Categorii
Articole Horoscop

Cele 8 faze ale lunii, in care te-ai nascut

În ce fază era luna când te-ai născut? Cunoașterea „fazei lunii natale” oferă un strat fascinant de auto-descoperire.
Dacă ziua ta de naștere a avut loc sub lumina strălucitoare a unei faze de lună plină, este posibil să fii un optimist fără speranță, care privește partea strălucitoare a lucrurilor. Cei născuți sub chiar luna întunecată, în faza balsamică finală, tind să aibă o înțelepciune sufletească veche.

Folosiți calculatorul nostru cosmic pentru a găsi faza lună natală>
FATA NATALĂ NOULĂ LUNĂ (LUNEA SCURTĂ)
Persoanele născute în această fază lunară tind să fie spontane, urmând îndemnurile lor, mai degrabă decât o foaie de parcurs. Viața este o mare aventură pentru aceste tipuri impulsive, „vii pentru moment”. Pot fi mai degrabă nevinovați (și uneori naivi), dar credința lor că orice este posibil este adesea cel mai mare dar al lor. În multe feluri, ele sunt nelimitate de nesiguranțele bazate pe ego-uri, pe care semenii lor le acoperă. Acțiunea este numele jocului lor. Le place să înceapă lucrurile, dar este posibil să fie nevoie să dezvolte mai multe urmăriri sau să găsească alte persoane care să îi ajute să ajungă la linia de sosire. În timp ce se bucură de libertatea lor, ei își doresc de asemenea securitate, îndrumare și „parenting” mai mult decât majoritatea. Aceștia pot căuta prieteni și parteneri care sunt îngrijitori până își dezvoltă un sentiment de încredere în capacitatea lor de a-și asigura singuri.

LUNA CRESCENTA (FĂRĂ NATURALĂ)
Persoanele născute în cadrul acestei faze lunare tind să fie creative și tradiționale. În timp ce vor colora în afara liniilor, ei au un puternic sentiment de loialitate – în special față de părinți sau prieteni din copilărie. Ei pot fi aceia care să ajute familia „să se încurce cu vremurile”, fără a fugi în marele oraș și a lăsa pe toată lumea în praf. Învățarea să se afirme și să își accepte „diferențele” proprii este ceea ce va duce la evoluția lor. Oamenii semilunați pot fi diletanti, prabusitori și vulturi de cultură. Le vrei în echipa ta în noaptea trivia, deoarece tind să știe puțin despre o mulțime de lucruri diferite. Învățarea experiențială este chiar pe aleea lor – vor să atingă, să guste și să simtă. Aceștia se pot întoarce la școală de mai multe ori de-a lungul vieții sau pot fi dificili în scena atelierului.

FASA NATALĂ DE PRIMUL TRIMESTRU
Persoanele născute în această fază lunară tind să fie schimbătoare. Ei au o puternică aderență asupra vechiului mod de a face lucrurile și încearcă să îmbunătățească formula – sau să o reconfigureze cu totul. Intelectul și intuiția sunt la fel de importante pentru tipurile din primul trimestru. Vor să gândească lucrurile înainte de a se grăbi să acționeze. Dar când va fi timpul să facă o mișcare, nu vor ezita mult timp. Aceste tipuri funcționează bine sub intensitate și presiune și pot veni cu soluții rapide în timpul unei crize. Deși nu fug de instinctul brutal, ei apreciază în continuare spiritul de spontaneitate. Acestea tind să planifice pentru viitorul apropiat, mai degrabă decât pe termen lung și pot avea nevoie de ajutor pentru întocmirea bugetelor sau începerea unui cont de pensionare. Parteneriatele sunt totul pentru ei, fie căutați un partener romantic, fie că aveți prieteni înțelepți în apropiere, care pot servi drept consiliere.

FASA NATALĂ GIBBOSĂ DE CERARE
Oamenii născuți sub această fază lunară sunt conduși de pasiune și scop. Ei vor să pună pe lume ceva semnificativ; ceva care ajută alți oameni să vadă lumina sau să înțeleagă un adevăr universal. Nu vor pierde timpul cu „puf”. Dar dacă cred în esența unui proiect, își vor dedica viața pentru dezvoltarea acestuia. Tipurile gibuze adoră să-i ajute pe cei de la vârstă să-și ducă ideile în ligi majore! Sunt studii rapide, însă, datorită metodelor lor neortodoxe (bătând pavajul, tactica DIY, care lucrează „până la toate orele), riscă să rămână în urmă atunci când„ bebelușii ”lor au o pauză mare. Cultivarea răbdării și învățarea modului de a fi mai structurat, sofisticat – și autoprotector – vă poate asigura că profită și de munca lor grea.

FASA NATALĂ DE LUNA COMPLETĂ
Oamenii născuți în cadrul acestei faze lunare sunt furnizori naturali care știu să ducă viața la maxim. Încrezători în capacitatea lor de a se manifesta și de a avea succes, pot trăi o viață fermecată. Pot avea chiar o vibrație parentală despre ei, deoarece sunt abundenți și le place să le împărtășească. Răcitoare și obiective când vine vorba de cariera lor, ei stau liniștiți sub presiune, ceea ce îi face să fie bine potriviți pentru poziții majore de conducere. Cu toate acestea, situațiile emoționale pot fi înfricoșate – ar putea chiar să caute drame în viața lor romantică pentru „fiorul” ei. De asemenea, pot deveni atât de ocupați în urma ambițiilor lor, încât uită să își cultive individul și spiritualul. Întrucât luna ne guvernează emoțiile și Soarele stăpânește ego-ul nostru, dând drumul la „nevoia de a reuși” ar putea fi o luptă imensă – mai ales dacă este născut din ego în loc de un scop mai înalt. Oamenii de lună plină pot deveni spirituali ca urmare a unei crize sau eșec – situație care îi obligă să privească dincolo de lumea materială. Anxietatea intensă poate însoți acest lucru, chiar și o criză nervoasă, dacă nu cultivă inteligența emoțională mai devreme în viață.

FAZA NATALĂ DE DISEMINARE (CÂȘTIGAREA GIBBULUI)
Oamenii născuți în cadrul acestei faze lunare au un suflet vechi sau o calitate franjuță despre ei. Merg spre ritmul propriilor tobe, aparent neafectate de „trucurile umane stupide” care se întâmplă în jurul lor. Ei sunt adesea producători de gusturi și lideri de gândire: gândirea (și îmbrăcarea!) În afara cutiei este expresia lor firească. Deși se bucură de atenție și interacțiune cu ceilalți, pot fi și singuri. Mai degrabă se conectează la idei înalte sau chiar la forțele divine ale universului decât la oamenii de zi cu zi. Întrucât alții tind să-și urmeze conducerea – mai ales atunci când este vorba de activități spirituale mai declanșate sau spirituale – trebuie să fie atenți să nu dezvolte un complex guru sau să profite de naivitatea altor oameni. Inovatori, ei pot inventa ceva care se schimbă în viață.

TAZA / ULTIMUL TRIMESTRU FASE NATALE
Persoanele născute în cadrul acestei faze lunare sunt renegate la inimă. Independența și individualitatea lor sunt echivalente cu fericirea lor. Le place să agite potul – valoarea de șoc este arma lor secretă și vor păstra lumea ghicind. În timp ce le place să fie în relații cu oamenii, ei sunt în egală măsură (dacă nu mai mult) enimați de plăcerea propriei companii. Autosuficiente și în concordanță cu îndrumarea lor interioară, nu doresc să fie ponderate de responsabilitatea față de alte persoane. Dependențele se simt împovărătoare; au nevoie de libertatea de a se juca într-o misiune de auto-descoperire în orice moment. Dar sunt cooperanți și le place să aibă un egal egal în jurul atenției și repartiției. Acești oameni pot crea opere de artă, muzică, literatură și știință strălucitoare în viața lor. Însă pot fi atât de în fața curbei, încât sunt sărbătorite postum sau ani după ce au pus aceste proiecte la pat.

FAZA NATALĂ BALSAMICĂ (CÂȘTIGĂ CRESCENTĂ DUNĂ)
Oamenii născuți în cadrul acestei faze lunare sunt un pic de altă lume. Sufletele lor s-au cam obosit de parcă ar fi trecut prin toate acestea până acum și se întreabă: „Ce naiba fac din nou aici, oricum?” Într-adevăr, probabil că s-au bucurat mai mult decât partea lor corectă de viață pe acest plan. Tipurile de lună balsamică sunt gânditori înclinați spiritual care nu sunt deloc confortabili în propria piele. Este ca și cum reticența lor de a se întrupa (din nou!) Îi ține să treacă peste corp. Dar a rămâne pe planul eteric este o greșeală pentru ei! Activitatea fizică – precum și savurarea plăcerilor senzuale ale mâncării, modei, muzicii și artei – este cheia plăcerii lor pe Pământ. Acestea fiind spuse, probabil că trebuie să se împingă să iasă și să se joace sau să se împrietenească cu tipuri de „vultură de cultură” care să le scoată din casă. Odată ce se descurcă, spiritele lor se aprind considerabil (această bandă poate fi destul de melancolică) și învață să înceteze să facă din fiecare situație „stresantă” o asemenea mare măsură. O altă pasiune pământească pentru Balsamici: colectarea de persoane fascinante și împărtășirea de conversații profunde, semnificative. Aceștia pot găsi o muncă îndeplinitoare ca terapeuți, șamani, vindecători sau alte roluri în care pot oferi o mână de călăuzire oamenilor, în special prin dialog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *