Categorii
Articole Horoscop Horoscop dragoste

Cum isi exprima barbatii dragostea, in functie de zodie

Cum își exprimă fiecare om al zodiacului iubirea? Prietenii Horoscopului o descompun pentru tine, astfel încât să o știi când o vezi. S-ar putea să nu fie la fel de simplu ca vorbirea celor trei cuvinte „Te iubesc”. Declarațiile de dragoste ar putea fi la fel de reduse sau la fel de simple, precum există semne zodiacale și combinații ale acestora … Așadar, să aruncăm o privire asupra semnelor stelare și a modului în care oamenii din specii își arată dragostea! Sunteți cei doi comptibili, astrologic vorbind? Află cu verificatorul nostru de compatibilitate amoroasă!

Cum spune un bărbat „Te iubesc” în funcție de zodia lor.

Oare omul tău și-ar striga dragostea de pe acoperișuri? Te-ar face să te duci cu cadouri sau pur și simplu să îți aranjeze șosetele? Dacă nu sunteți sigur, astrologia vă poate oferi un indiciu! Să aruncăm o privire asupra modului în care fiecare bărbat al speciei își exprimă dragostea, semnul stelei cu semnul stelei

Horoscop berbec

Omul din Berbec nu ține înapoi! Este entuziast, asertiv, impulsiv și avansat în privința sentimentelor sale. Domnitorul său, Marte, îi înzestrează impulsul și hotărârea de a fi neobosit în urmărirea dorințelor sale romantice și sexuale. Când este îndrăgostit, este ardent și pasionat. El te va face să te simți ca prada voluntară!

Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal

Horoscop Taur

Condus de Venus, planeta romantismului, omul din Taur reprezintă iubitul arhetipal! Este afectuos și incredibil de senzual, dar nu îi place să grăbească lucrurile. El preferă să facă pași lentoți și atenți și nu își va pune cărțile pe masă până nu va fi sigur că vă aflați în aceeași pagină ca și ceea ce căutați într-o relație.

Horoscop gemeni

Stăpânit de Mercur stăruitor, bubuit, Gemenii este semnul comunicării, așa că bărbatul Gemeni nu este unul care să-și păstreze secretul sentimentele prea mult timp. Dacă intră în tine, îți va spune. El nu este dat cu adevărat declarațiilor de dragoste pasionale, dar este sigur că te va câștiga cu inteligența lui; de obicei se bazează pe spiritul său ascuțit și simțul umorului pentru a face ridicarea grea.

3 lucruri care trec prin mintea partenerului tău, pe baza semnului său de stea

Horoscop rac

Bărbatul sensibil Rac trebuie să se simtă în siguranță înainte de a-și putea lăsa dragostea să apară. De obicei, își păstrează sentimentele față de sine mult timp, de teamă să nu-i fie ruptă inima. El este profund sentimental, afectuos, extrem de intuitiv și protector înverșunat împotriva celor de care îi pasă, dar poate fi și destul de stăpân, așa că trimite ocazional semnale mixte.

Horoscop leu

Bărbatul Leu nu se va mulțumi cu iubirea mediocră – totul este sau nu cu el! Este la fel de înflăcărat pe cât te-ai aștepta ca un om al cărui semn este condus de Soare și să aparțină elementului focului, cu excepția faptului că nu va merge totul imediat; este prea mândru să urmărească femeile cu impulsivitatea incontestabilă a unui Berbec. El vă va face duș cu complimente și cadouri și, în general, va face tot ce îi stă în putere pentru a vă câștiga inima, dar numai după ce a primit validarea pe care o caută.

Horoscop fecioara

Omul Fecioară este profund înțeles greșit când vine vorba de iubire. Rezerva și reticența lui sunt adesea confundate cu răceala și, de obicei, este considerat un hipocondriac, care este prea obsedat de igiena pentru a fi sexy, dar, în realitate, poate fi foarte senzual și preferă pur și simplu să-și lase acțiunile să vorbească! Este extrem de dăruitor și credincios în relațiile sale.

Horoscop balanta

Condusă de planeta Venus, cum ar fi Taurul, Balanta este semnul relației chintesențiale. Bărbatul Balanță este îndrăgostit de dragoste și nu este tăiat pentru viața unică. El caută armonie în relațiile sale și va compromite din nou și din nou dacă este nevoie pentru ca lucrurile să funcționeze. El va flirta cu tine într-o manieră fermecătoare, cu gust, rafinat și, dacă lucrurile amenință vreodată să se transforme într-un argument, va opta pentru ruta diplomatică pentru a evita adăugarea de combustibil la foc.

Horoscop scorpion

Bărbatul Scorpion este plin de dragoste. Înzestrat cu o personalitate magnetică, el poate fi perceptibil până la punctul de a face obiectul dorinței sale să se simtă inconfortabil! În același timp, totuși, el poate fi extrem de secret și suspect, așa că de obicei are nevoie de timp înainte să se simtă pregătit să-și exprime afecțiunea. Odată ce va simți că poate avea încredere în tine să nu-l faci rău, își va lăsa sentimentele să apară într-un mod fără echivoc și aproape magic!

Horoscop sagetator

Bărbatul Săgetător este de obicei transparent în ceea ce privește sentimentele sale. El are un simț al umorului și o personalitate naturală amabilă, veselă, așa că tinde să se apropie de femeile pe care le place într-un mod ușor, plin de inimă. Cu excepția cazului în care îi oferi motive să creadă că poate fi renunțat la spontaneitatea lui, el va fi deschis cu privire la atracția lui față de tine!

Horoscop capricorn

Bărbatul Capricorn este deosebit de selectiv și are standarde foarte ridicate când vine vorba de relații. El este rezervat în mod natural și preferă, de obicei, să-și păstreze sentimentele față de el însuși până când este sigur că acestea merg mai adânc decât o simplă infatuare. După ce este convins că nici nu te interesează să joci jocuri, el își va comunica sentimentele prin acțiuni – în mod tipic, cu semnul pământului.

Horoscop varsator

Omul Vărsător este un vizionar care iubește libertatea și independența sa mai mult decât orice și de multe ori este considerat mai mult investit în soarta umanității decât în ​​relațiile sale personale. El poate fi oarecum detașat și este de obicei atras de femeile cu care poate fi și prieten, ceea ce face dificil să-și dea seama intențiile imediat. El va încerca inițial să stabilească o legătură de prietenie cu tine și, dacă asta se va opri, o va lua de acolo.

Horoscop pesti

Bărbatul Pești este romantic, sentimental și incredibil de dăruitor – generozitatea sa se mărginește cu sacrificarea de sine! El poate fi timid și reticent în a-și exprima sentimentele la început, dar după ce va decide să-și lase garda jos, îți va arăta dragostea lui atât prin cuvinte, cât și prin acțiuni și nu-și va lăsa niciodată ego-ul să se întrețină între voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *