Horoscop Fecioara Azi 23-06-2020

Acesta poate fi un moment pentru a ieși din circulație pentru un pic, dacă este posibil, dragă Fecioară, odată cu trecerea lunii în sectorul dvs. de confidențialitate pentru câteva zile. Vine într-un moment în care se întâmplă mai multe schimburi planetare, iar astăzi, Neptun se întoarce retrograd.

Acest ciclu anual, care durează până pe 28 noiembrie, este bun pentru a afla despre visele și idealurile tale. Această stație planetară poate să-ți ceară în minte o relație importantă, trecută sau prezentă, și necesitatea unei noi perspective asupra propriilor nevoi de relație sau a unei persoane din viața ta. Este important să lăsăm lucrurile să curgă mai natural, astfel încât să poți folosi această energie.

Este posibil să fie nevoie să vă revizuiți perspectiva sau abordarea. În cele din urmă, acest ciclu va dezvălui calea potrivită. Dacă în această săptămână întâmpinați o calmare temporară sau pierderea credinței într-un vis, aceasta poate duce la o introspecție importantă în timp ce luați legătura cu ceea ce doriți sincer de la o persoană sau o relație.

Limitele pot fi o problemă importantă și s-ar putea să le lăsați pe oameni să le treacă de puțin prea recent.