Categorii
Articole Horoscop

Horoscop saptamanal berbec

Sezonul Berbec 2020 începe pe 19 martie, împreună cu echinocțiul de primăvară, deschizând calea către noi începuturi. Odată cu ardezia cerească, ce veți aprinde înainte de 20 aprilie?

Soarele vizitează un nou semn zodiacal la fiecare 30 de zile. În fiecare „sezon”, toată lumea simte influența energiei astrologice predominante. Sezonul Berbec 2020 începe pe 19 martie și se încheie pe 20 aprilie. Deoarece Berbecul este primul semn al zodiacului, este considerat anul nou astrologic.

1. Creați o hartă a minții.

După o lună meditativă, sunteți gata să vă deplasați energia! Bazându-se pe vibrațiile de vis ale sezonului Peștilor, călătoria Soarelui prin Berbec îți deblochează puterile vizionare și îți îndreaptă atenția către idei noi (și niciodată făcute până acum). Când Berbecul conduce capul, acest ciclu solar activ mental vă va zgâria cu viziuni epice. Ca semn de pornire al zodiacului – și primul dintre semnele de foc – energia Berbecului este ca scânteia care în cele din urmă creează flacăra. Dar este prea curând să rămâi blocat, având tendința de a arde. Pentru următoarele patru săptămâni, trebuie doar să surprindeți toate pietrele tale strălucitoare pe hârtie fără să te angajezi neapărat la lucrul … încă.

Mind-mapping este instrumentul perfect pentru a menține toate acele inspirații de inspirație organizate rămânând într-un flux organic, imaginar. În esență, acest sistem implică scrierea unei idei într-un cerc din centrul unei hârtii, apoi cartografierea sub-ideilor (și sub-sub-ideilor) în cercuri, ramificându-se în exterior de acolo. Atunci când pragmaticul Taur ia volanul pe 20 aprilie, puteți da acele hărți o recenzie și descoperiți care sunt suficient de realiste pentru a le conecta la un program și o foaie de calcul. Până atunci, lăsați-vă să imaginați ce ar putea fi fără să vă faceți griji pentru considerentele practice.

2. Fii fizic în perioada Berbecului sezonul 2020.

În acest sezon astrologic în mișcare rapidă, este ușor să fii măturat în proiecte și planuri zillion – apoi să te simți copleșit și să vrei să le dai pe toate! Pentru a evita supraîncărcarea, faceți ca activitatea fizică să fie o prioritate. Vă recomandăm să conectați trei (sau mai multe) blocuri de timp în calendarul dvs. în fiecare săptămână dedicat exercițiilor fizice. Nu numai că mișcarea corpului vă blochează energia care curge, dar este o scuză etanșă pentru a spune „poate” în loc de „da” la fiecare invitație extrașcolară. (O politică bună pentru majoritatea activităților neesențiale din acest ciclu solar spontan.)

Varietatea este condimentul antrenamentului de primăvară în sezonul Berbecului, așa că amestecați-vă circuitele la sală sau treceți la o clasă diferită de fiecare dată când lucrați. Sau, dacă aveți o rutină care vă place, schimbați peisajul. Fă yoga pe balconul tău și tricep scufundă pe o bancă din parc. Deoarece Berbecul este semnul războinic, încercați un antrenament care să includă arte marțiale sau înscrieți-vă la o clasă de autoapărare.

3. Folosiți furia ca busolă.

Mânia este o emoție de piatră de atingere în timpul sezonului Berbec, care poate să se aprindă pe neașteptate. Deși nimeni nu dorește să fie „înfometat” în cameră, este important să te adaptezi temperamentului în acest sezon zodiacal. Înfrângerea furiei este adesea singurul lucru care îl determină să se aprindă și să se ardă – sau să te lase simțit neplăcut și deprimat. Să observăm ce te încurajează, pe de altă parte, este crucial pentru a stabili granițe, ceva pe care Ramul zodiacului îl încurajează în numele autoconservării!

Reglați: Ce (sau cine) v-a intrat sub piele? Faceți o notă mentală despre aceasta, apoi găsiți o terță parte neutră cu care puteți prelucra sentimentele. Totuși, ceea ce nu doriți să faceți, este să focalizați în mod reactiv un text despre sentimentele dvs. sau să ridicați telefonul pentru a spune cuiva. Vibreliile impetuose ale sezonului Berbec te pot duce să arzi poduri sau să creezi o mizerie regretabilă care durează ani (și lacrimi) pentru curățare.
În plus, după ce faceți o mică excavare pentru a afla ce vă scurtează siguranța, puteți descoperi că legătura lipsă se află în comunicarea dvs. Poate că nu v-ați prezentat nevoile și nu ați făcut solicitări clare. Sau, poate, este într-adevăr momentul să te îndepărtezi. Folosind furia ta ca instrument în loc de armă poți învăța să ceri sprijin în moduri noi … sau să faci o ieșire grațioasă din situații care nu te mai servesc.

4. Îmbrăcați un sentiment de minune copilărească.

Fiind cel mai tânăr semn al zodiacului, Berbecul poate scoate la iveală un sentiment minunat de joacă în noi. În acest sezon zodiacal, încercați să îmbrățișați conceptul budist de Shoshin sau „mintea începătorului”. Ce se întâmplă dacă vezi fiecare persoană cunoscută, loc sau lucru ca și cum ai saluta-o pentru prima dată? S-ar putea să descoperi o dimensiune total nouă a experienței.
În sezonul Berbec 2020, vedeți ce se întâmplă dacă renunțați la toate presupunerile și, în schimb, fiți curioși și puneți întrebări. (Surpriză! Răspunsurile pe care le auzi s-ar putea să nu fie la fel de evidente pe cât bănuiești.) Abordează-ți munca sau obiectivele personale cu același sentiment de deschidere. Copiii nu se judecă singuri atunci când învață o nouă abilitate, cum ar fi să joace un instrument sau să lovească o minge de fotbal. Însă, pe măsură ce adulții, ego-ul și îndoiala de sine ajung în calea noastră.

Imaginați-vă că în sfârșit începeți propria afacere, mergeți la o retragere yoga sau treceți ceva pe lista de găleată, fără a avea grijă în lume dacă ați reușit sau ați eșuat? Vei asuma un risc sau vei continua să-ți „îndrepți viitorul” visele? Iată un exercițiu distractiv de încercat în perioada Berbecului în sezonul 2020: spuneți „da” la toate pentru o zi (în mod rațional, desigur!). Este un experiment pe care l-am încercat atunci când ne-am simțit în rutină. Treziți-vă sentimentul tineresc al posibilității nelimitate!

5. Mergeti la o întâlnire.

Când a fost ultima dată când v-ați dezvăluit în propria companie – fără să vă scoateți reflexiv telefonul pentru a verifica Instagram sau pentru a vă distrage atenția cu lucrări sau misiuni ocupate? Berbecul este conducătorul iubirii de sine – o lecție pe care mulți născuți sub acest semn stelar și-o dedică (d) viața lor să ne învețe, precum Maya Angelou și Lady Gaga. Amintiți-vă: a te bucura de timpul sacru solo nu este același lucru ca să te izolezi; vă recomandăm să interacționați conștient cu lumea, în același timp, să vă adaptați gândurile și sentimentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *