Horoscop Berbec Azi 01-07-2020

O tranziție interesantă are loc astăzi, dragă Berbec. Din decembrie 2017 până în martie 2020, Saturn a tranzitat sectorul dvs. de carieră, reputație și responsabilitate.

Astăzi, Saturn revine în această zonă a diagramei tale solare pentru o ultimă perioadă de câteva luni. S-ar putea să fi apărut noi responsabilități în timpul acestui tranzit, dar este posibil să fi obținut recompensele eforturilor anterioare pe termen lung. A fost o perioadă în care alții au fost mai conștienți de realizările, performanțele și, probabil, și de momentele voastre mai puțin mândre.

În lunile următoare (până pe 17 decembrie), este posibil să revizuiți un proiect de lucru sau să legați capete libere pentru a vă consolida viața profesională sau planurile și structurile majore ale vieții voastre. Este un moment bun pentru procesarea lecțiilor și schimbărilor de atitudine care au apărut și pentru a ajunge la un sentiment mai puternic de responsabilitate și împlinire. Astăzi, Luna continuă să se miște prin sectorul tău de intimitate o mare parte a zilei și simți nevoia să te conectezi mai profund la sentimentele tale cele mai interioare, la o persoană sau la un proiect.