Categories
Articole Horoscop

Horoscop bani: Ce va poate spune astrologia despre bani ?

Cuprins

Care este sensul astrologiei dacă nu o puteți folosi, pentru a vă îmbunătăți finanțele și pentru a vă crește fluxul de numerar? Dacă sunteți un semn de Pământ (verifica ce caracteristici are fiecare element in astrologie) pragmatic sau aveți o mulțime de Saturn în graficul dvs., este posibil să vă gândiți de-a lungul acestor linii … Alături de diverse alte utilizări, astrologia a fost întotdeauna consultată în scopul câștigului financiar, adesea cu succes.

  • Deci, cum se ocupă fiecare semn de finanțele sale?
  • Sunteți o persoana care face economii sau una care cheluieste?
  • Și cum puteți profita la maxim de talentele dvs. pentru a face rost de bani? Citiți mai departe…

Desigur, întreaga poveste este rar capturată doar prin semnul tău de Soare – decât dacă, ai mai multe alte planete și puncte acolo, în plus față de Soarele tău! Așadar, asigurați-vă că o căutați și in ascendentul dvs., deoarece acesta vă stăpânește atitudinea generală față de viață și, de asemenea, finanțele dvs. De asemenea, puteți consulta semnele dvs. de Lună și Venus și de orice planete din a doua casă, dacă știți unde să le găsiți.

Nu ai idee care este perioada ta de naștere? Nu vă faceți griji. Citiți semnul dvs. de mai jos. Caracterizează, până la urmă, cele mai profunde și mai adevărate aspecte ale ființei tale! Întrebarea este: Permite restul dintre voi această calitate să se exprime liber? Sau este pur și simplu cum îți dorești să fii? În orice caz, urmați sfaturile și … veți prospera!

Horoscop bani: Semnul tău și atitudinea ta față de bani …

Berbec, condus de Marte

Un cheltuitor și banii lui sunt curând despărțiți … Cumpărările impulsive sunt dusmanul tău! Probabil că cheltuiți bani mai repede decât îl puteți face, deoarece pur și simplu nu vă puteți controla dorințele: atunci când vedeți ceva care doriți, trebuie să aveți pur și simplu acum!

Puteri speciale date de Marte: sunteți un pionier, un bun și un asumator de riscuri. Folosește-ți îndrăzneala pentru a câștiga bani mergând acolo unde nicio persoana nu a mai fost și … sa ajungi acolo primul!

Taur, condus de Venus

Ești profund condus de securitate. În timp ce sunteți destul de parțial la un pic de lux, nu veți trece niciodată peste bugetul dvs. pentru a obține ceea ce doriți. Ai răbdare infinită până la urmă! Deci preferi să aștepți. Vei avea destul timp pentru a-ți satisface dorințele când vei ști că nu va rupe banca. Preferi să investești în bunuri de calitate. Singura dată când nu te gândești de două ori la cheltuirea banilor este atunci când vine vorba de mâncare bună.

Puteri speciale venusiene: puteți face o sumă de bani, investind în obligațiuni cu un randament foarte mic…. Puteți, de asemenea, să vă bazati pe gustul superb și flerul creativ!

Gemeni, conduși de Mercur

Cu siguranță, trebuie să fii un magician pregătit! Pentru cum altfel explicați ușurința cu care vă deplasați, vă întâlniți cu prietenii pentru o noapte, participați la cursuri, mergeți in călătorii scurte, cumpărați cărți, reviste și tot felul de alte curiozități și petreceți ore la telefon, în timp ce apar mereu ușor și ușor? Cu siguranță, doar scoți bani dintr-o pălărie!

Puteri Mercuriale Speciale: puteți obține întotdeauna numerarul în bani prin intermediul vorbirii, scrierii sau pur și simplu prin popularitatea dvs. !

Rac, condus de Lună

Probabil aveți o serie de nesiguranțe în ceea ce privește banii, făcând tot ce vă stă la dispoziție pentru a vă feri de pericolele potențiale. Vă veți simți mult mai bine, dacă sunteți binecuvântat cu propria casă, deoarece oricum vă place să vă petreceți cel mai mult timp în ea. Deținerea ei vă va face fericit.

Ești atașat de lucruri vechi și ai tendința de a cheltui bani fără motiv, refuzând punctul necompletat de a cheltui, să zicem, pe haine noi, în timp ce nu te gândești niciodată de două ori la acel obiect de mobilier, care arată la fel ca cel pe care il avea bunica ta…

Puteri speciale lunare: cel mai mare atu al tău este intuiția ta! Acest lucru vă permite să simtiti pericolul și să îl evitați. Și puteți simți starea de spirit a oamenilor și le puteți oferi ceea ce au nevoie. De asemenea, ai putea scoate acei bani de la saltea și să-i investești.

Leu, condus de Soare

Doar nu poți fi un Leu și sa nu ai bani! Pentru ce altceva puteți menține stilul de viață extravagant cu care sunteți obișnuit? Și cum puteți afișa incredibila specialitate și generozitate cu buzunarele goale? Oh nu. Dacă sunteți falit, mai degraba v-ați preface că sunteți bolnav și rămâneți înăuntru.

Puteri speciale solare: spectacolul este ideal pentru tine! Mergeți doar undeva unde puteți lăsa personalitatea să strălucească, iar banii vor veni în continuare.

Fecioară, condusă de Mercur

Aici avem un suflet cu adevărat atent. Îți petreci cantități nesfârșite de timp, făcând liste cu cheltuielile și încasările tale – până la ultima ceașcă de cafea – nu va lăsați niciodată să vă relaxați și doar să vă urmați capriciul. Încercați să vă distrați puțin! Vă cheltuiți bani pentru alimente ecologice, suplimente sănătoase și orice altceva simțiți vă va îmbunătăți viața de zi cu zi.

Puteri speciale ale mercurului: orice are nevoie de răbdarea și atenția ta ladetalii este ideal pentru tine. Toată lumea are nevoie de abilitățile voastre critice, chiar dacă uneori ezita să o recunoască!

Balanta, condusă de Venus

Sa arati bine, este foarte important pentru tine! Așadar, niciun banut nu este economisit în achiziționarea celor mai fine parfumuri și produse cosmetice!

Până la urmă ai atât de multe angajamente sociale … și trebuie să arăți cât mai bine! Apoi sunteți surprinși invariabil când rămâneți fără numerar la jumătatea lunii.

Puteri speciale venusiene: obțineți numerar în plus, adăugând un pic de frumusețe, armonie și fler în lume.

Scorpion, condus de Pluto

Nu ești unul care să cadă victimă îndemnurilor materialiste care acapareaza masele de oameni. Întotdeauna detii controlul absolut. Dar dacă sunteti obsedat de o idee, veți face tot ce va sta in putinta, pentru o duce la bun sfarsit!

Puteri speciale plutoniene: gestionarea crizelor – asta este ceva ce doar tu poți face! Și munca detectivă … Orice ar fi, te poți confrunta cu fapte și lucruri, în timp ce nu dezvălui nimic.

Săgetător, condus de Jupiter

Viața este o mare aventură pentru tine! Credeți că banii cresc in copaci. Doar cheltuiești, gândindu-te că lucrurile vor avea grijă de ele. Și de obicei o fac! Nu vă gândiți niciodată de două ori la cheltuirea banilor într-o călătorie sau la o petrecere bună.

Puteri speciale jupiteriene: profesor, filosof, explorator – acestea sunt câteva profesii grozave pentru tine. Ai face și un vânzător magnific, din moment ce entuziasmul tău este contagios!

Capricorn, condus de Saturn

Finanțele sunt o problemă serioasă pentru tine. Ai un respect sănătos pentru bani, pentru că îți oferă puterea pe care o cauți. Faceti tot posibilul să economisiti și să nu cheltuiți niciodată un bănuț care nu este oarecum orientat în mod strategic pentru a vă avantaja pe termen lung!

Puteri speciale saturniene: te-ai născut pentru a fi șeful. Faceți-vă sarcina, urcați în vârf și obțineți recompensele pe care le meritați!

Vărsător, condus de Uranus

Ești prea sus pentru a te preocupa de probleme banale, cum ar fi banii. Trebuie doar să ai la dispoziție o mulțime de lucruri. Căci cum altfel poți prezenta o imagine super cool lumii, răsfățându-ți excentricitățile și să îți urmărești idealurile? Schimbarea lumii necesită sume mari de finanțare până la urmă … Tehnologia și gadgeturile sunt slăbiciunea ta.

Puteri speciale ale Uraniei: inovația și internetul sunt calea de urmat pentru tine. Orice avangardă, bizară sau în afara normalului poate oferi venituri neașteptate.

Pesti, condusi de Neptun

Ești un visător absolut și nu te poți preocupa de subiecte murdare, cum ar fi numerarul. Sau poate idealizezi banii în schimb – ca bilet pentru realizarea tuturor viselor tale! Oricum ar fi probabil că nu te-ai uitat niciodată la un extras de bancă din viața ta. Orice pentru a vă face lumea mai frumoasă, mai romantică și mai rafinată!

Puteri speciale Neptuniene: folosiți-vă imaginația incredibilă pentru a-i încânta pe ceilalți și ușurați-le durerea! Aveți un avantaj pentru a simți starea de spirit colectivă și a oferi oamenilor ceea ce își doresc.

In continuare, poti sa iti verifici horoscopul zilnic sau horoscopul saptamanal.

Categories
Horoscop Anual

4 elemente în astrologie (foc, aer, pământ, apă)

Pentru a înțelege mai bine cele 12 semne, împreună cu simbolismele implicate într-o diagramă a nașterii, trebuie să prezentăm cele 4 elemente in astrologie ale naturii (Foc, Pământ, Aer, Apă), pe baza cărora semnele zodiacale sunt împărțite în patru grupuri de câte trei semne fiecare.

Foc, pământ, aer și apă în astrologie

Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Dacă luăm în considerare cu atenție cele 4 elemente in astrologie, vom percepe regulile care stau la baza interacțiunii lor unul cu celălalt (de exemplu, apa stinge focul, în timp ce aerul îl face să crească), și vom putea apoi să le extindem la interacțiunea dintre cei 12 semne.

Semne de incendiu în astrologie

Semnele de foc se remarcă pentru natura lor entuziastă, activă și, împreună cu semnele aparținând elementului Aerului, ele prezintă o energie / temperament pozitiv, ascendent, extrovertit. Focul generează în principal căldură și lumină; în consecință, semnele de Foc sunt renumite pentru generozitatea lor, idealismul lor, nevoia lor persistentă de viziune și eforturile lor neîncetate de a evolua spiritual prin ea. Oamenii aparținând unui semn de foc pot fi cu greu numiți înfrânți și le place puternic pasivitatea. Sunt spontane, optimiste și flotante, cu tendința de a „privi în sus”.

Trebuie menționat, totuși, că persoanele cu foc prea proeminente în graficul lor de naștere sunt în general predispuse la comportamente copilărești, întrucât au tendința de a se arunca fără îndoială în orice lucru nou care le iese în cale și adesea sfârșesc dezamăgiți, din cauza incapacității lor de a stabili realist obiective.

De aceea, este extrem de important, pe de o parte, ca elementele să fie echilibrate într-o diagramă a nașterii, iar pe de altă parte, ca fiecare diagramă de naștere să fie examinată ca un întreg – nu în anumite părți.

Semnele Pământului în astrologie

Pământul este solid, fertil și stabil; prin extensie, persoanele aparținând semnelor Pământului sunt realiste, practice și fundamentate, cu o percepție profundă a lumii materiale și cu o nevoie intensă de a se simți productiv și util. Ei caută securitate financiară și, contrar oamenilor de foc, se străduiesc să păstreze ceea ce au deja în loc să se străduiască pentru mai mult.

Persoanele cu Pământ care sunt proeminente în graficul lor de naștere, acceptă limitele obținute în cadrul unei societăți materialiste și respectă regulile sale, recunoscând obligațiile și responsabilitățile care decurg din a face parte din ea.

Pe de altă parte, dacă elementul Pământului apare prea proeminent în graficul nașterii cuiva, ei vor tinde să se abțină cu frică de orice risc și, în consecință, dezvoltarea lor personală va fi împiedicată.

Nevoia lor de a păstra ceea ce au dobândit și frica lor de a o pierde adesea îi determină să-și reprime sentimentele, prin îndurarea oamenilor și a situațiilor care îi încarcerează într-o realitate neplăcută.

Semne de aer în astrologie

Semnele de aer seamănă cu elementul lor, prin faptul că sunt evazive, în continuă mișcare și instabile. Faptul că nu sunt reprezentate simbolic de animale, ci fie de figuri umane (Gemeni, Vărsător), nici de un obiect (Balanță), indică natura lor mai „civilizată”, umanistă.

Ceea ce caracterizează persoanele cu Aer proeminente în graficul lor de naștere este nevoia lor de comunicare, sociabilitatea lor și capacitatea lor de abordare a problemelor într-o manieră rațională și obiectivă.

Dacă elementul Aer este prea proeminent, totuși, ei au tendința de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă teoretică, fără a lua în considerare dacă ideile lor pot fi implementate practic. De aceea, ei sunt depășiți de stres și de nehotărâre, atunci când se confruntă cu distanța care separă teoria lor de practica reală.

Semne de apă în astrologie

În timp ce oamenii de foc privesc ceva, oamenii de pe Pământ îl pun în practică, iar oamenii din aer devin pe deplin informați despre asta, oamenii din apă formează legături sentimentale cu acesta.

Apa este o sursă de viață și se caracterizează prin faptul că întotdeauna este „scăzută”. Aceasta constituie, de asemenea, trăsătura principală a semnelor de apă, a căror energie – asemănătoare cu cea a semnelor Pământului și care contrastează cu cea a focului și a aerului – este introvertită și în jos.

Persoanele cu apă proeminente în graficul lor de naștere au o nevoie profundă de siguranță emoțională, ceea ce le face extrem de sensibile și vulnerabile. Starea lor emoțională tinde să se transforme foarte des, datorită capacității lor de a simți atmosfera care predomină in jurul lor.

Problema lor, dacă apa apare prea proeminent în graficul lor de naștere, este că, în același mod în care apa nu are formă și ia forma recipientului său, ei tind să se piardă în dispoziția celor care îi înconjoară.

Lipsa elementelor într-un grafic de naștere. Ce înseamnă ?

Deși este imposibil ca un element să fie complet absent dintr-o diagramă a nașterii, nu este neobișnuit ca unul să fie relativ slab sau lipsit, energia lui fiind astfel necunoscută individului. În acest caz, elementul slab tinde să iasă din surse străine. De exemplu, cineva care lipsește de aer în graficul său este probabil să contrabalanseze lipsa prin socializarea cu persoanele cu elementul menționat în ale lor.

Oamenii lipsiți de Foc, sunt adesea caracterizați de o stimă de sine scăzută și de lipsă de încredere în diversele situații pe care sunt chemați să le facă față în viața de zi cu zi

Lipsa elementului Pământului, face ca cineva să fie înstrăinat de corpul și lumea fizică și să aibă o percepție greșită a limitelor lor.

Cei care lipsesc de aer, tind să devină prea absorbiți în detalii, lipsind astfel imaginea de ansamblu și se simt inconfortabil socializând și manipulându-și coexistența cu ceilalți.

Iar cei a căror diagramă lipsește de apă, nu sunt în conversație cu emoțiile lor și le este dificil să le înțeleagă și să le controleze.

Ceea ce trebuie subliniat este că, în orice caz, energia mai puțin familiară, ar putea fi prezentă în casele hărților de naștere ale unei persoane, ajutându-l astfel să o identifice.

Mai mult conținut gratuit: Aspecte planetare și semnificația lor în graficul nașterii tale

Citește și: Horoscopul de azi pentru toate semnele stelare sau horoscopul desfasurat pe saptamana sau pe luna.

Categories
Articole Horoscop

Alegerea unei pietre pretioase, potrivite zodiei tale

Data viitoare când cumpărați o scânteie și aruncați câteva indicii grele către persoana iubită, luați în considerare piatra prețioasă bazată pe semnul tău de soare, spre deosebire de piatra de naștere care corespunde lunii în care te-ai născut.

Așa că vedeți mai jos pietrele dvs. de semne solare

Se spune că aceste pietre prețioase reflectă mai exact caracterul dvs. și purtarea lor bine ar trebui să vă ofere bine în toate privințele!

Berbec: Diamant

Ceriți cel mai bun, iar diamantele sunt la fel de bling pe care le puteți obține, iar cele mai evidente și pline de farmec. Această piatră prețioasă reprezintă multe dintre cele mai amețitoare trăsături ale tale, cum ar fi rezistența la nisip curaj, plus dorința de a scânteia și a obține un sentiment al succesului și importanței tale în lume. Se spune, de asemenea, că diamantele îmbunătățesc rezistența sexuală. Nu vin ieftin, din păcate, dar stima ta de sine sănătoasă îți spune că merită! Verificați și personalitatea Berbecului.

Taur: Smarald

Semnul tău stăpânește tot ceea ce este luxuriant și verde în jurul planetei noastre, care este poate unul dintre motivele pentru care piatra ta prețioasă este smaraldul. Confortul material este o considerație care este foarte aproape de inima ta, iar smaraldul îți oferă puterea de a atrage o mulțime de bogății materiale sau alte forme de abundență în viața ta. Se crede că purge mintea dezordurilor și este, de asemenea, piatra prețioasă a socializării și generozității, iar atunci când acționezi în cel mai bun caz, vei rula in jurul celorlalți dintre noi în ambele domenii. Smaraldele vă pot ajuta, de asemenea, să vă controlați ocazia ocazională în gelozie și suspiciune. Verifică și personalitatea Taurului.

Gemeni: Agate

Este mai puțin despre bling și mai mult despre proprietățile delicate ale agatei și luminozitatea ei de culoare care îți captează interesul. Această piatră prețioasă are proprietăți energetice, credeți sau nu, care vă stimulează prietenia și sociabilitatea naturală și promovează formarea multor alianțe sociale. Agata vă ajută să vă descurcați din lumea agitată pe care o locuiți și chiar să vă îndepărtați de rasa de șobolani. Impunerea relațiilor tale cu mai multă consecvență și aducerea unei perspective asupra zilelor în care simți că trăiești viețile a o sută de persoane, de asemenea, face parte din puterea sa. Verificați și personalitatea Gemenilor.

Rac: Perlă

Al tău este perla, o piatră prețioasă care are origini romantice și apoase, care se potrivesc naturii tale imaginative. Perla reprezintă o protecție și un instinct matern, precum și o promisiune a unei căsătorii îndelungate și fericite, ajutată de armonie și fertilitate domestică. Diferitele nuanțe și culori ale perlelor reflectă dispozițiile schimbătoare ale semnului tău și fazele lunii, planeta ta conducătoare. Toate cele de mai sus contribuie la confortul tău spiritual și emoțional. Verificați și personalitatea Racului.

Leu: Rubin

Ești o forță nobilă pentru bine în zodiac și la fel este piatra prețioasă care este asociată semnului tău: rubinul. Această piatră bogată, roșie, se potrivește temperamentului tău fierbinte Leu la un T, iar rubinul îți aduce atât protecție fizică, cât și forță spirituală, precum și invitarea bogăției și stimularea unui echilibru sănătos de putere. Rubinele promovează bunăstarea internă și personală prin protejarea confruntării și protejarea organismului de boli, așa că ar trebui să fiți mai puțin stresat și mai sănătos ca urmare a alegerii unuia dintre aceste pietre prețioase. Verifică și personalitatea Leu.

Fecioară: Sardonyx

Sardonyx reprezintă claritatea gândirii și o stare de spirit pozitivă. Această piatră prețioasă este recunoscută pentru a fi protectorul sănătății și se găsește într-o varietate de culori, reflectând natura dvs. cu mai multe fațete. Sardonyx vă poate ajuta să fiți mai puțin solitar în perspectiva dvs. și să acceptați mai mult nevoia de a vă uni cu alte persoane sau de a nu fi atât de îndepărtat emoțional. Autocontrolul este o altă dintre virtuțile sale, așa cum atrage oamenii în viața ta cu standarde la fel de exigente ca ale tale. Verificați și personalitatea Fecioarei.

Balanta: Safir

Safirul este una dintre cele mai frumoase și mai râvnite pietre prețioase și, având în vedere că ești semnul iubirii neadulterate, este un meci făcut în ceruri. Energia sa calmantă se potrivește cu temperamentul tău general și se spune că te echipează cu o percepție sporită asupra celorlalți, făcându-ți un arbitru și mai mare, încercând tot ceea ce este liniștit și plăcut în viață. Safirul reprezintă, de asemenea, fidelitate, raționalitate și echilibru, oferindu-ți un avantaj strategic în orice discuție. Are puterea de a goli mintea unei suprasolicitări de informații. Verificați și personalitatea Balantei.

Scorpion: Opal

Căutarea ta pentru misterios se reflectă în opal. Puterile sale de întinerire și de îmbunătățire a frumuseții sunt prețuite, iar aceasta este piatra prețioasă a misticii, transformarea care ajută la un nivel de bază, care este ceea ce efortul tău încearcă în viață. Purtând opale deblochează potențialul neexploatat și cei care vorbeau adesea despre adâncimi ascunse Scorpionice, îmbunătățindu-ți simțurile inerente psihice și intuitive. Din punct de vedere istoric, opalul este o piatră prețioasă prețuită și venerată care reprezintă bogăția și magnetismul personal, iar asta ești peste tot! Verifică și personalitatea Scorpionului.

Sagetator: Topaz

Această piatră prețioasă este potrivită pentru dumneavoastră, deoarece conține proprietăți cu perspectivă care sugerează profeția. Gândirea pozitivă și preluarea stăpânirii situațiilor, mai degrabă decât primăvara la prima adulmecare a necazurilor este o alta dintre calitățile sale care îmbunătățesc viața. De asemenea, are puteri de vindecare care ameliorează bolile, cum ar fi artrita, reumatismul și drenurile sistemului imunitar. Credința de sine este consolidată și Topaz stabilește morile de vânt ale minții tale, transformând o cooperare mai mare între intelect și instinctele tale mai animaliste. Verifică și personalitatea Săgetătorului.

Capricorn: Ametist

La fel ca Old Father Time, sunteți întotdeauna mai conștienți de nisipul care alunecă prin clepsidră. În plus, vă ajută să schimbați anotimpurile fără să numărați zilele atât de mult, să vă aliniați la ciclurile vieții și să vă bazați în acest proces. De asemenea, are capacitatea de a alina pasărele și alcoolismul, iar acest lucru reflectă latura ta sobră și poate faptul că soarele îți vizitează semnul atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion! Verificați și personalitatea Capricorn.

Varsator: Acvamarin

Proprietățile Aquamarine dau viață simțurilor tale vizionare și, unii cred, puterile tale psihice. Dar această piatră reprezintă și rebelitatea lui Uranus, conducătorul tău. Puterile de protecție ale Aquamarine vă pot feri de calea păgubilor în timp ce vă plimbați viața în propria bulă mică. Numele său provine din latinescul „apa oceanelor”, iar Aquamarine vă ajută să vă scufundați chiar în marea inconștientului colectiv. Verificați și personalitatea Vărsătorului.

Pesti: piatra de piatra

Aceste pietre pretioase sunt linistite, la fel ca tine. Au o calitate spirituală și sunt ca un balsam calmant, calmant pentru emoțiile tale. Pe lângă îmbunătățirea propriei vieți, Moonstone vărsă ulei pe ape tulburi, vindecă rupturile cu oamenii din viața ta și aduce pace interioară și o înțelegere practică a necesității unei minți sănătoase pentru a trăi într-un corp sănătos. Verificați și personalitatea Peștilor.

Categories
Articole Horoscop

Vocatia si Astrologia

Cariera, vocația sau calea destinului dvs. este indicată în astrologie prin semnul de la mijlocul vostru.

Horoscop Berbec

Aveți abilități organizaționale bune, trebuie să fiți independenți și nu doriți să vi se spună ce să faceți. Te descurci cel mai bine dacă ești angajat independent. Găsirea de soluții creative la probleme dificile este una dintre multele tale abilități. Ești ambițios și ai mereu ceva la care lucrezi. Ai nevoie de a inova, de a lansa o afacere, de a fi lider în orice domeniu ai intra. Detest monotonia și predictibilitatea. Carierele bune includ: forța de poliție, sportiv, manager, lider, inventator, sporturi de curse de orice fel, leadership de afaceri, cascador, pompier, lobbyist.

Persoanele celebre: Salvador Dali, Pablo Picasso, Prințul Charles, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Julia Roberts, Bill Gates, Meryl Streep, John Travolta, Stephen King

Găsește-ți nișa și reușește! Obțineți analiza personalizată a carierei aici!

Horoscop Taur

Ești consecvent, hotărât și depășești orice obstacole îți ies în cale. Ai nevoie de securitate și stabilitate. Îți place să fii responsabil și nu îți place să renunți la poziția ta cu nimeni altcineva. Adesea, aveți probleme de delegare, deoarece simțiți că faceți treaba mai bine decât oricine altcineva. Ești atras de o carieră legată de natură, proprietate, gestionarea resurselor și artele spectacolului. O carieră bună pentru tine ar putea fi în finanțe, artă, muzică, imobiliare, arhitectură sau amenajare. Trebuie să fiți mânați și vă place să produceți rezultate durabile și tangibile.

Persoanele celebre: Woody Allen, Marilyn Monroe, Johnny Depp, Beyoncé Knowles, Justin Timberlake, Robbie Williams, Taylor Swift, Kylie Minogue, Tina Turner

Citește și: Forța ascunsă a zodiei tale stelare

Horoscop Gemeni

Ești mereu plin de idei și ai nevoie de varietate și flexibilitate în cariera ta. Deoarece Gemenii guvernează comunicările, excelează în vorbire, scris și ai putea obține faimă în literatura, artele spectacolului și științele umane. Nu îți place să fii blocat în spatele unui birou, ci preferi să fii afară și aproape, negociază, vinde, sfătuiește și întâlnește o mulțime de oameni diferiți. Telefonul dvs. mobil este indispensabil și sunteți un maestru la rețea și la crearea de conexiuni productive. Profesiile bune includ: scriitor, vorbitor, poet, traducător, reporter, jurnalist, expert în marketing, profesor, expert în calculatoare, caricaturist, comerciant, dansator, actor.

Persoanele celebre: John Keats, Warren Beatty, Madonna, Kurt Cobain, Steve Jobs, Tom Hanks, Mark Zuckerberg, Roger Federer, Hugh Grant, Walt Disney, Winston Churchill

Horoscop Rac

Ești bun la planificare și poți organiza și dirija nu numai propria viață, ci viața oamenilor din jurul tău. Aveți grijă și doriți cu adevărat să vă ajutați. Deși în general este ușor, nu vă este frică să luptați pentru ceva care este important pentru dvs. Conectarea cu oamenii este vitală, la fel și utilizarea intuiției. Trebuie să te simți respectat și apreciat. Ești extrem de sensibil față de reputația ta și te descurci bine într-o carieră care servește publicului. Ca semn cardinal, sunteți destul de versatil. Din cauza nevoii dvs. de securitate, puteți găsi succes într-o varietate de profesii diferite, inclusiv politică, afaceri de familie, locuințe, copii, vindecare, medicină, educație, muncă socială, hotelier, agent imobiliar, muzician, poet, actor, istoric.

