Categorii
Articole Horoscop

Planete retrograde în Astrologie

Din când în când o planetă în astrologie merge „retrogradă” și tot iadul pare să se desprindă! Despre ce este vorba? Ei bine, primele lucruri în primul rând: nicio planetă nu se oprește niciodată fizic pentru a merge „retrograd”, adică înapoi. Dar pe măsură ce pământul se apropie apoi trece de o planetă, planeta a spus că se încetinește, se oprește și se mișcă înapoi. În cele din urmă, un corp se mișcă și efectul dispărește.

Ați fost vreodată într-un tren în mișcare pe măsură ce se depășește unul mai rapid? Deodată simți că te-ai mișca înapoi! Știi că este doar o iluzie, dar nu se simte mai puțin real pentru asta. La fel și un retrograd! Și efectele sale în viața ta nu sunt nici mai puțin reale. Când o planetă este retrogradă, aceasta este cea mai apropiată de pământ, care apare mai mare și mai strălucitoare pe cer. De asemenea, aspectele pe care le reprezintă „atrag privirea” și capătă o importanță mai mare în viața ta.

Cel mai bine vi se recomandă să vă transformați într-un nivel retrograd, apoi să vă lăsați din nou. De ce? Deoarece fiecare retrograd are o perioadă de „umbră” înainte și după ea (când o planetă pare să încetinească, apoi să se repede înapoi). Deci efectele durează mai mult decât retrogradul în sine. Urmăriți în special punctele staționare, care se pot simți destul de intens! Este întotdeauna o idee proastă, să spunem, să semnați hârtii imediat după ce Mercur a staționat direct sau a cumpăra articole electronice chiar înainte de a se muta retrograd pentru a „evita” retrogradul. Nici un astfel de lucru. Păstrați o distanță sigură.

De fapt, există rareori un moment pe parcursul anului când o planetă sau alta nu este retrogradă – și asta spune ceva! – cel puțin atunci când socotim toate planetele de la Mercur, Venus și Marte până la Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Chiron și Pluto … Dar planetele personale, Marte, Venus și – faimos – Mercur sunt cei mai răi infractori. . Acestea sunt cele care ne afectează creierul, afecțiunile și energia noastră în cele mai imprevizibile moduri! Heck, Mercur retrograd este atât de celebru, chiar a fost pus în cântec! Dar este într-adevăr atât de rău când o planetă merge retrograd? Iată ce înseamnă fiecare retrograd.

Planete retrograde

Fiecare planetă este retrogradă la un moment dat – în afară de soare și lună, care nu sunt planete (dar de multe ori luna trece vid, desigur) – așa că haideți să aruncăm o privire mai atentă la ce înseamnă fiecare planetă retrogradă în astrologie și cum să facem cât mai bine. din asta!

Mercur retrograd

Mercur este retrograd de aproximativ 3 ori pe an timp de aproximativ 3 săptămâni. Știi forajul până acum. Nu semnați hârtii și nu cumpărați articole majore. Verificați dublu totul! Nu puteți lua nimic de la sine, deoarece orice mic lucru poate duce greșit – de la cuvinte, chei, hârtii, e-mailuri și comunicații până la transport și tehnologie. Mercur retrograd îți transformă gândurile din nou asupra lor și asupra lucrurilor mărunte care îți fac viața să bifeze. Este un moment bun pentru a face cercetări, a regândi și a reexamina. Stațiile lui Mercur pot fi destul de nervoase! Data viitoare pentru care Mercur se întoarce este 22 martie 2018 până la 15 aprilie.

Venus Retrograd

Nu veți experimenta Venus retrograd în fiecare an, ceea ce o face și mai neplăcută când se întâmplă. Venus merge retrograd la fiecare 18 luni timp de o lună și jumătate, într-adevăr o perioadă ciudată. Relațiile apar sub lupă, întrucât dragostea și înțelegerea pe care, în mod normal, te bazezi par dintr-o dată par toate dispărute. Poteca iubirii merge rece. Mai rău încă, te afli brusc în cineva la care, în mod normal, nu te uiți niciodată de două ori! Gustul tău este oprit atunci când Venus este retrograd. Pe partea de plus, puteți obține oa doua șansă la o veche poveste de dragoste sau orice problemă care este foarte importantă pentru dumneavoastră. Este un moment bun pentru a examina valorile, relațiile și atitudinile tale financiare. Urmăriți stațiile Venus pentru că pot aduce experiențe ciudate legate de asta! Stațiile Venus retrograde urmează 5 octombrie-16 noiembrie 2018.

Marte retrograd

Marte merge retrograd la fiecare 2+ ani timp de 2-3 luni. Acesta este cel mai obositor tranzit dintre toate, având tendința de a avea un efect foarte fizic. Adesea, asta se datorează faptului că îți grupezi toate forțele și le revarsi în reconstrucție, refacere și renovare, schimbare a lucrurilor, demolări și săpături. Lucrările rutiere, lucrările de construcție și forajul din jur se adaugă zgomotului și obstrucției. Este un moment bun pentru a-ți revizui, reface, repara și agăța forțele tale, precum și pentru a examina orice sexualitate reprimită, furie sau furie. Stațiile Marte sunt focusuri puternice ale energiei! Următorul retrograd pe Marte este 26 iunie-27 august 2018.

Jupiter Retrograd

Jupiter merge retrograd în mod regulat o dată pe an, timp de aproximativ 4 luni. Este un moment bun pentru a-ți revizui viziunea și a spera în viitor, a-ți reconsidera opiniile și a te pregăti pentru creștere. Stațiile Jupiter se pot simți ca „prea mult” uneori. Se simt neliniștite și încântătoare, oferindu-ți un sentiment de „așteptări mari”. Jupiter tinde să fie a doua planetă cea mai strălucitoare după Venus și chiar mai strălucitor atunci când este retrograd – nu poți să-l ratezi. Urmărește-i steaua strălucitoare la obiectivele tale! Jupiter merge retrograd în perioada 8 martie-10 iulie 2018.

Saturn Retrograd

Saturn este retrograd la intervale anuale regulate timp de 4-5 luni. În aceste perioade, ați fost solicitat să examinați lipiciul care vă ține viața împreună – structurile de securitate ale vieții voastre. Este timpul să vă confruntați cu inhibițiile și să lucrați la obiectivele pe termen lung. În loc să te uiți la creșteri superioare, dezvoltă-ți propria autoritate interioară și caracter. Stațiile lui Saturn adesea aduc un punct de reper sau o verificare a realității, solidificând ceva și aducând momente de sobrietate și importanță. Saturn merge retrograd în perioada 17 aprilie – 5 septembrie 2018.

Uranus retrograd

Ca toate planetele ultraperiferice, Uranus merge retrograd o dată pe an, timp de aproximativ 5 luni. Acesta este un moment pentru a reflecta ce înseamnă libertatea pentru tine și pregătește-te pentru schimbare. Este un moment pentru a te obișnui cu idei noi care ar fi putut veni ca un șoc înainte. Poate fi un moment creativ pentru inovație și tehnologie! Stația lui Uranus este puternică. Este surprinzător, antsy și electrizant! Uranus este retrograd chiar acum (din august) până la 2 ianuarie 2018.

Neptun Retrograd

Neptun este retrograd în fiecare an timp de aproximativ 5 luni. Este momentul să vă revizuiți conexiunea spirituală și dorințele romantice și să procesați orice dezamăgire. Curățați-vă spiritul de aceste resturi și căutați inspirație înăuntru. Neptun este retrograd chiar acum (din iunie) până în 22 noiembrie 2017. Data viitoare este iunie-noiembrie 2018. Stațiile Neptunului pot fi un moment extrem de sensibil, emoțional sau spiritual. La fel pot inspira sau copleși!

Pluto retrograd

Pluto merge retrograd timp de 5-6 luni în fiecare an. Sunt momente în care prelucrați schimbări majore care au loc lent în viața dvs. și vă găsiți puterea și puterea interioară. Este un moment foarte intens când stațiile Pluto și este posibil să vă simțiți în alertă, pregătiți, chiar amenințați sau epuizați! Pluto merge retrograd pe 21 aprilie – 30 septembrie 2018.

Chiron retrograd

Chiron nu este strict o planetă (și nici Pluto nu este pentru această chestiune), dar retrograda sa nu este mai puțin semnificativă. Se întâmplă o dată pe an și durează aproximativ 5-6 luni. Este momentul să distilăm înțelepciunea din experiență și să reintegrăm aspectele din viața și personajul tău. S-ar putea să vă simțiți mai vulnerabili, în același timp, capabili să eliberați rezistență atunci când stațiile Chiron. Chiron este retrograd acum (din aprilie) și până la 5 decembrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *