Horoscopul Maine

Horoscop Pești Azi 20-01-2022

Puteți începe ziua cu mai mult decât de obicei în minte, dragi Pești. Cu toate acestea, Luna se îndreaptă spre casa ta a șaptea solară, iar starea ta de spirit devine mai socială. Nu ești la fel de înclinat să transpiri lucrurile mici.

Chiar și așa, poate exista tensiune între dorința ta de companie și dorința ta pentru mai multă libertate sau independență. Luați în considerare că acordarea unei atenții suplimentare planurilor sau nevoilor unei persoane semnificative poate fi plină de satisfacții, permițându-vă să luați o pauză răcoritoare. Săptămâna aceasta, poți câștiga destul de mult teren într-o prietenie.

Horoscop Vărsător Azi 20-01-2022

Cauți conexiuni interesante și divertisment ușor pe măsură ce începi ziua, dragă Vărsător. Cu toate acestea, Luna se îndreaptă spre casa ta a opta solară și îți dorești mai multă implicare sau atașament față de un proiect, idee sau persoană. Dezvăluirea unui mister din trecutul tău poate fi foarte importantă.

Opoziția Lunii față de Jupiter de astăzi poate indica o tendință de exagerare sau cheltuire excesivă. Tinuta in frau sau pur si simplu cu moderatie, te poti distra fara vina. Preferi să te conectezi cu sentimentele tale mai profunde decât să le împingi în lateral.

Horoscop Capricorn Azi 20-01-2022

Începeți ziua într-un cadru de gândire reflectorizant, dragă Capricorn, dar pe măsură ce ziua înaintează, mai multă energie orientată spre viitor este cu tine. Oricum, ai tendința să tânjești emoție sau angajament. Ai un apetit mai mare decât de obicei pentru noi interese sau pentru a le dezvolta pe cele existente, ceea ce este de obicei grozav.

Totuși, tentația poate fi să exagerezi cu asta. În timp ce aveți un ușor risc de supraîncărcare, aceasta poate fi altfel o săptămână puternică. Te simți plăcut ambițios și încrezător personal.

Horoscop Săgetător Azi 20-01-2022

Începi ziua fără să vrei să te simți legat de nimic, dragă Săgetător. Cu toate acestea, Luna se mută în casa ta a zecea solară, iar ambiția ta crește. Acest tranzit te încurajează să fii atent și să fii atent la prioritățile tale.

Cu toate acestea, având o atracție puternică către întâmplările din viața personală, s-ar putea să nu fie ușor să jonglați cu tot ceea ce doriți să realizați. Farfuria dvs. este plină de ceea ce se întâmplă și există o tentație de a acumula mai multe, ceea ce este cel mai bine să urmăriți.

Horoscop Scorpion Azi 20-01-2022

Odată cu mutarea Lunii în casa ta solară a unsprezecea astăzi, dragă Scorpion, începi să-ți dai prioritate vieții sociale, sentimentului de comunitate sau fericirii personale. În această perioadă a lunii lunare, are sens să te răsfeți cu activități ușoare. Relațiile merită, de asemenea, o atingere moale.

Poate fi un moment pentru a-ți trage respirația. Opoziția Lunii față de Jupiter aduce totuși energie push-pull. Se întâmplă multe în viața ta personală și îți este dificil să-ți echilibrezi numeroasele interese.

Horoscop Balanta Azi 20-01-2022

Ziua începe pe o notă ușoară, dragă Balanță, și progresează în liniște. Luna se îndreaptă spre semnul din spatele tău, indicând nevoia de reflecție sau un anumit anonimat. Este un moment bun pentru atenție în culise.

Totuși, poate fi greu să te angajezi în totalitate în acest lucru cu o opoziție Lună-Jupiter care te încurajează să te bucuri de a fi ocupat. Trebuie să vă ofere ceva pentru a vă echilibra mai bine viața, în special în ceea ce privește munca și odihna sau satisfacerea nevoilor fizice și emoționale. Totuși, această luptă interioară te poate duce la o mai bună înțelegere a sentimentelor complicate.

Ți-ai face cea mai mare favoare mergând pe tine însuți.

Horoscop Fecioara Azi 20-01-2022

Deși ai avut nevoie să-ți recuperezi energia și spiritul în ultimele zile, dragă Fecioară, Luna se mută în semnul tău astăzi, reanimandu-te. Cauți mai multă interacțiune și pasiune. Pot exista câteva momente agitate cu opoziția Lunii față de Jupiter.

Urmăriți-vă tentația de a exagera sau de a exagera. Cererile celorlalți față de dvs. se pot simți puțin excesive.

Sau, este posibil să încercați să mulțumiți cuiva și, în același timp, să încercați să obțineți independență. Oricare ar fi cazul, cel mai bine este să evitați excesul. Ar fi mai bine să menține lucrurile acum uniform și netede, astfel încât să nu fii dezavantajat mai târziu.

Totuși, este un moment bun pentru a vă familiariza cu nevoile dvs.

Horoscop Leu Azi 20-01-2022

Începi ziua cu prezența continuă a Lunii în zodia ta, dragă Leu, iar nevoile emoționale tind să domine. Cu toate acestea, Luna se îndreaptă spre a doua casă solară și este posibil să doriți să lăsați deoparte unele dintre aceste sentimente, astfel încât să puteți acorda mai multă atenție laturii practice a vieții tale sau să te bucuri de un ritm mai previzibil. Totuși, poate exista o oarecare neliniște sau nehotărâre și o parte din tine ar putea simți că ar trebui să fii mai implicat decât ești.

Sau, este posibil să nu fii sigur dacă vrei să mergi pe drumul tău sau să te bazezi pe alții. Prioritățile pot fi greu de identificat, sau cheltuielile sau împrumuturile în exces pot fi o problemă acum.

Horoscop Rac Azi 20-01-2022

Ai tendința să tânjești la predictibilitate azi devreme, dragă Rac, dar Luna se îndreaptă spre casa ta a treia solară, iar curiozitatea ta deschide calea. Te poți simți plăcut ocupat, deși poate fi dificil să te concentrezi sau să te concentrezi uneori. Acest lucru funcționează bine dacă ai muncit din greu și acum trebuie să eliberezi tensiunea.

Dacă nu, probabil cel mai bine este să fii mai vigilent decât de obicei cu detalii pe care le-ai putea trece cu ușurință cu vederea. Dorința de a avea doar puțin mai mult dintr-o relație sau un proiect este cu tine în această săptămână și ești obligat să zdruncinați lucrurile, astfel încât viața să nu devină plictisitoare.

Horoscop Gemeni Azi 20-01-2022

Ziua începe într-o notă încărcată, dragi Gemeni, și vă puteți simți plăcut stimulați. Cu toate acestea, dorința de a rămâne aproape de casă sau de a se decomprima și relaxa ține. Luna se mută în sectorul familiei și casei tale pentru câteva zile, evidențiind nevoia ta de a acorda mai multă atenție vieții tale personale.

Opoziția Lunii față de Jupiter poate indica o luptă pentru a vă oferi această idee, dar este temporară. De asemenea, dezechilibrul te poate duce la o cale de mijloc bună.

Horoscop Taur Azi 20-01-2022

Preferi situații sigure și confortabile sau familiare astăzi devreme, dragă Taur, după care ești gata să te exprimi și să te împărtășești. Probabil că cel mai bine este să vă permiteți luxul unei eliberări de presiune sau tensiune. Deși poate doriți să oferiți un proiect personal sau să vă străduiți totul, poate exista un apel de a împărtăși sau de a colabora care vă poate întrerupe eforturile.

În schimb, te-ai putea simți puțin rupt între interesele personale și un angajament față de cineva. Veți atrage cel mai mult noroc dacă atenuați tendința de a exagera sau de a exagera. Poate fi o săptămână intensă pentru a vă bucura de învățare și de a vă dezvolta abilitățile sau cunoștințele.

Horoscop Berbec Azi 20-01-2022

Necesitatea de a produce și de a te implica în munca sau îndatoririle tale poate apărea puternic acum, dragă Berbec. Sunteți în formă pentru activități de strategie și de consolidare a încrederii, atât pe linii practice, cât și pe cele personale, și poate chiar să le combinați creativ. În timp ce astăzi este mai mult concentrat pe locurile de muncă mai mici decât pe imaginea de ansamblu, această săptămână este puternică pentru a vă hrăni și a vă bucura de latura dvs.

ambițioasă. Luna se mută în sectorul dvs. de muncă și sănătate, determinându-vă să petreceți mai mult timp gestionându-vă treburile zilnice.

Totuși, opoziția sa față de Jupiter poate indica o oarecare rezistență interioară. Vă puteți pune la îndoială ce vă doriți cu adevărat: evadarea și liniștea sufletească sau lăsarea zonelor cu probleme în urma voastră.