Categorii
Articole Horoscop

Horoscopul iubirii 2020

Horoscopuri de dragoste 2020 pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Cu casa a zecea, orientată spre obiective, activată de Jupiter, Saturn și Pluton, te-ai putea simți ca și cum ai fi căsătorit la slujbă, cu mai mult „timp de calitate” decât cantitate pentru bătaia ta, Berbec. Sau, tu și S.O. ar putea face echipă într-o misiune profesională. Poate începeți o afacere împreună sau vă veți alătura forțelor în care carierele dvs. se potrivesc. Cu planeta de dragoste Venus în Gemeni flirty, din 7 aprilie până pe 3 august, un coworker ar putea să se încălzească; sau Cupidon ar putea dezvălui un portar în zona de prietenie. Lusty Mars, conducătorul tău cu sânge roșu, petrece o perioadă lungă de timp în Berbec, între 27 iunie și 6 ianuarie 2021. În acest timp, magnetismul tău va fi amplificat. Fiți ultra-discernanți despre cine vă apropiați în timp ce Marte este retrograd în perioada 9 septembrie – 13 noiembrie!

Taurul

Cupidon te duce într-un turneu internațional pentru horoscopul tău de dragoste din 2020, datorită unei mulțime de planete care ocupă noua ta casă globală, Taur. Singur? Diversifică-ți portofoliul de întâlniri în loc să rămâi la același tip vechi. Taurii cuplati pot explora aranjamente neconventionale, posibil sa traiasca distante lungi unul de celalalt pentru o parte a anului. Călătoria și romantismul fac ca niște paturi fericite, așa că adu-ți „bătaia”, și poate o vacanță fling! Cu domnitorul tău, Venus romantic, care va merge retrograd între 13 mai și 25 iunie, ai șansa să evaluezi ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Consolidarea propriului simț al valorii de sine poate transforma total o relație stâncoasă. Nu uitați, schimbarea începe în interior.

Gemeni

Un an sclipitor este în magazin, în timp ce Jupiter-copil sălbatic se alătură seducător Pluto în casa ta erotică a opta până în 19 decembrie, Gemeni. Aceasta este zona de perma-bonding, astfel încât să puteți trăi cu adevărat visul de a avea un partener pasionat care își dorește și o relație angajată. Cu libido-ul tău până la unsprezece vei fi îngrozitor în foi … și poate și pe străzi. Nu este nicio rușine în jocul tău senzual din horoscopul tău de dragoste din 2020, mai ales în timp ce ardoarea Venus face un tur extins prin Gemeni, în perioada 3 aprilie – 7 august, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te îndrepți în fața fiecărui capriciu impulsiv. Venus va fi retrograd în perioada 13 mai – 25 iunie. Acest lucru vă poate aduce înapoi un fost sau vă poate conduce pe un ocol regretabil pe traseul ispitei.

Rac

Cele mai importante duo-uri ale voastre devin mai dinamice în 2020, pe măsură ce Jupiter navighează alături de Saturn și Pluto în Capricorn și casa a șaptea parteneriate. Relațiile serioase nu trebuie să se simtă ca o greutate uriașă pe umeri, Rac. Destul de mult, vă rog! Jupiter cu spirit liber, împreună cu trei eclipse finale pe axa Rac / Capricorn, vă vor ajuta să atingeți echilibrul corect între „eu” și „noi”. Când Saturn și Jupiter se mută în casa ta seductivă, lipită de-a opta la sfârșitul lunii decembrie, obligațiunile importante vor fi cimentate, atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere.

Leu

Cu planeta iubitoare Venus s-a conectat la sectorul dvs. tehnologic în perioada 3 aprilie – 7 august, veți fi frumusețea lui Bumble și liderul stupului Hinge. Dar, cum a cântat Supremesul, nu poți grăbi dragostea. În perioada 21 martie – 1 iulie, care a rămas în continuare în Saturn, în Aquarius și în a șaptea casă de relații, prima sa vizită acolo din ianuarie 1994! Leosul cuplat ar putea face planuri de viitor serioase sau puteți decide să vă restructurați întreaga abordare a relațiilor. Saturn se întoarce la Vărsător cu doi ani în plus pe 17 decembrie, căruia i s-a alăturat Jupiter norocos din 19 decembrie 2020 până pe 29 decembrie 2021. Pe măsură ce anul se termină, vei fi în elementul tău amoros!

Fecioara

Pasiunea nu se încadrează doar în horoscopul iubirii din 2020, ci se varsă în fiecare colț al vieții tale. Cu Jupiter efuziv care navighează alături de Saturn serios și Pluton seducător până în 19 decembrie, anul acesta aduce cele mai înalte epopee romantice. Indiferent dacă veți proclama dragoste neîndoielnică, vă veți angaja sau însărcinată, sau faceți un pas mare cu bae – sau vă bucurați de dulcea, libertatea experimentală a vieții singure – veți fi (necaracteristic) gata să aruncați acea atenție a Fecioarei către vânt . Vibrații sexy merg de la cald la exoterm, pe 27 iunie, când Marte desfășoară un experiment de chimie în cea de-a opta casă erotică, care arde până pe 6 ianuarie 2021. Putem deja să simțim puterea purului tău!

Balanta

Anul începe pe o notă cu filtrare moale și sentimentală, dar devine mult mai fierbinte până în primăvară! În perioada 21 martie – 1 iulie, Saturn cu ardere lentă se îndreaptă către Vărsător, stârnind un foc în casa a cincea din amour, Balanta. O relație la fel de stabilă și pasională ar putea fi printre vedete. Sau, ai putea face un pas serios cu bătaia ta. Acest ciclu crește din nou pe 19 decembrie, când Jupiter și Saturn sâcâitori fac echipă în Vărsător de peste un an! Fiery Mars blaze prin zona dvs. de parteneriat în perioada 27 iulie – 6 ianuarie 2021, oferindu-vă curajul să vă angajați! O singură captura: consilierea cuplului ar putea fi necesară în timpul unui retrograd încărcat emoțional, care durează între 9 septembrie și 13 noiembrie.

Scorpionul

Alertă flirt! Coquette Scorpion iese la joacă, în timp ce Jupiter bawdy se alătură conducătorului tău, plutitorul Pluto, în colțul tău de comunicare. De regulă, preferi profunzimea și securitatea relațiilor pe termen lung. Însă horoscopul iubirii dvs. din 2020 vă solicită câteva flinguri dulci, efemere, care vă păstrează împlinit „între timp”. Întâlnirea digitală vă poate aduce un swipe norocos. O prietenie ar putea evolua într-o iubire adevărată. Scorpiosul cuplat ar trebui să pună mai multe activități culturale în calendarul comun și să se amestece des ca pereche. Pe 30 noiembrie, eclipsa lunară a Gemenilor aduce un moment important pentru relațiile.

Sagetator

Activitatea astrologică masivă bate prin casa a șaptea condusă de Gemeni în acest an, împingându-vă să mergeți „cu toții” cu un partener. Pe 5 mai, Nodul Nord lunar ajunge la Gemeni pentru prima dată începând cu 2003. Acest lucru ar putea să cheme un partener care îți conduce destinul. Arcașii atașați ar putea descoperi adevăratul tău nord ca un cuplu. Imbarcați-vă într-o misiune co-creată care agită viața așa cum o cunoașteți … într-un mod palpitant! În același timp, anul acesta nu va fi lipsit de provocările sale amoroase. Planeta Love Venus se întoarce retrograd în Gemeni, în perioada 13 mai – 25 iunie, iar partenerul ei de dans plin de viață Marte va face naveta înapoi prin Berbec și pasionata a cincea casă din 13 septembrie până în 9 noiembrie. . O eclipsă lunară a Gemenilor din 30 noiembrie ar putea dezvălui incompatibilități. Acest lucru ar putea împinge Centaurii cuplate să găsească câștiguri sau, eventual, să meargă pe căile voastre separate. Pe o notă strălucitoare, acest ascensor lunar ar putea accelera evoluții uluitoare, cum ar fi o implicare în perioada sărbătorilor sau o sarcină!

Capricorn

Oamenii pot veni și pleca în acest an cu spirit liber, dar relația de durată pe care trebuie să o concentrezi este relația amoroasă cu tine însuți, Capricorn. Cu Jupiter-ul auto-autorizat pe drumul tău o dată pe deceniu prin semnul tău, ești pregătit să faci un salt masiv într-o nouă ligă! Schimbătorul de jocuri Uranus își petrece primul an complet în Taur și în faima și în zona ta romantică, reducându-ți intervalul de atenție amoros – dar făcându-ți să fii fricos și experimental! DO Rezervați mari schimbări de timp pentru a vă dezvolta ideile mari (și „marca”). Apoi, concentrați-vă asupra unei cantități mai mari de calitate în întâlnirile dvs. cu cei pe care nu îi veți mai avea. Nu vă faceți griji, a fi independent nu trebuie să însemne a fi singur. Două eclipse de Rac din 10 ianuarie și 21 iunie ar putea relaționa. Din aprilie până în august, Venus va apela la structurile de asistență, precum nopțile de întâlnire, pentru a vă împiedica parteneriatele.

Varsator

Cu Venus amoros petrecând o perioadă de timp îndelungată în Gemeni și în cea de-a cincea casă romantică, în perioada 3 aprilie – 7 august, inima ta aleargă într-un BPM mai rapid. Acest ciclu pasional include un nivel retrograd (din 13 mai până pe 25 iunie), care ar putea aduce probleme de la un fost sau te reunesc cu „cel care a scăpat”. Vărsătorii acoperiți vor dori să fie „văzuți la fața locului” împreună, așa că aduceți-vă la data vestimentației. Odată cu trecerea Nodului Nord (punctul destinului) în Gemeni, împreună cu o eclipsă lunară din 30 noiembrie 2020, puteți aduce câteva surprize frumoase, cum ar fi să întâlniți dragostea vieții voastre, să vă implicați, să faceți bebeluși sau să faceți un fel de salt epic cu un partener.

Pesti

Atingeți aplicația! Cu cea de-a unsprezecea casă de tehnologie și comunitate luminată de trei planete și o eclipsă, puteți găsi dragoste adevărată printr-o conexiune virtuală. Sau, oprește-ți rezistența și lasă-ți prietenii să te rezolve la datele oarbe, Pești. (Ei te știu mai bine decât crezi.) Pestii cuplati ar trebui să se amestece des ca pereche. Horoscopul tău de dragoste 2020 te solicită să aduni un grup comun de prieteni pentru petreceri și vacanțe. Două eclipse de Rac, pe 10 ianuarie și 21 iunie, învârtesc în a cincea casă de amour. Aceste ascensoare lunare aduc repere care se schimbă în joc, cum ar fi angajările, sarcinile sau alte experiențe schimbate în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *