ale vieții, cum ar fi copiii, dragostea și expresia creatoare. De asemenea, (1939-1955), tendința sa de dominare și inflamație apare direct prin al doilea război mondial. Vechile mari puteri, cum ar fi Anglia și Franța, sunt restaurate și avem nașterea de noi mari puteri, precum SUA și fosta Uniune Sovietică întotdeauna sub amenințarea unui război nuclear, de asemenea o caracteristică a lui Pluton; puterea energiei nucleare.

Pluto în Fecioară

Trecerea lui Pluto la Fecioara la sfârșitul anilor ’50 a marcat o nouă eră în dezvoltarea tehnologică și a creat condițiile dependenței umane de mașini. Încet, lucrătorii sunt mutați din fabrici și mașinile sunt preferate față de oameni pentru productivitate și durabilitate. Cu toate acestea, latura pozitivă a acestei poziții a lui Pluto este respingerea subordonării în domeniul muncii, deoarece vedem schimbări profunde și radicale ale expresiei profesionale, cucerirea drepturilor de muncă și îmbunătățirea condițiilor de muncă. Ceea ce mai iese în evidență la acea vreme este contracepția și eliberarea sexuală cu mișcarea hippie.

Pluto în Balanță

Instituția căsătoriei contestată, refuzul de a fi prins în relațiile dependente. Sexul a fost deranjat, ceea ce a dus la pierderea celui mai puternic traseu de evadare, dragostea. Mai mult ca oricând oamenii se simt singuri, chiar și atunci când se află într-o relație, pentru că acum pot înțelege lipsa unei comunicări semnificative. Totuși, această etapă dificilă și dureroasă a fost considerată necesară pentru ca oamenii să treacă la un nou model de expresie erotico-emoțională. Divorțul este legalizat în multe țări și este mai ușor de obținut. Mișcarea de egalitate a femeilor este justificată.

Pluto în Scorpion

În 1983, Pluto se afla în această poziție. Aceasta a marcat un punct de cotitură dramatic pentru omenire, pe măsură ce oamenii se îndreaptă spre interior pentru a se înfrunta. Misticismul, metafizica, psihologia și filosofia sinelui sunt unele dintre domeniile cunoașterii prin care oamenii au intrat într-un nou concept de viață, începând procesul de cercetare și de răspuns la întrebări existențiale majore. Generația cu Pluto în Scorpion este generația care a transformat planeta; generația de copii Indigo. Să nu uităm relația directă dintre sex și bani cu semnul Scorpionului. Răspândirea SIDA și apariția băncilor mari și a firmelor de brokeraj apar la acea vreme.

Pluto în Săgetător

Aici Pluto semăn idealuri supreme și creează condiții cu adevărat puternice pentru ca omul să găsească motivul existenței sale. Comunicarea nu mai este o limitare, cineva poate lucra din toate colțurile globului în același timp. Cu această poziție din Săgetător, care, ca semn este legată de religie, vom vedea renașterea unor tendințe religioase fanatice din întreaga lume. Atacuri teroriste religioase au loc în orașe din întreaga lume. Pe de altă parte, însă, oamenii simt nevoia să cerceteze și să descopere adevărul.

Pluto în Capricorn

Pluto a intrat în această poziție în 2008 și va rămâne până în primăvara anului 2023. Această perioadă din Capricorn va marca poate cea mai puternică confruntare dintre material și spirit. Artefactele materiale și producătorii lor au fost idolizate în toate felurile și vor încerca să interfereze cu expresia creativă și spirituală. Toate vechile căi prin care omul a fost prins de mulți ani sunt dărâmate și, așa cum am văzut deja, vor exista mari tulburări și răsturnări ale vechilor sisteme de putere și autoritate.

Citește și: Pluton în Capricorn: Schimbări de Pământ și Transformare globală

Pluto în Vărsător

Această perioadă poate marca un nou început pentru societate și pentru om prin combinarea autocunoașterii și științei. Problemele despre care vorbim acum doar la nivel teoretic vor fi probabil dovedite științific. Omul va fi posedat de nevoia de a construi pe ruine o lume nouă, cu idealuri și noi percepții despre viață, cum ar fi participarea sa la mari grupuri sociale pentru binele comun. Se vor face posibile descoperiri științifice sau comunicarea cu alte culturi sau alte forme de viață de pe alte planete.

Pluto în Pești

Omul a trecut deja într-o altă conștiință; materia nu mai poate sta în calea evoluției personale și planetare. Energia este mai rafinată, mai fină, iar aplicațiile sale pe material vor fi dincolo de imaginație, dar în conformitate cu percepția noastră actuală. Specia umană este rafinată și idealul iubirii este cucerit pentru om prin aplicarea sa în toate domeniile vieții modernizate pe pământ. Oamenii vor fi mai interesați de misticism, religie sau filozofie, dar dintr-o perspectivă diferită decât știm astăzi. Vor fi mai preocupați de semenul lor și vor putea accepta pe alții în ciuda particularităților lor.

Ți-a plăcut acest articol? Puteți afla mai multe despre Planetele în Astrologie și puteți verifica, de asemenea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *