Categorii
Articole Horoscop

Luna plina, fazele lunare si luna noua in astrologie

Luna este foarte importantă în astrologie. Este cel mai apropiat corp planetar de pământ (și cel mai rapid), reprezentând natura mai fizică și temporală a existenței pământești. Este lentila prin care interpretăm experiența de viață. Fazele lunare – de la Luna Nouă la Luna Plină și din nou înapoi – reprezintă refuzul natural și fluxul vieții aici pe Pământ.

Pe măsură ce cerurile de argint de argint și deșeuri, la fel fac și sentimentele noastre, valurile și chiar evenimentele reale din lume. Ideile, relațiile și întâmplările sunt însămânțate, scoase la lumină, apoi în final sunt asimilate (cu succes sau nu). La fel ca anotimpurile (asociate cu soarele), acesta este ritmul natural al lucrurilor (deși unul lunar asociat cu luna) și răspundem noi. Până și midii și scoici s-au arătat că răspund la fazele lunii!

Fiecare ciclu lunar durează 28 de zile, construindu-se ușor pe ultima. Acestea creează straturi subtile de experiență pe care abia le observăm, barați poate când luna este plină – sau când apare o eclipsă, moment în care cu siguranță ne așezăm și acordăm atenție! Eclipsele deoparte, astrologii pun mare stoc de fazele lunare.

De ce? Deoarece astrologia, mai presus de toate, este arta trăirii conștiente. Fiind conștient de momentul în care luna este nouă și când este plină, când este în ceară și când se scade, vă permite să însemnați proiecte la momentul potrivit, apoi vă spune când să începeți să culegeți și când este timpul să plecați definitiv. Să aruncăm o privire asupra evenimentelor lunare – lunile complete și lunile noi – care formează elementele de bază ale astrologiei.

Lună nouă

Obținem o lună nouă în fiecare lună când soarele și luna se întâlnesc, adică formăm o conjuncție. Acest lucru se întâmplă într-un semn de stea diferit în fiecare lună, acoperind toate cele douăsprezece semne într-un an. (S-ar putea să obțineți o a doua lună nouă (sau luna plină, adică „lună albastră”) în același semn zodiacal ocazional, dar luna nu sări niciodată un semn! Toată lumea primește 15 minute.) Luna nouă este cam ca o pânză goală (și poate chiar uneori simți așa). Este timpul să plantăm semințe proaspete.

Astrologii vorbesc întotdeauna despre un „început nou” în timpul unei luni noi, dar asta nu înseamnă că te întorci la pătrat și îți începi viața din nou în fiecare lună! Imaginați-vă cât de obositor și fără rost ar fi. Pur și simplu înseamnă că acesta este un moment fertil pentru a plantea o idee în mintea cuiva sau pentru a iniția un proiect. Orice vei face acum va intra într-o fază de creștere. De asemenea, o lună nouă poate introduce noi probleme și îngrijorări, indiferent dacă sunteți gata să le confruntați sau nu. Dacă nu ați asimilat încă evenimentele din ultimul ciclu, acest lucru poate fi stresant. Dar dacă sunteți gata și așteptați, cel mai bun moment pentru a hrăni ceva este în câteva zile care urmează unei luni noi.

Eclipsele solare sunt lunile noi

Eclipsele solare apar de două ori pe an în medie și se întâmplă întotdeauna pe o lună nouă, când soarele și luna ocupă același loc pe cer. Obținem o astfel de eclipsă (întotdeauna lângă un nod lunar) când luna ascunde soarele. Acestea sunt lunile noi extrem de puternice, prezentând noi începuturi importante. Ele creează un vid, care este în cele din urmă inundat cu o viață cu totul nouă! (Acest lucru este deosebit de puternic atunci când eclipsa este în semnul tău.)

Luna cerată și primul trimestru

Este nevoie de luna 14 zile pentru a cere ceara de la nou la complet. În acele două săptămâni lucrurile încep de mici, apoi se acumulează. La aproximativ 7 zile de la noul ciclu, avem un prim sfert de lună, adică o jumătate de lună cerată în cer. Acesta este adesea un moment al deciziilor cruciale. Drept urmare, poate apărea o mini-criză! Lucrurile s-au dezvoltat suficient de mult pentru a vă oferi o idee despre ceea ce s-a derulat în ultimele 7 zile (faza „semilună”) și acest lucru necesită un fel de acțiune din partea dvs. Pui lucrurile în mișcare. După ce treci prin acest punct înjumătățitor, te îndrepți spre o lună plină în următoarele 7 zile (faza „gibosă”). Acesta este de obicei cel mai aglomerat, cel mai creativ și orientat spre acțiune al lunii!

Lună plină

Luna plină este punctul culminant emoțional al lunii! Atunci când soarele și luna ocupă exact părțile opuse ale cerului, astfel încât soarele luminează complet luna și luna devine „plină”. Lucrurile ating adesea un punct culminant în acest moment, informațiile sunt dezvăluite și situația devine clară. Ceva în care lucrați poate adesea să devină fructificat în cele trei zile înainte sau după o lună plină. De asemenea, relațiile intră într-o ușurare ascuțită, deoarece alții acționează ca o oglindă a propriului suflet.

Eclipsele lunare sunt lunile complete

La fel cum eclipsele solare sunt lunile noi, eclipsele lunare sunt lunile pline. Se întâmplă exact atunci când pământul blochează lumina soarelui să ajungă pe Lună pe deplin. Eclipsele lunare semnifică finalități irevocabile și pot aduce revelații puternice și evenimente care se schimbă viața. Sunt ca multe luni lungi pline într-o singură – sau multe valuri construite într-o creastă uriașă pe care pur și simplu nu o poți ignora! Rămâneți la curent cu Horoscope Friends pentru a afla ce eclipse din 2019 vă stau la dispoziție!

Luna în scădere și ultimul sfert

Valul se ridică pe vârful lunii pline, iar luna începe să se întunece spre întuneric, apărând mai târziu și mai târziu pe cerul nopții. S-ar putea să petreceți câteva zile pe lângă luna plină într-o amețire … Dar în curând, înarmați cu rezultate concrete și informații noi, le-ați folosit bine! Acest lucru se întâmplă în săptămâna următoare (în faza de „diseminare”) trecută de luna plină. La 7 zile de la luna plină obținem ultimul sfert – o jumătate de lună în scădere pe cer. Astrologii numesc acest moment o „criză a conștiinței”. Acest lucru nu trebuie să fie nimicitor. Este pur și simplu timpul să încetați activitatea frenetică și să încercați să înțelegeți evenimentele din ultimele trei săptămâni. După acest punct, intrați în cea mai mistică fază a lunii (faza „balsamică”). Aceasta durează încă 7 zile de la ultimul trimestru până la nou și vă permite să asimilați ceea ce s-a dus, să plecați acolo unde aveți nevoie și să vă relaxați fericit în lucruri unde puteți. Asta în condițiile în care vă pregătiți pentru un viitor pe care încă nu îl puteți cunoaște, dar sensul este chiar după colț. Profeții și pionierii se nasc deseori în această fază lunară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *