Categorii
Articole Horoscop

Mituri si fapte despre zodii

Majoritatea caracteristicilor atribuite semnelor stelare au fost determinate cu mult timp în urmă. Uneori, însă, viața dovedește că unele dintre aceste preconcepții sunt greșite, ceea ce merge mult spre a arăta că nimic nu este alb și negru. Forțarea etichetelor pe semnele vedetei este la fel de prost indicată ca introducerea oamenilor în cutii, așa că merită să încercați să eliminați unele dintre neînțelegerile din jurul zodiacului.

Mituri și fapte despre caracteristicile semnelor stelare

Berbecul se presupune a fi cel mai puternic dintre semnele stelare. Oamenii din Berbec sunt deseori văzuți capabili să meargă la extreme pentru a atrage atenția asupra lor, dar, în realitate, cei mai mulți nu sunt nici agresivi și nepolitici. Pot fi pasionați și energici în căutarea lor pentru puritate și idealuri înalte, dar se comportă cu demnitate. Și chiar dacă ocazional se comportă într-un mod egocentric, sunt eroici, direcți și idealiști.

Multe dintre miturile din jurul Berbecului se bazează pe o lectură simplistă a comportamentului lor. Presupunerea lor nepăsare și sloppiness sunt un alt exemplu în acest sens; contrar mitului popular, Berbecul poate fi atât de atent la detalii încât să-i ofere Fecioarei o alergare pentru banii săi.

Reputația Berbecului poate fi proastă, dar este totuși mai bună decât Scorpionul băiat / fată rău. Scorpiile sunt considerate răzbunătoare, posesive și necontrolate de temperament rău, dar, în realitate, își exprimă pur și simplu sentimentalismul profund într-o manieră oarecum intensă.

Și spre deosebire de majoritatea oamenilor, care ar prefera … să-și înghită emoțiile decât să riște să-și piardă fața, Scorpios sunt de obicei deschise în ceea ce privește felul în care se simt. Femeile Scorpion pot fi mai pasionate în modul în care își exprimă sentimentele decât omologii lor bărbați, dar reputația lor este încă departe de adevăr.

Se spune că Scorpi controlează și calculează în relațiile lor – o caracteristică care contrastează puternic cu natura idealistic romantic, adesea atribuită semnelor Leului și Balantei. Dar cine poate spune că nu au întâlnit niciodată un Leu sau o Balanță care ar putea fi zgârcit de emoțiile lor sau că ar rămâne într-o relație din comoditate, în ciuda faptului că ar fi capul călcâielor îndrăgostite de partenerul lor?

Și în timp ce suntem pe tema unor reputații nemeritate, adevăratul… maniac sexual al zodiacului nu este Scorpionul, ci semnul Taurului. Chiar dacă par a fi romantice și afectuoase, taureenii își exprimă de fapt sexualitatea într-o manieră brută, dacă nu animalistică. Acestea nu sunt foarte importante în ceea ce privește aspectul de legătură emoțională a sexului – ceea ce este bine (evident!), Dar poate doriți să-l țineți minte dacă aparțineți unui semn de stea mai… sensibil.

Un alt semn de stea a cărui reputație a suferit de mituri legate de sex este semnul Fecioarei. Fecioara este adesea văzută ca întruchiparea prudenței. Faptul că unii oameni cu o influență puternică a Fecioarei în graficul nașterii lor pot părea adesea prea preocupați de ordine și igienă îi determină pe mulți să creadă că Fecioara urmește sexul murdar. Aparițiile pot fi înșelătoare, totuși: Unii Fecioși sunt de fapt deschiși să exploreze toate cele cincizeci de nuanțe de gri și apoi unele! În realitate, Fecioara nu este mai inhibată în ceea ce privește sexul – și nu mai puțin influențată de moravurile societății în care trăiesc – decât restul semnelor stelare.

Un alt mit din jurul zodiacului este ideea că semnul Gemenilor nu este dogmatic. Chiar dacă, în general, nu au multe inhibiții, din punct de vedere moral sau altfel, Gemenii nu sunt cu mintea deschisă. Spre deosebire, de exemplu, Balanță, Gemenii văd rar ambele părți ale unui argument în același timp. Atunci când adoptă un punct de vedere, se lipesc de el în mod fanatic, fie doar de dragul său, fie din comoditate și îl pot abandona la fel de fanatic fără niciun motiv aparent. Puțini gemeni au răbdare și forță pentru a contempla profund întrebări filozofice.

Și vorbind despre întrebări filozofice, oamenii Vărsător, așa-numiții vizionari ai zodiacului, se dovedesc uneori mult mai obișnuiți decât eticheta lor astrologică. Viziunea lor despre o lume mai bună este tocmai asta – o viziune. Vărsătorii stau în jurul teorizării și se așteaptă ca alții să-și pună în practică teoriile. În ceea ce privește ideea lor de solidaritate universală, aceasta se confruntă, de cele mai multe ori, cu realitatea modului egocentric în care își gestionează relațiile.

Capricornul este un alt semn stelar neînțeles. Capricornii orientați în carieră au o reputație de a fi profesioniști la fel de rece chiar și în modul în care se apropie de viața lor personală. Dar lucrul este că pur și simplu le place să înțeleagă lucrurile fără sentimentalism nemaivăzut; nu este vina lor dacă alții o iau personal. Capricornii fac ceea ce cred că este corect să facă sau ceea ce ei consideră potrivit ca și cum ar fi programat să o facă. Dar, de asemenea, pot fi amuzanți, relaxați și ieșiți; pur și simplu nu le place să se abată de la programul lor. Pentru ei, contează acțiunile, nu cuvintele; ele nu pot fi influențate de complimente sau vorbe dulci. Sunt foarte asemănătoare cu Virgos în acest sens.

Printre semnele stelare care uneori nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor create de reputația lor este copilul vesel al lui Jupiter generos, și anume Săgetătorul. Cei mai mulți oameni din Săgetători sunt cu mâinile deschise, precum și cu inima deschisă, dar există și unii care sunt mizerabil – probabil pentru că ei cred că, pentru a-și realiza planurile ambițioase, trebuie să economisească cât mai mulți bani .

În ceea ce privește cei născuți sub semnul stelar al Peștilor, aceștia pot fi sensibili și dulci, dar adesea se dovedesc mai rezistenți decât par. Pestii au un rezervor foarte adânc de rezistență interioară și rezistență și poate depăși toate adversitățile.

Indecisivitatea infamă a Balantei Diplomatice este un alt caz de apariții înșelătoare; Librasul poate fi de fapt destul de hotărât și de voință. Slăbiciunea lor constă în nesiguranțele lor (și, în unele cazuri, în stăpânirea lor emoțională); totuși sunt destul de buni să le ascundă.

În cele din urmă, Racul are o reputație de a fi intuitiv, sensibil și profund empatic. Realitatea, însă, cerșește să difere. Persoanele canceroase se simt adesea rănite, nedreptățite, respinse sau înșelate de alții fără niciun motiv legitim. În consecință, ei sunt depășiți cu amărăciune și lasă ego-ul să-și înnoiască judecata și le subminează impulsurile altruiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *