Categorii
Articole Horoscop

Nascut intre doua zodii

Ziua ta de naștere este chiar pe cuspele zodiacal, când soarele trece de la un semn de stea la altul? Sunteți, așa cum spun ei, „născuți pe cusp”? Ei bine, nu există strict „născut pe cusp”. Soarele fie cade într-un semn stelar, fie în celălalt, niciodată în două semne simultan! (Dacă aveți îndoieli și doriți să vă verificați graficul de naștere gratuit și aflați ce semn zodiacal a fost soarele când v-ați născut.)

Dar hei, cine știe? Poate există ceva în toată afacerea asta cu cuspuri? Păgăduitorii de acolo păreți convinși că există! Și, hai să ne descurcăm, vorbești din experiență! Poate feliile de zodiac din această plăcintă imaginară mare pe cer sângerează unul după altul – un pic ca anotimpurile, mai degrabă decât ca secunde discrete la un ceas? Deci, să aflăm mai multe despre ce ar fi să fie un „cusper”. Iată cuspele semnului zodiacal pentru toți cei nehotărâți de acolo, precum și pentru cei născuți aproximativ în perioada 19 – 23 a lunii, acordați sau luați câteva zile …

Participarea la două semne stelare nu numai că aduce de două ori cadourile. De asemenea, aduce de două ori defectele! Iată o privire uimitoare asupra semnelor zodiacale și a trăsăturilor lor negative pentru distracția ta!

Nascut pe Pesti – Berbec (19-23 martie) – Cuspul renașterii

Hei acolo, visător! Mai bine, ești un visător și un făcător! Un go goter! Timid, totodată, te eroic, dragi Pescari sau Arifiș, fantasează în secret că ești un supererou și că îți folosești puterile magice pentru a salva lumea. Tu ești eroul inspirat: imaginativ, spontan și mărșăluit la propriul tău tambur! Există un fel de neînfricare și despre tine, jumătate din ignoranță, jumătate din credință pură. Ești aici pentru a înainta și a-ți exprima adevărata identitate, a-ți realiza visul și a trăi viața ca un fior! Zburați în unguent? Ești foarte nerăbdător, un fraier pentru mulțumirea instantaneu și ușor distras de toate lucrurile noi și strălucitoare. Conducătorii tăi sunt visători Neptun și erou de acțiune Marte și elementele tale foc și apă, care te transformă în ceva ca o motorizare cu aburi!

Născut pe Berbec – Taur (19-23 aprilie) – Cuspul puterii

Ești o adevărată forță a naturii! Indiferent dacă îți place să te gândești mai mult la tine ca la o forță imobiliară („Tauri”) sau la un torent de foc și pucioasă (un „Arus”), alții nu te pot ignora decât în ​​pericol! Ești un lider natural născut, preluând instinctiv sarcina, dinamic, dar tenace, rapid, dar puternic, un cuceritor care va ține și va lupta până la sfârșit. Indiferent dacă doriți să guvernați lumea, să guvernați graficele sau să faceți o grămadă de bani ca inovator și pionier în afaceri neînfricate, nimic nu vă poate sta în cale. Defectele? Poți fi impulsiv, capricios (este vorba de acele coarne duble) și implicat de sine, lipsit oarecum de sensibilitate și de a-i domina pe cei din jurul tău. Conducătorii tăi sunt iubitorii sexy ai zodiacului, Marte și Venus, oferindu-ți oodle de încredere și elementele tale pământ și foc, care creează lavă explozivă!

Născut pe Taur – Gemeni (19-23 mai) – Cuspul energiei

Agil, dar puternic, inteligent, dar totuși pe pământ, curios, dar amănunțit, ai un adevărat cap de afaceri, dragă Gemrus / Taurini! Al tău este o combinație între practic și curiozitate intelectuală. Taurul este destul de muzical și artistic, iar Gemenii au un vârf de cuvinte, așa că ai putea fi foarte înzestrat cu versuri sau cu o pensulă! Ești foarte prezent aici și acum, ești în flux și ești gata să profiți la maxim de oportunități de plăcere, câștig și confort. Ești jucăuș, dar de încredere, ai bun simț, dar nu ești niciodată plictisitor. S-ar putea să țineți multă tensiune nervoasă în corp în jurul gâtului și umerilor și s-ar putea să fiți oarecum insensibil la preocupările mari ale lumii. Conducătorii tăi sunt Venus și Mercur, planetele de cultură și elementele tale pământ și aer, care dau naștere la forme și modele interesante.

Născut pe Gemeni – Rac (19-23 iunie) – Cuspul magiei

Ești un Gemincer cult sau inteligent sau Camini? Aceasta se numește pe bună dreptate cuspul de magie, deoarece dețineți un amestec perfect de intelect și curiozitate, alături de o intuiție neobișnuită și o imaginație fertilă. Este o combinație foarte creativă, în special în scris, vânzări și comunicări, precum și în aprofundarea trecutului, a misterului ocult și a vieții. Tu ești bubuitor, flirt și cu inimă ușoară, dar, de asemenea, apărător și protector față de cei pe care îi iubești. Plictisit într-o clipă, starea de spirit și gândurile tale fluctuează alături de vânturi și de maree, ceea ce te face strălucitor, alunecos și dificil de citit. Conducătorii voștri sunt planetele mereu schimbătoare, care se mișcă cel mai rapid, Mercur și Luna și elementele tale aer și apă, creând o ceață de dimineață magică.

Născut pe Rac – Leu (19-23 iulie) – Cuspul oscilării

Ești destul de o mână, dragă Canleo (sau Lencer), deoarece ești foarte amuzant și sensibil pe de o parte, precum și alăptarea unui ego mare și multă mândrie pe de altă parte. Ești un copil mare, cu inima mare generoasă și cu o dispoziție profund grijulie și poți iubi cu pasiune odată ce cineva îți trece sub piele. Aceasta este și o cuspă foarte creativă, în timp ce combini talentele performante ale lui Leo cu imaginația fără fundal a Racului și reacția față de ceilalți. Puteți trece de la a fi timid și recuziv la dominator și expresiv într-o bătaie de inimă și cu siguranță ești un pic de regină de dramă! Conducătorii voștri sunt luminiștii noștri apreciați, Soarele și Luna, echilibrul perfect dintre masculin și feminin, iar elementele voastre sunt apa și focul, creând o situație aburitoare fierbinte!

Născut pe Leu – Fecioară (19-23 august) – Cuspul expunerii

Ești un singur cusper formidabil! Ca „Veo” sau „Lergo”, combinați virtuozitatea lui Leo și dorința de aplauze cu perfecționismul și conștiința de sine a Fecioarei pentru a prezenta o imagine impenetrabila super-lustruită, precum o bijuterie arzătoare! Strălucind strălucitor, dar discret, ești un maestru al auto-exprimării calificate. De asemenea, sunteți mândru și destul de sensibil la critici, astfel încât să căutați să fiți cineva care este împreună. Puteți fi destul de hipocondriac și un pic melodramatic și s-ar putea să găsiți relații personale provocatoare pur și simplu din cauza cât de dezordonate sunt și cât de expuși și vulnerabili vă simțiți într-unul singur! Conducătorii tăi sunt Soarele strălucitor și mesagerul lui vicios, Mercur, iar elementele tale sunt foc și pământ, cristalizând cărbune fierbinte în diamant!

Născut pe Fecioara – Balanta (19-23 septembrie) – Cuspul frumuseții

Indiferent dacă vrei să te gândești la tine ca la o vibrație sau la un Lirgo, ești un suflet cu adevărat frumos! Nu este degeaba că al tău se numește cusp de „frumusețe”. Ești un individ clasic, pentru că este cea mai rafinată și elegantă combinație dintre toate – puritatea fecioară și armonia Librană te fac să fii divin în interior și în afară! Nu este doar să arăți bine, ci și să fii sănătos și la o formă de vârf și îți pasă în egală măsură aspectul și substanța. Vorbitor de vorbă și politicos, dețineți totuși facultăți critice puternice, un sentiment impecabil de dreptate și o capacitate de a găsi cea mai bună soluție pentru toți cei implicați. Singurul lucru? Curând fugi de orice presiune și urâțenie și suferi de amânare și indecizie. Conducătorii tăi sunt Mercur și Venus, influențele cele mai civilizatoare din zodiac, iar elementele tale sunt pământul și aerul, creând – ce altceva? – sistem de filtrare perfect!

