Categorii
Articole Horoscop

Cum afectează Mercur retrograd viata ta amoroasă?

Acesta este ghidul de relație final despre ceea ce se întâmplă exact în viața ta amoroasă în timpul lui Mercur Retrograde și cum să-l depășești, dacă ești cuplat sau singur. Mercury Retrograde este unul dintre cele mai temute evenimente de către fanii și entuziaștii astrologiei și nu este o coincidență. Astrologii informează în mod repetat persoanele din jurul acestui tranzit pentru a fi mai atenți atunci când vine vorba de comunicări. Acum, pentru problemele din inima în care o comunicare bună este întotdeauna esențială, Mercur Retrograde poate fi un coșmar. Problemele relației și întoarcerile incomode ale foștilor iubiți sunt într-adevăr foarte posibile în timpul acestui tranzit, așa că am avut astrologii noștri dotați să vină cu un ghid despre ce trebuie să ne așteptăm exact în timpul Mercur Retrograd și cum poate fi depășit.

Citește și: Vedeta cântă și cum își sabotează relațiile.

Probleme în paradisul relațiilor în timpul lui Mercur Retrograd

Comunicările care guvernează planeta, Mercury, este una dintre cele mai importante, mai ales în epoca tehnologiei când totul se întâmplă mult mai repede în ceea ce privește comunicațiile. Mercurul retrograd este cunoscut astrologilor ca un timp pentru a se aștepta ca problemele inimii să devină acre. Acest lucru se datorează faptului că atunci când această planetă este retrogradă, permite (sau ar trebui să spunem forțe?) Oamenilor să se gândească la angajamente, idealuri și practici, în ceea ce privește relațiile anterioare și foștii iubiți sau relațiile actuale și chiar căsătoria dvs., în funcție de statutul dvs. în timpul ora tranzitului. Este important să rețineți că de fiecare dată când Mercur este retrograd, afectează anumite semne zodiacale mai mult decât afectează altele, așa că faceți o notă mentală pentru a verifica cum vă afectează semnul zodiacal, în special data viitoare când apare! Dacă citiți acest lucru în timpul unui Mercur Retrograde, puteți avea o analiză în profunzime cu unul dintre cititorii noștri talentați – acestea pot fi contactate apelând: 1877 608 3731 din SUA sau 0207 111 6304 din Marea Britanie, deci don nu ezitați să apelați! Iată un ghid general la ce să vă așteptați:

Citește și: Semnele stelare și apariția inimii

Sfaturi Mercury Retrograde pentru single-uri

În funcție de ce zonă a graficului dvs. de astrologie afectează, Mercur Retrograde este foarte probabil să fie în legătură cu întoarcerea unui fost pentru dumneavoastră! Acest lucru ar putea însemna fie un proces de evaluare sau de amintire (poate obsesiv și în jurul ceasului) o dragoste trecută sau o fostă sau ar putea însemna un fost care literalmente se întoarce, bate la ușa ta sau apelează din nou în timp până când te ridici (sau probabil doar un text, în funcție de modul în care semnul ei zodiacal este afectat de Mercur Retrograd). Acum cum te descurci, depinde de cât de mult te-a lovit de data asta. Un lucru este sigur: comunicațiile sunt încurajate pentru toți. Așadar, ceea ce ar fi fost un dialog prietenos în altă perioadă devine acum un argument aprig sau o reîncărcare a argumentelor vechi pe care le-ați avut în întreaga relație. Vă recomandăm o abordare diferită. Fii nemișcat. Ia un moment să te gândești. Evitați acțiunile în grabă! Dacă toate acestea sună pentru dvs., psihicii noștri sunt întotdeauna disponibili pentru o lectură în profunzime.

Citește și:

Sfaturi Mercur Retrograde pentru cupluri

Mercury Retrograde este momentul perfect pentru a intra din nou în această discuție aprigă, cea pe care ați avut-o acum un an, care nu a fost rezolvată exact: s-ar putea să apară din nou la întâmplare în ambele minți, simultan. Dar, în același timp, este și când – și dacă niciunul dintre voi nu a fost afectat prost – să vă amintiți vremurile bune, cum ar fi începutul relației voastre sau primul sărut. De asemenea, este posibil să încercați să retrăiți unele dintre acele momente. Acesta este, de asemenea, un moment în care începeți să vă întrebați dacă sunteți în relația potrivită sau într-o căsătorie sănătoasă / satisfăcătoare / fericită. Sau s-ar putea ca semnul zodiacal al persoanei iubite să nu fi fost afectat atât de rău, dar al tău are și lucruri groaznice să înceapă să-ți trezească în minte. Ar putea fi și eliberător. Acest lucru depinde de ceea ce a fost în spatele minții de ceva timp înainte de tranzit. Chestia este că nu veți putea să spuneți dacă vorbiți sau dacă planeta comunicațiilor a devenit sălbatică. Așadar, este cel mai bine dacă stai pe o idee pentru un timp sau cel puțin până după ce totul a trecut înainte de a continua să acțiuni. Pe de altă parte, cu siguranță, ar trebui să fii simplu cu privire la exprimarea clară a dorințelor și nevoilor tale, acum, când ai creat curajul cu puțin ajutor din partea Mercury Retrograde! Aceasta poate fi o perioadă foarte tensionată, așa că nu ezitați să apelați unul dintre cititorii noștri experți! Vei fi surprins de cât de mult poate ajuta cineva cu o înțelegere mai profundă în rezolvarea situațiilor cu probleme.

Subiecte asemănătoare:

Semnele stelelor și cea mai mare amenințare a relației lor
Lucrurile pe care vedeta le semnează ură și cele pe care le iubesc într-o relație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *