Categorii
Articole Horoscop

Astrologia si viata

Numărul de persoane care locuiesc singure în Anglia, dublându-se în ultimii 40 de ani, nu înseamnă neapărat că mai mulți dintre noi suntem singuri. Dar ea pune întrebarea, devenim mai mult o societate singulară?

Cercetarea, realizată de Joseph Rowntree Foundation, raportează, de asemenea, că cea mai mare parte a acesteia este condusă de oameni cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani. Majoritatea acestor oameni s-au născut când Pluto, planeta transformării hardcore, se afla în Balanță, semnul care reglementează relații.

Poate acesta este un motiv pentru care atitudinile oamenilor față de relațiile tradiționale se schimbă? Într-o lume în care cuplarea pare să se subțieze și relațiile sunt de mai scurtă durată – media Regatului Unit este de doi ani și nouă luni.

Singur? Poate nu de mult! Înscrie-ți acum citirea tarotului unic de dragoste!

Luptători pentru libertate

Berbecul, Săgetătorul și Vărsătorul sunt probabil cele trei semne cele mai independente.

Berbec: nu este nimic din micul miel pierdut în pădure în legătură cu acest semn. Berbecul este sinele și este în mare parte mulțumit de propria companie și suficient de încrezător încât să stea înalt și singur, cu umerii în spate și cu capul susținut când ocazia o cere. Oamenilor cu acest semn puternic în topurile lor le place sentimentul de a conduce din față și acceptă că aceasta poate fi uneori o poziție singură de ocupat. Berbecilor le place spațiul, astfel încât viața unică nu îi amăgește și le place să își facă timp între relații și pot încetini să se angajeze din toată inima cu cineva nou.

Săgetătorul este cel mai nomad dintre cei 12. Acesta este un semn care-i este dificil să stea liniștit și să vizionezi un film, fără să te enervezi să-ți faci un angajament pe tot parcursul vieții. Aceasta înseamnă că pot fi singuri mai mult decât într-o relație sau pot avea un număr peste relații peste medie în viața lor. Mulți dintre ei se stabilesc bineînțeles în cele din urmă, dar climatul relației trebuie să fie unul care să îi favorizeze să vină și să meargă după bunul plac, cel puțin până la un punct, sau unul care îi face să creadă că au o astfel de libertate.

Vărsătorii pot fi destul de timizi, chiar temători de intimitate, iar acest lucru contribuie la faptul că mulți dintre ei sunt membri pe deplin plătiți ai Astrology Singles Club. Fie asta, fie ei găsesc drumul către o relație stâncoasă. Dar, odată ce trec peste acest aspect, fac parteneri iubitori, dar înverșunat independenți. Acesta nu este un semn căruia îi place să fie definit de altcineva și, în timp ce ceilalți nu vor visa să se aventureze singuri la evenimente în plus, Vărsătorii nu cred absolut nimic. Se plimbă înalt când sunt singuri, iar pentru mulți dintre ei, acest lucru reprezintă un ecuson de onoare.

Citiți acum: Cum să-i determinați să se angajeze

Numai singurul

Fecioara și Capricornul sunt două semne care nu minte singurătatea.

De fapt, ei reușesc să fure departe de ceva timp singuri. Pur și simplu au tendința de a continua viața într-un sens foarte practic și nu sunt buni pentru romantism și tovărășie, deși nici nu spun asta.

Fecioara este un semn aglomerat și le place să se mențină ocupate cu hobby-uri și interese, așa că sunt mai mult decupate de timp singure decât alte semne.

Este singur în vârf, iar Capricornul este semnul care înțelege acest lucru mai mult decât majoritatea, deoarece trăiește la o altitudine de carieră mare și nu se deranjează în special. Traiectoria lor în viață este una ascendentă și, prin urmare, acest semn are o capacitate încorporată de a face față atacurilor de singurătate care provin din prima carieră. Ca și Fecioara, Capricornul nu este un semn căruia îi place să-și trăiască întreaga viață singur și tind să se stabilească, deși mult mai târziu în viață.

De asemenea, merită să adăugăm că, pe măsură ce semnele pământului, Fecioara și Capricornul se bucură în mod natural de aspectul fizic al unei relații și vor lipsi acest lucru dacă lipsesc din viața lor pentru perioade îndelungate.

Citiți acest lucru acum: semnele vedetei și modul în care își sabotează relațiile

 

Leul și Peștii le plac o parte din viața lor, adică companie și independență.

Leul se opune Vărsătorului în zodie și astfel există o oarecare suprapunere aici cu acea energie singulară Vărsător, iar Leu, fiind semnul regal, poate înstrăina uneori oamenii în viață. Toate acestea pot crea o atitudine curiosă față de relații. Le place creativitatea și copiii și, prin urmare, nu stau singuri mult timp, dar sunt independenți de minte și nu se desprind dacă se găsesc între parteneri.

Știu că Pești este un semn romantic și un semn dublu, iar includerea sa aici ar putea fi surprinzătoare pentru unii. Însă peștele Pești înoată în direcții opuse, iar acest lucru poate fi dificil de făcut cunoscut pentru un kick-off. Peștii se opun, de asemenea, Fecioarei și, deși sunt mai degrabă iubitori decât luptători, ei împrumută o parte din Virgos care au nevoie doar de timp. Acest tip de schimb de energie continuă între semnele opuse. Neptun stăpânește acest semn, așa că trebuie să vegheze la o gândire nebuloasă și o perspectivă nerealistă asupra iubirii care poate duce la dezamăgire după dezamăgire. Acesta este un alt motiv pentru care acest pește poate ajunge într-un rezervor de unul singur.

Citiți acum: Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal

Iubitii

Balanta, Racul, Taurul, Gemenii si Scorpionul sunt semnele care se adapteaza mai putin bine la viata unica.

Balanta este semnul relatiilor si atunci cand este puternica in graficul unei persoane, rar este singura de foarte mult timp. Balanța nu este un semn pentru împământare și poate trece repede peste o relație ruptă și să mergi mai departe.

Racul adoră să investească aproape toată energia într-o relație. Acesta este un semn care dorește doar să fie iubit și își înveselesc partenerul cu multă atenție. Nu este atât de posesiv cât și de protector, iar o viață fără dragoste lasă senzația de crab.

Gemenii își caută întotdeauna gemenii în viață și se plictisesc dacă sunt lăsați singuri prea mult timp. Interacțiunea socială este ca oxigenul pentru acest semn și, dacă nu au cu cine să-și împărtășească viața, pot deveni rapid dislocate cu ei înșiși.

Taurul și Scorpionul sunt semne sexuale imense, iar acest lucru are nevoie de o ieșire în orice moment. Ele sunt, de asemenea, semnele unui sentiment profund și, deci, dacă nu le sunt exprimate, poate duce la o stare de lucruri nesănătoasă.

Citiți acest lucru acum: Relații pe termen lung și semnul dvs. zodiacal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *