Categorii
Articole Horoscop

Horoscop saptamanal Pesti

Predare dulce! Sezonul Pestilor 2020 începe 18 februarie pe măsură ce Soarele trece în semnul peștelui eteric, fermecat. Acest ciclu inspirat divin ne ajută să cultivăm compasiunea și să ne vindecăm prin creativitate.

Soarele vizitează un nou semn zodiacal la fiecare 30 de zile. În fiecare „sezon”, toată lumea simte influența energiei astrologice predominante. Sezonul Pestilor 2020 începe 18 februarie și se încheie pe 19 martie.

Iată șase moduri de a-ți perfecționa darurile de vindecare, în timp ce peștii adânci ai zodiacului îți orientează atenția asupra a ceea ce se află mai jos.

1. Privește dincolo de suprafață.

Crezi in magie? Vibrațiile visătoare ale sezonului Peștilor pot face ca cei mai împietriți cinici să își dorească să se înscrie imediat într-un semestru la Academia Hogwarts. Stăpânit de nebunul Neptun, Pești este un maestru al iluziilor, așa că nu luați nimic la valoarea nominală în timpul acestei vrăji de patru săptămâni! Deși schimbările realității pot fi îndoite de minte, aceasta este o fereastră oportună pentru a explora ceea ce se află dincolo de cele cinci simțuri ale tale. Acordă-ți credință intuiției tale, experiențelor spirituale și serendipităților care sunt atât de izbitoare încât par să ajungă ca un mesaj dintr-o altă dimensiune.

Deoarece probabil că nu puteți dovedi aceste lucruri pe hârtie, nu pierdeți timp pentru a discuta despre „proclamatul logic” din familie. Dar dacă ceva se simte cu adevărat adevărat pentru tine, merită luat în considerare. În zilele noastre, nu este neobișnuit să rezonezi cu o carte pe care autorul a canalizat-o de la o zeitate de o mie de ani sau să-ți consulte puntea oracolă înainte de a face o mișcare importantă a vieții. Mergeți mai departe și bucurați-vă de mesajele lui Abraham care curg prin Esther Hicks sau lăsați acea carte a Roții Fortunei să vă confirme mișcarea de fond. Acestea fiind spuse, este o idee bună să verificați eventualele ipoteze, mai ales dacă sunt implicați bani sau rețete de bunăstare! Este un lucru de a fi sceptic (cineva care consideră toate posibilitățile cu o sprânceană ridicată) și cu totul altceva a fi gulibila – capătul dublu al sezonului Pești.

2. Deschide chakra a treia ochi.

Sinele tău superior, intuitiv, știe întotdeauna ce este cel mai bun pentru tine, iar a treia chakră a ochilor, situată la frunte între sprâncene, este adesea numită poarta către intuiția sau sensul al șaselea. Spargerea acestui lucru vă poate ajuta să vă clarificați scopul și să vă spori creativitatea. Dar, ca toate chakrele, cel de-al treilea portal de ochi poate deveni blocat. Acest lucru vă poate determina să ghiciți în al doilea rând și să luați decizii bazate pe ego care pot duce la rezultate neîndeplinite. Puteți ajuta să vă redeschideți al treilea ochi, lucrând cu un vindecător de energie sau prin propria practică de meditație. Pozele de yoga de bază, precum faldurile înainte, ajută la eliberarea tensiunii în umeri și la spălarea glandei pineale – care din punct de vedere energetic pot bloca fluxul de energie în cel de-al treilea ochi. (Vedeți și Yoga Anotimpului nostru pentru Pesti.)

3. Amintiți-vă că apa este viață.

Neptun, zeul mitic al mărilor este păzitorul galactic al Peștilor. În acest sezon, sănătatea oceanelor noastre și a aprovizionării cu apă devine un accent din ce în ce mai crucial. Poate fi greu de digerat unele dintre faptele înfricoșătoare despre topirea capacelor de gheață polară și creșterea nivelului mării. Dar castanul vechi sună adevărat, „Cunoașterea este putere”. Dacă evitați aceste „adevăruri incomode”, site-ul web climatic al NASA are instrumente de învățare extinse, care sunt prezentate mai mult decât factiv decât emoțional.

Deși nimeni nu poate salva singură planeta, puteți adăuga eforturile colective de a ne proteja resursele acvatice. Pe cât posibil, eliminați utilizarea materialelor plastice, care deseori se aruncă în ocean (da, chiar dacă ați aruncat sticla în coșul de reciclare) pentru a fi ingerate de pește, la rândul său, poluând lanțul alimentar. Purtați o sticlă reîncărcabilă pentru H2O. Puteți transforma acest lucru într-un ritual decadent investind într-o sticlă frumoasă de sticlă, poate una care are un cristal integrat în designul său.

Căutați un loc în care să faceți diferența în acest sezon solar caritabil? Cu milioane de oameni din întreaga lume care nu au acces la puțuri de băut sigure și curate, o organizație precum Charity Water ar putea fi cel mai bun destinatar pentru o donație lunară.

4. Fii ca poezia în mișcare.

Oferă muzei un loc la masa ta. În timp ce ești la ea, invită-o în studioul de înregistrări și visele tale! Sezonul Pestilor este ca o misiune de viziune extinsa. Voalul este subțire în timpul sezonului Pești 2020, făcând mai ușor să ridici „mesaje” din eter. Așezați-vă cu un caiet și vedeți ce iese din subconștientul vostru. Cunoscut pentru măiestria sa poetică, acest ciclu solar te-ar putea transforma într-un Ntozake Shange obișnuit sau Elizabeth Barrett Browning! Țineți și un jurnal pe noptieră, deoarece sezonul Pestilor vă poate îmbogăți somnul și vă poate transmite mesaje inspirate divin prin visele voastre.

Așteptați-vă și că acesta va fi un proces terapeutic! Pestii sunt simbolizati de doi pesti care inoata in directii opuse, ceea ce face ca sezonul Pestilor 2020 sa fie un moment pentru a se ridica in planuri mai inalte si pentru a merge in profunzime. Nu vă judecați munca și nu încercați să realizați o capodoperă. Faceți artă numai pentru dragostea artei … sau pentru dragostea vindecării! Aveți grijă și la tendințele dependenței în timpul acestui ciclu, deoarece Pestii pot fi predispuși la căderea obiceiurilor proaste. Ajungeți la instrumentele artistului atunci când dorința de auto-calmare lovește. Cărțile de colorat pentru adulți au crescut la popularitate ca o formă cathartică de auto-exprimare – sau poate doar o modalitate de a ne ține mâinile ocupate. Am devenit fani ai iPad Pro și ai pensulelor și pensulelor simulate în stilul artistului Apple Pencil și le-am încorporat în luarea notelor noastre!

5. Eliberați o ranchiună veche.

Fiind cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului, Pești guvernează lucrurile de care avem nevoie pentru a elibera – doar pentru a ne ușura propriile încărcături psihice. Ai fost alergând în jurul unei povești groaznice sau dureroase, ca un albatros? Soarele de pești poate să lumineze locuri în care ai căzut într-o mentalitate de victimă și trebuie să-ți schimbi tonul. Nu trebuie să invalidezi rănile și emoțiile legitime. Întrebarea este: puteți reface aceste experiențe ca lecții sufletești și o sursă de forță interioară? Apelați la cercuri de vindecare, terapeuți, șamani și antrenori – experții care vă pot ajuta să vedeți lucrurile printr-o lentilă mai puternică. „Rănile” voastre pot evolua spre daruri vindecătoare, permițându-vă să sprijiniți cineva pe o trecere similară.

Este timpul să extindeți ramura de măsline? Iertarea, prin definiția lui Gandhi, este „un atribut al celor puternici”. Este, de asemenea, un cadou pe care îl poți oferi în timpul sezonului Pestilor 2020, împreună cu doze grele de compasiune. Asta nu înseamnă că trebuie să invitați toate părțile care au săvârșit infracțiuni în viață sau să înmuiați limitele care trebuie să se afle în loc. Dar înseamnă să accepți oamenii (și situațiile) pentru tot ceea ce sunt și tot ceea ce nu sunt și să găsești acolo o anumită seninătate divină.

6. Lasă-te și tu să te romanticizezi!

În ciuda întregii intensități a sezonului Pestii 2020, este, de asemenea, una dintre cele mai romantice și mai strălucitoare perioade ale anului. Pregătește-te pentru o primă rundă a febrei de primăvară! Ochelarii de culoare trandafir și inimile purtate pe mâneci sunt mereu la modă în timpul sezonului Pești. Povestire: energia Pisceanului poate fi atât de înclinată, încât uneori poți uita să te aduci înapoi pe pământ! Verificările periodice ale realității ar fi o idee înțeleaptă – și cel puțin trei bărbați cu aripi (femei) care să fie conduse de schemele tale mai sălbatice. Dar nu fi atât de greu, încât nu reușești să te bucuri de vibrațiile amoroase pe care le aduce sezonul Pești! Relațiile se pot adânci atunci când îndrăznești să fii vulnerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *