Categorii
Articole Horoscop Horoscop dragoste

Ce spune Horoscopul meu, despre viața mea amoroasă?

Când vine vorba de cel mai bun horoscop al dragostei dvs., vă puteți întreba: „Sunt semnele noastre compatibile?” sau „Vom face un meci bun?” și în cele din urmă: „Ce spune horoscopul meu despre viața mea amoroasă?”

Adevărul este că iubești pe cine iubești. Ai de gând să te desparți de Gemenii tăi doar pentru că un astrolog a spus că tu, ca cancer, nu ești compatibil? Probabil ca nu!
Și nu am sugera niciodată asta.

Unele combinatii „ciudate” – cum ar fi Gemenii și Racul, Leul și Capricornul, Fecioara și Vărsătorul – se încheie frecvent împreună. Și în ciuda incompatibilităților cosmice, ele pot forma un super-cuplu fabulos.
Așadar, atunci când căutați cel mai bun horoscop al dragostei, vă sugerăm să întrebați în schimb: fac un lucru greșit cu persoana potrivită?

Compatibilitatea ta cu horoscopul dragostei

Poate că problema este că vă așteptați ca o relație să „doar faceți clic” fără efort. Și, hei, uneori o fac! Nu este nimic mai romantic decât să-ți dai seama că ai totul în comun, de la iubirea hip-hop-ului din East Coast la visele de a construi o fermă familială durabilă.
Dar aceste meciuri ușoare nu sunt neapărat mai bune. Uneori, avem nevoie de o provocare pentru a ne ridica frecvența, pentru a slăbi pământul întărit în jurul inimii noastre, pentru a trage o problemă pe care am fost îngropate și pentru a permite vindecarea. Uneori, similar este plictisitor, iar o provocare stimulează creșterea.
În experiența noastră, „meciurile bune” clasic într-un horoscop de dragoste prezintă un risc mai mare de a deveni cupluri care se așează în jurul pantalonilor, urmărindu-te de ce te interesează mai mult să faci o geantă din Kettle-ul lui Newman decât să faci rost de lucruri. în dormitor.

Vedeți, adevărul este că, în ORICE combinație de horoscop de dragoste, va trebui în cele din urmă să ÎNCERCAți. Relațiile nu se desfășoară pe un pilot automat pentru totdeauna. (Consultați Astrology Love Matcher pentru punctele tari și provocările pentru fiecare combo cu semne zodiacale!)

Dar iată vestea bună. Odată ce aflați elementele de bază ale unui horoscop al dragostei – la ce să vă așteptați și să nu vă așteptați de la un anumit semn, nu veți fi liber să luați alegeri în propriul dvs. interes. Nu este nimic mai ușor decât să descoperiți că nu sunteți defecte … ci doar aplicați tehnici greșite cuiva care ar putea fi foarte bine persoana potrivită. Sau că suspiciunea ta neplăcută este adevărată: îți aruncai perlele înaintea porcului și este timpul să treci la un meci mai bun.

Iată câteva tehnici pentru depistarea semnelor zodiacale – pentru a afla ce te bagi în sau pentru a descoperi modalități mai bune de a lucra cu persoana pe care o ai deja.
Ce spune Horoscopul tău despre viața ta de dragoste, după element
Cele douăsprezece semne zodiacale sunt grupate în patru „elemente” – foc, pământ, aer și apă. Fiecare dintre aceste grupuri elementare are trăsături distincte, astfel încât fiecare element va împărtăși o orientare comună către viață sau va avea gusturi și valori similare. Desigur, semnul lor real de Sun va adăuga mai multă dimensiune, dar veți constata că atitudinea lor seamănă foarte mult cu elementul care le reprezintă.

  • Semne de foc: Berbec, Leu, Săgetător
  • Semne de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
  • Semne aeriene: Gemeni, Balanță, Vărsător
  • Semne de apă: Rac, Scorpion, Pești
  • Semnele Yang: foc și aer

Nu spunem că aceste semne sunt mai agresive sau mai pline de flăcări decât altele … dar nici nu le spunem. Într-un horoscop de dragoste, semnele de foc și de aer tind să fie externe, puternice și orientate către acțiune. Ele sunt semnele „yang” (versus „yin”), mai predispuse să acționeze sau să vorbească fără să gândească înainte. Independent și orientat către leadership, ei nu răspund nimănui.

Semne de Incendiu

(Berbec, Leu, Săgetător)

Dinamice și pasionate, semnele de foc sunt cavalerii galbeni ai zodiacului, pentru totdeauna în mișcare sau luptând pentru o cauză. Chiar și când stau în jur, învață, citesc, visează sau vorbesc despre ceva. Focul te poate menține cald sau poate face distrugeri mari. În timp ce focul arde rapid fără combustibil pentru a-l menține în funcțiune, acesta poate, de asemenea, să-și regenereze puterea. O singură scânteie poate stinge un incendiu forestier. În consecință, semnele de incendiu trebuie gestionate cu atenție, pentru a nu se arde de sub control.
Ce să cauți când citești horoscopul tău de dragoste zilnic:
Dacă aveți valoare în relațiile voastre:

Relații aventuroase
Afaceri pasionate
Tipuri ambițioase care doresc să preia lumea împreună
Multă acțiune
Un tovarăș cu sânge cald, cu inimă caldă
Expresivitate sexuală și emoțională
Oameni nepăsători care spun ce cred ei
Călătorind împreună
Lupte memorabile și un machiaj chiar mai memorabil
Cineva care este mereu în mers, încearcă ceva nou
Schimbare constantă și evoluție

Semne de aer

(Gemeni, Balanță, Vărsător)

Ca un vânt rece (sau o tornadă ocazională), semnele de aer sunt întotdeauna în mișcare, te aruncă într-un bluster de idei, activități și conversații. Intelectual și rațional, semnele de aer sunt mult mai confortabile pe tărâmul gândirii decât sentimentul. Nu vă așteptați la prea multe rezultate emoționale din aceste semne, deși atârnările lor pot fi memorabile. Înzestrați la comunicare, aceștia sunt mesagerii zodiacului, care transmit vești, idei și bârfe către masă
Semnele de aer fac colegi de joacă excelente. Sunt minunate dacă ești o „persoană cu activitate”, deschisă pentru noi experiențe și aventuri. Tipurile tradiționale s-ar putea simți amenințate, chiar abandonate, de semnul Air cu spirit liber, care au multe hobby-uri și interese în afara relației. Dacă sunteți de tipul care are nevoie de „spațiu”, vă vor oferi o mulțime.
Ce să cauți când citești horoscopul tău de dragoste zilnic:
Dacă aveți valoare în relațiile voastre:

Chimie intelectuală și mentală
Inspirație creativă
Conversație excelentă și schimb de idei
Relații neconvenționale
Păstrarea independenței
„Spațiul” tău – și un partener care nu este înfundat, care ți-l oferă
Păstrarea lucrurilor ușoare, flirty și distractive
Experimentare sexuală
Relații deschise
Vorbind în pat

Semnele Yin: apă și Pământ

Receptivi și interni, persoanele născute sub aceste semne tind să fie mai sensibile și intuitive. Dacă doriți să vă stabiliți, să începeți o familie sau să vă cumpărați o casă, aceste semne sunt mult mai probabil să meargă împreună cu campania dvs. de cuibărit. Cavalerite și de modă veche, ele pot fi romantice și tradiționale. Deși prețuiesc onestitatea, nu-și strica sentimentele tandre prin faptul că sunt prea neclintite sau dure în jurul marginilor.

SEMNE DE APĂ

(Rac, Scorpion, Pesti)

Sensibilitate dulce! Semnele intuitive ale apei pot fi la fel de adânci și misterioase precum oceanul. A fi în prezența lor poate avea un efect vindecător asupra vieții tale și pot fi însoțitori îngrijitori. Ei observă totul! Și, uneori, le iau puțin puțin personal. Semnele de apă tind să fie suprasensibile, ceea ce le poate pune în derivă pe o mare de auto-absorbție sau melancolie. În astfel de momente, trebuie să aveți grijă să nu vă înecați în adâncimea lor sau să fiți trași într-o afacere nevoiașă. Securitatea este importantă pentru ei – până la urmă, apa are nevoie de un recipient sau se usucă și dispare. Aceste semne au adesea vise intense și intuiție borderline-psihică.
Ce să cauți când citești horoscopul tău de dragoste zilnic:
Dacă aveți valoare în relațiile voastre:

Explorarea emoțională
Oameni care lucrează în artele de vindecare
Securitate și confort, dar o mică margine de mister
Fiind codita si babita
Glume chirurgicale
Joacă un rol hrănitor
Un partener care nu se teme să plângă
Familia și copiii
Îmbracă-te și fii apreciat pentru frumusețea ta
Intimitatea „doar noi doi”
Lucrând la problemele tale împreună
Orice casnic: gătit, curățare, decorare pentru sărbători
Un tip care ar putea fi dispus să fie un părinte care stă acasăUn confident credincios

Semnele de pământ

(Taur, Fecioară, Capricorn)

La fel de împământat ca pământul de sub picioarele tale, semne de Pământ stabile vă pot pune viața pe un fundament solid. Slujitori militari, le place să fie acolo pentru prieteni la nevoie. Lent și constant, acești „constructori” sunt fideli și stabili și rămân prin oamenii lor prin momente grele. În zilele bune, sunt practice; în cel mai rău caz, ele pot fi materialiste sau prea concentrate pe suprafața lucrurilor pentru a săpa în adâncimi. Schimbarea nu este forta lor; de multe ori au nevoie de un partener mai dinamic pentru a le împiedica să se blocheze în rutină.
Ce să cauți când citești horoscopul tău de dragoste zilnic:
Dacă aveți valoare în relațiile voastre:

Stabilitate și securitate
Un tip realist, mai degrabă decât un visător
Să ai un partener de lungă durată care se potrivește cu familia și prietenii tăi
Construirea unui viitor împreună
Bani și responsabilitatea financiară
Substanță și stil
Un tip de „furnizor”
O dispoziție mai conservatoare
tradiţii
Mâncăruri fine, hoteluri de cinci stele, articole de lux
O atingere de snobism
Un tip de „director” sau „manager”: cineva care gestionează deciziile și gestionează chestiuni practice pe care preferați să le evitați (facturi, impozite, plăți ipotecare, rezervări)

Modalități în Horoscopul dragostei: cardinal, mutabil sau fix
Sunt un început, un făcător sau un finisator? Calitatea fiecărui semn modelează temperamentul partenerului, ceea ce îi face mai buni în anumite situații decât alții. Acestea sunt semnele cardinale, mutabile sau fixe.

Semne cardinale

(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn)

Semnele cardinale încep în fiecare sezon – Berbecul începe primăvara, Racul începe vara, Balanta începe toamna și Capricornul este primul semn de iarnă. Aceste semne le place să fie primul, să câștigi și să fii admirat. Ei sunt liderii și „oamenii idei” ai zodiacului. Semnele cardinale pot părea cocoșate și pline de ele însele, prea conduse de mândrie. Aceste semne premiază originalitatea și le place să fie pe primul loc în tot ceea ce fac. Dacă doriți un cavaler galben, care te va mătura de pe picioare, apelează un semn Cardinal. Ei sunt siguri că vor trece adrenalina care îți trece prin vene și îți vor pune motorul după o iarnă lungă și singură.

Semne fixe

(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător)

Aceste semne se încadrează la mijlocul fiecărui sezon. Ei sunt stabilizatorii – cei care au stabilit un obiectiv solid sau fundație, apoi încep să construiască. Semnele fixe pot lua ideile entuziaste pe care semnele cardinale le scânteie și le pot crea în ceva real. Ei ridică mingea când semnul cardinal o trece și aleargă distanța până la poartă. Semnele fixe sunt tipurile de încredere cărora le plac listele „de făcut” și titlurile de lux. Dacă un semn cardinal spune: „Hai să plecăm în vacanță!” semnul fix va apela agenția de turism, va rezerva biletele și hotelul și va trimite tuturor o listă cu ce să împacheteze. Aceasta este persoana cu care te căsătorești sau te apleci într-o criză. Ei sunt, de asemenea, partenerii care te fac să urle, pentru că nu îi poți controla niciodată sau nu te schimbi. Epuizantă!

Semne mutabile

(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești)

Aceste semne se încheie în fiecare sezon – și au învățat lecțiile grele predate de primăvară, vară, toamnă și iarnă. Ei știu că toate lucrurile bune se sfârșesc, iar rolul lor este să îi pregătească pe toți pentru schimbarea anotimpurilor. Semnele mutabile sunt adaptorii zodiacului, ceva mai vechi și mai înțelepți. Mai flexibili și mai confortabili cu schimbarea decât alte semne, ei se pot „cameleona” singuri pentru a se încadra într-o varietate de situații.
Mutabilele sunt, de asemenea, editorii zodiacului – cei care completează pachetul cu o notă câștigătoare. Un plan poate fi provocat de un semn cardinal, construit de un semn fix, apoi perfecționat cu ochiul critic al unui semn mutabil. Dacă doriți să zguduieți lucrurile sau dacă vă place conversația, fluxul și aventura, semnele mutabile readuc emoția și varietatea în viața voastră. Aceasta este persoana cu care te căsătorești pentru că sunt și cel mai bun prieten al tău.

Când vine vorba de un horoscop al dragostei, linia de jos este aceasta: Dragostea și angajamentul înseamnă ceva diferit pentru fiecare semn specific. În termeni practice, ceea ce se întoarce pe un temeinic Berbec nu va reînvia motorul prudent al Capricornului. Dar asta nu înseamnă că trebuie să omori relația. De câte ori ați lăsat-o pe cea „plictisitoare” (pentru că… mă) doar pentru a vedea că devotamentul și magia acelei persoane s-au ridicat atunci când au început să se întâlnească cu prietenul tău?
Cu toate că nu vă sugerăm să vă stabiliți, nu trebuie să așteptați să sosească perfect! Luați aceste sfaturi despre horoscopul dragostei pe terenul de joc și experimentați. S-ar putea să începeți să vedeți acei Pesti „flăcători” într-o lumină cu totul nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *