Horoscop Berbec Azi 29-11-2020

Cu Venus în casa voastră solară în ziua de azi, dragi Berbec, relațiile de dragoste pot fi interesante sau profunde de descoperire de sine. Astăzi, Venus se opune lui Uranus și poate exista o calitate schimbătoare sau neliniștită în aceste chestiuni. S-ar putea să existe o răsucire care să te țină pe picioare sau să experimentezi noi dorințe și interese.

O perspectivă asupra finanțelor tale sau ceva din viața ta intimă, interioară, se poate întâmpla acum. Căutați modalități de a vă elibera de un comportament compulsiv care v-a împiedicat, dar vizați să evitați să vă comportați sau să vă răsculați și să reacționați în loc să vă ascultați inima. Aveți grijă să faceți mai multă agitație decât este necesar și, în schimb, acordați-vă nevoia de a face schimbări și îmbunătățiri pozitive.

Întreruperile din ziua de azi tind să sugereze că trebuie să arunci vechile atitudini și obiceiuri care te limitau sau te împiedicau să crești. S-ar putea să lupți uneori cu impulsuri sălbatice astăzi și cel mai bine este să păstrezi perspectiva acum.