Horoscop Fecioara Azi 29-11-2020

Probabil că veți descoperi multe despre ceilalți, propriile sentimente și proiecte sau obiective specifice astăzi, dragă Fecioară, dar puteți trece prin unele urcușuri și coborâșuri înainte de a ajunge la această nouă înțelegere. Puteți fi expus la idei care vă deschid noi lumi și poate exista o epifanie implicată. Vă puteți surprinde deschizând și împărtășind ceva pe care l-ați păstrat în trecut.

Ceva v-ar putea inspira să vă schimbați atenția asupra învățării. Încercați să schimbați lucrurile suficient de mult pentru a vă menține interesul și pentru a menține lucrurile proaspete, dar încercați să nu mergeți prea departe cu acest lucru, deoarece o opoziție Venus-Uranus poate stârni tot felul de sentimente astăzi. Dacă te-ai simțit cușcat, răsfățat sau stagnat în studiile și relațiile tale, vei dori să faci ceva pentru a-l schimba.

Este posibil să trebuiască să treceți printr-o mini-renaștere în aceste zone pentru a menține lucrurile proaspete sau pentru a ajuta la eliberarea unei anumite creativități. Încercați să simțiți frustrări și să vedeți cum stau lucrurile atunci când totul a trecut. Există o oarecare volatilitate până în ziua de azi, iar planurile ar putea să meargă prost.

Există, de asemenea, tendința de a vă confrunta cu alții în ceea ce privește opiniile și ideile. Mai târziu, astăzi aduce o conștientizare mai puternică a nevoii de conectare.