Horoscop Pesti Azi 27-07-2020

Neptun în zodia ta este într-o influență puternică astăzi, dragi Pești. În timp ce primește sprijin frumos din partea lui Jupiter, acesta formează și câteva aspecte provocatoare, ceea ce sugerează o luptă cu percepții sau așteptări. Alții ar putea să nu înțeleagă greșit sau par să se aștepte mult la tine acum.

Cu abilitatea dvs. de a acorda dorințele și dorințele tuturor, poate fi greu să înțelegeți care sunt emoțiile și nevoile pe care le dețineți și care sunt separate. După ce ai înțeles sentimentele care îți inundă conștiința, vei descoperi probabil anumite nevoi și dorințe pe care le-ai evitat anterior sau prea ocupat să le observi.

În acest fel, ziua ține câteva lecții importante pentru tine. Între timp, evitați să luați decizii semnificative bazate pe sentimentele momentului, deoarece acestea pot fi înșelătoare. Poate fi tentant să te descurci cu ideea altcuiva despre tine, deoarece nu vrei să-ți rănești sentimentele sau să nu-i izbucnească bula, dar pe termen lung, poate funcționa împotriva ta.