Născut pe Balanta – Scorpion (19-23 octombrie) – Cuspul dramei si al criticii

Avem dreptate în centrul relațiilor cu tine, dragă Scobra (sau Librio, dacă dorești, ceea ce sună mai puțin amenințător de un smidgeon). Tu, mai mult decât oricine, ai nevoie de un tovarăș în viață pentru a înfrunta lumea împreună, dar și pentru că trebuie să experimentezi iubirea și intimitatea adevărată. Ești plin de viață, plin de viață, sexy și romantic, dur, dar frumos, tactil, dar profund. De obicei, trebuie să fiți găsiți chiar acolo, în mijlocul dramei, deoarece vă interesați într-adevăr oamenii și vă pasiona corectitudinea, ajungeți la inima problemei și faceți lucrurile cum trebuie. Dezavantajul? Te poți pierde prea mult în treburile altor oameni, cam ca o fată răpită în adâncuri. Conducătorii tăi sunt frumoasa Venus și străinul ei întunecat Pluto și elementele tale aer și apă, creând niște ferestre destul de brume!

Născut pe Scorpion – Săgetător (19-23 noiembrie) – Cuspul Revoluției

Băiete, ești un căutător de adevăr fără compromis, aventurier și căutător de emoții! Și cu siguranță îți place o provocare bună. Sălbatic și contondent, spui așa cum este. Ca un Scorpitarius neînfricat (sau Sagicorpio) nimic nu te privește! Puteți mări înălțimile sau plânge adâncurile în setea de aventură și pur și simplu prosperați în criză și intensitate. Ești pasionat și îndepărtat, intim și iubitor de libertate, controlat totuși filosofic și cu bun simț al umorului. Instinctele și înțelepciunea dvs. înseamnă că aveți un avantaj pentru înțelegerea oamenilor, deși voi înșivă poate fi înțeles greșit. Conducătorii tăi sunt transformatori Pluto și norocos Jupiter expansiv, oferindu-ți credință neîntreruptă și viziune de raze X. Elementele tale sunt apa și focul, creând un jet de abur care poate arde prin orice!

Născut pe Săgetător – Capricorn (19-23 decembrie) – Cuspul profeției

Bine ați venit în lumea rapidă a Sagicornului și / sau Capritarius! Ești un adevărat vizionar și un muncitor care nu se mulțumește doar să se gândească la filozofare. Ești determinat să reușești, urmărește-ți viziunea până la capetele pământului și vezi că visele tale vor trece! Pionier și căutător de drum, te-ai ghidat de bunul tău simț al afacerii, precum și de credința și iubirea de aventură de neegalat. Lumea este stridia ta. Serios, dar optimist, ești un gânditor înainte și, pe unde călcai, alții ar putea sau nu să-l poată urmări – fie din lene sau din lipsa de perspectivă. Conducătorii tăi sunt Jupiter expansiv și Saturn muncitor, oferindu-ți amestecul perfect pentru succes, iar elementele tale foc și pământ creează lavă în creștere și rocă vulcanică.

Născut pe Capricorn – Vărsător (19-23 ianuarie) – Cuspul misterului si al imaginatiei

Ești un Capriquarius sau un Vărsător și destul de unic și pentru asta! Vă așezați inconfortabil între două lumi, încercând să le apartineți ambelor: conservatoare, dar excentrice, responsabile, dar rebele, tradiționale, dar neconvenționale. Ești determinat să reușești și să obții recunoașterea mondială, dar îți pornești și în ritmul tău, ghidat de idealurile tale neobișnuite, apoi te întrebi de ce nu urmează alții. Ai un cap minunat atât pentru idei abstracte, cât și pentru afaceri. Singurul lucru? Ești destul de misto și de sine stătător și poți fi îndepărtat și îndepărtat. Conducătorii voștri sunt Saturn, reprezentând vechea gardă, și Uranus, rebelul! Elementele tale sunt aerul și pământul, dând naștere unor idei inteligente, cum ar fi mori de vânt și jeturi turbo.

Născut pe Vărsător – Pești (18-22 februarie) – Cuspul sensibilității

Deci sunteți un Aquafish sau Pesquarius? Ești un suflet profund sensibil! Ai ajuns dintr-o altă dimensiune? Ai degetul pe puls și ochiul asupra unor lucruri mai mari decât ceea ce vei avea la cină. Puteți excela și în domeniul științelor în domeniul artelor și științelor, deoarece sunteți extrem de inovatori și de imaginativ. Ești un umanist cu o viziune asupra lumii și o inimă sângeroasă plină de compasiune. Dezavantaj? Puteți fi destul de naiv și excesiv de idealist, așteptând ca lumea să se încadreze în utopia perfectă de fantezie pe care o purtați în cap. Conducătorii voștri sunt Uranus și Neptun, uriașii reci și albaștri de acolo, la îndemâna sistemului nostru solar, oferindu-vă o margine cu siguranță. În ceea ce privește elementele tale, acestea sunt aer și apă, cam ca stardustul în ceața de seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *