Categorii
Horoscop Anual

6 moduri de a vă curăța viața

Misiunea: Să-ți trăiești viața cea mai bună – acum! Luna plină a Fecioarei 2020 este o superluna, ceea ce înseamnă că ajunge la cea mai apropiată proximitate posibilă de planeta Pământ. Deși s-ar putea să nu pară mai mare cu ochiul liber, putem simți efectele sale agitate într-o doză mai puternică. Deoarece această lună se însoțește cu perioada anului în care temperaturile calde și rădăcinile încep să răsară prin sol, triburile indigene din emisfera nordică au numit-o luna plină de vierme.

Vorbind despre înrădăcinare, Fecioara este semnul sistemelor salubre. Nu-ți trăiești viața cea mai bună? Luna analitică 2020 plină Fecioară vă poate ajuta, de asemenea, să integrați toate schimbările stârnite în timpul Lunii Pline de Zăpadă 2020 în Leo, acum o lună. Ceea ce a intrat în hohote cu Leo va fi sortat și netezit de Fecioară … un pas metodic la un moment dat.

Iată șase modalități de a-ți bici viața în formă, sub puternica supermoon 2020 Fecioară lună:

1. Deveniți o mașină curată, verde!
Va fi greu să ignorăm grămăjoarele dezordonate și dulapurile suprapuse. Și este un lucru bun! Profitați de ocazia de a aduce o ordine atât de necesară instanței dvs. Dacă sunteți unul dintre cei trei oameni de pe planetă care nu au auzit numele „Marie Kondo”, expertul japonez în domeniul activității de informare japoneze sau vedeți emisiunea ei Netflix. Abordarea ei holistică a declanșării include mulțumirea fiecărei camere înainte de a o curăța (și a fiecărui obiect înainte de a-l da drumul) și a păstra doar lucruri care „stârnesc bucuria”. Mergeți cu un pas mai departe și obțineți energie mișcându-vă în spațiile dvs. cu secțiunea noastră de astrologie și Feng Shui.

Întrucât Fecioara este un semn al pământului, acum este timpul să încorporați mai multe vieți vegetale în schema dvs. de decor – ceea ce poate avea efectul bonus de a alunga unele dintre acele albastre de iarnă. Dacă aveți un deget mare de smarald și o lumină amplă, adoptați o fig. Sau despre o instalație ZZ de purificare a aerului sau un pachira aquatica, AKA un „copac de bani” pentru a atrage verde în mai multe moduri decât unul? Dacă sunteți în căutarea de inspo, suntem fani uriași ai interioarelor, pe site-ul Justinei Blakeney The Jungalow and Wild at Home, autorul Hilton Carter, a cărui hrănire de Instagram ne face să ne înțelegem.
Ori de câte ori este posibil, utilizați produse de curățare ecologice. Nu numai că protejezi Pământul și căile navigabile de efectele chimice, te protejezi de absorbția toxinelor dure prin porii tăi. Iată o foaie de înșelăciune pentru a afla care sunt spray-urile care trec mai mult. Iată câteva rețete pentru a-ți face propriile produse de curățat eco cu produse care probabil îți ocupă cămara.

2. Încărcați-l!
Nu pierdeți, nu vreau: aceasta este una dintre expresiile preferate ale Fecioarei. În timp ce trageți aceste numere rareori utilizate din dulapurile dvs., unele vor cădea într-o evidentă grămadă de donații. Dar câțiva vă pot lăsa să vă întrebați: acest lucru ar putea fi folosit într-un mod diferit? Încercați un proiect repurposing la luna plină Fecioară 2020. La fel ca reciclarea, ciclismul oferă unui obiect o nouă utilizare. Echipajul nostru priceput de prieteni sunt stăpâni ai bicicletei. Am văzut cizme de cowboy adorabile folosite ca ghiveci de flori, o roată de bicicletă transformată într-un ceas de perete și o fustă din denim formată din blugi cu un brâu împletit. Aceste proiecte nu trebuie să dureze ore întregi. Tot ce trebuie este o mătura creativă a mediului.

3. Pauză de analiză-paralizie.
Procrastinarea este dușmanul progresului! Cu toate acestea, există întotdeauna o experiență emoțională valabilă care se petrece sub toate acestea. Puterile analitice ale Fecioarei vă pot ajuta să străpungeți vălul. Notează-ți orice lucru din viața pe care ai pus-o la cale. (Acest semn zodiacal iubește o listă.) Ce te oprește REAL? Poate că inima nu este în ea și trebuie să salvați proiectul pentru altă dată. Sau poate pur și simplu nu știi de unde să începi. Încercați să identificați primii pași, cum ar fi să faceți un buget – și să aflați unde să găsiți fondurile – sau să citiți unele documente. Angajați-vă să mutați acul cu această lună plină. Încercați să faceți acest „proces de descoperire” cât mai confortabil posibil. Adu un caiet la o cafenea preferată și scrie-ți lista de maestri în timp ce mergi la o gustare hrănitoare.
Încercați să jurnalizați despre rezistența dvs. internă dacă vă simțiți cu adevărat blocați. Scoaterea emoțiilor din cap și pe hârtie vă poate ajuta să identificați unde puteți avea nevoie de sprijin suplimentar. Câteva idei: rezervați o ședință cu un antrenor, faceți un ping unui prieten pentru a vă fi „responsabilul” dvs. cu apeluri zilnice pentru restul lunii sau înscrieți-vă la un atelier distractiv care vă va învăța anumite abilități de bază în acest domeniu de luptă.

4. Aprindeți-vă focul digestiv.
Fiecare semn este asociat cu o parte a corpului și Fecioara guvernează stomacul inferior și sistemul digestiv. Mestecați acest lucru: aprinderea focului digestiv vă poate ajuta să dormiți mai bine, să preveniți îmbolnăvirile și să vă ajutați corpul să folosească alimentele ca combustibil pentru care este destinat. Digestia începe în gură, dar, odată cu stilurile de viață ale noastre, mulți dintre noi inspirăm mâncarea, în loc să o dărâmăm cu minte cu dinții. Folosiți molarii și incisivii: sunt acolo pentru un scop.
Un alt truc pentru a ajuta digestia este să stai pe partea stângă, care comprimă burtica în formă de C și facilitează un masaj de sine. Ritualiștii avansați dintre noi ar putea încerca chiar să facă o curățare de sucuri pe termen scurt (sau o curățare a ciorbei, dacă vremea este încă rece în zona ta). Luna plină Fecioară iubește totul curat și pământesc. Adu-l direct pe farfuria ta și vezi cât de vie te simți. Citiți alimentele care combină principii sau adăugați mai multe sucuri proaspete regimului dvs. zilnic. Citiți și despre sănătatea intestinului și aflați de ce medicii și oamenii de știință sunt numiți „al doilea creier”.

Cheia cu luna plină de Fecioară 2020 plină de iubire de rutină este să repetați orice practică aleasă zilnic, astfel încât să puteți simți cu adevărat impactul acesteia. Acest semn este condus de mobilul Mercury, așa că consultați antrenamentele bazate pe aplicații pentru a începe diminețile. Din moment ce energia nervoasă a Fecioarei poate stimula stresul, schimba reîncărcările fără fund la cofetă pentru un latcha matcha după-amiază sau încearcă un lapte auriu turmeric noaptea. Tratamentele holistice precum masajul și acupunctura pot, de asemenea, să-ți realinizezi sistemele. A trecut ceva timp de când ți-ai văzut medicul? Obține aceste verificări de rutină în calendar, numai pentru a potoli zgomotul hipocondriului tău interior.

5. Oferiți serviciul mondial (cu un zâmbet).
Faptele întâmplătoare de bunătate, oricât de mici, sunt de respect atunci când luna plină Fecioară 2020 orientată spre servicii luminează cerul. Este mică surpriza faptul că Maica Tereza s-a născut sub acest semn stelist binevoitor. În cuvintele ei, „Nu vom cunoaște niciodată tot binele pe care îl poate face un simplu zâmbet.” Acesta este un memento minunat că există o mulțime de modalități de a da celor care nu costă bani sau de a necesita cantități mari de timp.
Lăsați această lună plină să inspire un simț al bunătății vecine în timp ce vă curgeți în zilele voastre. Luați o clipă pentru a mulțumi oamenilor care vă servesc, de la barista până la casierie. Asigurați-vă că orice aruncați cu vânt în recipientul de gunoi corespunzător (și nu pe podea). Ține ușa pentru persoana care intră în spatele tău. Ofertă pentru a ajuta pe cineva care se luptă cu saci pentru a le duce în trepte. Spune-i prietenilor lucrurile pe care le apreciezi despre ei. Conteaza!

6. Încercați un cuvânt nou în fiecare zi.
Această vraja lunară stimulează curiozitatea noastră intelectuală. Nu există nicio săptămână mai bună pentru a face cercetări, a aduna date și inspirație vizuală și a începe un salt asupra impozitelor pe venit. În plus, Fecioara cerebrală flexionează unele abilități serioase de vocabular. De ce să spui „bine” când poți spune „superlativ”, „inegalabil” sau „optim?” Luna plină Fecioară 2020 ne binecuvântează pe toți cu darul lui gab în această săptămână, așa că ia provocarea și ceară poetică. Adoptați un cuvânt nou pe zi și folosiți-l cât de des puteți. Ai putea chiar să-ți implici prietenii pe distracție. Imaginează-ți calificativele de aprobare obraznice pe care le vei obține în timp ce găsești modalități de a țese „hegemonice” sau „fără făt” într-o propoziție. Serios. Și dacă ești deja un cuvânt tocilar, găzduiește o noapte Scrabble lângă luna plină și lasă vremurile bune să se rostogolească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *