Horoscop Gemeni Azi 23-06-2020

Luna se îndreaptă spre sectorul tău de comunicații și conexiuni astăzi, dragi Gemeni, ignorându-ți curiozitatea. Cu toate acestea, pot exista unele sentimente de a fi împrăștiate sau nedirecționate. Cu toate acestea, dacă vă puteți concentra și vă puteți baza pe înțelepciunea voastră interioară, ritmul dvs.

are sens. Neptunul se transformă astăzi în retrograd și un sentiment, revelație sau situație te poate determina să te retragi din obiectivele tale pentru a lăsa lucrurile să curgă și să obțină o perspectivă nouă. Este posibil să existe o motivație sau un motiv plin de îndoială pentru calea vieții, cariera, statutul sau reputația ta.

Cu toate acestea, o întârziere te poate încuraja să arunci o a doua privire la visele tale și să discerne dacă te reflectă cu adevărat și unde te afli, întărindu-ți în cele din urmă convingerile. Este posibil să faceți rafinamente care vă consolidează rezolvarea sau credința în visele voastre. Deocamdată, este mai bine să observăm decât să faci mișcări mari, deoarece schimbarea se poate simți dezorientantă.