Horoscop Fecioara Azi 05-12-2020

Împărtășirea ideilor poate fi mai plăcută acum cu un tranzit Venus-Neptun care vă încurajează imaginația, dragă Fecioară. Există o șansă reală de a ajunge la o înțelegere cu cineva chiar acum. Este posibil să beneficiați de un escapism sănătos care vă ajută să renunțați la tensiune și să vă bucurați de momentele frumoase ale vieții.

Acceptarea, înțelegerea sau conversația unui partener sau prieten vă poate ajuta să vă relaxați. Există o energie bună pentru a vă exprima verbal grija și grija și pentru a transmite un mesaj cald. Acordați o atenție deosebită viselor și viselor de astăzi, deoarece este posibil să veniți cu o soluție la o problemă de lungă durată.

De asemenea, sunteți într-o formă bună pentru a vă bucura de ceea ce învățați, cu o descoperire posibilă. Un subiect sau o idee te poate inspira. Vă vedeți cum ieșiți dintr-o problemă sau înțelegeți mai clar o chestiune și vine ca o ușurare.

În timp ce vă deschideți și vă bucurați de ea, o provocare Venus-Marte poate indica o mică dezamăgire sau necesitatea de a vă relua pașii.