Categorii
Horoscop Anual Horoscop dragoste

Se atrag zodiile opuse?

Ce zici de compatibilitatea semnelor stelare opuse ale zodiacului? Cum se atrag unul pe celălalt și ce le reunește? Oamenii născuți în tabere opuse din zodie simt adesea o afinitate instantanee unul cu celălalt, dar păstrarea lucrurilor pe cale poate fi dificilă în fața unei influențe atât de polarizante. Dar nu există reguli dure și rapide, iar unele semne opuse devin mai bune decât altele.

Nodurile lunare schimbă semnele, iar acesta ar putea fi un moment de relație karmică pentru tine! Consultați horoscopul dvs. Noduri lunare 2018-2020 pentru semnul zodiacal!

Opozitii astrologice, cele 6 perechi

Zodia stelelor Berbec – Zodia stelei Balanta

Atracția contrariilor poate fi atât de puternică încât poate bate oamenii timp de șase cu un pumn care îi poate determina să-și ia concediul. Uite ce i-a făcut Bonnie (Balanță) și Clyde (Berbec). Berbecul este stăpânit de Marte, masculin și Balanță, de Venus feminin și, astfel, există un sentiment că prin reunirea lor, două jumătăți devin un întreg și atârnă consecințele.

Acestea sunt două semne vii, iar energia care există între ele poate fi electrică. Sunt, de asemenea, semnele unei realizări înalte și sunt creaturi politice: David Cameron și soția Samantha este un cuplu Berbec-Balanta, precum au fost regretatul Tony Benn și soția sa Caroline.

Berbecul reprezintă „sinele” din zodiac, ego-ul și Balanta reglementează modul în care ne înțelegem cu toții, astfel încât Berbecul învață Balanei arta conștiinței de sine, iar Balanta poate netezi o parte din marginile zemoase pentru a-i învăța cum să profită la maxim de situații sociale. Poate că nu întotdeauna văd ochi în ochi, dar, de obicei, își pot distruge diferențele prin dezbaterea motivată.

Citește și: Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal

Zodia stelelor Taur – Zodia stelelor Scorpion

Aici avem Titanii zodiacului. Poate este mai ușor pentru un tanc petrolier să facă o tură de frână de mână decât să obțină aceste două semne de compromis. Amândouă sunt extrem de sexuate și profund emoționate, dar o dungă încăpățânată și un munte de mândrie împiedică adesea orice să progreseze mult dincolo de stadiul de flirt.

Dintre toate combinațiile de semne opuse aceasta este cea care are cea mai mică șansă de supraviețuire și există relativ puține perechi de Taurus-Scorpio în ochiul public. Sir Lawrence Olivier (Taur) și Vivien Leigh (Scorpion) au avut parte de un timp stâncos din toate conturile, iar după divorțul lor a continuat să se căsătorească cu un alt Scorpion, actrița Joan Plowright. Așadar, aceste două pot merge, dacă este nevoie, dar este necesară multă răbdare și aceasta este o virtute cu care sunt binecuvântate ambele semne.

Probabil motivul pentru care lucrurile se pot dezlănțui este faptul că atât Taurul, cât și Scorpionul au nevoie, de obicei, de un partener care să se aplece la voința lor, în caz contrar, viața ar fi doar o mare înțelegere. Posibilitatea și gelozia apar, de asemenea, foarte mult în orice relație care implică această pereche, și orice acumulare de sentimente negative acasă ar fi suficient pentru a arunca curățenia acoperișului. Banii pot fi, de asemenea, un os al conținutului, în principal pentru aceștia care doresc să controleze șirurile poșetei.

Mai mult: Marte prin zodii: Omul tău ideal.

Zodia stelelor Gemeni – Zodia Săgetător în stea

Ambele sunt semne ușoare, care tind să nu facă prea multe cereri unele de altele. Când fac clic, fac clic, precum Brad Pitt și Angelina Jolie, și Gary și Danielle Lineker. Dar lucrurile nu funcționează întotdeauna bineînțeles și pot merge repede în jos, cum a fost cazul Marilyn Monroe și Joe DiMaggio și a căsătoriei lor tulbure de nouă luni din anii ’50.

Ambele semne le place să râdă mult și să încerce idei despre cum funcționează lumea. Această pereche de opoziții este probabil cea mai asemănătoare din mai multe moduri, iar acest lucru poate crea o mare prietenie, dar deseori sunt alți factori care se află sub semnul soarelui care îi țin împreună într-o relație și acest lucru este cu siguranță în cazul lui Brangelina.

Gemenii stăpânesc plămânii și Săgetătorul coapsele, astfel încât unul are nevoia să respire aer curat, iar celălalt o neliniște înnăscută, așa că, probabil, amândoi au nevoie de un partener care este un pic mai întemeiat cu care să se descurce mai mult. -termen. Săgetător îi place să știe totul despre toate, în timp ce Gemenii sunt perfect mulțumiți de bucățile de dimensiuni ale mușcăturii și devin frustrați de nevoia lui Săgetător să devoreze mult.

Semnul stelei de Rac – Zodia stelelor Capricorn

Prințul William și Kate Middleton sunt Rac și Capricorn și, destul de amuzant, aceste semne reprezintă status quo-ul și stabilirea din zodiac.

Într-o relație simbolizează întâlnirea dintre noi și interioare. Cancerul conduce casa, iar Capricornul este semnul care prezidează preocupările noastre în carieră și stătea în viață. Aceste semne au multe în comun cu Berbecul și Balanța și sunt ambițioase și întreprinzătoare.

Să ajungi la vârf în viață este important pentru Capricorn, deoarece satisface foamea acestui semn de recunoaștere și statut, în timp ce pentru Rac, marele șofer este securitatea și creșterea unei familii într-un mediu sigur.

Deși acea ambiție colosală poate ascunde timiditatea și nivelurile inutile de încredere în sine, ele pot învăța să le depășească împreună.

Ambele semne tind să fie destul de conservatoare sau rezervate și pot fi, de asemenea, îndepărtate și îndepărtate atunci când sunt împreună. Fac parteneri de afaceri buni, precum și parteneri romantici.

Mai mult: Cum să-ți recâștigi fostul sau să obții închidere pe baza semnului său vedetă.

Semnul stelei Leu – Semnul stelelor Vărsător

Cunosc o mulțime de cupluri Leo-Vărsător și sunt puțini în lumea celebrităților, precum Mila Kunis și Ashton Kutcher, plus Jennifer Aniston și Justin Theroux. Cartea manuală Leii și Vărsătorii ar putea apărea cretă și brânză, cu Leo în centrul tuturor, reprezentat de soarele însuși, și Vărsător chiar pe periferia rece a sistemului nostru solar, reprezentat de planeta sa conducătoare, Uranus. Vărsătorul este vopsit la fel de rece și insular, cu capul în nori, în timp ce Leo se spune că este grea și cu inimă caldă, generoasă și o persoană de oameni.

Dar sunt de fapt mai potriviți decât sugerează acest lucru și, cu toată sinceritatea, se întâlnesc undeva la mijloc, pentru că sunt partea secretă a celuilalt: Leul poate fi uneori îndepărtat și Vărsătorului îi place să se pună în centrul atenției acum.

De fapt, ambii împărtășesc un sentiment de dramă și glamour. Aceasta este axa zodiacală de socializare, creativitate, distracție și prieteni și de a se îndepărta de umbrul vieții. Și astfel se înțeleg foarte bine în companie și fac gazde de petrecere grozave, precum și invitați.

Semnul stelelor Fecioara – Zodia stelelor Pești

Relațiile romantice nu sunt singurii beneficiari ai atracției de opuse astrologice. De asemenea, este în viață în relațiile de prietenie și o astfel de legătură este Cameron Diaz (Fecioara) și Drew Barrymore (Pești).

Aceasta este axa critică și, prin urmare, ambele semne pot fi dure uneori și vă spun că vreți să nu auziți mai degrabă. Dar sunt de asemenea profund autocritici și adesea pot fi cel mai greu pentru ei înșiși. Însă, când sunt împreună, se oglindesc unul pe celălalt, până când se anulează și nu își dau un moment atât de greu.

Fecioarei îi place să țină ocupat, la fel ca Peștii, dar Fecioara este mai mult sclavă de rutină, iar Peștii sunt mai degajați și mai fluizi. Amândoi pot afla că o parte din ambele sunt adevărata cheie pentru o viață plină de satisfacții și că este în regulă să visezi atâta timp cât ai de unde să o faci.

Fecioara încurajează Peștii să fie puțin mai harnici și mai reali în viața de zi cu zi și așteptările. Pestii o ajută pe Fecioară să fie mult mai relaxată în ceea ce privește lucrurile în general și mai încrezătoare atât în ​​intuiție, cât și în faptul că majoritatea lucrurilor din viață funcționează bine în cele din urmă, cu minime și interferență.

Mai mult: Cum să-l agăți de la prima întâlnire, în funcție de zodia lui vedetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *