Horoscop Balanta Azi 15-12-2020

Luna își petrece ziua în partea de jos a diagramei voastre solare, dragă Balanță, și vă va ajuta să vă construiți rezervele de energie. Este un moment pentru a acorda o atenție specială lumii voastre interioare. O influență Venus-Saturn astăzi vă ajută să simplificați mai degrabă decât să vă ramificați sau să inovați, oferindu-vă o doză sănătoasă de energie constantă de care ați putea avea nevoie.

Puteți face progrese frumoase în jurul casei sau alături de familie. Apreciați mai clar valoarea practică a lucrurilor materiale, concentrându-vă pe cele care sunt cele mai utile sau vor crește în valoare și importanță. Ești puțin mai discriminator și mai prudent în ceea ce privește banii și resursele astăzi, ceea ce te ajută să rezolvi lucrurile.

Răbdarea aduce recompense. De asemenea, Chiron devine direct astăzi după multe luni de mișcare retrogradă. Această schimbare vă pune într-o poziție mai activă pentru a face față sentimentelor complicate, deoarece sunteți mai dispuși să le înfruntați și să le rezolvați.