Horoscop Leu Azi 25-09-2020

Energiile de astăzi nu sunt ideale pentru a ajunge la un acord sau un compromis, dragă Leo, dar poți fi productiv. Este posibil să simțiți un val de optimism și încredere în ceea ce privește îngrijirea de sine și îmbunătățirea de sine. Doriți să actualizați sănătatea, munca, obiceiurile și rutinele.

S-ar putea să descoperiți lucruri noi de iubit în munca dvs. sau în viața de zi cu zi, iar evenimentele care au loc în această săptămână vă pot crește entuziasmul în ceea ce privește îmbunătățirile. S-ar putea să descoperiți noi moduri de a avea grijă de latura practică a vieții și este împuternicitoare și eliberatoare.

Mai târziu, astăzi, există o tendință pentru obligațiile externe de a atrage atenția unui iubit de la tine, ceea ce poate fi puțin influențat. Alternativ, un dor vă poate distrage temporar de la sarcinile pe care le aveți la îndemână. În zilele noastre ești mai accesibil cu Venus în semn, dar o parte din tine necesită perioade dedicate reflecției sau procesării activităților recente.