Categorii
Articole Horoscop

Astrologia și Casele

Diagrama astrologică (precum și inima) dictează ceea ce căutăm într-o casă. Aruncăm o privire prin gaura cheii la diferitele noțiuni de semn de soare a ceea ce face o casă o casă.

Un mediu aglomerat și înconjurat face ca Berbecul să vrea să se strice. Acesta este, probabil, motivul pentru care le place să fie așezate în apropierea ieșirilor la zboruri sau la sfârșitul rândului în teatre. O aversiune la înăbușirea căldurii este o altă trăsătură a semnului de foc, deci temperatura trebuie menținută la un modicum. Confinamentul și căldura fac pentru un Ram irascibil. Culoarea roșie apare probabil într-un fel sau altul, iar Berbecul conduce capul, astfel încât această parte a corpului se va reflecta în alegerea lor de decor, astfel încât portretele cu capul și umerii sau obiectul de artă legat de față, cum ar fi măști, caracterizează adesea locuința Berbecului. Acest semn tinde să fie posesiv al propriului scaun și îi place să afle în permanență unde se află telecomanda.

Casa Taurului arestează simțurile, mai ales mirosul. Dacă nu este aroma ceva plin de fierbere pe plită, este vorba despre lumânări parfumate, uscarea hainelor nou spălate sau flori frumoase proaspăt tăiate aranjate cu gust într-o vază. Tradiția joacă, de asemenea, un rol în a face o casă o casă pentru acest semn, iar gusturile lor rar se întind oriunde în față sau înflăcărată. Grădina este o parte la fel de importantă a locuinței lor, iar dragostea lor pentru natură se va reflecta probabil și în decorul interior, precum amprentele florale și plantele interioare. De asemenea, tinde să se concentreze peste medie asupra bucătăriei și preferă un aspect de o calitate robustă față de ceea ce se întâmplă să fie la modă, sau așa cum o văd, ticăloșie și practic.

Gemenii se mândresc cu casele lor și le place să reflecte gustul lor inteligent. De asemenea, le plac două dintre toate, așa că, dacă nu au luxul unei bolți ascunse undeva, sau o casă de vacanță, ar putea avea un alt loc în care pot scăpa, pentru că le place să se gândească la „a doua” lor casă , ca un șopron sau birou. De obicei, nu sunt sentimentaliști și nu au tendința de a acoperi ca atare. Sunt iubitori de linii curate și simple și nimic prea îndrăzneț din punct de vedere al culorilor, preferă nuanțele pastelate și podoabe gustoase, subestimate față de interioarele lor care adesea au o dualitate. De obicei, există o mulțime de locuri, deoarece aceasta va fi o gospodărie sociabilă, iar semnul căruia îi place să rămână în fața curbei, va fi prezentată cea mai nouă tehnologie.

Căminul Cancer poate fi un pic den și un altar pentru a mângâia peste orice altceva, ceea ce explică, probabil, motivul pentru care poate părea uneori un pic neconformă sau cu un topsy-turvy. Cancerului îi place să obțină valorile banilor, astfel încât mobilierul trebuie să fie pe ultimele picioare înainte de a fi înlocuit. Acest semn adoră să facă din bucătărie punctul focal al întregii case, inima care bate, și se simt pierduți dacă nu au o bucătărie suficient de mare în care familia să poată sta și să își petreacă cea mai mare parte a timpului. Dacă spațiul este excelent, veți vedea deseori o masă minusculă înghesuită în bucătăria Cancerianului, sau chiar un bar pentru micul dejun sau un singur scaun. O baie casnică face, de asemenea, o casă mai dulce pentru ei și este un loc în care le place să petreacă mult timp, unele gospodării din Cancer lăudând un număr disproporționat de WC-uri. Poate că scufundările lungi din baie le-au pus în legătură cu rădăcinile cu apă potrivite?

Oamenilor leu le place o mulțime de oglinzi și imagini cu ei înșiși cu partenerii și cu ceilalți oameni dragi, atât timp cât își fac imaginea în imagine! Se simt ca acasă, într-un cadru foarte opulent și extravagant și, de asemenea, există, de obicei, ceva teatral și măturat despre interior, cum ar fi perdelele mari de catifea sau atingeri creative extrem de personale aici și acolo. Ca o pisică mare, le place și au nevoie de mult somn, așa că au tendința să-și facă mai multe dormitoare decât alte semne, instalând adesea un munte de perne, astfel încât să poată ajunge cât mai confortabil. Acesta este un semn cu modele minunate, atât de mare înseamnă adesea frumos atât în ​​ceea ce privește casa în sine, cât și conținutul acesteia. Camerele copiilor lor vor fi adesea invidia prietenilor lor.

De când ești aici: Semnele zodiacului și a fi singur

Casa Fecioarei este un stup al detaliilor, precum o partitură muzicală, iar muzica își joacă foarte des rolul în conturarea caracterului caselor lor, precum un pian sau alte instrumente, sau o colecție mare de CD-uri sau viniluri retro. Nu sunt tiranii autohtoni ca atare, deși acesta este un semn care este un sticker pentru curățenie și curățenie personală. Ei au un aspect de a aduce un sentiment de ordine în partea lor de acasă, în ceea ce ar putea fi o gospodărie altfel haotică. Ei pot avea plăcere să ofere casei o mega profundă curățenie, dar în mod normal nu folosesc acest lucru este un băț pentru a bate alți membri, mai puțin ordonați. Fecioara este un semn autosuficient. Ei preferă o casă funcțională, cu totul în stare de funcționare completă, adică trageri care nu se deschid și nu se închid corect sau robinetele care se scurg sunt de obicei rapide. Nu sunt ceea ce ai numi oameni gălăgioși, gustul lor este adesea cu câțiva decibeli mai mare decât imaginea pe care o proiectează.

Căminul Libran este unul de frumusețe, rafinament, eleganță și gust bun. Acest semn pare să aibă monopolul de a crea un interior elegant dintr-un patchwork de inspirații și stiluri diferite, care s-ar ciocni fără acea atingere de je ne sais quoi – aka magia Libran – pe care le aduc. Clasicul se îmbină fără efort cu contemporanul și ai întotdeauna impresia că a lor este un cuib de dragoste sau cel puțin cel mai sigur proiectat cu două persoane în minte. De fapt, o casă librană fără dragoste devine un vârf al fostului său sine, iar libranul poate chiar să se retragă într-o singură cameră atunci când sunt singuri în casă pentru perioade îndelungate. Aceasta este o casă care este de inspirație și una în care vii să vrei să aduc câteva îmbunătățiri locului pe care îl numești acasă.

Casa Scorpion are, probabil, o calitate umbrită, fie că este vorba de o proprietate a subsolului, una eclipsată de copaci, fie pentru că jaluzelele venețiene sunt așezate în poziția de jumătate închisă în timpul zilei de zi. Acesta nu este un semn căruia îi place să fie privit de lumea exterioară. Scorpionul preferă umbra luminii și favorizează tapițeria întunecată și picturile dramatice, uneori cu o răsucire erotică. Poate lipsi, de asemenea, fotografii de familie sau bunuri personale, deoarece acestea sunt extrem de private în privința unor astfel de probleme, astfel încât lounge-ul poate părea lipsit de o notă personală. O parte dintre ei le place întotdeauna să păstreze ceva înapoi, așa că ar putea exista o cameră care să fie în afara limitelor chiar și celor mai apropiați prieteni și familiei lor, sau ar putea avea o mansardă, un șanț sau o casă convertită pe care le place să se elimine. la.

Oamenii săgetători tind să surprindă vizitatorii în casele lor, având un spațiu de locuit destul de ordonat, care genul de muște în fața aspectului lor general neplanificat și îngrijit. Răzuiește suprafața – sau deschide un dulap – și este posibil o poveste diferită, deoarece tind să se plictisească la mijloc și să îndepărteze lucrurile din vedere. Mobilierul este deseori reorganizat cu o frecvență deranjantă, confundând animalele de companie și copiii mici și se obosesc rapid și cu imagini. Deci nu-l luați personal dacă un cadou pe care l-ați cumpărat dispare brusc. Gusturile lor sunt adesea influențate de o mentalitate expansivă și, chiar dacă nu au reușit să călătorească atât de mult pe cât și-ar fi dorit, locuințele lor încă reușesc să ia o privire globală. Dacă Săgetătorul are animale de companie, le place să aibă fuga casei.

Capricornului îi place o gospodărie structurată și ordonată și una care este scufundată într-un sens al istoriei și, credeți-o sau nu pentru semnul carierei consumate, mai mult decât câteva atingeri sentimentale. Construirea este specialitatea acestui semn, iar această abilitate este folosită foarte bine acasă. Ei direcționează mult timp și efort în cariera lor, astfel încât să poată investi în casele lor și să le facă confortabili pentru ei înșiși și pentru familiile lor. Este vorba despre oameni cărora le place să se renoveze și vă arată imaginile înainte și după ca dovadă a câtului lucru a mers în ceea ce au ajutat la crearea lor. Ca semn al pământului, va exista o înclinare practică la majoritatea lucrurilor, deși Capricornul tinde să fie mai luminos decât Taurul sau Fecioara și este sedus de piese de declarație / stare din casele lor. De asemenea, animalele de companie joacă un rol important în viața lor, dar trebuie să respecte regulile stricte și să nu alerge în casă.

Chiar dacă Vărsătorul trăiește într-o gospodărie ocupată, probabil că va face parte din teritoriul lor. Chiar dacă este doar o parte a patului sau o zonă de lectură sau, în mod ideal, o cameră proprie, unde pot scăpa chiar și pentru doar cinci minute de singurătate. Poate că nu este cea mai confortabilă dintre locuințe și, în calitate de oaspete, s-ar putea să fiți așteptat să vă aparați mai mult decât ați fi obișnuit, pentru că Vărsătorul privește lumea prin ochi independenți. Acesta este un semn ordonat, deși înverșunat privat, și astfel nu le pasă mult persoanelor care se afișează la ușa lor neanunțate. Albii și bluzele curate sunt favorizați de aceștia și gadgeturile care fac viața mai ușoară, deși pot fi pervers rezistente la schimbare, astfel că locuințele lor pot rămâne și ele în urmă.

Peștii au case care nu se potrivesc cu personalitățile cu fațete multiple, ceea ce face ca procesul de iluminare să fie deosebit de complicat pentru panoul de pe televizorul „Cu ajutorul cheii” când apare casa unei celebrități din Piscean. Le place un hotchpotch de modele, iar casele lor pot fi aglomerate, dar sunt destul de confortabile și în același timp casnice. Menținerea nu este punctul de vedere al acestui semn și multe dintre bunurile lor pot fi rupte, tăiate sau deteriorate, deoarece, precum Rac, sunt reprezentanți sentimentali. O temă plină de apă pătrunde în decor, fie în tablouri, fie în ornamente, dar nu există nimic doritor în privința alegerii culorii acestui semn și le place să înnebunească puțin cu pictura și să o amestece. O influență spiritualistă sau vindecătoare dă sufletul lor de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *