Categorii
Horoscop Anual

Cea mai bună calitate a semnului tău stelar: cadoul tău

Fiecare semn de stea are darurile sau virtuțile sale, la fel cum are defectele sale. Arta astrologiei și a prietenilor Horoscop vă pot ajuta să vă descoperiți cele mai bune calități pe baza semnului vostru de stea și să vă asigurați că acestea nu se vor transforma în … blesteme deghizate!

Adesea facem greșeala de a vedea oamenii în termeni de alb-negru. Dar, chiar dacă tendința de a vedea lumea în termeni simpliști poate deveni uneori prea greu de rezistat, ar trebui să încercăm mereu să ne reamintim că frumusețea vieții se află tocmai în complexitatea ei – în faptul că ea constă din diverse nuanțe de gri. .

Cu toții avem caracteristici care ne încântă pe cei din jurul nostru. Fiecare semn stelar a fost înzestrat cu câteva calități atrăgătoare care îi sunt unice. Ești conștient de propriile tale calități? Suntem aici pentru a vă oferi câteva informații cu privire la cele mai fermecătoare trăsături de personalitate, pe baza semnului dvs. stelar. Fii atent totuși: moderarea în toate lucrurile! Prea multe lucruri bune îi pot îmbolnăvi pe alții. Așa că citiți mai departe pentru a afla (sau a confirma) ce înseamnă că alții iubesc pentru tine, precum și cum să împiedici transformarea acestuia într-o slăbiciune.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    Cea mai bună calitate a semnului tău stelar

Verifică semnul tău stelar și descoperă cadoul tău special. Dacă doriți o abordare mai personală, luați legătura cu unul dintre cititorii noștri prietenoși de pe 0207 111 6304 din Marea Britanie sau 1877 608 3731 din SUA!

De când sunteți aici: Planeta care vă conduce ascendentul, personalitatea și privirea: din ce planetă sunteți?

BERBEC

Există anumite cuvinte care nu au loc în viața ta: rezervă, ezitare, auto-reținere. După ce te-ai gândit să faci ceva, te descurci cu o spontaneitate absolută, fără teamă de consecințe sau reacțiile altor oameni. Nu îți îmbogățești sentimentele și nu îți suprimi dorințele; te simți liber să fii tu însuși neapologic și fără să fii legat de ceea ce cred ceilalți. Problema cu toate acestea este că, uneori, libertatea ta încalcă drepturile altora. Cu alte cuvinte, trebuie să înveți să-ți păstrezi ego-ul sub control. A plecat prea departe? Faceți ceva special pentru a-i arăta persoanei iubite de care vă pasă: gătiți o cină specială bazată pe horoscopul semnului lor de lună!

TAURUL

Îți aduci aminte de acea melodie care merge, „Îmi faci viața atât de frumoasă”? Trebuie să fi fost scris pentru un Taur. Te înconjoară de confort și frumusețe și te bucuri de toate plăcerile pe care viața le are de oferit: locuri, mâncare, muzică, oameni, obiecte. Întotdeauna găsești o modalitate de a te distra bine – chiar și atunci când nu ai bani. Și îi faci pe cei din jurul tău să se petreacă și ei bine. Cu toate acestea, atunci când lucrurile nu îți stau în cale, te amețești și refuzi să te adaptezi. Verificați numărul dvs. din ziua nașterii pentru o perspectivă suplimentară!

ZODIA GEMENI

Interesul dvs. pentru oamenii care vă înconjoară, în special cei pe care tocmai i-ați cunoscut, îi face să se simtă ca centrul universului. Îi întrebi despre ei înșiși, asculți cu atenție ce spun ei și îți amintești fiecare lucru mic despre ei. Acest lucru te face extrem de popular deoarece oamenii sunt măgulit de atenția ta. Totuși, interesul dvs. pentru ei este adesea lipsit de emoție – nimic mai mult decât curiozitatea. Ai tendința de a trata fiecare persoană nouă pe care o întâlnești ca și cum ar fi un film interesant; atunci când nu vă mai intrigă, apăsați „opriți” și treceți la următorul. Dacă nu sunteți gemeni, dar acest lucru vă descrie mai degrabă îndeaproape, aflați dacă aveți luna natală în Gemeni, desenându-vă graficul de naștere gratuit!

De când sunteți aici: semnele stelelor și dorințele lor.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    CANCER

Ești o binecuvântare pentru cei pe care îi iubești. Afecțiunea dvs. pentru oamenii pe care îi țineți dragi este inegalabilă – nu cunoaște limite. Ești pe deplin dedicat lor. Tu ești mereu acolo pentru ei; nu au lăsat niciodată să se simtă trădate sau abandonate. Problema este că, uneori, iubirea ta devine sufocantă. Starea ta emoțională depinde în întregime de starea de spirit a celor dragi. Și atunci când îți lași nesiguranțele să obțină tot ce e mai bun din tine, devii nesufrabil. Află mai multe despre cadourile semnului tău de stea din Rac și imaginație!

LEU

Personalitatea ta este la fel de caldă ca stăpânul tău – Soarele. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă în siguranță, confortabil, bine. Îi susții și îi protejezi. Le sunteți fideli și generoși. Îi faci să se simtă privilegiați să facă parte din cercul tău – sau ar trebui să spunem „anturaj”? Uneori, tratezi oamenii din viața ta ca și cum ar fi sateliții tăi, destinați pentru totdeauna să se învârtă și să fie definiți de tine. Doar pentru că cineva este devotat emoțional pentru tine, nu înseamnă că îi deții. Află cum poți crește personal în raport cu planetele!

FECIOARA

În ciuda modestiei tale, știi bine că ești Maica Tereza a zodiacului; sunteți întotdeauna gata să vă oferiți ajutorul și sprijinul. Dăruiești altora atenția ta nedivizată. Îi ajute să-și analizeze problemele din orice unghi posibil și să găsească soluții practice pentru acestea. Dar, atunci când, din orice motiv, destinatarul dvs. nu vă va urma sfatul, îl luați personal. Trebuie să înveți să îi lași pe ceilalți să ia propriile decizii – chiar dacă greșesc. Fecioara are, de asemenea, tendința de a iubi animalele de companie, așa că de ce să nu verificați semnele noastre de câine în Astrologie și câinele dvs.?

De când sunteți aici: semnele stelei și trăsăturile lor negative.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    LIBRA

Amabilitatea ta este proverbială. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă confortabil cu ei înșiși, flatat și dorit. Știi cum să spargi gheața, cum să fii ospitalier, cum să-i faci pe ceilalți să se petreacă bine și cum să te ocupi de gusturile lor. Și, mai presus de toate, știi să spui ceea ce trebuie la momentul potrivit, cum să eviți potențialele capcane și cum să navighezi cu grație fiecare situație socială. Îți vorbești mintea fără să-i jignești pe ceilalți. Te confrunți într-un mod diplomatic. Ați putea fi prea bun pentru a fi adevărat? Toată această politețe și delicatețe îi pot face pe alții să creadă că nu înseamnă întotdeauna ceea ce spui. Aflați unde se află Mercur prin desenarea graficului dvs. de naștere gratuit și cât de bine comunicați pe baza elementului dvs. Mercur!

SCORPIONUL

Ai un cadou pentru a-i face pe ceilalți să aibă încredere și să te deschidă. Îi încântă; îi faci să simtă de parcă îți pasă cu adevărat de ei. Tu ești mereu acolo pentru ei. Devii tovarășul lor, confidentul lor, prietenul care va sta alături de ei și îi va ajuta să-și vindece durerea sprijinindu-i emoțional, psihologic, spiritual. Problema este că, uneori, grija voastră bine intenționată trece linia în intruzivitate. Când cineva apropiat alege să-și păstreze ceva pentru sine, curiozitatea ta iese din mână și te simți jignit și respins. Este ca și cum nu recunoști dreptul altor persoane de a avea secretele lor. Este cineva criptic? Aflați dacă înseamnă ceea ce spun pe baza semnului lor de stea.

SAGETATOR

Oamenii spun că relațiile sănătoase sunt construite pe onestitate, iar Săgetătorul nu lipsește cu siguranță din acel departament. Cine dorește adevărul și nimic altceva decât adevărul este sigur că nu va fi lăsat deoparte de tine. Ești la fel de simplu pe cât vin; îi spui așa cum este. Vă rostiți mintea fără să vă preocupați de consecințe sau reacțiile altor oameni. Problema este că, deși toată lumea spune că încurajează și salută onestitatea, foarte puține persoane se pot descurca cu adevărat. De multe ori ai tendința de a supraestima toleranța oamenilor față de adevăr. Află la ce să te aștepți de la zodia stelară de care ești îndrăgostit; asta te poate ajuta să știi când să vorbești și când să stai tăcut …

De când sunteți aici: sfaturi și trucuri pentru a calma fiecare semn stelar.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    CAPRICORNUL

Ești ferm în deciziile tale, statornic în credințele tale și de neclintit în devotamentul tău față de oamenii pe care îi ții dragi. Sunteți la fel de fiabile pe cât vin; vrei să spui ce spui și să-ți păstrezi cuvântul. Sunteți aprig protector și susținător al celor dragi, deoarece nu valorizați decât dreptatea și datoria. Credeți că unele lucruri sunt chestiuni de principiu – și nu puneți nimic peste principiile voastre. Pentru cei din jurul tău, totul se simte în siguranță, limpede … și pus în piatră. Uneori, devii atât de previzibil, încât ajungi să fii plictisitor. Trebuie să faceți ceva loc în viața voastră pentru neașteptate. Încercați ceva diferit: citiți horoscopul dvs. chinez 2016!

AQUARIUS

Ești un apărător aprig al dreptului tuturor la libertate, independență și autodeterminare – nu numai în teorie, ci și în practică. Respectați alegerile altor persoane – cu atât mai mult cu cât sunt aliniate principiilor la care vă abonați, caz în care le apărați ca și cum ar fi ale voastre. Crezi că toată lumea ar trebui să fie liberă să decidă singuri cum să își trăiască viața. Uneori, însă, le oferiți altora atât de mult spațiu pentru a se defini pe ei înșiși încât sfârșești prin a fi detașat și indiferent. Riscați să înstrăinați chiar și persoanele de care aveți grijă. Aflați totul despre cele mai mari amenințări de relații pentru zodia ta vedetă.

PESTI

Ești sensibil, indescriptibil de dulce și, mai ales, de compătimire. Compasiunea ta nu se bazează pe milă de sine, sau pe un fals sentiment de altruism, ci pe capacitatea ta de a empatiza cu ceilalți oameni și de a te identifica pe deplin cu ei. Inima ta este făcută din aur. Aceasta este ceea ce oamenii iubesc pentru tine: bunătatea ta. Problema este că, uneori, în loc să-i mângâie pe ceilalți, sfârșești prin a te deprima și a-i trage în jos și mai departe. Trebuie să încercați să vă reamintiți că nu este datoria dvs. să vă purtați lumea pe umeri. Obțineți un sprijin spiritual foarte necesar cu o citire a tarotului de dragoste cu cruce celtică gratuită.

De când sunteți aici: 5 fapte amuzante despre fiecare dintre semnele stelare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *