Categorii
Articole Horoscop

Luna noua Pesti 2020

7 ascensoare lunare la luna nouă pesti 2020

Visează, visează departe! Luna nouă Pesti 2020 (pe 23 februarie la 10:32 EST) deschide porțile inundațiilor de vindecare și inspirație. De asemenea, dezvăluie ce se ascunde sub suprafață.

Luna nouă peștii Pesti 2020 marchează începutul unui ciclu poetic, romantic și inspirat, care culminează cu luna plină pe 2 septembrie 2020.

1. Scanează-ți subconștientul.

Deci, vi s-au oferit dulapurile și sertarele tratamentul cu Marie Kondo. Ce zici de psihicul tău? Fiind cel de-al doisprezecelea și ultimul semn al zodiacului, energia Peștilor poate deține o mulțime de bagaje și nu doar de tipul fizic. Din moment ce Peștii guvernează subconștientul, Luna nouă peștii 2020 îți atrage atenția spre interior. Gândurile tale au o parte importantă în conturarea realității tale, care, la rândul tău îți orientează perspectiva asupra vieții. Deci, are sens să-ți oferi minții un audit intern din când în când. Scopul este să vă asigurați că tot „maimuțul chat” nu vă atrage!

Pauzele obișnuite de meditație te pot ajuta să te adaptezi la acele colțuri umbroase ale minții tale. (Încercați meditația noastră ghidată pentru sezonul Peștilor!) Pe măsură ce închideți ochii, lăsați-vă să rumeniți unde vă simțiți blocați, neinspirați sau fără speranță. Este posibil să descoperiți o gândire înrădăcinată care trebuie să iasă la lumină. De exemplu, poate vă spuneți „Nu voi câștiga ATAT mulți bani” sau „Dacă vreau să fie corect, cred că va trebui doar să fac asta”. După ce stai liniștit și îți observi peisajul mental, deschide-ți jurnalul și scrie despre el. Iată câteva recomandări pe care le puteți utiliza:
1) ce situatie ma determina sa ma enervez?
2) ce emoții trăiesc în acest sens? și care este credința mea despre această situație?

Apoi, încercați să oferiți fiecărui gând disprețuitor o reframe pozitive. De exemplu, „Sunt angajat să învăț despre gestionarea banilor, astfel încât să pot crea abundență în viața mea.” Sau, „Voi găsi sprijinul potrivit pentru visele mele.” Bonus: mentorii ajutați și „îngerii pământului” tind să apară lângă o lună nouă de Pesti, așa că nu încercați să vă dați seama singuri de problemele deosebit de crunte. Prietenii și familia pot fi surse mari de sprijin, dar dacă sunteți îngrijorați să vă aplecați prea mult asupra lor, ajungeți (și sus!) La un expert care vă poate șerpa prin transformarea dvs., ca un terapeut, antrenor, lider spiritual sau șaman.

2. Lasa viata sa imite arta.

Ce se întâmplă dacă ai privi tot ceea ce faci – de la pregătirea micului dejun până la scrierea unui e-mail – ca o operă de artă? Imaginează-ți ce fel de onoare, demnitate și divinitate poți aduce în fiecare moment de trezire. Ai exista într-o adevărată stare de har. Iată o idee a lunii noi peștii 2020: încercați acest lucru ca un experiment timp de două săptămâni și vedeți cum experiența dvs. de viață începe să se schimbe.
Ai nevoie de un nud? Participați la o provocare de social media, cum ar fi Proiectul de 100 de zile, unde postați propria dvs. lucrare de artă pe Instagram cu un hashtag zilnic. Sau inspirați-vă de artistul extraordinaire Michelangelo, un Pești născut la 6 martie 1475. El a petrecut patru ani pictând plafonul uimitor al Capelei Sixtine, care este una dintre cele șapte minuni ale lumii. În timpul vieții sale, Michelangelo a fost cunoscut sub numele de Il Divino („cel divin”). Cât de mult Piscean, din moment ce vălul dintre pământesc și divin este subțiat de influența ezoterică a Peștilor. Ce spirit sau forță l-au condus – sau alți Pești strălucitori precum Nina Simone și Alexander McQueen – la o asemenea excelență? Alege-ți propria versiune a microfonului sau pensulei metaforice și află!

3. Explorați câmpul cuantic.

Ați observat vreodată că atunci când vă plictisiți, o oră se simte ca o viață, dar când sunteți „în zonă” zboară prea repede? Luna nouă peștii Pesti 2020 ne determină să trecem la gândirea cuantică, în care timpul este mai elastic decât fixat și poate fi îndoit după voia noastră. Albert Einstein, a cărui teorie a relativității a transformat conceptul nostru de realitate pe capul său, a fost un Pești, născut la 14 martie 1879. (Și este interesant de observat că regretatul, marele fizician teoretic Dr. Stephen Hawking – un Capricorn – a murit pe Einstein’s ziua de naștere, care este și Ziua Pi). Luna nouă din Pești ne încurajează să punem la îndoială concepte liniare precum distanța și timpul – la fel cum o făcuseră Einstein, Hawking și chiar Galileo. Una dintre cărțile noastre preferate (și cele mai digerabile) de pe tărâmul cuantic este Răspândirea obișnuinței de a fi tu însuți.
La acea notă, când a fost ultima dată când ai pierdut pista de câteva ore? Lasă-te doar să-ți urmezi capriciile? Daydreamer Pești te încurajează să mergi pe un val inspirat divin. Tinker cu un instrument muzical sau acuarele. Să ai o petrecere de dans improvizată pentru unul singur. Plimbă-te prin buticuri, verificând mirosurile, pungile la comandă și pantofii vrednici de poftă (glumele Pesti reglementează picioarele). Luna noua din Pesti te incurajeaza sa urmezi muza si sa vezi unde te duce.

4. Opriți oceanele poluante cu un plastic nu atât de fantastic.

Mermaid Pești reglementează oceanele și mările, iar această lună nouă evidențiază nevoia de a proteja și împărtăși resursele acvatice ale planetei noastre. Recifele de corali, care găzduiesc peste 25% din viața marină, dispar într-un ritm alarmant. Temperaturile apei cresc din cauza industrializării și oceanele noastre devin mai poluate de deșeurile de plastic. Modificările colective pot aduce un impact considerabil, deci nu pierdeți speranța! Lăsați această lună să vă îndrume să efectuați schimburi durabile, cum ar fi să vă îndepărtați sticla de apă reîncărcabilă și cana de cafea și săriți ambalajele inutile ori de câte ori este posibil. Și iată o schimbare minusculă care poate face o schimbare uriașă: refuză o paie în băutura ta. Încărcăturile acestor „microplastici” se ridică în mări, sunt ingerate și absorbite de viața marină și, la rândul lor, corupe lanțul alimentar. Sub influența caritabilă a acestei luni noi, puteți dona timp sau bani pentru misiuni de curățare care dragă plasticul în apele unde recifele de corali sunt amenințate în mod special.

5. Ponderați posibilitatea vieților trecute.

Ca semn final al zodiacului, energia Piscean este adesea echivalată cu o moarte metaforică. De aceea, atât de mulți oameni născuți sub acest semn sunt „suflete bătrâne”, cu o legătură puternică cu cealaltă parte. Peștii sunt, de asemenea, asociați cu reîncarnarea și viața de apoi.

6. Stabiliți granițe sănătoase.

În timp ce acest semn zodiacal este cel mai empatic dintre toate, când compasiunea vine în codependență? Întrucât Pești este condus de Neptun nebulos, să-ți dai seama de unde începi și o altă persoană se termină poate fi un pic provocator – dar încearcă! Această lună nouă poate servi ca un apel de trezire prin care ați făcut prea multe sacrificii pentru îngrijirea de sine în numele „a fi acolo” pentru o persoană iubită. Dăruirea nu este un adevărat act de generozitate dacă te epuizezi în proces. Stabiliți granițe sănătoase și nu stați în tăcere cu privire la nevoia dvs. de ajutor. Lupta este reală uneori, dar în loc să o porți ca pe un ecuson de onoare, să fie un apel de trezire la care trebuie să ajungi. (A se vedea, de asemenea, Ritualul nostru pe Lună Nouă din 2020 despre stabilirea granițelor!)

7. Fii deschis către călăuzirea divină.

A dori să stăpânești face parte din condiția umană. Pestii este semnul stelar al predarii si eliberarii. Sub vraja acestei energii intuitive, încercați să înmânați domniile metaforice universului (sau zeului, divinului… oricum o vedeți) din când în când. Forța tainică și nevăzută poate avea un plan mai bun decât cel pe care mintea ta muritoare îl poate contura. Dacă lucrurile iau o întoarcere în U sau o coborâți pe o cale neîncadrată, încercați să nu vă desfătați. În schimb, spuneți: „Hmmm… Mă întreb ce învăț din ACESTA schimbare a evenimentelor?” Lasă curiozitatea să-ți conducă în locul anxietății tale. Opriți-vă, reglați-vă și conectați-vă la flux. Sunteți ghidat, așa că ascultați cu atenție și urmăriți serendipitățile ca indicii pe parcurs. S-ar putea să păstrați la îndemână un pachet de cărți înger și să trageți unul pentru luna nouă, apoi să luați în considerare mesajul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *