Categorii
Articole Horoscop

Alegerea unei pietre pretioase, potrivite zodiei tale

Data viitoare când cumpărați o scânteie și aruncați câteva indicii grele către persoana iubită, luați în considerare piatra prețioasă bazată pe semnul tău de soare, spre deosebire de piatra de naștere care corespunde lunii în care te-ai născut.

Așa că vedeți mai jos pietrele dvs. de semne solare

Se spune că aceste pietre prețioase reflectă mai exact caracterul dvs. și purtarea lor bine ar trebui să vă ofere bine în toate privințele!

Berbec: Diamant

Ceriți cel mai bun, iar diamantele sunt la fel de bling pe care le puteți obține, iar cele mai evidente și pline de farmec. Această piatră prețioasă reprezintă multe dintre cele mai amețitoare trăsături ale tale, cum ar fi rezistența la nisip curaj, plus dorința de a scânteia și a obține un sentiment al succesului și importanței tale în lume. Se spune, de asemenea, că diamantele îmbunătățesc rezistența sexuală. Nu vin ieftin, din păcate, dar stima ta de sine sănătoasă îți spune că merită! Verificați și personalitatea Berbecului.

Taur: Smarald

Semnul tău stăpânește tot ceea ce este luxuriant și verde în jurul planetei noastre, care este poate unul dintre motivele pentru care piatra ta prețioasă este smaraldul. Confortul material este o considerație care este foarte aproape de inima ta, iar smaraldul îți oferă puterea de a atrage o mulțime de bogății materiale sau alte forme de abundență în viața ta. Se crede că purge mintea dezordurilor și este, de asemenea, piatra prețioasă a socializării și generozității, iar atunci când acționezi în cel mai bun caz, vei rula in jurul celorlalți dintre noi în ambele domenii. Smaraldele vă pot ajuta, de asemenea, să vă controlați ocazia ocazională în gelozie și suspiciune. Verifică și personalitatea Taurului.

Gemeni: Agate

Este mai puțin despre bling și mai mult despre proprietățile delicate ale agatei și luminozitatea ei de culoare care îți captează interesul. Această piatră prețioasă are proprietăți energetice, credeți sau nu, care vă stimulează prietenia și sociabilitatea naturală și promovează formarea multor alianțe sociale. Agata vă ajută să vă descurcați din lumea agitată pe care o locuiți și chiar să vă îndepărtați de rasa de șobolani. Impunerea relațiilor tale cu mai multă consecvență și aducerea unei perspective asupra zilelor în care simți că trăiești viețile a o sută de persoane, de asemenea, face parte din puterea sa. Verificați și personalitatea Gemenilor.

Rac: Perlă

Al tău este perla, o piatră prețioasă care are origini romantice și apoase, care se potrivesc naturii tale imaginative. Perla reprezintă o protecție și un instinct matern, precum și o promisiune a unei căsătorii îndelungate și fericite, ajutată de armonie și fertilitate domestică. Diferitele nuanțe și culori ale perlelor reflectă dispozițiile schimbătoare ale semnului tău și fazele lunii, planeta ta conducătoare. Toate cele de mai sus contribuie la confortul tău spiritual și emoțional. Verificați și personalitatea Racului.

Leu: Rubin

Ești o forță nobilă pentru bine în zodiac și la fel este piatra prețioasă care este asociată semnului tău: rubinul. Această piatră bogată, roșie, se potrivește temperamentului tău fierbinte Leu la un T, iar rubinul îți aduce atât protecție fizică, cât și forță spirituală, precum și invitarea bogăției și stimularea unui echilibru sănătos de putere. Rubinele promovează bunăstarea internă și personală prin protejarea confruntării și protejarea organismului de boli, așa că ar trebui să fiți mai puțin stresat și mai sănătos ca urmare a alegerii unuia dintre aceste pietre prețioase. Verifică și personalitatea Leu.

Fecioară: Sardonyx

Sardonyx reprezintă claritatea gândirii și o stare de spirit pozitivă. Această piatră prețioasă este recunoscută pentru a fi protectorul sănătății și se găsește într-o varietate de culori, reflectând natura dvs. cu mai multe fațete. Sardonyx vă poate ajuta să fiți mai puțin solitar în perspectiva dvs. și să acceptați mai mult nevoia de a vă uni cu alte persoane sau de a nu fi atât de îndepărtat emoțional. Autocontrolul este o altă dintre virtuțile sale, așa cum atrage oamenii în viața ta cu standarde la fel de exigente ca ale tale. Verificați și personalitatea Fecioarei.

Balanta: Safir

Safirul este una dintre cele mai frumoase și mai râvnite pietre prețioase și, având în vedere că ești semnul iubirii neadulterate, este un meci făcut în ceruri. Energia sa calmantă se potrivește cu temperamentul tău general și se spune că te echipează cu o percepție sporită asupra celorlalți, făcându-ți un arbitru și mai mare, încercând tot ceea ce este liniștit și plăcut în viață. Safirul reprezintă, de asemenea, fidelitate, raționalitate și echilibru, oferindu-ți un avantaj strategic în orice discuție. Are puterea de a goli mintea unei suprasolicitări de informații. Verificați și personalitatea Balantei.

Scorpion: Opal

Căutarea ta pentru misterios se reflectă în opal. Puterile sale de întinerire și de îmbunătățire a frumuseții sunt prețuite, iar aceasta este piatra prețioasă a misticii, transformarea care ajută la un nivel de bază, care este ceea ce efortul tău încearcă în viață. Purtând opale deblochează potențialul neexploatat și cei care vorbeau adesea despre adâncimi ascunse Scorpionice, îmbunătățindu-ți simțurile inerente psihice și intuitive. Din punct de vedere istoric, opalul este o piatră prețioasă prețuită și venerată care reprezintă bogăția și magnetismul personal, iar asta ești peste tot! Verifică și personalitatea Scorpionului.

Sagetator: Topaz

Această piatră prețioasă este potrivită pentru dumneavoastră, deoarece conține proprietăți cu perspectivă care sugerează profeția. Gândirea pozitivă și preluarea stăpânirii situațiilor, mai degrabă decât primăvara la prima adulmecare a necazurilor este o alta dintre calitățile sale care îmbunătățesc viața. De asemenea, are puteri de vindecare care ameliorează bolile, cum ar fi artrita, reumatismul și drenurile sistemului imunitar. Credința de sine este consolidată și Topaz stabilește morile de vânt ale minții tale, transformând o cooperare mai mare între intelect și instinctele tale mai animaliste. Verifică și personalitatea Săgetătorului.

Capricorn: Ametist

La fel ca Old Father Time, sunteți întotdeauna mai conștienți de nisipul care alunecă prin clepsidră. În plus, vă ajută să schimbați anotimpurile fără să numărați zilele atât de mult, să vă aliniați la ciclurile vieții și să vă bazați în acest proces. De asemenea, are capacitatea de a alina pasărele și alcoolismul, iar acest lucru reflectă latura ta sobră și poate faptul că soarele îți vizitează semnul atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion! Verificați și personalitatea Capricorn.

Varsator: Acvamarin

Proprietățile Aquamarine dau viață simțurilor tale vizionare și, unii cred, puterile tale psihice. Dar această piatră reprezintă și rebelitatea lui Uranus, conducătorul tău. Puterile de protecție ale Aquamarine vă pot feri de calea păgubilor în timp ce vă plimbați viața în propria bulă mică. Numele său provine din latinescul „apa oceanelor”, iar Aquamarine vă ajută să vă scufundați chiar în marea inconștientului colectiv. Verificați și personalitatea Vărsătorului.

Pesti: piatra de piatra

Aceste pietre pretioase sunt linistite, la fel ca tine. Au o calitate spirituală și sunt ca un balsam calmant, calmant pentru emoțiile tale. Pe lângă îmbunătățirea propriei vieți, Moonstone vărsă ulei pe ape tulburi, vindecă rupturile cu oamenii din viața ta și aduce pace interioară și o înțelegere practică a necesității unei minți sănătoase pentru a trăi într-un corp sănătos. Verificați și personalitatea Peștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *