Categorii
Articole Horoscop

Horoscop bani: Ce va poate spune astrologia despre bani ?

Cuprins

Care este sensul astrologiei dacă nu o puteți folosi, pentru a vă îmbunătăți finanțele și pentru a vă crește fluxul de numerar? Dacă sunteți un semn de Pământ (verifica ce caracteristici are fiecare element in astrologie) pragmatic sau aveți o mulțime de Saturn în graficul dvs., este posibil să vă gândiți de-a lungul acestor linii … Alături de diverse alte utilizări, astrologia a fost întotdeauna consultată în scopul câștigului financiar, adesea cu succes.

  • Deci, cum se ocupă fiecare semn de finanțele sale?
  • Sunteți o persoana care face economii sau una care cheluieste?
  • Și cum puteți profita la maxim de talentele dvs. pentru a face rost de bani? Citiți mai departe…

Desigur, întreaga poveste este rar capturată doar prin semnul tău de Soare – decât dacă, ai mai multe alte planete și puncte acolo, în plus față de Soarele tău! Așadar, asigurați-vă că o căutați și in ascendentul dvs., deoarece acesta vă stăpânește atitudinea generală față de viață și, de asemenea, finanțele dvs. De asemenea, puteți consulta semnele dvs. de Lună și Venus și de orice planete din a doua casă, dacă știți unde să le găsiți.

Nu ai idee care este perioada ta de naștere? Nu vă faceți griji. Citiți semnul dvs. de mai jos. Caracterizează, până la urmă, cele mai profunde și mai adevărate aspecte ale ființei tale! Întrebarea este: Permite restul dintre voi această calitate să se exprime liber? Sau este pur și simplu cum îți dorești să fii? În orice caz, urmați sfaturile și … veți prospera!

Horoscop bani: Semnul tău și atitudinea ta față de bani …

Berbec, condus de Marte

Un cheltuitor și banii lui sunt curând despărțiți … Cumpărările impulsive sunt dusmanul tău! Probabil că cheltuiți bani mai repede decât îl puteți face, deoarece pur și simplu nu vă puteți controla dorințele: atunci când vedeți ceva care doriți, trebuie să aveți pur și simplu acum!

Puteri speciale date de Marte: sunteți un pionier, un bun și un asumator de riscuri. Folosește-ți îndrăzneala pentru a câștiga bani mergând acolo unde nicio persoana nu a mai fost și … sa ajungi acolo primul!

Taur, condus de Venus

Ești profund condus de securitate. În timp ce sunteți destul de parțial la un pic de lux, nu veți trece niciodată peste bugetul dvs. pentru a obține ceea ce doriți. Ai răbdare infinită până la urmă! Deci preferi să aștepți. Vei avea destul timp pentru a-ți satisface dorințele când vei ști că nu va rupe banca. Preferi să investești în bunuri de calitate. Singura dată când nu te gândești de două ori la cheltuirea banilor este atunci când vine vorba de mâncare bună.

Puteri speciale venusiene: puteți face o sumă de bani, investind în obligațiuni cu un randament foarte mic…. Puteți, de asemenea, să vă bazati pe gustul superb și flerul creativ!

Gemeni, conduși de Mercur

Cu siguranță, trebuie să fii un magician pregătit! Pentru cum altfel explicați ușurința cu care vă deplasați, vă întâlniți cu prietenii pentru o noapte, participați la cursuri, mergeți in călătorii scurte, cumpărați cărți, reviste și tot felul de alte curiozități și petreceți ore la telefon, în timp ce apar mereu ușor și ușor? Cu siguranță, doar scoți bani dintr-o pălărie!

Puteri Mercuriale Speciale: puteți obține întotdeauna numerarul în bani prin intermediul vorbirii, scrierii sau pur și simplu prin popularitatea dvs. !

Rac, condus de Lună

Probabil aveți o serie de nesiguranțe în ceea ce privește banii, făcând tot ce vă stă la dispoziție pentru a vă feri de pericolele potențiale. Vă veți simți mult mai bine, dacă sunteți binecuvântat cu propria casă, deoarece oricum vă place să vă petreceți cel mai mult timp în ea. Deținerea ei vă va face fericit.

Ești atașat de lucruri vechi și ai tendința de a cheltui bani fără motiv, refuzând punctul necompletat de a cheltui, să zicem, pe haine noi, în timp ce nu te gândești niciodată de două ori la acel obiect de mobilier, care arată la fel ca cel pe care il avea bunica ta…

Puteri speciale lunare: cel mai mare atu al tău este intuiția ta! Acest lucru vă permite să simtiti pericolul și să îl evitați. Și puteți simți starea de spirit a oamenilor și le puteți oferi ceea ce au nevoie. De asemenea, ai putea scoate acei bani de la saltea și să-i investești.

Leu, condus de Soare

Doar nu poți fi un Leu și sa nu ai bani! Pentru ce altceva puteți menține stilul de viață extravagant cu care sunteți obișnuit? Și cum puteți afișa incredibila specialitate și generozitate cu buzunarele goale? Oh nu. Dacă sunteți falit, mai degraba v-ați preface că sunteți bolnav și rămâneți înăuntru.

Puteri speciale solare: spectacolul este ideal pentru tine! Mergeți doar undeva unde puteți lăsa personalitatea să strălucească, iar banii vor veni în continuare.

Fecioară, condusă de Mercur

Aici avem un suflet cu adevărat atent. Îți petreci cantități nesfârșite de timp, făcând liste cu cheltuielile și încasările tale – până la ultima ceașcă de cafea – nu va lăsați niciodată să vă relaxați și doar să vă urmați capriciul. Încercați să vă distrați puțin! Vă cheltuiți bani pentru alimente ecologice, suplimente sănătoase și orice altceva simțiți vă va îmbunătăți viața de zi cu zi.

Puteri speciale ale mercurului: orice are nevoie de răbdarea și atenția ta ladetalii este ideal pentru tine. Toată lumea are nevoie de abilitățile voastre critice, chiar dacă uneori ezita să o recunoască!

Balanta, condusă de Venus

Sa arati bine, este foarte important pentru tine! Așadar, niciun banut nu este economisit în achiziționarea celor mai fine parfumuri și produse cosmetice!

Până la urmă ai atât de multe angajamente sociale … și trebuie să arăți cât mai bine! Apoi sunteți surprinși invariabil când rămâneți fără numerar la jumătatea lunii.

Puteri speciale venusiene: obțineți numerar în plus, adăugând un pic de frumusețe, armonie și fler în lume.

Scorpion, condus de Pluto

Nu ești unul care să cadă victimă îndemnurilor materialiste care acapareaza masele de oameni. Întotdeauna detii controlul absolut. Dar dacă sunteti obsedat de o idee, veți face tot ce va sta in putinta, pentru o duce la bun sfarsit!

Puteri speciale plutoniene: gestionarea crizelor – asta este ceva ce doar tu poți face! Și munca detectivă … Orice ar fi, te poți confrunta cu fapte și lucruri, în timp ce nu dezvălui nimic.

Săgetător, condus de Jupiter

Viața este o mare aventură pentru tine! Credeți că banii cresc in copaci. Doar cheltuiești, gândindu-te că lucrurile vor avea grijă de ele. Și de obicei o fac! Nu vă gândiți niciodată de două ori la cheltuirea banilor într-o călătorie sau la o petrecere bună.

Puteri speciale jupiteriene: profesor, filosof, explorator – acestea sunt câteva profesii grozave pentru tine. Ai face și un vânzător magnific, din moment ce entuziasmul tău este contagios!

Capricorn, condus de Saturn

Finanțele sunt o problemă serioasă pentru tine. Ai un respect sănătos pentru bani, pentru că îți oferă puterea pe care o cauți. Faceti tot posibilul să economisiti și să nu cheltuiți niciodată un bănuț care nu este oarecum orientat în mod strategic pentru a vă avantaja pe termen lung!

Puteri speciale saturniene: te-ai născut pentru a fi șeful. Faceți-vă sarcina, urcați în vârf și obțineți recompensele pe care le meritați!

Vărsător, condus de Uranus

Ești prea sus pentru a te preocupa de probleme banale, cum ar fi banii. Trebuie doar să ai la dispoziție o mulțime de lucruri. Căci cum altfel poți prezenta o imagine super cool lumii, răsfățându-ți excentricitățile și să îți urmărești idealurile? Schimbarea lumii necesită sume mari de finanțare până la urmă … Tehnologia și gadgeturile sunt slăbiciunea ta.

Puteri speciale ale Uraniei: inovația și internetul sunt calea de urmat pentru tine. Orice avangardă, bizară sau în afara normalului poate oferi venituri neașteptate.

Pesti, condusi de Neptun

Ești un visător absolut și nu te poți preocupa de subiecte murdare, cum ar fi numerarul. Sau poate idealizezi banii în schimb – ca bilet pentru realizarea tuturor viselor tale! Oricum ar fi probabil că nu te-ai uitat niciodată la un extras de bancă din viața ta. Orice pentru a vă face lumea mai frumoasă, mai romantică și mai rafinată!

Puteri speciale Neptuniene: folosiți-vă imaginația incredibilă pentru a-i încânta pe ceilalți și ușurați-le durerea! Aveți un avantaj pentru a simți starea de spirit colectivă și a oferi oamenilor ceea ce își doresc.

In continuare, poti sa iti verifici horoscopul zilnic sau horoscopul saptamanal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *