Categorii
Articole Horoscop

Neptun în semnele zodiacale și semnificația acestuia în Astrologie

Neptun în Astrologie este planeta iluziilor și viselor care ne poartă în locuri fermecate și magice! O planetă a adolescenței veșnice datorită efectului lui Neptun ține o parte din sufletul nostru mereu tânăr și visător. Din cauza acestor vise, suntem creativi, ne inspirăm și lumea evoluează. Din cauza acestor vise, lumea noastră pare frumoasă și nimic nu este imposibil. Din cauza acestor vise încă ne îndrăgostim și ne bucurăm de viață!

Neptun este asociat cu spitale, închisori, instituții psihiatrice, tratament și boli. Este considerată o planetă de compasiune și ofrandă. Este planeta care este legată de medicamente, precum și de substanțe precum alcoolul și drogurile. Neptun ne dezvăluie idealurile și măsoară măsura în care suntem capabili să iubim!

Neptun în semnele astrologice și semnificația acestuia

Pentru a găsi poziția lui Neptun în graficul natal, faceți clic aici: Diagrama nașterii și apoi citiți mai departe pentru a afla ce spune semnul dvs. Neptun despre voi.

Neptun in Berbec (1861-1875)

Neptunul din Berbec trebuie să știe că acesta este plasamentul liderilor religioși, care îi împing pe indivizi să promoveze și să-și impună convingerile. Neptunul în Berbec între 1861 și 1875 a marcat Epoca descoperirii și epoca conflictelor religioase între reprezentanții cultelor creștine. Un Neptun Berbec exprimă intens emoțiile, cu toate acestea, sunt o persoană bine intenționată, care are propriile idei inovatoare pentru o lume mai bună. Neptun Berbec adoră să călătorească – aici este destinația ta ideală bazată pe zodia ta – și le place să își asume riscuri, uneori caută pericol cu ​​un fior și o pasiune care implică pericol.

Neptun în Taur (1875-1888)

Neptun în această plasare este afectat de frumusețea și realitatea acestui semn de pământ. Chiar dacă mijloacele de exprimare ale lui Neptun pot fi în opoziție cu cele ale acestui semn particular, natura artistică a lui Taur este transformată. Totuși, în același timp, acest lucru creează confuzie în individ cu privire la relația sa cu materia și spiritul, practic și transcendent. Persoana cu Neptunul său în Taur manifestă uneori un comportament iritabil, dar în același timp, are mare răbdare și perseverență pentru a realiza ceea ce își doresc. Această persoană este întotdeauna interesată de efectul practic al ceea ce își imaginează.

Neptun în Gemeni (1888-1902)

Neptun în Gemeni găsește dificil să echilibreze energia apei cu cea a aerului. Cu siguranță, însă, imaginația și inspirația, combinate cu observația, au dat figuri precum Shakespeare, Voltaire, Kepler, Galileo etc. Cu toate acestea, uneori, această anumită plasare a zodiacului poate provoca tulburări mentale individului, mai ales dacă aspectele pe care le formează sunt greu. Cu toate acestea, când planeta Neptun formează un aspect moale, atunci ceea ce avem este filosoful, matematicianul, cel care este interesat de ocultism sau vede vise profetice.

Aflați-vă vocația sau calea destinului, în funcție de locul în care se află mijlocul vostru

Neptun în Rac (1902-1915)

Pentru cei născuți cu Neptun în Rac, o plasare într-un semn de apă este cu siguranță una favorabilă pentru această planetă fermecătoare, dar imprevizibilă. Această destinație de plasare a dat naștere unor vizionari mari precum Joan of Arc, Goethe etc. trecut. Cu toate acestea, oferă individului emoții puternice și o imaginație puternică care, dacă reușesc să pună ordine, poate fi de mare folos.

Neptun în Leu (1915-1929)

Neptun în acest plasament este în creștere. Inspirație și creație, ce combinație puternică pentru rețeta fericirii. Dante, Christopher Columb, Mozart sunt unii dintre reprezentanții autentici ai acestei așezări planetare. Leo Neptun iubește luxul și își dorește o casă care să o exprime. Acest individ are o mare inspirație și imaginație, că dacă reușesc să-l exprime într-un mod sănătos, vor înflori. Leo Neptun exprimă emoțiile puternic și are o atitudine amabilă față de ceilalți. Sunt sociale și au o aptitudine pentru artele plastice.

Neptun în Fecioară (1929-1942)

Neptun în Fecioară semnifică o plasare slabă. În nici un caz Fecioara ordonată nu îi poate oferi Neptun stimulii necesari pentru a se exprima pe sine. Neptun își pierde viziunea, intuiția, orientarea. Doar dacă arta și inspirația sunt combinate cu lucrările științifice, poate exista cooperare între planetă și semnul zodiacal. Fecioara Neptun este însă caracterizată de o bunătate înnăscută și răbdare. Unele dintre disciplinele în care ar putea fi implicați cu succes sunt biologia, chimia, asistența medicală sau îngrijirile medicale, dietetica. Dacă planetele nu formează aspecte ușoare cu Neptun, aceasta înseamnă că individul este caracterizat printr-un comportament prudent și sceptic.

Neptun în Balanță (1942-1957)

Deși într-un semn aerian, cum ar fi Balanta, planeta Neptun poate fi plasată aici în cel mai bun mod, deoarece cererile semnului nu sunt departe de cerințele acestei planete. Frumusețea, armonia, căutările spirituale și artistice sunt trăsături comune, deoarece acestea sunt și cerințele conducătorului acestui semn, Afrodita. Manifestarea negativă a acestui plasament, desigur, este că individul idealizează întotdeauna relațiile cuiva, rezultând uneori sentimente de frustrare. Dar cu aspecte moi, persoana este cunoscută pentru sentimentele tandre și sincere, un gust rafinat în artă și menține o relație puternică în cadrul căsătoriei.

Neptun în Scorpion (1957-1970)

Pentru cei cu Neptun în Scorpion, deși acesta este un semn de apă, această destinație probabil nu este cea mai bună pentru Neptun. Într-un întuneric, semn de Pluton, semnul lui Neptun este chemat să se confrunte cu angoasele existențiale profunde ale Scorpionului. Cu toate acestea, dacă li se oferă aspecte planetare moi, ei găsesc o modalitate de a lucra împreună în această plasare, prin căutarea unor căi filosofice, metafizice și științifice. Persoana va exprima apoi sentimente puternice, precum și prudență și neîncredere, în plus, acestea au tendința de a fi secrete. Cu toate acestea, dacă Scorpionii Neptun se confruntă cu aspecte dure, atunci își arată partea iluzională, dezorganizată, auto-învingătoare.

Neptun în Săgetător (1970-1984)

Colaborarea cu Săgetătorul se poate dovedi a fi eficientă pentru Neptun și motivul este că această plasare a zodiacului îndeplinește multe dintre așteptările lor. Cum ar fi nevoia lor de idealuri, de dreptate și de stabilire a unor obiective mari. Această plasare poate crea, de asemenea, marele filosof, liderul religios și politic. Exemple tipice sunt cele din Lincoln, Luther, Wagner, Schumann și Newton, care sunt doar câțiva dintre reprezentanții acestei destinații din Neptun. În consecință, aspectele moi transformă o persoană hotărâtă și ambițioasă, care iubește să călătorească și să aibă în vedere un viitor mai bun. Dimpotrivă, aspectele grele înseamnă că persoana întâmpină dificultăți cu mediul extern, trece prin diverse modificări ale dispoziției sau este tulburată de credințe politice.

Neptun în Capricorn (1984-1999)

Neptun în Capricorn înseamnă că arta întâlnește știința, iar știința întâlnește inspirația și transcendentalismul. Această plasare poate fi o sabie cu două tăișuri, deoarece ar putea crea liderii care vor modela lumea sau persoanele care vor folosi tehnologie sau medicamente pentru a provoca daune ireparabile umanității. Dacă aspectele pe care le formează Neptun, în această destinație de plasare, sunt moi, atunci avem o persoană care prezintă argumente rezonabile pentru a-și promova dorințele, prudent, dar fără teamă. Aspecte dificile semnifică faptul că persoana poate a avut o relație slabă cu tatăl său sau că a existat o problemă cu sănătatea tatălui său, precum și riscul de dificultăți în cariera unuia.

Neptun în Vărsător (1999-2013)

Un Neptun în plasarea Vărsătorului marchează noi viziuni asupra lumii. Un val mare de umanitate și universalitate începe să se răspândească în întreaga lume. Dacă Neptun formează aspecte moi, atunci avem o persoană foarte socială și prietenoasă, cu idei și opinii de pionierat asupra întrebărilor religioase și filozofice. Aceasta ar putea fi o persoană care are în vedere o lume mai bună, lucrând mai mult ca echipă și solidar. Cu toate acestea, dacă Neptun formează aspecte mai grele, acest lucru ar putea duce la faptul că oamenii sunt fanatici, utopiști, extremiști, liniați puternici, toți cei care ar încerca și împiedica progresul.

Neptun în Pești (2013-2026)

Când Neptun este în Pești, această planetă se simte acasă. Sunt foarte multe de așteptat ca intrarea lui Neptun în Pești. Acesta marchează un nou punct de plecare pentru căutarea idealurilor și pentru cei care urmăresc artele, precum și pentru cei care caută un adevăr superior și vor experimenta mari explozii creative. Un Neptun Pești se confruntă cu aspecte grele, riscă să-și piardă orientarea complet sau să se piardă într-un univers neadevărat și de încredere pentru totdeauna. Dar dacă Neptun în această plasare formează aspecte moi, atunci avem o persoană care este atrasă de misticism, care simte compasiune și își ajută aproapele, care uneori știe să-și jertfească „ego-ul” de dragul binelui comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *