Categorii
Horoscop Anual

Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal

Ce vrea bărbații de la femei? Ce le place la ei? Aflați ce tip de femei sunt atrase, pe baza semnului lor zodiacal.

În zilele noastre, femeile sunt independente, încrezător în sine, asertive și neînfricate! Acest lucru îi intimidează adesea pe bărbați, deoarece îi face să se simtă ca și cum au fost dezbrăcați de rolul lor tradițional. Lucrurile sunt diferite decât erau înainte; deseori femeile și nu bărbații sunt cele care fac prima mișcare. Când femeia modernă își privește pe cineva, nu ezită să-l urmărească.

Sentimentele tale sunt reciproce? Iată care sunt cele mai bune Love Psychics care pot vedea și simți inima iubitului tău:

Bărbații Zodiacului și Femeile de care sunt atrași

Rămâne însă întrebarea: Ce fel de femeie simte bărbatul Zodiacului care îi complimentează? Ce așteaptă bărbații de la relațiile lor romantice? Se așteaptă ca partenerul lor să fie mama lor, prietena, iubitul sau … toate aceste lucruri combinate? Cine poate spune cu adevărat? Doar două lucruri sunt sigure: bărbații vor fi întotdeauna băieți! Și nu pot trăi fără femei!

Astrologia dezvăluie genul de femei pentru care bărbații se încadrează, pe baza semnului lor zodiacal:

Berbec: Entuziasm și încredere

Bărbații Berbec sunt atrași de femei dinamice, afirmative și încrezătoare în abilitățile lor. Le plac femeile fermecătoare care au picioarele ferm plantate pe pământ. Nu există loc în viața lor pentru femei care sunt nesigure, indecise, imature sau temute să prindă viața prin coarne și să lupte pentru ceea ce este a lor. Ei își doresc ca partenerul lor să fie egalul lor – pentru a putea să își îndeplinească așteptările.
Amintiți-vă: Dezacordurile pot face lucrurile chiar mai fierbinți!

Citește și: Cum își exprimă bărbații Zodiacului dragostea

Taur: Onestitate și familie

Barbatul Taur cauta o femeie care sa stie ce vrea de la partenerul ei si relatia lor. Nu îi place secretul; apreciază onestitatea la femei și preferă ca totul să fie afară. El caută o femeie care să poată fi o gospodină bună – cineva care să poată găti bine și să îi placă să facă treburile casnice. În mod tradițional, el se gândește și nu este compromis atunci când vine vorba de probleme de familie.
Amintiți-vă: va trebui să aveți foarte răbdare cu el, pentru că are nevoie de lucrurile care trebuie făcute în ritmul său. De asemenea, este probabil să fie unul dintre cele mai înstărite semne zodiacale, așa că poate merită!

Gemeni: compasiune și distracție

Bărbații Gemeni nu sunt greu de mulțumit. Bărbatul Gemeni își dorește un partener de înțelegere, care îl vede atât ca prieten, cât și ca iubit. El este atras de femeile care au grijă de aspectul lor și au un bun simț al umorului. Îi place să trăiască viața la maxim și să se distreze alături de partenerul său. Dacă nu plângeți prea mult sau nu faceți prea multă presiune, el va avea doar ochii pentru voi.
Nu uitați: se plictisește ușor, așa că nu-l lăsați să vă ia de la sine! Lasă-l să te descopere pe rând.

Citește și: Semnele vedetei și modul în care își sabotează relațiile

Cancer: securitate și maturitate

Bărbații canceroși sunt atrași de obicei de femei jucăușe care își îmbrățișează feminitatea. Pot fi destul de nesiguri, așa că caută un partener care să le ofere un sentiment de siguranță și stabilitate emoțională. Bărbatul Rac este în căutarea unei femei dulci, de pe pământ, îndrăgite de copii și care doresc să aibă propria familie. Dacă vrei să-i câștigi inima, arată-i că ești acolo pentru el și lasă-l să ia inițiativă – îl va face să se simtă important. Acesta este un semn care nu se gândește să fie singur o perioadă.
Nu uitați: își dorește o femeie dinamică, sigură de sine și capabilă să-l facă să se simtă în siguranță emoțională.

Leu: dinamism și farmec

Bărbatul Leu are o personalitate dominantă, câștigătoare, așa că își dorește ca partenerul său să fie la fel de fermecător și să poată câștiga admirația celor din jurul ei. El este atras de femei afirmative, vii, sociabile și de succes. El dorește ca partenerul său să inspire admirație în el și să-l facă mândru că o are alături. Îi place să-și ducă partenerul cu cadouri, precum și să știe că generozitatea lui este apreciată.
Nu uitați: Pentru a evita conflictul, evitați să-l supărați sau să-l comparați cu alți bărbați. Fă-l să se simtă unic.

Citește și: 3 lucruri care trec prin mintea partenerului tău pe baza semnului său stelar

Fecioară: organizare și curățenie

Bărbații din Fecioară sunt atrași de femeile îngrijite, bine organizate, atentă, cu tact în public și atenți. Bărbatului Fecioară îi plac femeile care știu să aibă grijă de ele și de gospodăria lor. Cu excepția cazului în care prețuiești ordinea și curățenia la fel de mult ca el, relația ta este sortită să eșueze. Dacă aveți un stil de viață sănătos, evitați să atrageți atenția asupra dvs. și doriți să luați inițiativa în pat, aveți o șansă foarte bună de a-i câștiga inima.
Nu uitați: păstrați un profil scăzut. El nu este rău, dar există un vulcan în el, care este gata să izbucnească în orice moment.

Balanță: Aspect și Sociabilitate

Barbatul Balanta cauta o femeie care poate fi nu numai partenerul său romantic, ci și prietenul său. Acest semn zodiacal poate fi compatibil cu majoritatea, dar o Balanță își dorește de fapt un partener de înțelegere cu care își poate împărtăși necazurile, fără teama de a fi judecat sau criticat. Bărbații Balanți sunt atrași în general de femeile cărora le place să aibă grijă de aspectul lor. Caut o femeie care să fie independentă, iubitoare de socializare, energică și de succes în linia ei de muncă.
Amintiți-vă: El se plânge adesea că nimic nu se face decât dacă o face. Nu o transpira: este modul lui de a-ți cere atenția.

Citește și: Sunt semne de stea opuse?

Scorpion: Inteligență și sexualitate

Bărbatul Scorpion este în căutarea unei femei fatale care să aibă doar ochi pentru el! Chiar dacă el nu este străin de gelozie, el preferă femeile care nu sunt geloase cu ușurință sau nu pun prea multă presiune asupra lui. Bărbații Scorpion tind să fie posesivi și, de obicei, vor să știe tot ce trebuie să știe despre partenerul lor – în ciuda faptului că sunt secrete și misterioși. Sunt atrase de femei inteligente, pline de umor, sexy, care au o personalitate intensă.
Amintiți-vă: păstrați-vă anumite lucruri și lăsați-l să le descopere câte puțin. Nu cădea în capcana de a-l lăsa mereu pe drumul său.

Săgetător: Minte deschisă și aventură

Bărbații Săgetători sunt atrași de obicei de femei care sunt la fel de lipsite de spirit. Le place partenerului lor să-și pună în valoare libertatea și să le placă să călătorească la fel de mult. Bărbatul Săgetător caută o femeie dinamică, independentă, creativă, care să evite presiunea asupra partenerului. Nu poate rezista unei femei care-i împărtășește dragostea de aventură!
Nu uitați: Evitați să aduceți subiectul nunții sau al copiilor. Bucurați-vă de momentul prezent.

Capricorn: ambiție și asertivitate

Bărbații Capricorn sunt femei asertive, autocompuse și ambițioase. Sunt obișnuiți, așa că nu le place ideea de a fi cu o femeie inactivă. Bărbatul Capricorn caută o femeie puternică, cu o personalitate intensă – cineva care este de încredere, fără a fi dominator. Se jigneste cu usurinta, asa ca ai grija sa-l tratezi mereu cu respect.
Nu uitați: Nimic nu-i scapă atenția. Dacă îl mințiți sau încercați să-l păcăliți, va ști.

Citește și: Marte prin zodii: Omul tău ideal

Vărsător: prietenie și libertate

Bărbații Vărsător caută un partener cu care pot fi prieteni. Bărbatul Vărsător este puțin probabil să cadă pentru o femeie superficială, neinteligentă, fără umor, oricât de frumoasă ar fi. Este atras de femeile care îl pot menține stimulat mental și îl fac să simtă că poate obține orice. Dacă vrei să-i câștigi inima, trebuie să-i respecți spațiul personal. Tratează-l cu dragoste și îți va întoarce iubirea de zece ori!
Nu uitați: păstrați-l intrigat. Iubește să fie stimulat intelectual.

Pestii: romantism si sensibilitate

Bărbatul Pești este în căutarea unei femei dulci, grijulii, romantice, care să fie dispus să-l lase să trăiască în propria sa lume. Își dorește un partener care să-l poată ajuta să lupte și să-și depășească nesiguranțele, întrucât le lasă adesea să ajungă mai bine la el. El caută o femeie pacientă, sensibilă și de încredere – pe cineva pe care se poate baza pentru a-l ajuta să predomine asupra slăbiciunilor sale.
Nu uitați: Evitați să-i indicați defectele. Tratează-l ca și cum ar fi un copil neajutorat care are nevoie de dragoste și afecțiune.

Citiți și: Semnele vedetei și cele mai mari temeri ale lor atunci când începeți o nouă relație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *