Horoscopul Anului - 19/01/2022

Horoscop saptamanal Berbec (10 ianuarie 2022 – 16 ianuarie 2022)

Pregătește-te pentru o schimbare în 2020, Berbec. Tot ceea ce credeai că știi despre obiectivele tale pe termen lung și strategia de viață poate fi pus sub semnul întrebării acum, deoarece influențele profunde îți provoacă direcția și obiectivele.

Anul începe cu o eclipsă de Lună în zona rădăcinilor tale la începutul lunii ianuarie, avertizând că bazele tale stabile sunt pe cale să se schimbe. Acesta este urmat rapid de felul principal al anului: conjuncția rară Saturn-Pluto în Capricorn pe 12 ianuarie. Veți simți acest aspect pe tot parcursul anului și pentru dvs., acest lucru se manifestă ca o oportunitate grozavă, dar potențial la un preț mare. Această conjuncție are loc în zona de carieră și ambiție, potențial vă pune în fața unor figuri de autoritate puternice sau provocându-vă să luați în fața ceea ce este corect, chiar și cu prețul personal al propriei progrese viitoare.

Sfârșitul lunii februarie până în mai vă oferă șansa de a vă organiza forțele și de a vă pune serios la muncă. Marte călătorește prin zona ta de ambiții și zona ta socială, așa că ar trebui să-ți fie ușor să-i mobilizezi pe ceilalți pentru cauza ta și să cunoști oamenii potriviți unde vrei să mergi. Venus traversează imaginea și zonele tale de bani în această perioadă, Berbec, așa că pune-ți fața de joc – nu că l-ai opri vreodată – și adună atât sprijinul, cât și resursele de care vei avea nevoie pentru restul anului. La sfârșitul lunii aprilie, astrologia sugerează o provocare care urmează, Berbec, deoarece Pluto devine retrograd în zona ta de carieră și ești forțat să sapi adânc pentru a scăpa de bagajele pe care le-ai târât de prea mult timp.

Eclipsa de Lună de la începutul lunii iunie vă arată cât de mult s-a schimbat echilibrul în prima jumătate a anului, iar retrogradul Mercur din iunie vă încurajează să vindecați orice ruptură în familie. Până în iulie, Soarele se opune unei conjuncții libere între Jupiter, Saturn și Pluto, iar această energie puternică te poate obliga să faci sacrificii fie în carieră, fie în viața de familie, pentru a menține roțile în mișcare. Eclipsa de Lună care urmează rapid în zona ta de carieră oferă promisiunea unor noi oportunități care vor veni, iar încrederea ta va crește odată ce Marte va ajunge în zodia ta Berbec, unde este setat să rămână pentru restul anului.

Ultimele luni din 2020 sunt cele mai promițătoare pentru viața ta amoroasă, Berbec, cu Venus tranzitând zona ta de întâlniri în septembrie și zona relațiilor în octombrie și noiembrie. Un Mercur retrograd dificil în zona ta de intimitate la mijlocul lunii octombrie ar putea îngreuna comunicarea în dragoste, dar dacă vorbești din inimă, nu vei greși prea mult. Berbec, al tău este un semn astrologic nerăbdător, dar încetinește puțin.

Pe măsură ce Jupiter se mută în zona dumneavoastră comunitară în decembrie, formează o conjuncție puternică cu Saturn, cerându-vă să vă căutați chemarea în societate. Acest mesaj este întărit de o eclipsă de soare în zona ta de aventură și de sosirea lui Venus în acea zonă – ai fost forțat să privești în interior pentru o mare parte a anului 2020, dar te confrunți cu 2021 într-un cadru de spirit mult mai exterior.

Horoscop Taur 2020 (18 februarie – 19 martie)

Horoscop Taur 2020

În 2020, veți reda chemat să facem treabă în culise în multe feluri, Pești. Acest lucru poate fi important să devii mai puțin vizibil în meseria de ta. Evenimentul astrologic major în timpul anului, combinația neobișnuită Saturn-Pluton, subliniază nevoia de a se retrage din lumina reflectoarelor pentru a fi în serviciu într-un mod mai indirect.

Vei vedea că acest lucru se poate întâlni imediat, cu o lună Eclipsă în zona ego-ului tău în ianuarie, urmată rapid de conjuncție exactă Saturn-Pluton din zona impersonală. Marte îți tranzitează zona în carieră în acest moment, în momentul în care se poate ajunge la un lucru care poate fi pus în funcțiune sau în glorie ta furată.

La început, acest lucru este dificil de manevrat și, cu semnarea Mercur retrograd în februarie, în semnul tău, vorbind despre sentimente poveste nu va fi posibil. Dar în martie, Saturn ajunge în zona ta de confidențialitate, în timp ce este suficient de scăzut de șanțuri dintr-un produs sau o persoană mai publică.

Marte se vede aici și au impact asupra puterii spirituale asupra voastre, care se determină în ceea ce privește raporturile. Puteți învăța multe prin rugăciune sau meditație în prima jumătate a anului 2020.

Ocupă-te cu viața ta de familie în aprilie și mai, în timp ce Venus tranzitează această zonă înainte de a se întoarce acolo. Cu Pluton, Jupiter și Saturn, de asemenea, retrograd, este șansa astrologică ideală de a reflecta și a vinde, în loc să fie nevoit să te grăbești să duci un stil de viață de tensiune mare.

Linistea incepe sa se evapore odata ce Marte ajunge la Pesti, iar Eclipsa solara din iunie, în zona ta ego-ului, probabil nu va trece linistit. Mercur este retrograd și aici, în condițiile în care se poate ajunge la lupta pentru a ajunge la demnitate sau la mișcare legată de lucru cu demnitate.

Încărcăți-vă puteți vedea, după o lună în Eclipsă publică va fi aruncă mai multă lumină peste motive pentru îngrijirea este necesară pentru a putea ocupa ocupația. În celebritate se vede înțelege. Totuși, în lună iulie, te poți aștepta să-ți pună în evidență momente furioase sau resentimentare, atunci când te-ai așezat în noul tău rol – Soarele formează o serie de opoziții în conjuncție Saturn-Pluton în acea lună, deci furia nu este niciodată prea importantă , mai ales în jurul orei Eclipsei Lunare din zona ta impersonală.

Septembrie este atunci când se învață să vă valorificați pentru mai multe decât doar un rol public, Pești, este cum este indicat de Marte transformând Retrograd în zona noastră de valori. În același timp, blândul Venus îți tranzitează o zonă de rutină de zi cu zi, pentru a vă asigura stabilul nou.

Așteptați-vă o lovitură minoră în noiembrie, în timpul funcționării Eclipsei lunare în zona familială care este posibilă, dar în decembrie este dezvăluit în întregul moment în timpul anului: O Eclipsă Solară în zona carierei Îndreptarea răspândește un nou surprinzător sau șocant. Necunoscut de tine, energie energică după ce a fost pregătit pentru acest punct.

Jupiter este pe cale să se transforme în zona voastră spirituală, în timp ce astrologia sugerează că are loc în cazul în care trebuie să se asigure un potențial de vocații este mult mai important pentru a putea lucra într-un rol în îngrijirea recunoaștere și laudă constantă.

Iubire și romantism

Dragostea se amestecă mult cu prietenia în acest an, Pești, în fața ta și doar iubiți vă bucurați de viața socială, sau de îngrijire a prietenilor se transformă în ceva mai special dacă sunteți singuri. Cu toate acestea, ar putea fi în sfârșit un anume de anume, cu o Eclipsă lunară a crește lunii ianuarie în zona mea de plăcere În cazul în care este posibil să se înțeleagă și să se plictisească, aceasta poate fi nebunia de îngrijire trebuie să facă față în acest sens.

În februarie, pasionatul Marte se mută în zona socială. În cazul în care sunteți singuri, în timp ce ne-am iubit, noi nu putem face decât să ne iubim. În cazul în care energia se referă la interesul comunității și la un scop comun, atunci când se poate cunoaște cineva o politică în mișcare, un eveniment caritabil sau clar la biserică.

Poate fi o problemă dificilă pentru romantism, cu Pluton, Venus, Jupiter și Saturn toate retrograde. Cu Marte în semnificația dvs., probabil că veți putea vedea un aspect mai asertiv sau mai agresiv în mod normal, pentru că ar putea avea argumente care să ne poată ocupa. Acest lucru este probabil mai ales într-o relație nouă, dar nu este consacrată în cazul în care se pot trece și se pot pune în mișcare și argumentează.

Așteptați-vă neașteptatul în iunie, cu un Eclipse Solar în zona dvs. de întâlnire și Mercur retrograd în acea zonă. Comunicarea greșită este foarte probabilă dacă se poate întâlni; Dacă vă puteți afla în legătură cu o relație consacrată, astrologia sugerează că puteți fi întinsă pentru moment.

Deși este în cea mai mare parte în legătură cu trecerea înapoi Saturn-Pluton pot avea un impact asupra vieții sociale și a vieții sociale. Ar putea exista sentimente proaste dacă un prieten poate declara dragostea, dar nu te interesează, este foarte important pentru a fi atent și respectat.

Tensiunea noastră durează mult, până în august, Venus transzitează zona plăcerii, Pești, promițând multe momente memorabile despre o relație, indiferent dacă este veche sau nouă. Este momentul ideal pentru o distra!

Octombrie găsește Venus în zona ta romantică și intrigantă, făcând un aspect care să se afle în conjuncție, Saturn-Pluton se îngrijește în zona ta impersonală. Acesta poate fi un moment în alt timp în îngrijirea iubirii și a prieteniei în ceea ce privește cunoștințele, informațiile despre aceste informații au un rezultat mult mai fericit.

Într-o relație stabilă, decembrie ar putea fi o lună foarte semnificativă. În momentul în care Jupiter se depune în zona spirituală, poate fi posibil să te simți condus pentru a examina legaturile karmice dintre tine și iubitul tău – acest lucru poate fi foarte iluminat și îți va permite relația cu sistemul de urmărire. În cazul în care se întâlnește cineva în decembrie, cel mai probabil va fi posibil să fie coincidență neașteptată sau să poată avea un accident fericit de un fel. După ce te-ai întâlnit, te poți simți ca și cum să-ți ajungi în legătură cu vechile părți anterioare – și da, Pești, pot avea dreptate!

Bani și carieră

2020 este un lucru în îngrijire și va păstra în viitor, în ceea ce privește fondurile, rămâne de aclamare și de îngrijire în ceea ce privește locul de lucru efectiv și un rol mai important. Totuși, acesta este un pas înapoi, Pești – departe de – și energiile din acest lucru ar putea fi bine bine să vă ajute să-ți găsești adevărate vocație.

Începi anulare cu îngrijire Marte tranzitează zona de carieră, deoarece ambiția ta este puternică și probabil că nu îți poți imagina că se schimbă. Cu toate acestea, în conjunctură Saturn-Pluton din zona ta impersonală se poate intra în vigoare. Așadar, în cursul lunii februarie, atunci când Venus se deplasează prin zona de valori, probabil că puteți pune la îndoială despre ceea ce face pentru o viață.

În martie, Saturn se ajunge în zona voastră spirituală și pe fața fericită și Marte. Un alt termen pentru această zonă de astrologie din graficul vostru Aceasta este o zonă de sacrificiu și este un indiciu despre locul în îngrijirea puterii de care îndreptați viața profesională. Urmăriți orice instinct aveți pentru un rol mai grijuliu și mai altruist. Marte se mută în propriul tău semn în mai și astfel se pot face în fața poveștii, dar cel mai probabil se poate îndrepta în direcția nouă.

În iunie, o Eclipsă solară în zona ego-ului dvs. și o Eclipsă lunară din zona dvs. de carieră se poate face să se răspândească subtilă o interesă în carieră – în afară de anumite aspecte individualiste și care au un rol mai exigent, dar probabil mai important și mai satisfăcător în scenele spațiale. rol de sprijin sau de îngrijire.

Poate fi însemnat clar sau scăzut în timp pentru venituri, dar se pot face cu planurile de supraveghere Marte în zona dvs. Bani la sfârșit lunii, veți fi extrem de motivați pentru a face față tuturor neajuns prin crize laterale creative și ingenioase.

Nu vă puteți cunoaște prietenii și familiari sunt în prezent o nouă direcție de carieră, în special în iulie. Chiar nu le revine, deci nu le luați din cap critici. Este posibil să ne fixăm și să depășim convingerea, dar este important să se acorde, de asemenea, că este singură decizie, chiar dacă este posibil să creăm semi-forțat în această situație.

Marte se ridică până la combinația Saturn-Pluton în luna august, astfel încât să se poată împrieteni, în mod special, se poate sfida în mare pentru a se așeza în îngrijirea vă puteți schimba. Urmează-ți inima, Pești.

Prin toamna (sau primăvară – în funcția de emisie a noastră), Marte petrece ceva timp retrograd în zona ta de bani, care este un alt indicator pentru planurile tale pot duce la scădere a veniturilor. Cu toate acestea, în decembrie, Eclipsa solară din zona ta de carieră a crescut sau de a trece pentru toate timpurile care au luat decizii corecte.

Odată cu Venus să vă mutați în zona dvs. de carieră și trebuie să fie peste orice aspect, lucrurile vor îmbina bine. Și atunci când se anulează, Jupiter, aducătorul astrologic în norocului, se mută în zona voastră spirituală și de sacrificiu. După ce se pot trece la o carieră mai asemănătoare pentru vocația, semnificații sunt excelente pentru 2021 vă pot oferi satisfacții majore.

Horoscop Varsator 2020 – (20 ianuarie – 17 februarie)

Horoscop Varsator 2020

Provocarea esti Din acest an, Vărsător, va fi bine să vă dăm drumul la ordinea și structura de îngrijire vă bucurați în semn de Fix – și să îmbrățișați haosul. Evenimentul astrologic major în cursul anului – o rară concomitentă cu Saturn-Pluton – sunt localizate în zona voinică spirituală și pot avea în vedere aceste probleme.

Puteți să vă confruntați cu infinitul, să vă confruntați cu infinitul, să vă conștientizați și să aveți o spiritualitate proprie, clar în timp ce încerci să vă fie de cotidian, de lume și de rutină. O mare parte din acest aspect este despre că se știe cum și atunci când dai drumul controlului.

Anul trebuie să fie continuu, atunci când eclipsează lunar ianuarie în zona ta de zi cu zi, îngrijire este mai întâi indicată pentru îngrijirea rutină nu mai poate fi securitate cu îngrijire. Câteva zile mai târziu, conjuncția exactă Saturn-Pluton poate vedea mai întâi un necunoscătorului însemnat, dar atrăgător de îngrijire magnetică vă va consuma în 2020.

Nu ne putem mira dacă se pot pune în aplicare toate în cuvinte, mai ales după ce Mercur se va transforma în zona retrasă de valori în februarie. Acest lucru se poate simți destul de neliniștitor, pentru că, în multe feluri, să-și asculte Saturn în semnul tău în martie va fi o influență stabilizatoare binevenită.

Cu toate că sunt înțelese și în Vărsător, este posibil să puteți lupta cu câteva influențe astrologice neobișnuite de impulsive – aproape ca și cum să vă îndrumați să îmbinați în partea noastră albă.

În lunile aprilie și mai, Pluton, Venus, Jupiter și Saturn se transformă în Retrograd, oferind o mulțime de oportunități pentru reflecție liniștită, rugăciune și mai multă explorare spirituală. Atenție însă la lovitură de încredere, întoarcerea mișcarea aparentă a lui Saturn poate să facă ravagii cu respect de sine.

În iunie, în Eclipse Solar în zona noastră de rutină de zi cu zi subliniază în continuare, de asemenea, pentru lucrurile pe care le-a luat în considerare întotdeauna la sine sunt agitate. O eclipsă lunară din zona dvs. de obiectiv evidențiază necesitatea renunțării la control și permite ca cărțile să fie cosmice să cadă acolo unde se poate.

Nu putem controla acest proces sau astrologia lui, dar puteți controla propria acțiune emoțională în această privință. Pe parcursul lunii iulie, Soarele a făcut o serie de opoziții, care pot fi combinate conținutul Saturn-Pluton, iar acest lucru este în vigoare încă nu mai există încă din timpul în care trebuie să dăm drumul și să avem încerci să intervin în viețile energetice. În cazul în care se poate vedea doar, o lună Eclipsă trebuie să vă aducă răspunsuri și perspective, Vărsător.

Lucrurile pot începe să fie stabile în august și septembrie, atunci când Venus blind tranzitează mai întâi zona rutină de zi cu zi și apoi zona de dragoste. În momentul în îngrijire Eclipsa lunară în noiembrie îți stimulează zona de încălzire, vei învăța să te descarci cu pumnii și să poată fi capabili să poată îmbrăca potențialul creativ al acestei eclipse – ai o șansă și fugi cu ea!

Pe viitor se apropie 2020, o Eclipsă Solară totală în zona noastră viața de sine sau să nu fac față planurilor de îngrijire sunt puse în piatră. Totuși, de date este, totuși, puteți să faceți zâmbești care pot urmări și să vă puteți simți mult mai ușor. Anul se împărtășește cu venirea lui Jupiter în zodia ta, aducând oportunități abundente pentru 2021.

Iubire și romantism

Cu câteva accenturi mult mai puternice și spirituale și psihologice, 2020 se confruntă un aspect relativ pașnic și stabil pentru viața voastră amoroasă, Vărsătorul. Nu există mai multe puncte dramatice majore și este probabil că, dacă se poate afla în legătură cu o relație fericită, se poate păstra. Există o singură etapă, un ultim trimestru în timpul unei perioade mai promițător pentru a face cunoștință și a cunoaște cineva.

În ianuarie, Venus îți tranzitează zona de valori, deci este un moment bun pentru o lucrare cu dragul tău pentru o cauză bună sau o caritate pentru îngrijirea amândoi dorești să fie susținute.

Este o problemă care se impune în dragostea și, după aceea, Martie sau găsește pe Venus mutarea în zona familială a poveștii, care poate fi pusă în funcțiune un nou membru în familii, clar dacă este unul blăn sau cu pământ.

Când Marte ajunge la Vărsător sfârșitul lunii martie, încredere este sporită și aveți mai multe șanse pentru a face față primului meu dacă se întâlnesc cu cineva nou.

Venus se transformă într-o zonă de distracție în ceea ce privește, în măsura în care nu se mai simte nici un fel de nou romantism prea în serios – bucură-te doar de timpul tău și trebuie să fie armat se întinde un angajament pe tot parcursul vieților. Acest lucru este important, pentru că atunci când Venus și Saturn se transformă în retrograd în mai, este posibil să te simți foarte diferit în legătură cu cineva care îi îngrijește recent.

După o zi de dragoste, Venus se mută în zona ta romantică în septembrie, ceea ce este ar fi o lună foarte bine pentru o nuntă sau logodnă. În continuare, Venus îți tranzitează zona de trecere în octombrie – pentru o relație consacrată, aceasta este o șansă străină pentru o îngrijire magie reînnoi, te-a reunit pentru prima dată.

În cazul în care sunteți singuri și căutați dragoste, Vărsător, octombrie este posibil să fie probabil mai probabil pentru a găsi un partener pe termen lung.

În noiembrie, în Eclipsă lunară din zona ta se va putea face o marcă sau o întâlnire extrem de semnificativă, dar nu va fi surprinsă dacă acest lucru va fi dovedit cu cineva care vă îngrijesc locul inițial. Poate fi aici romanticism, astrologia sugerează că poate fi temperamentul, se pot lăsa în timpul descoperi ceva mai mult.

Jupiter ajunge în zodia în decembrie, iar acest lucru poate fi esențial și pentru poveste romantică. După ce Jupiter îți va putea oferi o mulțime de lucruri și generozitatea spiritului, te vei simți mult mai fericit în tine – asta îți va putea face față mai aproape serios pentru alții, ceea ce ar putea duce la un interes mai mare în mod romantic.

Anterior, poate fi posibil să fii speriat din neatenție unii parteneri potențiali dorind prea mult curând, pentru că se poate relaxa la Jupiter ar putea fi exact ceea ce trebuie. După ce se întâlnește cineva în timpul pregătirii sezonului festivalului, o colaborare Jupiter-Saturn este foarte specială pe 21 decembrie, poate să se sugereze în ceea ce privește relația particulară este lungul lor lung.

Bani și carieră

Cariera esti va suferi sau se va transforma în acest an, Vărsător, în ceea ce privește nevoia ta de a face mai bine cu haosul – poate că se poate calea de carieră clar clar se va schimba, sau poate dori să se rătăcească în direcția respectării și să se încercați ceva nou. Cheia este asta pentru că este posibil să-ți fie alegere – dacă sunteți fericit unde sunteți, puteți rămâne acolo.

Așteptați-vă să vă simțim mai târziu în fața lunii ianuarie, în legătură cu Eclipsa lunară în zona rutină, urmată de conjuncția Saturn-Pluton din zona voastră spirituală.

Venus tranzitează zona dvs. de bani, pentru că este greu de cheltuit pentru a fi cheltuit într-un mod extrem de extravagant – dar se poate întâmpla ceva care vă poate ajuta să puneți la îndoială materialismul propriu, mai ales de la ce este Mercur se va transforma în zona mea monetară în februarie.

Martie poate fi stabilită, poate și imprudență, într-un amestec ciudat astrologic. Saturn vine în semnul tău pentru a te încuraja să rămână împins și să lucrezi răspândit.

Cu toate acestea, Marte în zodia ta spune opusul, pentru că puteți putea lupta pentru a vă reconcilia dorința de schimbare cu nevoia dvs. de stabilire Rebelul tău interior poate câștiga, mai ales după ce Venus îți tranzitează zona de risc în aprilie.

Dacă aveți voie să vă plasați, Vărsător, gândiți-vă cu atenție asupra momentului. În luna mai, în Venus, se pot transforma în Saturn și se pot transforma în retrograd, ceea ce poate împărți încrederea. Cu toate acestea, Marte se împlinește în zona ta de bani, încurajează-ți să creăm veniturile și să conducă idei noi, afaceri noi, să prosperăm nouă.

La jumătatea anului ar putea fi atunci când puteți vedea cea mai mare schimbare în cariera ta. Eclipsa solară a lunii iunie din zona mea Rutina este un indicator cert în ceea ce privește distanța, deși este posibil ca Mercur să fie retrogradat în această zonă, dar să ne permitem să ne permitem să pierdeți oportunitatea pentru frică.

În iulie, pe care trebuie să-l împiedicăm să-l opunem împreună cu Saturn-Pluton, că avem multe părți pentru a schimba schimbarea – dar nu și eu? Este posibil să se întâmple din Eclipsa Lunară să fie nevoie în iulie pentru a vă arăta să necesită această schimbare și pentru o încărcătură care să permită viețile să se desfășoare în timpul tău.

Orice s-ar întâmpla, te poți aștepta să se stabilească în noul august, atunci când Venus îți tranzitează zona de rutină, aducând calm și o anumită seninătate în care este necesar.

Dacă sunteți în căutarea locului de muncă, Vărsător, în timp ce Mercur este retrograd în octombrie, îngrijirea are impact asupra zonei în care de carieră. Nu vă vedeți cea mai bună impresie în acest moment, în timp ce încercați să programăm interviuri sau prezentări în cazul în care există acolo. Un pariu astrologic mult mai bun în noiembrie, când Venus se va muta în zona ta de carieră și vă puteți ajuta să activăm fermecul.

Sosirea jupiterului bogat în zodia ta în decembrie este semnificativă pentru cariera și securitatea materială. Acest lucru ar trebui să vă găsească izbucnit de încredere și să depășească pregătirea pentru îmbrățișezi schimbarea și provocarea. Având nevoie de energie înainte în 2021, ar trebui să fie bine bine pregătiți pentru a începe o nouă afacere, un loc nou de lucru sau clar clar nou profesional.

Horoscop Capricorn 2020 – (21 decembrie – 19 ianuarie)

 

Horoscop Capricorn 2020

2020 pare a fi un marcant pentru tine, Capricorn – rara conjuncție Saturn-Pluton sunt localizate în zodia ta pe 12 ianuarie, iar efectele de vânzare vor fi rezimțite pe parcursul tuturor. Când Saturn și Plutul trebuie să se descopere, poate fi rezultat manipulant, forțat și exploziv, dar în condiții de tăiere, cu Saturn ca planetă poate conduce, acesta este un biletul tău pentru o eliberare de restricții și pentru un interior în propria lor identitate pe termen lung sau după plămâni și pentru toți.

Acest proces de astrologie de transformare poate ajunge imediat sau Eclipsă lunară în zonele parteneriatului la lunile ianuarie. Este important să se conecteze la cine trebuie să fie înțeles în ceea ce privește crearea personală în acest impact poate avea un impact asupra lor celeb mai apropiate. În cazul în care trebuie să se adapteze identitatea Capricornului în schimbări, indiferent dacă este locul sau nu. Odată ce conștientizează Saturn-Pluton devine exactă, pistolul de pornire a fost tras.

La început, este posibil să vă puteți lupta pentru a vedea în ceea ce privește dorințele și nevoile în schimbare, mai ales în februarie, atunci când Mercur se transformă în zonă înapoi de comunicare Cu Marte în semnale tăiate în timp ce în timp, frustrarea ar putea să te întâlnești, fiind mai periculoasă și mai puțin dificilă când se obișnuiește.

Astrologia din martie sugerează o lună interesantă pentru finanțarea noastră, atunci când se stabilesc stabilirea Saturnului este reședința în zona dvs. de bani și sunt în totalitate Marte dinamic.

Cu toate acestea, această zonă îți poate reglementa valoarea în viață și poate sugera un nou set de principii și trebuie să se deschidă cu o nouă ta. Acest lucru poate avea nevoie de rafinare, iar în aprilie, când Pluton va reveni retrograd în semnăturile proprii, trebuie să aibă nevoie de ceva timp pentru o gândire pentru a pune locul în îngrijire în fața părților.

Astrologia sugerează că timpul pentru o îmbinare cu adevărat pentru această viță de vie în iunie. O Eclipsă Solară în zona parteneriatului evidențiază cum ar fi posibil să fie alții să fie fie în totalitate la bord cu povești de planuri, Capricorn, dar sau Eclipsă Lunară din zona ta spirituală confirmată că putem face pentru tine.

Te poți arăta câteva argumente și bătălii, chiar cu alții, dar și te ține însuți – în special în iulie, atunci când este Soarele, îngrijirea poate rămâne egală, este opțională în legătură cu Saturn-Pluton și o Eclipsă lunară în zodia ta ridicată funcții .

Dragostea vine la salvare în august, Venus ajunge în zona ta romantică înainte de o depășire în zona de poveste în septembrie, în timp ce se poate păstra în relația ta va fi mai rezistentă până atunci. În octombrie, ar putea fi bine prietenii tăi să urce la bord cu noul tău, Mercury Retrograde din zona de socializare poate avea loc în ceea ce privește parcursurile.

În cazul în care se anulează apropierea, o Eclipsă solară din zona noastră spirituală din decembrie va trece sublinia exactă după depărtare și se poate ajunge în acest an. Când Jupiter se va muta în zona ta de bani la sfârșitul lunii și apoi va putea forma o combinație foarte norocoasă cu Saturn, vă puteți aranja să faceți întindere în lume și trebuie să creăm succes în 2021.

Iubire și romantism

Cu voi, despre care este nevoie de o umbră și de-a lungul perioadei de creștere spirituală și personală, Capricorn, poate exista o mulțime de adaptări pentru ca partenerii și persoanele dragi să le facă.

Puteți găsi perioade de testare în 2020, atunci când există posibilitatea de a se iubi în fața noului Dacă sunteți singuri, poate dori să ne împărtășim de la întâlnire până când nu putem vedea capul în ordine – semnul tău zodiacal nu este unul îngrijit să fie grăbească în lucrurile importante.

O Eclipsă Lunară în zona ta de dragoste a început lunii ianuarie este urmărită rapidă în conjuncție Saturn-Pluton exact din 12 ianuarie în semnul tău propriu, iar de aici se schimbă. Marte îți tranzitează semnarea în luna februarie, astfel încrederea și autodisciplina vor crea și poți începe să te muți în propria ta piesă.

Este încredințat că este captivant, deci nu poate fi mai încrezător, dar poate rămâne mai ușor de iubit pentru a se adapta. Martie este ca o lună pozitivă, Venus în zona de distracție făcând un aspect trin în conjuncție Saturn-Pluton. Scutură-ți-a imaginat serioasă și îmbrățișează-în interiorul copilului, Capricorn – și ia-ți partenerul cu tine pentru plimbare!

La jumătatea anului 2020 se adaugă o serie de îngrijiri de eclipse care afectează viața de dragoste și sentimentul identitar. În iunie, Eclipsa solară din zona voastră de dragoste coexistă cu Eclipsa lunară din zona voastră spirituală.

În ceea ce privește romantismul, astrologia sugerează un anumit conflict în relația ta, dar poți să-ți asigure și să-ți comodizezi explorarea legăturilor tale povești spirituale și să armează cu iubitul tău. Mercur este retrogradat în zona voastră de dragoste în acest moment, decizional în ceea ce privește posibilitatea de a deschide, dar dacă există bărbați înșiși sau îți permit să fie apropiați.

În luna iulie, Soarele face o serie de opoziții față de Saturn și Pluton, încă nu există încă o luptă și rezistență în cursul de desfășurare a partenerului tău cu privire la locul în îngrijirea se duce viața ta.

O eclipsă lunară în Capricorn sugerează că trebuie să facem plăcere sau să-ți placă în față sau să-ți placă pe plafon – să-ți placă pe tine, Capricorn. Veți putea vedea rapid că oamenii au venit la bord după ce se vor putea spune despre seriile solare.

În momentul în care este îngrijită planeta romantică Venus se va muta în zona voastră de dragoste în august, relația voastră ar trebui să fie stabilă pentru noi – sau, chiar dacă sunteți cântări, este posibil să avem ochii pe cineva nou. August este o lună bine pentru întâlniri, la fel și septembrie, când Venus se mută în zona voastră pasiune.

În ultimele luni luni în cursul anului 2020, vă puteți asigura o perioadă de timp stabilă în viața voastră amoroasă și de a pune în evidență o relație existentă pentru îngrijirea supraviețuită în prima parte a unui an. Înainte de a se apropia, Venus se mută în zona voastră spirituală, decizie este lunară foarte bine pentru o înțelegere a călătoriei care să aibă grijă de a face-o și să aibă un impact pozitiv în ceea ce privește plafonul.

Bani și carieră

Pentru tine, Capricorn, tema generală este anul acesta se schimbă de identitate sau de identitate personală reînnoită, prin amabilitatea în legătură cu Saturn-Pluton. Pentru finanțe și cariera dvs., acest lucru poate fi manifestat în încredere în ce mai mare în locul lucrărilor și în abundență pentru tot mai mare. Nimic din toate aceste lucruri nu se pot întâlni fără lucrări, Capricorn, este important să fie aruncați ochii săi.

Februarie este posibil să se îngrijească și să se autodisciplineze În acest moment, trebuie să creăm, să întoarcem capricornul, deoarece acesta poate fi excelent pentru o solicitare sau o promoție pentru a avea un loc nou pentru a putea dori.

Martie este un moment sănătos și fericit pentru soldul tău bancar, influența stabilizatoare a lui Saturn ajunge în zona ta de bani. Îmbunătățirea planetei Marte tranzitează și poate avea zonă, deci este interesantă dacă sunteți motivați să încercați noi idei de afaceri, agitații laterale sau moduri de genuri venituri suplimentare.

Bucurați-vă de a putea profita luni pentru a putea menține, dar nu depășiți – în luna mai, astrologia sugerează că este posibil să-ți fie nevoie să-și poată păstra o centrană în timp ce Saturn să fie retrogradată în zona lor Jupiter retrogradi în semnul vostru.

Mijlocul este relativ relativ restrâns în ceea ce privește privirea banilor astrologici și cariera, agenda de creare personală pe termen lung plămân continuă să fie puternică. Poate doriți să ne atenționăm în luna august, că nu vă putem bate prea tare barca acasă, cu ambiții care schimbă locul locul de muncă – Marte până în conjuncția Saturn-Pluton, sugerând că și munca familială este în conflict.

Este important să se echilibreze ceea ce trebuie să facem, Capricorn, care poate să ne asigure familiarizarea timpului în care să vă maturizați și să îi acorde responsabilități pentru viața ta, nu este obligatoriu să povestească față de plafon.

Venus se va muta în zona ta de carieră la sfârșitul lunii octombrie, atunci când se va putea descoperi să-i încântăm pe alții să vă sprijine. Acest lucru este important pentru o zonă profesională, deoarece poate crea o impresie fantastică. Soarele sunt un aspect pătrat față de conjunctură Saturn-Pluton din octombrie, totuși, ar putea exista o alegere dificilă pentru o față, dacă trebuie să păstreze o ocazie de îngrijire să fie fidelă sinelui tău interior, dar nu mai poate răspunde financiar pentru a putea modifica alte opțiuni. Capricornul poate semnifica zodiacal este atent cu banii, deci acest lucru este potențial incomod.

Noiembrie adaugă sau Eclipsă Lunară în zona de lucru a zi cu zi, îngrijire sugerează că rutina este poveste care să se schimbe semnificativ, poate cu o mișcare pentru ocuparea forței de muncă la distanță. În cazul în care Jupiter-ul generos și generos se vor muta în zona ta de bani, trebuie doar să rămână până la sfârșitul lunii decembrie. O conjuncție foarte utilă Jupiter-Saturn sugerează că este creșterea abundenței financiare este aici pentru a rămâne un timp – este posibil să se ajungă la 2020. Simțind că, atunci când puteți lucra, vă puteți pune în practică.

Horoscop Sagetator 2020 – (22 noiembrie – 20 decembrie)

Horoscop Sagetator 2020

O temă majoră până în 2020 este probabil să fie relaționată cu o schimbare rapidă cu banii, Săgetător. Cel mai mare eveniment este astrologic în an, împreună cu neobișnuită Saturn-Pluton, sunt localizate pe 12 ianuarie în zona noastră Bani, iar efectul său este necesar să se rezolve pe tot parcursul restului pe anul 2020. Când Saturn și Pluton poate vorbi unități, rezultatul va fi generat de energie este obligatoriu, de a protesta și de a face oarecum forțată. Este probabil să fie bine să se modifice modificările de îngrijire în ceea ce privește finanțele În acest an, cel puțin inițial. Reșiți, totuși, pentru că toate schimbările pot fi bune pe termen lung în plămâni, dar nu pot exista atunci când sunteți prins în maelstrom.

Anul începe cu o Eclipsă lunară în zona dvs. de resurse, urmăriți cu rapiditate de zile mai târziu de conjunctură exactă Saturn-Pluton, până la momentul în care poate să se constate că poate veni înapoi sau trebuie să asigure o sursă de finanțare este întreruptă. Ianuarie și februarie pot adăuga, de asemenea, tumult astrologic în viața ta de dragoste, Săgetător, cu Marte pasionat îngrijiți o intrigă, Venus trecerea în zona de încălzire în februarie și un Mercur retrograd în zona familiei sugerând că este foarte greu să spui adevărul cei dragi. despre ceea ce se poate întâmpla exact.

În primele luni luni în an, conflictul potențial în dragoste continuă. Deși Venus a ajuns în zona voastră de dragoste în aprilie, oferind mai mult ca mai tare, planeta romantică se transformă în Retrograd în mai, poate să vă putem pune la îndoială exacta relație care poate permite să se schimbe. În același timp, Marte ajunge în zona de familie, astfel încât să se poată întinde rezidențele în creștere. Este probabil să vină în cap în iunie, atunci când Eclipsă Lunară în semnul tău este urmată de o Eclipsă Solară în zona de poveste. Cu toate acestea, îți puteți păstra Marte în zona ta distractivă pentru a ajuta la regăsești bucurii și îngrijirea magiei te-au adus împreună cu iubitul tău. Atunci când sunteți singur, Săgetător, cel mai bun moment pentru întâlnire este un lucru înainte, când natura voastră fericită va fi foarte atractivă.

În cursul lunii iulie, problemă financiară în creștere se ridică din nou, atunci fața Soarele sau o serie de opoziții tensionează conjuncția Saturn-Pluton. Creditul poate fi refuzat, datoriile sunt urmăriți și este posibil să știm că nu există informații despre căutarea interdicției. Cheia este să vă schimbați atitudinea față de bani. În loc să vă faceți griji pentru ceea ce nu aveți, recunoscători pentru ceea ce aveți. În august, odată ce Venus se poate ajunge în zona noastră de resurse, puteți regla ceea ce a apreciat și vă puteți da în considerare anumite lucruri din viață care pot conta mult mai mulți bani.

În septembrie, Marte este retrogradat în zona dvs. de distracție, pentru că aveți grijă să nu reducem activitatea de acord asupra extremă – stațiunea de sporturi periculoase, de exemplu! Venus se mută în zona voastră de călătorie, în timp ce astrologia din această lună este ideală pentru scăparea romantică. Ultimul trimestru pe an se poate concentra asupra reflecției, atunci când se poate pune în aplicare o problemă dificilă a noilor luni. Mercur Retrograde din zona ta de confidențialitate vă puteți ajuta în acest sens. O Eclipsă Solară în Săgetător în decembrie este semnată în ceea ce privește noua noastră și în fața noastră putem să luăm în directori 2021.

Iubire și romantism

Primele șase luni ale anului 2020 pot fi dificile pentru o relație consacrată, Săgetătorul poate indica informații despre potențialele lucruri de dragoste ilicite sau ceva în desfășurare. Eclipsa lunară a lunar ianuarie în zona voastră pasiune este mai întâi indicată pentru ceva ascuns, iar cu Marte în zodia, poate exista o extremitate intensă și pasională, dar în celebrul timp care se încălzește. Oricât de multe s-ar putea să-i putem dori să fie sincer în legătură cu ceva, să se retragă în fața lui Mercur din februarie în încărcătură în zona familiei în care este și puteți decide că tăcerea este cea mai bună politică, chiar dacă Venus se mută în zona dvs. de încălzire și creșterea mizele încă mai departe.

Desigur, este posibil să nu facem nimic ilicit – dar se poate planeta sugerată că fie ispita (pentru tine), fie suspiciunea (față de partenerul tău) va fi o problemă. Profilele de ocazie în aprilie pentru a încerca să fie neplăcute lucrări peste puțin, atunci când se poate trece la Venus în zona de dragoste Acest lucru este important, pentru că în luna mai, Venus se transformă în Retrograd, rămâne inexplicabil cuvintele și sentimentele. În același timp, Marte este agresiv în zonă familială, astfel încât să se poată face secrete pe care le putem oferi.

Două eclipse din lună iunie semnalează un moment potențial de cotitură în ceea ce privește relația: Eclipsa lunară se poate înscrie în semnul tău astrologic și se ocupă cu afirmarea independenței și identitatea poveștii, în timp ce Eclipsa este posibilă în zona pasivă a poveștii – pasiunea te poate orbi de realitate. Cu toate acestea, odată ce se poate transforma în zona de întâlnire și plăcere – unde se poate rămâne pentru tot restul anului, există posibilitatea de a respira o suspendare a funcționării. Dacă doriți să salvați sau să puteți raporta existența, puteți face acest lucru redescoperind modul în îngrijire în ceea ce privește îngrijirea în primul rând. În momentul acesta, astrologia este mai importantă sau multă vreme de potențial pentru o nouă iubire care se îngrijește în viața voastră.

Partea de mijloc a unui an este dominată în cea mai mare parte dintr-o perioadă de preocupări, dar în septembrie este posibil să se transforme în zona retrogradă în zona dvs. de întâlnire Dacă sunteți în căutarea de dragoste, încercați să ne arătați prea tare – peste dorință se va confrunta ca disperare, ceea ce nu este aici de bun, Săgetător! Într-o relație consacrată, luna septembrie pare un moment prielnic pentru o mini lună de miere sau vacanță romantică, Venus trece în zona voastră de călătorie.

În noiembrie, în zona ta de dragoste sunt localizate o Eclipsă lunară și este posibil să se descopere acest lucru luminant – după ce a trecut în acest an, atunci acesta poate fi atunci în îngrijire din cauza faptului că este posibil să se întindă mai mult decât atunci. Odată cu Venus se pot muta în zona voastră spirituală, acesta poate fi un moment bun pentru o explorare legăturile karmice și ale vieții trecute cu iubitul.

Anul se apropie de un eclipsei solare în zodia ta în decembrie, îngrijire este un lucru foarte pozitiv în ceea ce privește acum, îndrăgostit ca în alte domenii ale vieților. Sunteți mult mai clar în legătură cu film sunteți acum și, odată cu Venus, înlocuind-vă și în propriul său semn, sunteți foarte clar despre ce doriți despre un iubit și ce puteți pune în schimb.

Bani și carieră

Conjuncția principală Saturn-Pluton din 12 ianuarie sunt ca scop să vă determine să vă regulăm relația cu banii, Săgetător. Așteptați-vă că veți fi provocat din punct de vedere financiar, dar acest lucru poate provoca să conducă o nouă instituție în ceea ce privește câștigul de bani în față și nu are nevoie și pentru a putea oferi mai multe obiecte intangibile sunt alte lucruri din viața voastră.

Vă puteți ajunge ca să poți folosi resurse promptă, o Eclipsă lunară în zona ta de resurse în ianuarie, urmată imediat de conjuncția Saturn-Pluton. O factură neașteptată ar putea cauza probleme în timp ce poate fi rămas fără timp pentru a vă plăcea sau vine. Este un moment extrem de stresant, Săgetător, este important să păstreze calmul și să primești sfaturi profesionale despre poveste opțiunile. Cu Marte în semnul tău, te-ai determinat să găsești sau soluție grozavă, dar nu înțelege prea mult.

În luna februarie, Marte se mută în zona noastră de bani, pentru că ar trebui să fie fie relativ ușor pentru a putea aduce venituri mai mari pentru o problemă care poate compensa eventualele avantaje lucrative laterale, mai mult sau clar pentru a lua un loc locului de muncă. Aveți o cantitate mare de energie și vă puteți concentra pentru a face bani – dar în luna martie, Marte face legătura între legumele Saturn și Pluton, cu posibilitatea de a fi explozive. Nu-ți permite frustrarea ta să te conducă la drastic.

În lunile aprilie și mai, mai întâi Plutul și apoi Jupiterul se transformă retrograd în zona ta de bani, atunci puteți gândi poveștile financiare despre un mod mai abstract. Evită să creștem că trebuie să avem o valoare mai mare și să ne gândim mai mult la reducerea cheltuielilor inutile sau la reducerea dimensiunilor. În iunie, o Eclipsă lunară în zodia ta și o Eclipsă solară în zona de resurse care poate să spună în față o schimbare în stil de viață, cu mai puțin accent pe materialism și consumism. Marte ajunge în zona dvs. Creativitate în iunie și rămâne înapoi în cursul anilor, atunci când ar putea să se întoarcă după lansarea sau crearea de creșteri, dar se referă la o informație despre bani pierde, aceasta este șansa de a face de a reevalua înainte și de a fuziona. pentru aceasta.

În cursul lunii iulie, sau o serie de opoziții ale Soare-ului în legătură cu Saturn-Pluton este foarte cunoscut despre probleme dificile, și este posibil să vă puteți lupta pentru un punct capăt. Cu toate acestea, astrologia sugerează că, odată ce Venus se va muta în zona de resurse în luna august, va adopta cu succes o abordare și o atitudine diferită față de bani, care vă poate oferi foarte mult. Evitați să vă asigurați că este posibil să faceți riscuri în perioada lunii august, deoarece Marte sunt un aspect față de Saturn și Pluton. În timpul desfășurării îngrijirii retrograde, după întoarcerea lunii septembrie, se găsesc în ceea ce privește crearea unui risc – să se confrunte cu o sare într-o afacere nouă, de exemplu – se dovedește a fi mult mai puțin periculoase în timp ce se văd păstrați vechea mentalitate.

Octombrie și noiembrie sunt luni ambițioase în cariera ta, Săgetător, și trebuie să poți să îți întind obiectivul final. Și Eclipsa este extinsă în decembrie în semnarea propriu-zisă pentru a trimite informații despre un drum nou. Odată ce Jupiter a ajuns în zona dvs. de comunicare, talent în vânzări, marketing, persuasie și PR s-ar putea dovedi foarte profitabil pentru o nouă direcție în 2021.

Horoscop Scorpion 2020 – (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscop Scorpion 2020

Provocarea esti 2020, Scorpion, este posibil să se schimbe accentul dintre detalii și imaginea mai mare. Îți așezați planurile obsesive și pot rămâne sub control, însă există evenimente astrologice din acest contesta asta, în principalele principii neobișnuite Îngrijirea Saturn-Pluton sunt localizate în zona intelectuală.

Va trebui să existe diferențe în ceea ce privește ce poate controla și ce puteți pune în mișcare și vă puteți dori, de asemenea, să putem stabili strategia pentru planificarea pe termen lung și pe termen lung.

Credințele și principiile dvs. pot fi concurate și ele, în acest fel se pot sugera Eclipsa lunară din zona voastră de filozofie, pentru că în 2020 se poate începe. Aceasta este urmărită, însă poate rămâne mai târziu, în conjunctă exactă Saturn-Pluton din 12 ianuarie, care are grijă să creadă ceea ce este înțeles.

Abilitățile de poveste pot crea o comunicare pot fi subminate în februarie, atunci când Mercur se transformă retrograd în zona de risc, iar odată cu sosire planetei Marte în zonă intelectuală, poate să se întindă în curs, dar cuvinte poveste nu se pot face!

Vestea bună este că viața ta de familie și de familie poate avea în siguranță și poate stabili acest lucru, se pot conforma astrologiei, astfel încât acestea să poată avea o soliditate de îngrijire, dar să se adreseze crizei existențiale, intelectuale, filozofice. Saturn se mută în zona familiei dvs. în lună martie, păstrând lucrurile pe cale de încălzire constantă și clară, în timp ce Venus îți tranzitează zona de dragoste, aducând armonie și ritm.

Poate fi scurt sau poveste diferită în aprilie și mai, cu toate acestea, când Pluton, Venus, Jupiter și Saturn sunt toate retrograde, aducând gelozii sau furie în planul primului, mai ales după ce Marte se va muta în zona de risc în luna mai O mulțime de aceste pot fi conectate la cercurile intelectuale pe care trebuie să le îngrijim în parcurgere, Scorpion, poate să se poată asocia nu este pe deplin la bord cu dorința dvs. de auto-explorare în acest an sau despre multe schimbări de spirit și de principiu.

O eclipsă solară în zona ta de filozofie din iunie te găsește că trebuie să-ți apere convingerile, ceea ce ar putea vedea față cu pasiunea tipică Scorpion, dar cu Mercur retrograd în aceeași zonă, chiar și dificil.

De-a lungul lunii iulie, Soarele face sau o serie de opoziții la conjunctură Saturn-Pluton, astfel încât să poți intra în conflict între detaliu și scop, idei și realități și principii se vor intensifica până când sunt în capul tău. Iulie și august este un moment foarte bun pentru o evadare spirituală sau filozofică, dacă puteți gestiona acest lucru. O schimbare sau două întruniri sau retragere ar fi modul ideal de-a-a face un fel de capul, mai ales odată ce Venus se va muta în zona de călătorie în august.

Există o temă reflectantă pentru căderea timpurie, cu Mercur retrograd în Scorpion în octombrie și Venus tranzitând zona voastră spirituală înainte de a ajunge în Scorpion în noiembrie.

O eclipsă lunară în zona de intimitate din noiembrie sugerează o problemă bruscă de relație, îngrijire va avea nevoie de o atenție atentă – cu toate acestea, odată ce Jupiter se va muta în zona familiei în decembrie, ar trebui să se descopere se poate asigura și gimnastica intelectuală se poate calma și. Vei împărtășește 2020 cu idei și credințe foarte importante în timp ce poate fi acum, dar este bine pentru creșterea ta.

Iubire și romantism

Astrologia din 2020 pare să fie relativ liniștită pentru viața de dragoste, Scorpion. În cazul în care trebuie să vă raportați și să faceți față, cel mai probabil va rămâne posibil.

De asemenea, se vorbește despre problemele care pot fi poticoli, atunci când veți avea buze motivația sau motivarea unei abordări cu privire la problemele reale, deocamdată. Dacă ești singur, anulează un pat fierbinte în romantism, dar nu este complet dezbrăcat – ianuarie și februarie sunt probabil cele mai bune luni pentru întâlnire.

Venus îți tranzitează zona de întâlnire în ianuarie, acesta este un moment bun pentru o întâlnire pe cineva nou sau pentru o reîmprospăta magie întrunind o relație existentă.

Totuși, aveți grijă ca Mercur să se transforme Retrograd în această zonă în luna februarie. Nu există un moment bun pentru întâlniri cu noi, dar nu putem controla foarte bine imaginile personale, precum și doriți.

Martie este o lună importantă pentru o relație consacrată, întârziată Saturn în zona de familie, oferind un impuls pentru stabilire și securitate.

În același timp, Venus se mută în zona voastră de dragoste și creează Uranus, planeta surprizelor – aceasta este o influență foarte sănătoasă, având grijă să poată avea o relație încărcată să iasă din rutină și să revină o vitalitate deplină.

Scorpionul este în crearea unui pasional astrologic în luna aprilie, când Venus se mută în zona ta de intimitate, dar mișcarea retrogradă a lui Venus aici în luna mai ar putea să-i poarte gelozii îndelungate.

Poate că nu este un moment minunat pentru întâlniri, pentru că sunt odată cu Marte tranzitând zona dvs. este cunoscut, este foarte probabil să se întâlnească prea mult pentru ca o persoană nouă să fie ocupe!

O jumătate a liniștită pentru a face față romantică poate oferi mai mult timp pentru o mai bună perfecționare a legii cu partenerul sau pentru a avea un dragostă și afecțiune din partea prietenilor, a unei familii și a unui animal de companie, în timp ce se pot folosi.

În august, când Venus se va muta în zona dvs. de călătorie și aventură, astrologie sugerează că sau escapadă romantică cu acțiune totală ar fi ideală. Dacă sunteți singur, este posibil să se întâlnească cineva în timpul călătoriei sau poate ajunge într-o situație aventuroasă sau cu risc ridicat. În septembrie, Venus trece zona de carieră, astfel Scorpios-uri pot singure pot începe sau romantismul locul de muncă.

Mercur Retrograde se află în Scorpion în octombrie, ceea ce ar putea face față poate fi mai ferm fermător sau elocvent în mod normal, pentru că ar putea să răspundă conturilor de îngrijire ar putea suporta oamenii.

Mai târziu, în octombrie și până la jumătatea lunii de noiembrie, Venus se ridică până la conjunctura Saturn-Pluton din zona voastră spirituală, astfel încât să se poată încărca viața voastră amoroasă poate fi față prea cunoscută și poate face față pentru a face lucrări pentru lucrări să revină. un kilter egal.

Există o culminare cu o Eclipsă Lunară în zona de intimitate în noiembrie și sosirea lui Venus în Scorpion. În cazul în care sunteți puteți depune eforturi, acest lucru nu poate avea grijă să creeze sau să poată stabili prea multe – este doar un avertisment pentru a acorda atenție dinamicii iubirii voastre.

Până la urmă este 2020, se poate susține Jupiter în zona ta de familie este foarte bine convenabil, ceea ce sugerează bucurie, armonie și generozitate de spirit acasă – cu un sistem de modificare foarte mare a unei părți anulate.

Bani și carieră

Nu se pare că există tulburări astrologice majore în cariera ta sau în viața ta finanțată pe parcursul anului 2020, acesta este un moment bun pentru o consolă progresivă pentru îngrijirea le-ai deja deja. Totuși, în timp ce cheltuielile excesive se pot efectua în anulare, cu zona de tranzitare a Venusului de risc și Marte tranzitând zona dvs. Financiară.

Dorința de a cumpăra lucruri ar putea să se retragă în anumite puncte, deoarece este important să se stabilească un buget în funcție. În februarie, Mercur s-a transformat în zona retrogradă de încălzire, astfel încât, în acest moment, nu mai fac față investigații sau achiziții mai mari fără sfaturi de specialitate mai întâi, Scorpion.

În luna februarie, Venus se mută în zona de lucru de zi cu zi, atunci când putem dori să schimbăm locul de îngrijire a lucrului, dar să facem față mai ușoară. Reorganizați-vă biroul sau întăriți-vă programul pentru a crea mai mult timp liber.

De asemenea, ar putea să vă gândiți să vă asigurați mediul de lucru cu atingerea casnice sau confortabile – puteți ajuta să vă concentrați sau să vă inspirați. Poate Feng Shui ar ajuta. Totuși, la sfârșitul lunii februarie, Venus se apropie de combinația Saturn-Pluton, astfel încât să se poată cheltui prea mulți bani pentru împrejurimi imediate, dacă ar fi cheltuit mai bine bine în partea parte.

Astrologia lui aprilie este utilă pentru o investigație pentru ajutor financiar. Venus se mută în zona ta de resurse, astfel încât să puteți face față sau impresia foarte bine asupra altora.

Odată ce Venus se transformă în această zonă retrogradată în mai, concentrată-vă pe plata sau consolidarea datoriilor sau cumpărăturile pentru a avea o afacere mai bună și mai sălbatică. Marte se mută în zona ta de creativitate în luna mai, în acest fel, este de asemenea, un moment prielnic pentru a putea vedea și a construi un sfat de creare laterală, folosind abilitățile artistice sau artizanale.

O eclipsă lunară în zona dvs. de bani din iunie ar putea aduce un șoc, dar în cel mai rău caz că se poate învăța economii de bani pentru zi ploioasă, Scorpion.

Cu Marte într-o zonă de lucru de zi cu zi în acest moment, ar trebui să poți elimina orice problemă pentru a putea avea prea multe dificultăți, astfel încât să poți păstra părți în crearea veniturilor, dacă este necesar.

Vino septembrie, Marte se transformă retrograd într-o zonă de lucru de zi cu zi, însă acest lucru poate să îi poată adăuga sau să îngrijească locul de muncă. Împărțiți pierdute, plăcute greșite sau greșelile făcute în grabă – lucrurile care se vorbește în materie de rădăcină, dar sunt încărcate, sunt destul de corecte.

Venus se mută în zona ta de carieră în septembrie, în timp ce se poate arăta să gândești să fie cauți sau să promoveze sau să cauți un loc de muncă mai bine plătit. Cu toate acestea, interviurile sunt cel mai bine evitate în timpul perioadei de mercur retrograd din octombrie, atunci acest lucru apare în Scorpion și se pot împărți impresii pentru îngrijirea sau acordarea.

Pe baza căreia se anulează, două eclipse – o Eclipsă lunară în noiembrie și o Eclipsă se întinde în decembrie – puteți contesta convingerea financiară, cerând să putem gândi cu atenție la ceea ce poate fi valorificat cu adevărat. Cu Venus în zona ta de bani din decembrie, trebuie să vă puteți feriți de cheltuieli în timpul perioadei vacanței.

Horoscop Balanta 2020 – (23 septembrie – 22 octombrie)

Horoscop Balanta 2020

Cât de stabil te simți, Balanță? Frumos și sigur? Bun. Dar este nevoie de o problemă pentru 2020. Evenimentul astrologic major pentru an, o combinație rară între Saturn și Pluto, o zonă de familie și familie, ceea ce indică faptul că sunt mari schimbări: Unde locuiești, cum trăiești, sau modul în îngrijirea funcțiilor poate defini poveste dinamică familială. În cele din urmă, după schimbări astrologice vor fi pozitive, dar este posibil să nu se simtă cum să se desfășoare, atunci când se poate arăta într-o plimbare neplăcută.

Schimbările din viața ta de familie pot cauza o cauză fundamentală în schimbări în carieră, cum ar putea să sugereze Eclipsa lunară din ianuarie în zona de carieră, îngrijire este urmată rapid de conjuncția Saturn-Pluton devenind exactă.

Odată ce Mercur se transformă retrograd în zona noastră de rutină în februarie și Marte combativ ajunge în zona de origine, este posibil să se poată înțelege pentru a putea schimba această necesitate.

În martie, Saturn se mută în zona ta de joc, dar este fericit și Marte, iar conflictul dintre seriozități și impulsivitate poate sublinia că, în mod creativ, poate fi și în timpul liber, totul este în permanență.

Pluto se transformă în zona de origine în aprilie, în timp ce Venus se mută în zona dvs. de aventură, așa că, Balantă, se pare că este cu siguranță un moment pentru a vă reconsidera baza de domiciliu – indiferent dacă este mută acasă, renovă sau căutați pur și puteți păstra noi.

S-ar putea să fie constantă pentru a putea continua inițiale sunt blocate, cu Venus, Jupiter și Saturn se transformă în Retrograd în luna mai. Poate că până în Eclipsa solară din zona ta de carieră din iunie nu poate clarifica calea astrologică. Acest lucru se dovedește a fi o mișcare sau schimbarea în dinamica familiei legat de carieră, se poate ajunge la un lucru foarte mic și brusc.

De-a lungul lunii iulie, Soarele face sau o serie de opoziții la Jupiter-Saturn-Pluton, evidențiază conflictul dintre viața de familie și viața de lucru. Există, de asemenea, o lună eclipsată în zona familiei, poate fi necesară o acțiune dramatică.

În luna august, Venus se schimbă în zona dvs. de carieră, în condițiile în care se vorbește despre o alegere și o prioritate acordată de lucru în acel moment – și odată ce alegerea va fi făcută, neliniștile în ceea ce privește viețile sale vor fi stabile. Fără îndoială, în mare măsură, pentru că Balanta nu intră în conflict!

Astrologia din septembrie este necesară pentru ceva timp pentru ca noile rutine să devină confortabile, Marte transformând retrograd în zona de relații, dar cu Venus în zona socială este un timp plin de inimă, în urma stresului ultimelor luni.

Totuși, nu ne puteți surprinde în timp ce nu am reușit să facem niciun fel de picioare, clar dacă poate fi deja deja acasă sau intenționată pentru a face față – mai ales în noiembrie, atunci când Eclipsă Lunară din zona noastră de aventură se pot vedea mai mult din lume.

Până la 2020 este apropiat, Jupiter se mută în zona de joc și stresul trebuie să fie opus. O conjuncție promițătoare Jupiter-Saturn în această zonă, la sfârșitul lunii decembrie, vă pregătește să se întindă în 2021 atunci când există mai multă stabilitate și mai sigură și cu un zâmbet pe față.

Iubire și romantism

Revolutia așteptată în viața de familie sau de acasă va avea, evident, repercusiuni și reflecții și în viața ta amoroasă, Balante. În cazul în care sunteți deja sunt în relație, se potrivește bine pentru că este suficient de important pentru o antemora aceasta mai bună. Saturn-Pluto este deja în vigoare până la jumătatea lunii ianuarie, după care poate să-i poată elibera, atunci când Venus poate ajunge în zona de relații în februarie, aceasta nu poate deveni mai puternică.

Aveți grijă să abordați problemele pe care le puteți arăta, în loc să le glisați. Un pătrat complicat al Venusului până în conjuncția Saturn-Pluton, la sfârșitul lunii februarie, sugerează că poate avea tensiuni sub tensiune.

Apoi ești single, prima parte a unui an este un moment ideal pentru întâlnirea cu noi parteneri. Odată cu schimbarea lui Saturn în zona dvs. se poate întâlni în martie, este posibil să se găsească în timpul lor social este oarecum limitat, în orice caz.

Cu toate acestea, există o relație consacrată, venirea lui Venus în zona pasivă a poveștii în martie și introducerea lui Marte în zona ta de distracție, sugerează că o relație amoroasă se îmbină până acum, în ciuda constrângerilor de timp și stresului extern.

Probabil în lunile mai, iunie și iulie, viața voastră amoroasă va simți cea mai mare tensiune. Când Saturn se transformă retrograd în zona de distracție în luna mai, dragostea se simte brusc mult ca munca grea, Balanță.

În iunie, Marte se mută în zona voastră de dragoste, care nu poate rămâne tot restul anului – acest lucru poate oferi pasiune, dar și temperament și furie, deci este un tranzit dificil de gestionare. Opoziția Soarelui față de conjunctură Saturn-Pluton din iulie va inflama și mai multe tensiuni, felul este și Eclipsa lunară o lună iulie în zona familiei.

S-ar putea să ne simțim în acord cu prioritatea locului de funcționare în viața de familie, în special în luna august, când Venus se va schimba în zona de carieră.

Pentru a-ți păstra dragostea la bordură, Balanta, este foarte clar de ce să faci și să beneficiezi pentru a-ți aduce celebrul obiect în urmă. Venus se opune trio-ului său Jupiter-Saturn-Pluton în luna august, decizia este sigură de a fi bine necesară pentru un bărbat care să aibă lucrări uniforme sau uniforme pentru copii.

Vestea este bună pentru orice tensiune din viața ta de dragoste ar trebui să fie evaporată în septembrie, atunci când Venus poate fi în continuă procedură și socială îți tranzitează zona socială – este un moment minunat pentru a ieși cu prietenie și cu alte cupluri sau pentru a vă implica -un proiect comun comun.

Apoi ești single, septembrie este, de asemenea, într-o lună mai bună pentru căutarea unei noi iubiri. Venus îți tranzitează zona spirituală în octombrie, este posibil ca aceasta să fie restrânsă de reflectare, înainte de a ajunge în zodia în sfârșitul lunii octombrie, subliniind calitatea de romantism și sociabil.

S-ar putea să apară sau să adoram astrologică la mijlocul lunii de noiembrie, când Venus se ridică la amestecul Saturn-Pluton nu există încă o acțiune de egoism pot zbura. Cu toate acestea, se poate susține Jupiter în zona ta de distracție în decembrie în față sau o sumă imensă de bine pentru relația ta și te poate ajuta să redescoperi locul unde se află magia.

Bani și carieră

În perioada actuală în 2020, o combinație puternică în Saturn-Pluton din zona ta de acasă este opusă de îngrijirea planetelor, care tranzitează zona de carieră, astfel încât să se poată schimba mari ale carierei în acest aspect pentru a putea avea impact asupra vieții povești de acasă – și invers.

Totul este foarte devreme în anularea cu o Eclipsă Lunară în zona de carieră din ianuarie, îngrijirea ar putea să-ți poată pune întrebări despre unde se poate vedea și unde trebuie să putem îndreptați, Balanță.

Colegii și / sau condiții pentru dvs. de lucru ar putea să se întoarcă în februarie, iar cu Mercur retrograd în zona de lucru de zi cu zi, atunci acea acțiune, se poate păstra păstrați să se păstreze sau să se afirme într-un obiect atunci când trebuie să aibă locul lucrării.

Când Saturn, fiecare cu Marte, se mută în zona ta de încălzire în luna martie, frustrările la locul de muncă pot să-i poată înfăptui ușor în alte zone ale voastre. Este ca și cum să faci față eforturi pentru o îmbinare mai departe, dar altceva te trage înapoi și împărțiți progresul tău. Astrologia sugerează că este necesară această reglare completă.

În mai, când Marte poate ajunge în zona ta de lucru de zi cu zi, vei putea oferi energie și motivația pentru a putea schimba schimbările necesare în viața ta profesională. O eclipsă solară în iunie în zona de carieră poate determina sau acțiune dramatică sau bruscă, dar cu Mercur retrograd în zona de carieră atunci, poate rămâne gândit foarte atent înainte de a lua decizii majore.

O eclipsă lunară din zona dvs. de comunicare din iunie nu se poate ajuta, decizie-vă că sunteți foarte clar în ceea ce spune acest subiect.

Conflictul dintre mașini și viața ta de familie este intens în lună de lună, atunci când se pot face combinații combinate Saturn-Pluton și îți scoate în evidență înainte de concurență.

Balanța are un conflict de orice fel, dar când Venus se va ajunge în zona de carieră în august, se poate face progresul locului de muncă mai mult sau mai rămâne – și poate să se îmbine mai apoi să rămână mai încolo, cu o tensiune suficientă de acasă sau mai scăzută, deoarece nu poate rămâne mai departe Acolo.

Mercur transforma Retrograd în banii și zona dvs. de lucru în luna octombrie, în timp ce se poate ajunge la o anumită frustrare în momentul în care zi, dar, în general, în direcția vieții sale de lucru este solidă. Totuși; solicitați sfatul experiențelor anterioare unei investigații.

Venus se mută în zona ta de bani în noiembrie, se poate trimite-vă dragostea de lux și încurajează un pic de cheltuieli – puteți permite, Balanță, să se permită să se introducă în imediate ori cu legături de exploatare.

Pe viitor se apropie 2020 de creativitate aceasta este evidențiată și este posibilă sugestii pentru a putea trece prin noua carieră mai creativă sau poate, pentru a putea folosi anumite abilități Există pentru a crea o agitație palpitantă. Sosirea lui Jupiter în zona ta Creativitatea este ceea ce ar putea face față acestui lucru în ziua lunii decembrie – este posibil să fie ceva foarte pozitiv de explorat în 2021.

Horoscop Fecioara 2020 – (23 august – 22 septembrie)

Horoscop Fecioara 2020

Cele mai importante științe astrologice din acest an – rara concomitent Saturn-Pluton – apar în zona dvs. de distracție, dar sincer, Fecioară, aceasta este această atmosferă distractivă. Pe parcursul anului 2020, se va putea gândi în privința seriilor despre responsabilitățile noastre Și, probabil, ar trebui să aveți câteva hobby-uri sau activități mai plăcute în favoarea unor lucruri foarte mari.

Ianuarie începe cu Eclipsă Lunară în zona ta socială, urmată rapid de conjuncție Saturn-Pluton, așa că se poate păstra prietenilor tăi pot lăsa în jos pe atunci când se poate anula acest lucru. Dacă Marte tranzitează zona de acumulare a familiei, poate exista și temperaturi calde acasă.

În luna februarie, un Mercur Retrograde este complicat să apară în zona ta de dragoste, în același timp timp în îngrijirea argumentului Marte se schimbă în zona de creativitate – poate partenerul tău în legătură cu hobby-ul tău sau dorește să se petreacă mai puțin timp în timp ce bani să se plătească- te de tine.

Saturn se transformă în zona voastră de zi cu zi în martie, când responsabilitatea este de a face să cântărească în viața ta. Marte sosește și el, subliniind frustrare care să îngrijească sau să se simtă, probabil, atunci când sună înapoi și orice altceva trebuie să aibă un bancheta din spate.

Când se transformă retrograd în zona dvs. creativitate în aprilie, este șansa de a aduce aminte de elementele de bază și de reglare a ceea ce încercați să creeze și de ce. Jupiter se alătură lui Pluto în luna mai, în timp ce Saturn a fost transformat și retrograd în zona ta de serviciu zilnică – în timp ce în timpul timpului este liber să fie împărțit, Fecioară, responsabilitățile în creștere.

Marte se schimbă în zona voastră de dragoste în ceea ce privește, atunci când ar putea fi surprinzător în cazul în care tensiunile sunt astrologice în relație cu dumneavoastră în acest timp.

June vede un Eclipse Solar în zona socială, plus o lună Eclipsă în zona de familie, în locul în care este pusă în lumină testatul său. S-ar putea să ne simțim în față pentru a face nimic corect, pentru a le face cunoscute, familiare și partenerul tău pentru toate lucrurile despre tine.

Din fericire, Marte trece în zona ta de resurse în iunie, astfel încât să puteți săpați adânc pentru o situație de îngrijire necesară. Ca Fecioară, nu avem nimic, dacă sunt resurse. În iulie, Soarele face o serie de opoziții la comboiul Jupiter-Saturn-Pluto, îngrijire întărește-ne din noua necesitate a unei renunțări a activității de acord pentru o față a locurilor obligatorii, iar o altă Eclipsă lunară la începutul lunii iulie sus-a face acest lucru.

Lucrurile rămân mai luminoase, în timp ce Venus se schimbă în zona voastră spirituală în septembrie, oferind o anumită linie sufletească și o valoare valabilă de linie.

Mercur retrograd în zona ta de comunicare a lunii octombrie este o provocare, dar nici unul dintre cei mai îngrijiți nu putem avea în vedere. Spre sfârșit de an, este timpul să ne gândim la cum poate fi stabilit pentru echilibru munca-viață-familie – în special în urmărire Eclipsei Lună din zona de carieră în noiembrie și în ceea ce privește Eclipse solare în zona familiei în care sunt în decembrie.

Din fericire, Jupiter ajunge în zona de responsabilitate în decembrie și în față sau în legătură cu o construcție foarte puternică cu Saturn, având grijă să asigure sarcina astrologică, să împărtășească responsabilitatea și să elibereze mai multe în timpul valorilor lor.

Iubire și romantism

În 2020, Fecioară, viața ta amoroasă pare să fie buze relative de durere dacă te afli deja în raport cu o relație existentă, cu mai multe perioade dulce.

În momentul în care trebuie să vă întâlniți, totuși trebuie să știm zona în care este evidențiată conjunctura Saturn-Pluto din ianuarie reglementează, de asemenea, să existe date în astrologie – atunci când trebuie să vă prezentați cineva, aceste arăți pot fi foarte bune de convingere, dar în celebrul din cele două opțiuni karmice pentru tine.

Totuși, intriga și pasiunea sunt un amestec volatil, Fecioară și orice noutăți noi putem începe în acest lucru poate fi destul de intoxicant.

Venus se mută în zona ta de dragoste în ianuarie, apoi în zona pasivă a poveștii în februarie, astfel încât să poată fi anulate foarte bine din punct de vedere al iubirii. În sfârșitul lunii februarie este un moment interesant pentru o ființă sau un cântec Fecioară, întoarsă Marte până în zona ta se întâlnește, în timp ce Venus se ridică până la conjunctura Saturn-Pluton – acest lucru sugerează pentru asumarea riscurilor se poate simți irezistibil.

Poate să rămână continuă și prin lună martie, cu Venus trine către trio-ul Jupiter-Saturn-Pluto din martie sugerând ca călătorie sau călătorie impulsive ar putea duce la iubire. Încercați să se evite să acționeze prea impulsiv în aprilie și mai, cu toate acestea, pot fi transformate retrograd în zona în care sunt de risc, la fel ca și Jupiter.

Între timp, Venus se retrogradă în zona ta de carieră, astfel încât să se poată împărtăși toate cărțile care să poată săvârșească romantismul și să poată avea un impact asupra vieții profesionale.

Marte se mută în zona ta de dragoste în luna mai, ceea ce poate ar putea provoca argumente în legătură cu egoismul; Când Marte se va trece în zona ta de intimitate în iunie, acest lucru poate să-i poată adăuga fie o pasiune crescută, fie o manevră sporită – sau ambele, de asemenea, cu ajutor lateral de gelozie.

În iulie, simțul crescând în ziua de azi, îngrijește-ți simți – ilustratele de opoziție Soarelui, față de combinație Jupiter-Saturn-Pluton – ar putea să potolească orice sentiment de romantism și să te lase cu timpul pentru iubire.

O eclipsă lunară din zona dvs. se poate întâlni la început lunii iulie ar putea sugera sau întâlni ieșită din senin, dar nu vă așteptați să dureze.

Tonul se luminează în perioada august, când Venus se mută în zona socială. Indiferent dacă vă puteți găsi în legătură cu o relație, Fecioară, se pare că este o lună foarte bine pentru o amesteca și o distanță de mult; Nu permiteți naturii voastre grave de Fecioară să vă trage în jos.

Gelozia ar putea deveni o problemă din nou în septembrie, când Marte se va transforma în Retrograd în zona voastră pasiune. În cazul în care se poate încerca orice lucru în curs, este posibil să se înțeleagă.

În luna octombrie, Venus se mută în Fecioară, se poate acorda și vă putem simți mai încărcați și mai pot avea informații despre ceea ce are nevoie de o relație.

În special, în sfârșitul lunii octombrie, Venus tratează amestecul Jupiter-Saturn-Pluton, ceea ce poate sugera un sentiment crescut de stimulare a sinei, în special în ceea ce privește privirea sau o nouă relație.

Până la urmă este 2020, Eclipsa solară în zona familială din decembrie ar putea sugera dezaprobarea vieții povești despre amoroase – dar Venus tranzitează și în același timp zonă în acest moment și va putea crește peste netezirea peste orice fiziu.

Bani și carieră

Arătați trebuie să avem o relație on-off cu riscuri și finanțări parcursul anului 2020. Ca Fecioară, în mod normal, sunteți prudent cu banii, dar este în conjuncție Saturn-Pluton zguduie lucrări mici și este mai importantă poate lua în considerare niciodată nu poate fi posibilă.

Acest lucru este valabil mai ales în ianuarie, atunci când există o combinație rară. În lună martie, sosirea lui Saturn în zona de lucru astrologică de zi cu zi sigură că este posibil să lucreze pentru o muncă greșită, cu presiune și termene abundente, dar să se poată face acest lucru Marte vine cu conjuncția Saturn-Pluton, ai Toată determinarea de îngrijire necesară pentru a avea succes.

Aprilie este o lună interesantă pentru bani. Pluton transformat Retrograd în zona ta de risc, dar Venus se mută în zona noastră de stat, este posibil să se vadă mai bine să-și plătească banii sau să-ți țină țara la curent cu vecinii.

Se pot păstra cheltuieli pur și simplu pentru stat, mai ales după ce Venus va fi transformat Retrograd în mai, Jupiter se transformă și se retrage în zona dvs. de încălzire în ceea ce privește minereurile de acei.

Astrologia sugerează că lună iunie este o lună bună pentru consolidarea finanțelor și pentru a face un flux de venituri. Când Marte se va muta în zona dvs. de resurse, se întemeiază într-un gen de bani pentru un hobby sau pentru un obstacol lateral, condus de dorința unei plăci de date sau a unui acumulator.

Iulie este o măsură majoră în îngrijirea riscurilor și responsabilității în ceea ce privește reciproc, din cauza opoziției Soarelui față de trio-ul Jupiter-Saturn-Pluton. O eclipsă lunară la sfârșitul lunii în zona de risc, deoarece este deosebit de important pentru a fi atent atenția iulie în lună de lună, Fecioară și trebuie să vă protejăm când sunt necesare atunci când este nevoie.

Venitul tau Poate fi scăzut în septembrie, în timp ce Marte este retrograd în zona de resurse. La jumătatea lunii octombrie este un punct pericol pentru pierderea banilor. Înainte de a folosi Soarele până la Jupiter, Saturn și Pluton, față-te de scrocherii și schemele rapide-bogate.

Venus poate urmări exemplificativ, făcând aspectul aceleași este pătrat la jumătatea lunii noiembrie, atunci când este posibil și Eclipsă lunară în zona ta de privire – un alt avertisment pentru cheltuieli banilor îngrijește-te și ai curat în fața unei arăta bine. Nimeni nu este păcălit, Fecioară.

Există o mulțime de vești bune cu îngrijire pentru a face anulare. În decembrie, jupiterul bogat se mută în zona ta de zi cu zi, promițând relații mai pot face colegii, mai mult respect pentru ceea ce face și mai mare libertate locul de muncă.

În sfârșitul lunii, sau în colaborare cu Jupiter și Saturn, sugerează că schimbările mari sunt pe cale de lucru, și acum sunt foarte binevoitoare.

Până în prezent, se pot naviga cu echilibrul timpului liber și responsabilitatea pentru parcursul anilor, în decembrie când se pot lega îngrijirile care sunt dezlănțuite, astfel încât să se poată păstra noi în timp ce să ne putem bucura de timp liber, însă nu putem avea alte restricții.

Horoscop Leu 2020 – (22 iulie – 22 august)

Horoscop Leu 2020

Ca semn fix, Leu, ai tendința să-ți placă rutinele tale – dar 2020 va fi dominat de o schimbare a unei atitudini față de rutină, de viață de zi cu zi și de stresul unui teoretic simplu.

Evenimentul astrologic major în cursul anului, rară, în combinație Saturn-Pluton, apare în sănătatea ta și în zona de lucru cu zi, ceea ce ar putea sugera să creeze și să putem face ceva.

În 2020, este posibil să se descopere că nu, nu trebuie să ne confruntăm cu toții, chiar și toate, reușite în toate. Veți învăța să vă reevaluați înainte și să vă puteți transforma energetic în echilibru mai bun, dar nu va fi posibil pentru călătorie.

Anul trebuie să fie continuu, atunci când Eclipsă Lunară în zona voastră spirituală, subliniind că sunteți obosit, necăjit și nu avem soare încotro să ferească.

La scurt timp după aceea, pe 12 ianuarie, conjuncția Saturn-Pluton devine exactă. Vânzarea efectelor va scădea pe parcursul anului, dar la mijlocul lunii ianuarie vă poate oferi mai întâi apeluri de trezire, eventual legat de sănătate.

În luna februarie, Mercur se transformă într-o celebră mai mare dintre cele mai bune părți din punct de vedere psihologic și grafică, pentru că este un moment pentru o terapie de sănătate.

În același timp timp, Marte se schimbă în sănătatea ta și în zona de lucru de zi cu zi, ceea ce ar putea să-i aducă două lucruri: un impuls pentru vitalitatea ta și trebuie să fie tot mai mare de o lucrare și mai mult. Ne permite cel mai mult decât să putem saboteze mai întâi.

Astrologia lui Martie reușește să relaționeze povestea celebrității mai apropiate, atunci când Saturn se schimbă în zona ta de dragoste, dar în aprilie și mai Venus, Jupiter, Saturn și Pluton se transformă în Retrograd.

Până la urmă, se pot stabili energii și să se reflecte în privința muncii și în legătură cu voastre, și pot să asigure lucrările de îngrijire pentru a crea mâncare, dar fără a recompensa.

Cu toate acestea, aveți grijă – nu permitem să le facem rezidențial pentru a putea blocheze judecătoarea, Leu, mai ales după ce se poate ajunge în zona mea de intimitate în mai.

O Eclipsă Solară în zona voastră spirituală a unui iunie evidențiată până acum sau după nevoia unei scări de presiuni în viață de zi cu zi.

În cursul lunii iulie, Soarele se opune conjuncțional liber Jupiter-Saturn-Pluton, simbolizând îngrijit tracul de război între dorința de ritm și liniște, față de tumultul din viața ta de zi cu zi. O eclipsă lunară în zona dvs. sănătatea în iulie ar putea fi un alt moment de cotitură, îngrijire pentru a putea demonstra că poate pur și simplu să dea.

August și septembrie sunt luni în îngrijire pentru a putea începe să fie mai liniștite și mai stabile; Poate obișnuiți-vă puteți rutina noi și mai puțin stresante sau să putem regla sănătatea necesară.

Un mercur retrograd complicat în zona ta de familie în octombrie sunt necesare o manipulare atentă și pot proteja în acest moment secrete de familie – dar, în general, astrologia ultimelor luni poate să plece până în 2020, atunci când puteți stabili pentru tine, când puteți vedea În prezent, vă puteți simți mai multă stabilitate și încrezător.

În decembrie, jupiterul se schimbă în zona voastră de dragoste, în timp ce este un Eclipse Solar în zona noastră Venire sugerează și se îndreaptă către Venus sugerează sau abordează mai mult distracție pentru viețile voastre amoroase.

Conjuncția bine-sens Jupiter-Saturn din zona ta de dragoste a sfârșitului lunii de zi este propusă, de asemenea, pentru că 2020 se va încadra în maximul romantic.

Iubire și romantism

Viața ta amoroasă va începe să se întindă în ianuarie, Venus se tranzitează în raport cu zona de susținere, în timp ce Marte este energic în zona de întâlnire și distracție. Cu toate acestea, viața ta amoroasă poate fi însoțită de evenimente de mare presiune în ceea ce privește sănătatea ta sau de a stabili cotidiene.

Așadar, profită la maximul interludilor iubiți în timp ce poți, Leu, se întoarce bucuria pentru îngrijirea sau vei vedea din viața ta amoroasă te va putea să te confrunți cu orice altceva aruncă viața ta.

Martie este o lună de excepție pentru romantism, cu un stabilizator Saturnului în zona ta de dragoste, îngrijit în timp scurt pentru a face lucrurile de Marte amoros. Aceasta este o lună excelentă pentru o nuntă, o logodnă sau un alt angajament pe termen lung, deși știu că Marte poate aduce furie și pasiune!

În momentul în care sunteți cântări și căutați, aprilie pare o lună bine pentru întâlnirea cu cineva nou, Venus se va muta în zona noastră Socială. Cineva ar avea grijă că este considerat anterior un prieten ar putea dezvălui că este ceva mai intens – dacă acest sentiment este reciproc este o problemă.

Cu Venus transformând Retrograd în zona ta socială în mai și Saturn transformându-se în mod similar Retrograd în zona ta de dragoste, astrologia sugerează atunci când puteți avea o părere atentă pentru a putea spune dacă putem să facem o barcă de dragul de a ne iubi.

Odată cu trecerea lui Marte în zona de poveste, deciziile pot impulsive părea aproape irezistibile, dar inevitabil vin cu un cost. Acest lucru poate fi clar ilustrat de Eclipsa lunară din zona dvs. de risc în iunie.

Orice față sau autorizați să faceți față, Leu, asigură-vă că este o alegere informată și bine creată, întoarce repercusiuni – în orice fel – sunt susceptibile să păstreze luni întregi, până când Venus se va instala în zona voastră spirituală în august. Acolo, Venus vă poate oferi o pauză a intensității și vă poate permite să avem o viziune mai spirituală în relație cu un voastre, în timp ce nu poate fi o armură.

În septembrie, Venus ajunge în Leu, iar luna aceasta ar trebui să vă vedem felul bine și plin de viață, mai ales în romantism. Dacă puteți vedea, acest lucru este rapid pentru o fuziune completă în Leu, ceea ce poate fi probabil să existe în orice moment!

În luna octombrie, accentul este îndepărtat pentru a permite viața de dragoste și viața de familie. Mercur Retrograde sunt localizate în zona familiei, decizie în ceea ce privește clanul ar putea fi dificil în acest moment – în special pentru a tine și pentru a tăia, sau pentru a păstra tine și generația mai veche.

Săpați adânc pentru o tactică ceva și răbdare. Odată ce Venus se poate ajunge în zona familiei poveste în noiembrie, cel mai rău episod va fi trecut.

În mod romantic, luna decembrie este punctul culminant pentru anul 2020, Leu, pe care îl puteți folosi pe Jupiterul generos, cu inimă caldă în zona de dragoste.

În această lună se vede și un Eclipse Solar în zona ta Vă rugăm să se întîlnească și să se distragă, precum și să-i asigure Venus în acea zonă – deși poate fi cineva pe scenă. Odată ce Jupiter conturează Saturn la sfârșitul lunii, ceva foarte semnificativ pentru viața ta amoroasă se conturează și se va putea repercuta foarte pozitiv – nu trebuie să facem iubești despre asta?

Bani și carieră

Așa cum sunt menționate, Leu, planete energetice majore din 2020 sunt concentrate asupra vieții îngrijirea zilnică de lucru și îngrijirea tensiunilor și presiunilor vă pot afecta sănătatea.

Este esențial, clar de la începutul anului, trebuie să acordăm atenție legii în timpul funcționării și a sănătății și să facem o alegere potrivită când vine vorba despre prioritizarea carierei sau o poveste despre bine – pentru că linia astrologică, însă, aceasta poate sugerează una dintre cele două, Este temporar, să vină în detrimentul celuilalt.

Cu Marte în zona dvs. se încălzește în ianuarie și apoi se împlinesc-vă în zona de lucru de zi cu zi în februarie, poate să anuleze o atitudine oarecum mai cavaleră față de toate aceste lucruri, în câteva aspecte potențiale legale de sănătate în ianuarie.

Venus petrece acest timp în zona ta de resurse, deci financiar, totul pare bine – dar dacă se poate ignora semnale de prevenire ale lunii ianuarie, sau opoziție care se întinde între Marte și alinierea Jupiter-Pluton la sfârșitul lunii martie ar putea fi acordate încă sau fără un legat de stres.

Venus se mută în zona ta de carieră în martie, astfel încât folosește-ți energiile astrologice pentru o creștere a condițiilor de creare a lucrurilor mai puțin stresante, mai amabile și mai plăcute.

Pluton transformat Retrograd în sănătatea și zona dvs. munca în aprilie, la fel ca și Jupiter în mai. Sunt luni un moment în îngrijirea să iei în considerare cu atenție rutină și cerințele pentru îngrijirea le face. Reduceți lucrările pentru îngrijirea serviciilor dvs. și pentru tratarea echitabilității locului de muncă.

Dacă sunteți preocupați de alții, acest lucru este durabil. Ai mai multă putere să crezi în această situație, Leu, și poți să negociezi o soluție mai bună.

Din punct de vedere financiar, sosirea lui Marte în zona dvs. de resurse în luna mai este un semn astrologic pozitiv că venitul dvs. Poate să poți crea informații despre date pot să scadă.

Cu toate acestea, Eclipsa lunară din zona de încălzire în lună iunie, pentru a evita riscurile cu bani atunci. Joacă-l în siguranță și solicitați sfaturi de finanțare în cazul în care investești sau cheltuiești consumă bani de bani.

În cursul lunii iulie, tensiuni mai mari în ceea ce privește sănătatea ta și până acum sunt dezvăluite până acum, atunci fața Soarele sau o serie de opoziții față de Jupiter, Saturn și Pluton, cu o Eclipsă Lunară din zona de sănătate.

Poate fi posibilă ultima opțiune de transformare a lucrărilor, în timp ce nu se ignoră semnele care nu au fost deja luate înainte. Este posibil să puteți reduce temeinic lucrările pentru a putea afecta veniturile negative, dar semnificația rămâne pozitivă.

Într-adevăr, în octombrie, Venus se mută în zona noastră de bani, îngrijire este, de obicei, un bun semn pentru creșterii averii – și un cheltuielilor pentru a se potrivi. Spre sfârșitul lunii octombrie, Venus trinesc Trio-ul Jupiter-Saturn-Pluton, sugerând că creșterea veniturilor este legată de scăderea stresului, ceea ce ar fi în acord cu un câștig câștigător!

În cazul în care este posibil să se anuleze, se recomandă o Eclipsă Solară în zona noastră de risc pe 25 decembrie. Venus se mută în zona ta de distracție în ceea ce privește perioada perioadei sale, în timp ce cheltuielile ar putea fi reduse sau problemă, Leu. Evită să putem stropi mai mult în timp ce puteți permite să privim în Nebunia.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 21 iulie)

Horoscop Rac 2020

2020 poate fi un schimbări profunde și transformatoare în viața ta de dragoste sau în relația cu personalul celebru mai potrivit. Evenimentul astrologic major în cursul anului, rara în combinație Saturn-Pluton, sunt localizate în 12 ianuarie în zona voastră de dragoste, Rac, iar efectele de vânzare vor fi rezimate în cea mai mare parte a unui restu.

Până în prezent, se poate face referire la protest, pentru a-și propaga – la nivel personal, acest lucru ar putea să-ți poată pune informații despre zbuciumată și să vorbească despre o problemă neuniformă a puterii în legătură cu o relație de îngrijire care trebuie să fie abordată.

Deși acest lucru poate păstra sumar, este important să se folosească de Saturn și de pluton sunt profesioniști karmici cerești în astrologie; Ori de câteva ori Acest plan poate fi terminat sau sfâșie ceva, este doar posibil ca ceva să poată crea locul în locul său.

Relaxați îngrijirea supraviețuiesc după procesarea procesului de consolidare a nemăsuratului; cei care nu vă vor vorbi să simțim un sentiment de libertate și reînnoire.

Cu două zile înainte de conjunctură Saturn-Pluton, poate rămâne sau Eclipsă lunară în Rac, îngrijesc o amenajare scena foarte devreme în 2020 pentru schimbări dramatice.

Având în vedere că Marte argumentativ se mută în zona ta de dragoste în februarie, iar maestrul de sarcină Saturn se mută în zona ta de intimitate în martie – unde se va alătura ulterior Marte – se pare clar că primele sunt trei ale anului 2020 Vor fi un timp de testare pentru iubire și poate fi în vârf și mai mult pe scena.

În lunile aprilie, mai și iunie, sau poate reflecta mai mult timp în timp ce vă puteți inspira. Pluton, Jupiter, Saturn și Venus sunt toate retrograde la un moment dat în funcție de acesta, îndreptându-se să vă putem colecta gândurile și să vă planificați strategia pentru restul anului.

În cazul în care trebuie trimis în prim plan, acest lucru este trimestru este rapid pentru a putea rămâne rădăcină, trebuie să se aplice și să se prevină și să-ți dai capul în ordine. O eclipsă solară în zodia ta în lună iunie te va ajuta să înțelegi ceea ce este adevărat important pentru tine, cancerul și cum ar putea să îți spunem identitatea înaintând mai departe.

Iulie poate fi punctat astrologic în problemele legate de acestea, prin urmare, se pot opri liniați Jupiter, Saturn și Pluton, pentru a-ți putea acorda ordinea în care aceasta este mai mare pentru tine este ceea ce este mai bun pentru relația ta Cu toate acestea, odată ce Venus se poate ajunge în cursul lunii august, veți fi mai liniștite și mai încrezător în îngrijirea pe care le îngrijim.

Spre sfârșitul anului 2020, accentul trece pe viața ta profesională. Marte se transformă în zona de carieră retrogradă în septembrie, deci este un moment bun pentru a vă reevalua progresul profesional și pentru a vă gândi unde doriți să vă orientăm.

Un Mercur Retrograde complicat în octombrie vă poate evita să facem față promisiunilor care să ne îngrijim și să păstrăm părerea și să nu ne mai putem asuma riscuri necalculate în bani. Astrologia din decembrie, însă, vede o combinație Jupiter-Saturn foarte norocoasă în zona graficului tău de naștere, îngrijește păstrarea și intimitatea, precum și resursele și finanțele – Jupiter-ul bogat setează să rămână în prezent timp de 2021 un mult mai puțin stresant, cu o promisiune bună pentru finanțe și viața ta amoroasă.

Iubire și romantism

Așa cum am menționat, în viața ta romantică poate fi provocată pe tot parcursul anului 2020, cele mai multe dintre vinuri și amploarea sunt foarte bune împreună cu Saturn-Pluton la începutul lunii ianuarie.

În cazul în care există o relație stabilă, este posibil să fie testat intens și anulat. Poate fi ești unic, poți intra într-o relație nouă, dar echilibrat foarte inegal, poate fi un partener mult mai important poate fi celălalt – fizic, emoțional, financiar sau social.

În mod alternativ, o nouă relație poate fi mai multă o partidă de comoditate în timpul unei meciuri de dragoste. În orice caz, vă puteți acorda date care pot fi însoțite de navigație simplă în acest aspect – și orice față, Rac, nu vă puteți împărți mai mult timp în timp ce se pot vedea.

Lucrurile se declanșează imediat, odată cu conjuncția Saturn-Pluton devenind exactă la 12 ianuarie. Venus se întinde până la această alianță la sfârșitul lunii februarie, astfel încât să se poată realiza poveștile unei lucrări netezi pot fi nereușite atunci, mai ales că planul Războinică Marte este de asemenea tranzitând zona ta de dragoste, agitând lucrările și ridicarea temperamentului.

Saturn se schimbă în zona ta de intimitate în martie, aducând o anumită aloofilitare sau răcoare în joc, iar la sfârșitul lunii aprilie, manipulatorul Pluton se transformă retrograd în zona de dragoste.

În această situație, astrologia sugerează că se poate identifica prin jocuri de putere, gelozie și acordare sau reîncărcare în ceea ce privește un fel de recompensare sau pedeapsă. Nu este un vibe foarte sănătos! Atunci când sunteți singuri, la lună martie se pot adăuga șansa de a se întoarce, să aibă grijă să se producă filmul care să aibă un anume, în timp ce Venus se conturează Uranus în zona în care este Socială.

În sfârșitul lunii martie se adaugă semne de asigurare a presiunii în legătură cu întoarcerea Venusului sunt aspectul din conjuncția Saturn-Pluton.

Acest lucru sugerează că prietenul tău poate participa pentru a vă ajuta să vă sprijiniți sau să vă interesați de romantism care poate oferi atenției cuiva este „doar un prieten”. Nu vă puteți grăbiți în nimic; Permite oricărui sentiment să ne creăm și să putem începe în cursul lunii aprilie.

În luna mai, când este Jupiter și Saturn se transformă retrograd în zona de poveste de dragoste și intimitate, Venus se transformă în Retrograd, dar în zona ta spirituală. Cineva are grijă să creeze o conexiune armoniosă și să poată face un lucru foarte important în acest amestec.

Este în iulie când apar cele mai clare indicii legate de problemele legatelor, acestea pot fi modificate în mod corespunzător Saturn-Jupiter-Pluton, care poate acorda posibilitatea de a pune propriile interese în primul rând, înainte de a privi interesul relațiilor comune.

Ceva trebuie să fie dat, în timp ce este în vigoare, până la sfârșitul lunii iulie, este posibil să fie posibil să se întîmple o perioadă mai mare, în special după Eclipsa lunară și lunară în zona voastră de dragoste.

Vă puteți inspira din august înainte, Rac. Venus se transformă în Cancer și la sfârșitul lunii octombrie, Venus nu a terminat nici acum în urmă cu o problemă dificilă Saturn-Jupiter-Pluton, de date care contribuie la comunicarea ulterioară a informațiilor și la interior.

Venus poate ajunge în zona ta jucăușă în noiembrie, luminozitatea atmosferă și mai departe – există lumină la sfârșit pentru a tunel plămânul și plămânul. Conjuncția Jupiter-Saturn cu un bun simț la sfârșitul lunii din lună apare în zona ta de intimitate, deoarece în sfârșit ar putea să-și permită să se poată face mai bine pozitive.

Bani și carieră

Deși se anulează probabilitatea de a fi dominat de problemele legăturilor, rămâne foarte pozitivă pentru situația finanțării și cariera ta pot face față în fața tuturor parcurgerii anului 2020.

Începi anul cu Marte ambițioasă de îngrijire se transformă în zona de lucru de zi cu zi. Acest lucru vă poate ajuta să descurci mult, indiferent de zonă emoțională. De fapt, concentrarea lucrărilor îți va fi de folos dacă alte domenii ale poveștii sunt într-o privire de flux, deci aruncă-te într-o față treaba și o față maximă.

Venus se va muta în zona de carieră în februarie, ceea ce poate sugera față în fața unei impresii profesionale în condiții de păstrare și în momentul în care există. Aceasta poate sugera, de asemenea, este creată un venit sau cel puțin capacitatea unei cheltuieli mai mult pentru luxul vieții. Nu ezita să te răsfeți, Rac!

După ce Marte se va trece în zona de resurse în lună martie, veți fi condiționate pentru a plăti la venire sau pentru a reduce soldurile cardului de credit. Totuși, aveți grijă de probleme pentru un parteneriat al întreprinderilor sau pentru o relaționare a finanțării în aprilie, însă, când Plutonul se va transforma în zona retrogradă de investigații Negocierea cu atenție și conștientizarea puterii altcuiva despre afaceri poveste sau despre carierei poveste.

Venus fuzionează retrograd în zona ta secretă în mai; Aceasta poate astrologica poate sugera sau mulțime de cheltuieli de confort bazate emoțional, așa cum sunt, în condiții de îngrijire alte zone din viața ta sunt stresante în acest moment, încercați să nu lăsăm această indicație pentru a putea conduce bugetul.

Iunie este un moment cert în viața ta profesională în acest an, Rac, cu Marte energic, condus, îngrijiri în zona ta de carieră și rămâne împingând restul anului. Cu toate acestea, ar putea fi un pic de a putea falsa în mijlocul sau în sfârșitul perioadei, mai ales că există deja un nou loc de muncă sau o afacere nouă.

Marte se transformă în zona de carieră retrogradată în septembrie, pentru că este posibil să fie nevoie să ne putem gândi puțin, dar direcția este generală este bună și pozitivă. Venus se poate vedea în zona dvs. de bani în septembrie, promițând sau creștere veniturilor.

Munca poate fi împrieteni cu viața privată la un moment dat la sfârșitul lunii septembrie, atunci când un aspect este dificil de făcut între Marte și steliul Jupiter-Saturn-Pluton sugerează că cariera și relația ta se antagonizează reciproc. Obținerea corectă a echilibrului va fi dificilă, dar se poate realiza.

În decembrie, puteți găsi un Eclipse Solar în zona de lucru a zi cu zi. Este posibil să apară un apel de trezire pentru tine, Rac, dacă ai nevoie de mai multe minereuri – puteți trece prin acoperiș. Aruncați o privire asupra modulului în îngrijirea puterii sale fără a vă compromite sănătatea.

Jupiter trece în zona de resurse la sfârșitul lunii decembrie, ceea ce este acest lucru este bine. Poate avea o planetă abundentă sau o combinație foarte utilă și cu Saturn, ceea ce poate sugera o combinație de stabilire și crearea unui venit pe parcursul anului 2021 – este posibil, după ce un bun în îngrijire a făcut progrese, puteți să puteți crește în continuare în legătură cu douăsprezece luni. .

Horoscop Gemeni 2020 (21 mai – 20 iunie)

Horoscop Gemeni 2020

Ar fi corect să spunem că în 2020 a rămas întotdeauna imagini complete, Gemeni. Saturn-Pluton este încărcat în apropiere într-o celebră mai mare misterioase și zone complexe ale graficului dvs., în acest moment există o combinație cu o serie de provocări din partea sa a unui plan lung.

Drept urmare, este posibil să vă simțiți de multe ori în fața întunericului, în măsura în care este foarte importantă. În creștere în tine, încredere în rezultatul final și încredere în cele pentru îngrijirea lor în iubești.

2020 va fi și o poveste în îngrijire în ceea ce privește îngrijirile sunt provocatoare și pot să se rupă. Momentul de dramă sau criza astrologică te pot face pentru a face diferențe de cum să-ți imagini că îți faci față și te poți resenta lăsându-te jos. Aici, iertarea este cheia. Mergeți pe o cale îngrijire vă păstrează valorile reale, din Gemeni, dar recunoașteți că sunteți perfecte și nu pot avea în vedere dreptate.

Anul începe cu conjuncția Saturn-Pluton stabilizat în ianuarie, cu o Eclipsă lunară în zona de valori și planete războinică Marte care îngrijește zona de relație. Un moment în care se poate ajunge la adevăr, poate cu mulțime de izbucniri furioase.

Cu Marte care te pune pe picioare în război în februarie, Venus se va muta în zona ta de confidențialitate în martie și în Pluton care se transformă retrograd în zona ta mistere în aprilie, acest lucru poate fi probabil încălzit și o tensiune prea mare.

Va trebui să vă bucurați de moment în timp, în timp ce puteți să le asigurați ritmul și confortul în natură dacă nu există altundeva. Gemenii au nevoie de timp mort, acum mai mult ca oricând. Poate continuă să temeze un pic, cu Venus transformând retrograd în propriul tău semn, amortizând sunetul tău natural, iar Jupiter transformând Retrograde în zona ta de mistere, adăugându-se încă mai mult intrigă și dramă în fond.

Iunie ar putea fi un moment de make-or-break pentru o relație de iubire, Gemeni, care este provocată de două eclipse: O Eclipsă Solară în zona de valori și Eclipsă lunară în zona ta de dragoste. Un iulie tensionat vede ceva de-a se vedea în viața personală, întârziere Soarele se opune în comun Jupiter-Saturn-Pluton, aducând un nou potențial și viața ta amoroasă în conflict, în cazul în care se pot schimba alte părți Eclipsă Lunară.

Închideți acolo, gemeni. În august înainte, tensiunea se va putea folosi în timp ce Venusul este semnificativ alunecă în zona de valori și va răspunde un calmant balsam și calmant. Astrologia este necesară pentru a comunica mai mult timp în septembrie, iar în octombrie Venus îi poate oferi zone luminoase despre familie, înconjurându-vă confortul și dragostea.

Anul 2020 nu s-a terminat până acum, iar o lună Eclipse lunară în Gemeni în noiembrie poate să se producă să fie amintit de filmul soare și pentru ce stați. Relaxați-vă povestea în timp ce sunt în atenție în decembrie, cu o Eclipsă solară în zona de dragoste. Odată ce Jupiter se schimbă în zona dvs. de aventuri la sfârșitul lunii decembrie, un suflu de aer curat în viața voastră.

Conjuncția Jupiter-Saturn destul de minunată din zona noastră de aventură, întârzierea finală a anului sugerează că orizonturile suntem clar după colț. 2020 este unor sau călătorie grea, dar a fost împărțit anularea mai mult ca sigur de ceea ce este apreciat și de ce.

Iubire și romantism

Zona de mistere a unei povești grafice nașterii, în îngrijirea domniilor importante, însoțită de Jupiter-Pluton, domnește tot anularea, este asociată și cu sexul, intimitatea și pasiunea, până la Gemenii, viața ta de dragoste din 2020, care să fie văzută oarecare dramă.

Într-adevăr, este posibil să se poată explica anularea sau notificarea argumentativă, atunci când este posibil să se tranziteze zona dvs. de dragoste. Lipsa de răbdare cu dragul tău este probabil să ducă argumentele aprinse și neînțelegeri în ianuarie, dar odată ce Marte va trece în zona ta de intimitate în februarie, gelozia intensă ar putea să-i revină și o problemă. În acest moment, se poate schimba o schimbare rapidă de o extremitate a alta, sau poate fi posibil să se găsească într-o situație intoxicantă – dar în celebră afecțiuni toxice.

În lună martie, Venus face o serie de trini către Jupiter, Saturn și Pluton, îngrijesc evidența naturii misterioase și oarecum altfel de lume a relației voastre.

Așteptați-vă să simțim o legătură psihică cu parteneri Poți să descoperiți informații despre cum să se prezinte, ceea ce poate să vadă curiozitatea Gemenilor. Acest lucru nu este niciodată bun, nici rău în sine; modul în îngrijire reacționezi la aceasta va fi cheie.

Pluton se transformă Retrograd în zona ta de intimitate în aprilie, dar Venus ajunge în propriul semn zodiacal. Efectul net este că poate pune un curaj pe chip sau o situație de dragoste tensionată, dar în profunzime, în soare îngrijorat.

Când Venus se va reveni și se va retrage în luna mai, poate fi posibil să te lupte să-ți menționeze compostura sau să te superi. Este important să vorbim în toată această perioadă. Gemeni este felul mult ca o criză. Într-adevăr, Eclipsa lunară din zona ta de dragoste din iunie ar putea fi un eveniment de revendicare; ne sugerează neapărat după ce se poate pune problema.

Cu toate acestea, este posibil să existe o tensiune incontestabilă în relația dvs. până în iulie. Astrologia sugerează că acest lucru este datorează faptului că Soarele formează sau o serie de opoziții în legătură liberă Jupiter-Saturn-Pluton, punându-se în proprietățile proprii în ceea ce privește finanțarea în timp a vieților voastre amoroase.

S-ar putea să se implice în unele aspecte ilicite și să putem simți vinovat în acest sens, poate să știm prea multe despre suspiciuni sau că ar putea acorda o atenție excesivă cu partenerul tău, dar pur și putem să putem și noi. O eclipsă lunară în zona ta de intimitate din iulie sugerează că cineva este însoțit. Trăiește cu atenție în acest moment.

Așadar, poate fi un tensiune mai lungă, dar ultimul trimestru pentru anul 2020 ține vești promițătoare pentru viața ta amoroasă, Gemeni. La jumătatea lunii octombrie, Venus trinesc triplu-ul Jupiter-Saturn-Pluton, sugerând căldura și dragostea după atmosferă de familie vor trâmbi orice nastitudine nedemânată, interferențe din partea celorlalți sau gelozie înșelată.

Odată ce Venus se va muta în zona ta de distracție la sfârșitul lunii octombrie, este necesar să fie mai mult mai fericit – și este încă perfect pentru un grup de cunoștințe noi și dacă puteți să vă distrați, în stilul Gemenilor.

Există o ultimă provocare la orizont, în forma de Eclipsă Solară în zona de dragoste din decembrie. Cu toate acestea, în acest moment, Venus navighează fără probleme în ceea ce privește zonele, acestea ar trebui să fie capabile să se potrivească în 2020 până la un maxim romantic.

Bani și carieră

Saturn-Pluton se încadrează într-o zonă grafică adesea asociată cu banii, vor exista schimbări financiare inevitabile pe parcursul anului 2020. Veți obține un gust imediat, sau o lună Eclipsă în zona noastră de bani. la începutul lunii ianuarie.

O factură de șoc sau o cheltuială bruscă poate duce la o comoditate simplă și în condiții de siguranță, până la o similitudine foarte vulnerabilă. Este un amintit în timpul folosirii, Gemeni, este foarte important de acordat în acest complex.

În alte părți, însă, sunt semnale cărora li se poate anula o notă de încredere în viața noastră profesională. Venus se poate vedea în zona de carieră, deci față sau impresie bună a locului de muncă și poate putea descoperi bine în vânzări, să comercializeze în orice lucru care să aibă nevoie de convingere – întotdeauna în timpul puterii unui Gemenilor.

Ferește-te că Mercur se întoarce Retrograd aici în februarie – ține-ți acțiunile deasupra bordului și nu fi tentat să te implici în nimic. Marte se mută în zona ta de resurse, îndemnând-vă să câștigăm mai mulți bani, dar modul de îngrijire în fața lui va conta cu adevărat.

Poate observa o scădere a veniturilor tale pentru o situație, deoarece jupiterul bogat transformă retrograd în zona de resurse. Cu toate acestea, Marte se ambiționează în zonă de carieră – este posibil să lucrați mai mult, dar pentru recompensare mai mică finanțare. Conteaza? Nu neapărat, dacă recompensăm emoții sau spirituale sunt suficient de bune pentru tine.

O problemă mai importantă vine în iunie, sau o Eclipsă Solară intensificată în zona de bani și cu un Mercur Retrograd și acolo. Îngrijirea Soarele este un trio-opus-Jupiter-Saturn-Pluton până în iulie, poate exista o tensiune astrologică în zona în care există de bani și zona dvs. de resurse sau pentru a spune altfel, între valorile tale material și valorile mai puțin tangibile. În lună este în regulă și în Eclipsă Lunară în zona de resurse.

Luate totul, utilizarea energiei vizează moralitatea modului în îngrijirea înaintarea viața. Gemeni, va putea să echilibreze dorința unui câștiga de bani cu dorința de față bine. Nu mai rămânem de folosit pentru orice utilizare.

Președința finanțării poate fi folosită în august, când Venus iubitor de lux se va muta în zona ta de bani, este posibil să se știe că ar putea cheltui nouă. Încercați să fie domniți, în special înaintea opoziției Venus-Jupiter la sfârșitul lunii august. Nu trebuie să cheltuim ca o nebunie pentru a invita abundența în viața ta!

În a doua jumătate a anului 2020, acest mesaj este evitat de riscurile financiare. Problemele trebuie să fie relativ constante până la sfârșit în acest moment, dar luarea de decizii proaste sau un risc irațional ar putea să se aterizeze în problemele noastre, Gemeni, mai ales atunci când se face mai mult în octombrie Trio-Jupiter-Saturn -Pluton. Cheia pentru începerea anului 2020 pentru a putea asigura un punct de vedere financiar este să consolidezi ceea ce ai în loc să fie mai mult mai mult.

Horoscop Taur 2020 (20 aprilie – 20 mai)

Horoscop Taur 2020

2020 se transformă într-un teren de luptă intelectual și ideologic pentru tine, Taur. O combinație majoră Saturn-Pluton apare în zona ta de filozofie pe 12 ianuarie, dar poate influența să rămână în joc sau în mare parte o parte a unui an, provocând să îți fie mai mulți dincolo de adevăr și să aibă grijă de deziderat în prezent și pe un teritoriu neîncadrat.

Poate fi îngreunat sau experimentat inconfortabil, întrucât vei putea vedea poveștile ideale în discutiile și principiile poveștii batjocorite, ceea ce nu se poate bucura de Taur vreodată. În cazul în care energia se referă la tratarea criticilor și folosirea pentru crearea, în loc să fie scăzut de ea – dar această informație este mai ușor de spus făcută, desigur!

Nu vă vedeți dacă simțim o dorință să vă întoarceți la școală la începutul anului 2020. O Eclipsă Lunară din zona dvs. de învățare a început lunii ianuarie este urmată de un Mercur retrograd în zona socială din februarie și de influență atunci când sunt două energii. , combinat cu legătură Saturn-Pluton, te-ar putea lăsa să te simți ca și cum să nu cumva și față de inteligent ca să ai deja tău. Cu siguranță sunteți, dar încredere intelectuală poate fi fragilă.

Educația poate pregăti ar putea să înțeleagă și să funcționeze în prim-plan în 2020. În martie, directorul de sarcină Saturn se schimbă semnul și se schimbă în zona de carieră, astfel încât să vă puteți simți probabil să puteți testa și sub presiune la locul de Muncă. Din fericire, Marte se mută și în zona de ambiții, pentru că poate avea energie, motivare și entuziasm pentru o față pentru această provocare.

Astrologia este posibilă pentru provocări spirituale care sunt susceptibile de a fi în continuă în lunile aprilie și mai, în momentul în care este Pluton, poate și Jupiter se transformă retrograd în zona de filozofie, lăsându-se cu multe mai multe întrebări atunci când există.

Este un moment bun pentru o abilitate de meditație sau pentru a vă concentra pe o practică de rugăciune de un fel. Taur, veți încuraja confidențialitatea și îngrijiți acest moment în timpul anului, atunci când acestea pot oferi maximul de timp mai liniștit în timpul tău. După ce Marte se va trece în zona voastră spirituală în iunie, veți fi extrem de motivați să ne învățăm și să creăm noi să facem metafizice;

De asemenea, iunie marchează sau revine tema critică împotriva ideilor sau abilităților povești; un Eclipse Solar se încărcă în zona de abilități și fața de față și se poate returna în fața unui Mercurului, astfel încât, noi să se poată simți pentru a atinge întotdeauna nota. Poate fi scăzut la un nivel ridicat de încredere, este foarte ușor până în Iulie, când Soarele se opune în legătură cu Jupiter-Saturn-Pluton, care se ocupă de încrederea noastră intelectuală și de a face să-i creăm să facem două capabilități.

Din fericire, o două jumătate a anului este mult mai strălucitoare și trebuie să rămână în timpul creșterii în vigoare în luna august. În septembrie, Saturn și Jupiter se pot schimba în spațiul retrograd și trebuie să se poată simți și să se poată îmbina mai departe în educație, să se formeze și să se prezinte.

Combinația principală Jupiter-Saturn din decembrie poate oferi un impuls foarte pozitiv pentru viața ta profesională, Taur, oferind o șansă de consolă și consolida progresă a carierei către un obiectiv semnificativ personal. Lupta cu critica și îndoielile de sine în primul rând să fie sănătos pentru o perioadă nouă de timp, dar veți ieși în 2020 ca o persoană mai puternică.

Iubire și romantism

2020 poate începe un sentiment de pasiune și intrigă în viața ta amoroasă. Când Marte îți tranzitează zona de intimitate, ar trebui să existe multe momente memorabile la crearea unui an – dar ai grijă și de gelozie acolo; Taurul poate fi un semn zodiacal foarte posesiv.

Când Venus îți tranzitează zona spirituală începând de la sfârșitul lunii iunie, vei avea posibilitatea de a pune în legătură cu încărcarea dintre tine și iubitul tău. Poate fi posibil un moment bun pentru o terapie privată de regresie articulară sau poate un alt mijloc de a explora legaturile din viața voastră trecută de câteva ori.

Există un sentiment că ceva se poate înălța și poate să fie mai important, ceea ce poate să îi ajute să poată jucați un rol mai important în călătoria celuilalt, mai ales atunci când Venus se va plimba până în trio-ul Jupiter-Saturn-Pluton în februarie și martie. Venus conturează Uranus, planeta surprizelor, clar la începutul lunii martie, astfel încât acest lucru să poată asigura un moment posibil pentru viața ta amoroasă, Taur.

Atenție la Eclipsa Lunară din zona de intimitate la începutul lunii iunie. Acest lucru poate fi provocat sau mini criză, mai ales dacă este posibil să se obțină sau să fie înfigurată. În cazul în care energia astrologică se referă la găsirea unor modele de bărbați, atunci când există o magie în viață, indiferent de vremurile vechi sau de timp în care ar putea fi încărcate.

Venus tranzitează zona dvs. familiale în septembrie, în condițiile în care ar putea fi fixate în lună pentru o exprima unire în cadrul familiei – sau clar pentru primii membri ai familiei! Dacă nu aveți un copil, este posibil să puteți lua în considerare adăugarea unui nou animal de companie în familie. Cu siguranță, rămâne mai dragoste mai mult decât suficientă, în condițiile în care trebuie să se întindă în timp foarte mulțumit pentru tine în timpul poveștii personale.

Când sunteți singuri și arătați, astrologia sugerează că luna octombrie este cea mai promițătoare lunar un an, pentru a întoarce zona Venus tranzitează zona dvs. de întâlnire În luna octombrie, această planetă romantică este definită, de asemenea, în combinație Jupiter-Saturn-Pluton, care poate fi posibil să se întâlnească în fața unor persoane magnetice sau să-ți poată ține seama de un fel, mai ales dacă se poate călătorești sau participa la o îngrijire extrem de importantă zonei tale de confort. . Acestea sunt toate motivele bune pentru o abandonare a prudenței în octombrie și pentru căuta aventură!

Sfârșitul pe parcursul anului 2020 ar putea să ne influențeze minunat romantice și pentru tine, Taur. În lunile noiembrie și decembrie, Venus îți tranzitează o zonă de dragoste, atunci când este perfect perfect pentru pauză romantică, sau nuntă sau pentru reînnoirea unui angajament pe termen lung.

La mijlocul lunii decembrie, un alt Eclipse îți zguduie zona de intimitate – o Eclipsă Solară. Apoi te-ai uitat înapoi la Eclipse în iunie, totuși, trebuie să-ți poată vedea în timp ce îți faci progrese uriașe cu dragul tău cu privire la problema atunci. Eclipsa din decembrie este un amintire pentru o continuă, iar susținerea lui Venus în zona pasiunii a doua zi vă poate asigura cu siguranță!

Bani și carieră

2020 este aproape flancat de două schimbări majore ale semnăturii planetei, care pot avea grijă să poată avea un efect semnificativ și pozitiv despre cariere, Taur. Pentru început, Saturn se mută în zona de carieră în martie, iar apoi se încheie lunile decembrie Jupiter se întinde până în Saturn.

Un plan mai important poate fi în zona de carieră este binecuvântare certă, dar poate să se concentreze sau să crească o importanță importantă în cazul în care poate fi modificat, dar poate dori să maximizeze posibilitățile. Cu toate acestea, sunteți un Taur muncitor, deci nu ar trebui să fie prea dificil.

La începutul anului 2020, accentul pare să fie în creșterea veniturilor. Cu Marte în zona dvs. de resurse în ianuarie, veți fi motivați să stați pentru propriul nostru picioare – orice este pentru tine – fără să vă puteți baza pentru a finanța sau pentru materialul nimănui.

Odată ce Saturn se va muta în zona de carieră în luna martie, nu avem încă dubiu mai multe responsabilități la locul de muncă. Aceasta poate fi creată în continuare, dar cu Marte, de asemenea, în zonă în aprilie, pentru a avea energie pentru o față a tuturor provocărilor.

Cu mai multă muncă și cu o responsabilitate mai mare, după aceea sau recompensează mai mare, desemnează, iar aprilie vede că Venus iubitor de lux se schimbă în zona ta de bani. Venus atrage un venit suplimentar, dar cheltuiește și el! Ai grijă, Taur, că nu poți să-ți spui banii în plus, pentru ca îngrijirea să poată oferi sau să promoveze un contract nou.

Poate fi o lună dificilă, cu Venus și Saturn transformând retrogradul, în zonă de bani și carieră. Strângeți-vă centura și țineți-vă nervul. Folosește această atenție pentru finanțarea Taurul este faimos. Este posibil să se regăsească temporar, așa că poate rămâne calm și continuă să-ți faci treaba.

O eclipsă lunară în zona dvs. de resurse în iunie ar putea indica faptul că trebuie să rambursați brusc sau să vină sau să pierdeți un client sau să pierdeți pentru a putea finanța un-fel; Din nou, acest lucru ar putea produce câteva momente dificile mai târziu în an, dar păstra credința.

La sfârșitul lunii septembrie, Saturn în timpul perioadei de retrogradare și se poate pune în funcțiune pentru a permite respirația pentru noi. Odată ce Venus se va muta în zona ta de lucru de zi cu zi la sfârșitul lunii octombrie, va fi mult mai ușor să-ți vezi drumul înainte și vei putea să te bucuri din nou loc de muncă, în loc să fie considerat treabă necesară.

Atât de mult, de fapt, că Eclipsa lunară din zona noastră bani de la sfârșitul lunii noiembrie, probabil, nu va putea deranja până la multe. Poate vă arătați după ce se pot vedea mai multe soare, Taur sau cât mai multe s-au gestionat în mod obligatoriu în ceea ce privește gestionarea banilor, dar nu ar trebui să putem sugera sau să creștem – și nu putem merge în Eclipsa solară în zonă monetară la jumătatea lunii decembrie.

De fapt, Venus ajunge în zona ta de resurse în decembrie, deci nu vă vedeți în același timp restricționat în timpul perioadei vacanțelor. Bunul Jupiter face față treptat în zona de carieră mai târziu în lună, iar acest lucru poate să se deschidă poarta către abundență. O conjuncție extremă de fortă Jupiter-Saturn apare și în zona ta de carieră, astfel încât astrologia sugerează că munca grea se îmbină cu un atac de noroc pentru o manifestare sau o oportunitate fantastică pentru 2021.


Despre Horoscop Anual

Obțineți cele mai precise, fiabile și predicții factuale prin intermediul astrologiei noastre anuale, care acoperă previziunea anuală a horoscopului 2020.

pentru oamenii cu semne zodiacale care vizează să îi ajute să progreseze în viața respectivă prin intermediul unor sugestii puternice bazate pe astro de către expertul nostru astrolog.

Predicțiile anuale de astrologie sunt oferite aici la horoscopul-zilei .ro pentru a ajuta oamenii din toate semnele zodiacale Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator și Pesti știu ce se va întâmpla în 2020.

Aceste predicții sunt oferite de Camelia Popescu, cu o experiență de peste 20 de ani în lumea astrologiei și care se află printre cei mai buni astrologi din Romania. Foarte fiabile, aceste predicții anuale pentru astrologia Horoscopului anual 2020.

Aceste predictii oferite gratuit pentru a vă ajuta să vă planificați acțiunile în carieră și afaceri, dragoste și relație, căsătorie, educație, muncă și sănătate și finanțe.

Așadar, citiți aceste predicții autentice anuale și planificați-vă eforturile într-o manieră, încât problemele să poată fi evitate și puteți obține succesul și fericirea în orice faceți.

Pentru informații mai detaliate și precise despre graficul de horoscop personalizat, întrebați aici. Cereți o lectură personalizată a horoscopului, oferind o soluție potrivită problemelor dvs.

Predicția noastră anuală pentru horoscopul 2020 se bazează pe tranzitele planetare majore și minore, adică Jupiter Transit 2019-2020, Saturn Transit 2020 și altele. Horoscopul 2020 este plin de surpriză pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Previziunile anuale sunt de mare ajutor pentru a vă planifica activitățile în avans. Un Horoscop anual 2020 este un instrument util pentru planificarea economiilor.

Ești îngrijorat de dragoste și căsătorie Solicitați un raport personalizat despre dragoste și perspective despre căsătorie de la Camelia Popescu.

Prognoza anuală pentru astrologie 2020 oferă indicii despre sănătatea ta. Sunteți avertizați despre venirea pericolului și vă pregătiți, să împiedicați problema, să ia proporții alarmante.

Explorați succesul în afacerea dvs. Raportul nostru de afaceri vă poate ghida in detaliu, cu privire la soluții astrologice, îndrumare și măsuri de remediere.