Horoscop Rac Azi 29-11-2020

În această dimineață aduce energie constantă pentru rezolvarea problemelor, dragă Rac, dar ziua avansează cu energii oarecum instabile la nivel social. Acestea vă pot ajuta să eliberați o energie creativă dacă ați fost într-o rutină, dar vă pot arunca temporar din centru. Este posibil ca o parte dintre voi să doriți să experimentați sau trebuie să aveți de-a face cu alții care par să-și facă propriile lucruri, fără să țină cont de sentimentele dvs.

în această privință. Într-adevăr, este posibil să nu știți dacă doriți să fiți aproape de cineva sau preferați un spațiu. Emoțiile pot fi în sus și în jos, ceea ce poate duce foarte bine la semnale mixte.

Așteptați-vă astăzi la neașteptate și evitați să luați decizii rapide cu privire la chestiuni care necesită mai multă gândire și analiză. Dacă vă simțiți în cușcă, căutați modalități non-perturbatoare de a vă bucura de sentimentul de a fi liber și independent. Energiile de astăzi sunt incitante, pe de o parte, dar poate sunt excesiv de stimulante, pe de altă parte.