Categorii
Articole Horoscop

Astrologia si corpul tau

Fiecare semn se referă la o parte diferită – sau părți – a corpului și iată ghidul nostru cu capul până la ce parte se referă la ce semn și cum acest impact are asupra sănătății noastre.

Berbec: cap

O cicatrice de luptă pe cap sau pe față dă adesea Berbecului combatant, indiferent dacă acesta este semnul soarelui sau ascendentul. La fel ca berbecul, își fac efectiv capul în viață, așa că poate este această atitudine mentală care face ca capul lor să fie mai vulnerabil în general. Ocazional sunt vizitați de dureri de cap cauzate de stres și tensiune, astfel încât amândouă trebuie să fie reușiți să le mențină. Deși cu Marte ca planetă conducătoare, își cunosc propriile minți, gândesc rapid și uimesc conștient de sine când vine vorba de ceea ce este bun și rău pentru ei.

Taur: gat

Să-și scoată limba și să spună „aah” este un drum bine parcurs pentru Taurul cu gâtul gâdilat, iar tusea și stropii pot fi plângeri legate. Ei trebuie să se uite la pierderea vocii și, de asemenea, nu ar trebui să stea într-o împrejurimi obraznice, deoarece sunt predispuși la gât. Constituțiile lor generale sunt totuși robuste și multe dintre ele arată și se simt destul de inexpugnabile pentru atacul bolii și se enervează când se întâmplă cu ele.

Gemeni: plamani

Problemele respiratorii pot să amenajeze Gemenii, astfel încât fumatul trebuie evitat, chiar dacă o cantitate mare de energie a acestui semn pare a fi o ieșire în obișnuință. Mâinile lor le pot da și gips, și este important să aibă grijă maximă pentru ambele zone. Acestea sunt un semn cu mai multe fațete și unul cerebral, astfel că mult somn împreună cu expresia pozitivă a energiei nervoase sunt vitale pentru o sănătate mentală bună.

Citește: Cea mai bună calitate a zodiei tale: Cadoul tău

Rac: stomac

Dacă Racul se îngrijorează – pe care sunt predispuși să-l facă – se manifestă în zona stomacului. Acesta este un semn sensibil și reglementează multe părți sensibile ale corpului care sunt localizate în această zonă generală, cum ar fi sânii și pancreasul. Prin urmare, alimentele potrivite sunt, de asemenea, o parte cheie pentru a rămâne în sănătatea vârfului și a preveni balonarea și indigestia.

Leu: inimă

Leul are inima mare și aceasta este partea corpului pe care îl conduce, precum și coloana vertebrală. Aceste zone sunt susceptibile de traume emoționale și de supărare și, de aceea, este important ca orice negativitate să găsească o ieșire pozitivă în loc să fie îmbuteliată. Acesta este un semn mândru și le place să demonstreze că îl mai pot tăia odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce la încordarea inimii sau a spatelui atunci când sunt transportate.

Fecioara: digestie

Toate micile detalii din viață sunt locurile în care Fecioara se încadrează perfect în imagine, iar intestinul subțire și tractul digestiv inferior sunt părțile corpului în cauză cu acest semn. Sistemul nervos este, de asemenea, sub jurisdicția Fecioarei, astfel încât, la fel ca Gemenii, pot fi predispuși la epuizare nervoasă. Sensibilitățile lor mentale delicate fac din ele o mașină bine reglată și una care necesită o întreținere atentă.

Balanta: rinichi

Balanta controleaza rinichii si astfel trebuie sa se hidrateze si sa evite orice exces. Partea inferioară a spatelui este, de asemenea, un punct slab, astfel încât yoga este excelent pentru ei, de asemenea orice exercițiu de consolidare a miezului. Acest tip de activitate permite, de asemenea, o energie asemănătoare Zen-ului în viețile lor, ceea ce îi poate ajuta să proceseze eforturile și încordările de zi cu zi mai degrabă mai confortabil.

Scorpion: intestine

Intestinul este cel mai inteligent organ după creier, iar senzația intestinului Scorpion este legendară. Oamenii Scorpion trăiesc după instinctul lor și sunt deștepți în stradă. Unul lucru pe care trebuie să-și amintească să îl facă este să aibă o dietă echilibrată, cu multă roșie. De asemenea, aceștia conduc organele sexuale, astfel încât acestea sunt mai sensibile la bolile bolii bolii.

Sagetator: coapse

Săgetător îi place să continue mișcarea și astfel rezultă că stăpânește șoldurile, coapsele și nervul sciatic. Acestea sunt domenii de care trebuie să aibă grijă să aibă grijă, iar acest lucru ajunge adesea la ceva atât de simplu ca să stea jos. În schimb, dacă slujba lor solicită întinderi lungi de ședință, mersul pe jos este o modalitate excelentă pentru ei de a ușura stresul și încordarea zilei și de a reduce tensiunea arterială în același timp.

Capricorn: genunchii

Capricornul guvernează scheletul și dinții, ceea ce ne ține pe toți atârnați împreună, și asta este foarte mult despre ce înseamnă acest semn al lui Saturn: structura. Genunchii și articulațiile, în general, trebuie să fie bine uleiți, astfel încât o dietă bogată în omega 3 să nu fie bine. Acest semn guvernează, de asemenea, părul, și de multe ori are încuietori delicioase care rămân așa până la o vârstă matură.

Varsator: glezne

Ciorile sunt în centrul atenției pentru Vărsător. Acesta este un semn care trebuie să simtă că totul este echilibrat și, ca semn al oamenilor, Vărsătorul poartă greutatea așteptării mai grea decât orice alt semn. De asemenea, pot avea probleme de circulație provenite dintr-o izolare prea mare, așa că trebuie să se asigure că nu trăiesc într-o înghețare emoțională.

Pesti: picioare

Pestii se refera la picioare, o zona care tinde sa fie neglijata. Dacă Pestii fac acest lucru, ei pot fi predispuși la toate lucrurile la care picioarele sunt susceptibile, precum puii, blisterele și piciorul de atlet. Problemele cu picioarele pot fi destul de dureroase și pot împiedica mobilitatea dacă sunt lăsate necontrolate și, ca fiind cel mai fluid dintre toate semnele, acesta nu este cu siguranță un scenariu de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *