Horoscop Sagetator Azi 27-08-2020

S-ar putea să ajungeți la un loc de calm sau de înțelegere asupra unei chestiuni, dragă Săgetător, iar acest lucru se simte grozav. O atmosferă cooperantă și deschisă în jurul tău te ajută să dai drumul unei tendințe de răsturnare. Poate exista o concentrare plăcută asupra trecutului, a sentimentelor și a nevoilor și dorințelor interioare.

În același timp, Luna din semnul tău se armonizează cu Marte și ești mai în contact cu instinctele tale. S-ar putea să ajungeți la soluții inovatoare la probleme legate de casă, familie, datorii și asistență destul de intuitiv. Este timpul să vă bucurați, să acceptați și să vă îmbrățișați sentimentele și dorințele voastre mai profunde.

Cu o abordare mai relaxată și creativă a vieții tale, oportunitățile de a crește și de a te îmbunătăți se deschid. Sunteți cu mintea deschisă și rapid pentru a vă distra sentimentele și capriciile. Uneori, trebuie să ne iertăm pe noi înșine și să mergem mai departe, iar acest fel de lucruri este în special favorizat astăzi.