Horoscop Leu Azi 15-12-2020

Acțiunile sau gesturile merg bine cu Venus în armonie cu Saturn astăzi, dragă Leu, și sunt favorizate doar față de cuvinte. Este un moment bun pentru a face ceva pentru oamenii pe care îi iubești și îi apreciezi. De asemenea, este mai probabil să vă fie mai ușor să vă concentrați și să vă concentrați asupra fericirii.

Plăcerile simple pot fi mai satisfăcătoare decât de obicei cu acest aspect în joc. Chestiunile și sarcinile practice cu orientări clare, așteptări și obiective sunt cele mai bune acum. Din punct de vedere social și emoțional, găsești o mare valoare la persoanele care au fost acolo pentru tine sau altfel s-au dovedit deja.

Împărtășirea muncii cu cineva poate fi plăcută și plăcută. Poate fi un moment bun pentru a vă lega prin sprijin practic și companie. Munca în jurul casei poate fi, de asemenea, utilă și chiar plăcută.

O altă influență a zilei este întoarcerea directă a lui Chiron după cinci luni de mișcare retrogradă. Acum și săptămâna aceasta, s-ar putea să întâlniți lecții care vă vor împinge să găsiți modalități noi și îmbunătățite de a face față resentimentelor sau rănilor.