Horoscop Balanta Azi 23-06-2020

Dorințele și impulsurile pot fi din nou confuze sau chiar înșelătoare astăzi, dragă Balanță, cu întoarcerea retrogradă a lui Neptun. Nu este cel mai bun moment să te vezi pe tine însuți, în special munca sau sănătatea ta, într-o lumină clară. Există o mică dezamăgire în zonele de muncă, de serviciu sau de sănătate, care este descurajant inițial, dar în cele din urmă te redirecționează pe o cale mai potrivită.

Te-ai putea simți din pas sau deconectat. Trucul de a gestiona ziua este să vă dați seama ce trebuie simplificat astfel încât să vă simțiți mai împuterniciți. Viața poate fi puțin haotică tocmai deocamdată, posibil datorită programelor confuze sau a plângerilor vagi și a dezamăgirilor din cauza schimbării.

Cu toate acestea, ciclul retrograd Neptun, care durează până pe 28 noiembrie, este puternic pentru o nouă perspectivă asupra obiectivelor și idealurilor tale. Veți examina activitățile recente și ce puteți face pentru a le îmbunătăți. Concentrarea este pe ceea ce înseamnă pentru tine și dacă îți implică imaginația sau dacă ai o legătură spirituală sau emoțională cu acestea.