Persoanele celebre: Cat Stevens, Tony Robbins, Leonardo di Caprio, Britney Spears, Bill Clinton, Charles de Gaulle, Denzel Washington, Yoko Ono, Shirley MacLaine, Monica Lewinsky, Stevie Wonder

Citește și: Mituri și fapte despre semnul zodiacal

Horoscop Leu

Ești foarte ambițios și ai potențialul de a fi un mare lider. Pari încrezător chiar dacă nu îl simți. Ești foarte organizat și ai capacitatea de a vedea nu doar imaginea mai mare, dar și detaliile mai fine. Pui controlul într-o criză și le oferi oamenilor un sentiment de stabilitate. Știi automat ce face ca ceilalți oameni să se simtă apreciați. Ai șanse mari să devii celebritate, dar dacă nu, poți să te conectezi ușor la oameni cu influență. Trebuie să învățați cum să vă acceptați forța, încrederea în sine și puterea pentru a străluci. Carierele bune includ: vânzări, actorie, management, predare, afaceri, regizor sau producător de film, ambasador, orice este în domeniul jocurilor de noroc, orice implică artă, bijuterii și lux.

Persoanele celebre: Adolf Hitler, Tom Cruise, Napoleon I, Charlie Chaplin, Isaac Newton, Vladimir Putin, Sigmund Freud, Jacqueline Onassis, Prince, Frank Sinatra, Enrique Iglesias, Sai Baba

Horoscop Fecioara

Ești natural critic și cauți perfecțiunea în lume. Ești bine organizat, muncește din greu și nu îți place să îți asumi riscuri uriașe. Uneori îți subestimezi propria valoare și poți ajunge într-un loc de muncă care se află sub capacitatea ta. De obicei, este mai târziu în viață când vii în propria ta și îți dezvolți mai multă încredere în sine. Să fii de ajutor este important pentru tine, precum și să poți progresa. Îți construiești cariera treptat și este puțin probabil să iei decizii impulsive. Sunteți un cursant rapid și puneți întrebări despre orice nu se simte corect. Stabilitatea și predictibilitatea în cariera ta sunt importante pentru tine. Situațiile încurcătoare sunt interesante pentru dvs., deoarece vă place să veniți cu noi soluții. Carierele bune includ: specialist în calculator, ofițer financiar, asistent executiv, medic medical, farmacist, vindecător natural, veterinar, cercetător, om de știință, contabil, analist.

Persoanele celebre: Leonardo da Vinci, Goethe, Brad Pitt, Hillary Clinton, Justin Bieber, Nelson Mandela, Ellen DeGeneres, Edith Piaf, Margaret Thatcher, Kesha, Steven Tyler, Diana Ross

Citiți și: Aspecte planetare și semnificația lor într-o diagramă de naștere

Horoscop Balanta

Ai nevoie de armonie, echilibru și pace în jurul tău la locul de muncă. Diplomatic și fermecător, puteți medie cele mai provocatoare conflicte. Ești un comunicator excelent, cooperant și un jucător de echipă foarte bun. Atrageți sprijin din partea celorlalți, deoarece puteți inspira un sentiment de parteneriat cu ei. Este important pentru dvs. să vă aflați într-un mediu plăcut și să vă înconjurați de frumusețe. Acesta este modul în care obțineți echilibrul. Aveți o capacitate extraordinară de a dezvolta relații armonioase cu oamenii la orice nivel social. Puteți vorbi confortabil cu aproape oricine. Pentru că te gândești cu atenție la deciziile tale, faci un bun administrator. Carierele care vi se potrivesc sunt: ​​orice în domeniul artelor, divertismentului, designului interior, modă, obiecte de lux, design de imagine, drept, diplomație, politică, scris și comunicare.

Persoanele celebre: Coco Chanel, Raquel Welch, Jodie Foster, Fred Astaire, Brigitte Bardot, Paris Hilton, Oprah Winfrey, Bob Dylan, Nicholas Cage, Angela Merkel, Elton John, Winona Ryder

Horoscop Scorpion

Stii ce vrei și nu îți este frică să mergi după el. După ce ați decis asupra unei anumite direcții, veți merge la aproape orice lungime pentru a o atinge și a vă pune amprenta asupra lumii. Transformarea nu este nimic nou pentru tine și treci prin crize mai puternice și mai hotărâte ca niciodată. Sunteți mereu în căutarea unor modalități de a vă dezlănțui puterile pentru a vă atinge obiectivele. Ești răbdător, rezistent și perseverent, iar acest lucru plătește întotdeauna pentru tine până la urmă. Semnul dvs. este asociat cu a 8-a casă care guvernează finanțele, investițiile, moștenirile și resursele altor persoane. De asemenea, regulează sexualitatea, moartea, renașterea și orice lucru secret. (Vezi cele 12 case în astrologie) Cu natura ta intensă, cariere bune sunt: ​​cercetător, astrolog, psihic, manager corporativ, bancher, consultant financiar, politician, chirurg, om de știință, proiectant de calculatoare, hipnotist, psiholog, vindecător de energie.

Persoanele celebre: Barack Obama, Prințul William, Prințul Harry, Regina Elisabeta a II-a, Bono, Paul Newman, Sophia Loren, Meg Ryan, Sylvia Browne, Jane Fonda, Marie Curie

Horoscop Săgetător

Te bucuri de aventuri și provocări. Ai nevoie de muncă care are varietate, îți permite libertatea de mișcare și îți oferă independență. A fi înlănțuit la un birou în fiecare zi ar fi înăbușitor pentru tine. Înclinația ta naturală este să fii optimist și să-ți stabilești obiective înalte. Cu un set de minte pozitiv, puteți obține orice doriți să faceți. Datorită faptului că Jupiter este conducătorul tău, e posibil să schimbi direcția de carieră de mai multe ori în viața ta. Lucrările de peste mări, afacerile internaționale, relațiile externe sunt excelente pentru tine. Carierele bune includ: pilot, om de afaceri internațional, importator / exportator, profesor, profesor, vorbitor motivațional, politician, actorie, promovare, PR, strângere de fonduri, lider spiritual, afaceri publice.

Persoanele celebre: William Shatner, Evel Knievel, Karl Marx, Michael Jackson, George Clooney, David Bowie, Robert Redford, Whitney Houston, Paul McCartney, Carl Jung, Adele

Horoscop Capricorn

Cu midheaven în Capricorn, doriți să remediați oamenii. Doriți să le rezolvați problemele oferindu-le o structură pentru a merge mai eficient în viața lor. Sunteți ambițioși și munca este probabil să fie centrul lumii voastre. În timp ce un miez de mijloc Balanță ar dori popularitate, ai nevoie de respect. Prudent prin natură, te uiți mereu înainte de a sări. Nu vă deranjează munca grea pentru a avea succes în domeniul dvs.

Sunteți de încredere și de responsabilitate și vă respectați promisiunile. Opțiunile sunt vitale pentru tine, întrucât urăști că te simți sufocat. Ești ca capra care urcă constant pe munte: răbdător și hotărât. Deși lent, în cele din urmă depășești mult dincolo de semenii tăi. După cum ești condus de Saturn, succesul în cariera ta poate veni mai târziu în viață, dar când vine, este foarte îmbucurător. Carierele bune includ: judecător, manager, organizator, politician de nivel superior, gerontolog, arheolog, profesor universitar, avocat, mentor, rezolvator de probleme, om de știință.

Persoanele celebre: Martin Luther King, David Beckham, John Lennon, Nostradamus, Nicola Tesla, Tony Blair, Barbra Streisand, Serena Williams, Richard Burton, Benjamin Franklin

Găsește-ți nișa și reușește! Obțineți analiza personalizată a carierei aici!

Horoscop Vărsător

Indiferent de profesia pe care o practici, este vital să îți pui propriul spin unic. Ești un pionier natural, inovator și viitor vizionar. Când ești implicat într-un proiect uriaș, ești emoționat și motivat. Este vital să te simți parte a ceva care este mai mare decât tine și care să contribuie într-un fel la societate. Ești extrem de inteligent și ai nevoie de varietate și diversitate în munca ta. Ca soluție naturală de rezolvare a problemelor, căutați mereu noi modalități de a crește eficiența și productivitatea.

Ai o minte științifică și creativă care este capabilă să vadă departe în viitor. Ai nevoie de muncă care îți oferă libertate și ar face cel mai bine să fii angajat independent sau să lucrezi ca antreprenor independent. Carierele care vi se potrivesc sunt: ​​orice este în industria aviației, inclusiv călătorii în spațiu, astronaut, astronom, astrolog, om de știință, umanitar, neurochirurg, psihic, inginer, artist, predicator de tendințe, orice în tehnologie, în special biotehnologie, inventator.

Persoanele celebre: Rihanna, Miley Cyrus, Mick Jagger, Jules Verne, Bruce Springsteen, Ingrid Betancourt, Neil Armstrong, Leo Tolstoi, Susan Boyle, Eva Peron, John Denver

Horoscop Pești

Ai nevoie de flexibilitate mai presus de toate în cariera ta și de libertatea de a-ți programa timpul dorit. Orice lucru care se simte rigid și solicitant nu va funcționa pentru tine. Împrejurimile confortabile și pașnice sunt vitale pentru bunăstarea dvs., deoarece sunteți atât de sensibili. Finanțele dvs. probabil vor fluctua foarte mult – uneori veți avea o sumă mare de bani, alteori, foarte puțini. Industriile artistice și de divertisment vă potrivesc foarte bine. Ca semn de apă, poți fi atras de o profesie care privește marea sau apa sau orice altceva din profesiile de îngrijire și vindecare. Ai nevoie de mult timp pentru a-ți reîncărca bateriile pentru a face față provocării următoare. Posibile cariere sunt: ​​muzică, teatru, film, fotografie, vindecare, scris, animale.

Persoanele celebre: Albert Einstein, Lady Gaga, Robert de Niro, Vincent van Gogh, Salvador Dali, Steven Spielberg, Cher, Michael Phelps, Paul Coelho, Franz Schubert, Rudolf Nureyev

Categories
Articole Horoscop

Mituri si fapte despre zodii

Majoritatea caracteristicilor atribuite semnelor stelare au fost determinate cu mult timp în urmă. Uneori, însă, viața dovedește că unele dintre aceste preconcepții sunt greșite, ceea ce merge mult spre a arăta că nimic nu este alb și negru. Forțarea etichetelor pe semnele vedetei este la fel de prost indicată ca introducerea oamenilor în cutii, așa că merită să încercați să eliminați unele dintre neînțelegerile din jurul zodiacului.

Mituri și fapte despre caracteristicile semnelor stelare

Berbecul se presupune a fi cel mai puternic dintre semnele stelare. Oamenii din Berbec sunt deseori văzuți capabili să meargă la extreme pentru a atrage atenția asupra lor, dar, în realitate, cei mai mulți nu sunt nici agresivi și nepolitici. Pot fi pasionați și energici în căutarea lor pentru puritate și idealuri înalte, dar se comportă cu demnitate. Și chiar dacă ocazional se comportă într-un mod egocentric, sunt eroici, direcți și idealiști.

Multe dintre miturile din jurul Berbecului se bazează pe o lectură simplistă a comportamentului lor. Presupunerea lor nepăsare și sloppiness sunt un alt exemplu în acest sens; contrar mitului popular, Berbecul poate fi atât de atent la detalii încât să-i ofere Fecioarei o alergare pentru banii săi.

Reputația Berbecului poate fi proastă, dar este totuși mai bună decât Scorpionul băiat / fată rău. Scorpiile sunt considerate răzbunătoare, posesive și necontrolate de temperament rău, dar, în realitate, își exprimă pur și simplu sentimentalismul profund într-o manieră oarecum intensă.

Și spre deosebire de majoritatea oamenilor, care ar prefera … să-și înghită emoțiile decât să riște să-și piardă fața, Scorpios sunt de obicei deschise în ceea ce privește felul în care se simt. Femeile Scorpion pot fi mai pasionate în modul în care își exprimă sentimentele decât omologii lor bărbați, dar reputația lor este încă departe de adevăr.

Se spune că Scorpi controlează și calculează în relațiile lor – o caracteristică care contrastează puternic cu natura idealistic romantic, adesea atribuită semnelor Leului și Balantei. Dar cine poate spune că nu au întâlnit niciodată un Leu sau o Balanță care ar putea fi zgârcit de emoțiile lor sau că ar rămâne într-o relație din comoditate, în ciuda faptului că ar fi capul călcâielor îndrăgostite de partenerul lor?

Și în timp ce suntem pe tema unor reputații nemeritate, adevăratul… maniac sexual al zodiacului nu este Scorpionul, ci semnul Taurului. Chiar dacă par a fi romantice și afectuoase, taureenii își exprimă de fapt sexualitatea într-o manieră brută, dacă nu animalistică. Acestea nu sunt foarte importante în ceea ce privește aspectul de legătură emoțională a sexului – ceea ce este bine (evident!), Dar poate doriți să-l țineți minte dacă aparțineți unui semn de stea mai… sensibil.

Un alt semn de stea a cărui reputație a suferit de mituri legate de sex este semnul Fecioarei. Fecioara este adesea văzută ca întruchiparea prudenței. Faptul că unii oameni cu o influență puternică a Fecioarei în graficul nașterii lor pot părea adesea prea preocupați de ordine și igienă îi determină pe mulți să creadă că Fecioara urmește sexul murdar. Aparițiile pot fi înșelătoare, totuși: Unii Fecioși sunt de fapt deschiși să exploreze toate cele cincizeci de nuanțe de gri și apoi unele! În realitate, Fecioara nu este mai inhibată în ceea ce privește sexul – și nu mai puțin influențată de moravurile societății în care trăiesc – decât restul semnelor stelare.

Un alt mit din jurul zodiacului este ideea că semnul Gemenilor nu este dogmatic. Chiar dacă, în general, nu au multe inhibiții, din punct de vedere moral sau altfel, Gemenii nu sunt cu mintea deschisă. Spre deosebire, de exemplu, Balanță, Gemenii văd rar ambele părți ale unui argument în același timp. Atunci când adoptă un punct de vedere, se lipesc de el în mod fanatic, fie doar de dragul său, fie din comoditate și îl pot abandona la fel de fanatic fără niciun motiv aparent. Puțini gemeni au răbdare și forță pentru a contempla profund întrebări filozofice.

Și vorbind despre întrebări filozofice, oamenii Vărsător, așa-numiții vizionari ai zodiacului, se dovedesc uneori mult mai obișnuiți decât eticheta lor astrologică. Viziunea lor despre o lume mai bună este tocmai asta – o viziune. Vărsătorii stau în jurul teorizării și se așteaptă ca alții să-și pună în practică teoriile. În ceea ce privește ideea lor de solidaritate universală, aceasta se confruntă, de cele mai multe ori, cu realitatea modului egocentric în care își gestionează relațiile.

Capricornul este un alt semn stelar neînțeles. Capricornii orientați în carieră au o reputație de a fi profesioniști la fel de rece chiar și în modul în care se apropie de viața lor personală. Dar lucrul este că pur și simplu le place să înțeleagă lucrurile fără sentimentalism nemaivăzut; nu este vina lor dacă alții o iau personal. Capricornii fac ceea ce cred că este corect să facă sau ceea ce ei consideră potrivit ca și cum ar fi programat să o facă. Dar, de asemenea, pot fi amuzanți, relaxați și ieșiți; pur și simplu nu le place să se abată de la programul lor. Pentru ei, contează acțiunile, nu cuvintele; ele nu pot fi influențate de complimente sau vorbe dulci. Sunt foarte asemănătoare cu Virgos în acest sens.

Printre semnele stelare care uneori nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor create de reputația lor este copilul vesel al lui Jupiter generos, și anume Săgetătorul. Cei mai mulți oameni din Săgetători sunt cu mâinile deschise, precum și cu inima deschisă, dar există și unii care sunt mizerabil – probabil pentru că ei cred că, pentru a-și realiza planurile ambițioase, trebuie să economisească cât mai mulți bani .

În ceea ce privește cei născuți sub semnul stelar al Peștilor, aceștia pot fi sensibili și dulci, dar adesea se dovedesc mai rezistenți decât par. Pestii au un rezervor foarte adânc de rezistență interioară și rezistență și poate depăși toate adversitățile.

Indecisivitatea infamă a Balantei Diplomatice este un alt caz de apariții înșelătoare; Librasul poate fi de fapt destul de hotărât și de voință. Slăbiciunea lor constă în nesiguranțele lor (și, în unele cazuri, în stăpânirea lor emoțională); totuși sunt destul de buni să le ascundă.

În cele din urmă, Racul are o reputație de a fi intuitiv, sensibil și profund empatic. Realitatea, însă, cerșește să difere. Persoanele canceroase se simt adesea rănite, nedreptățite, respinse sau înșelate de alții fără niciun motiv legitim. În consecință, ei sunt depășiți cu amărăciune și lasă ego-ul să-și înnoiască judecata și le subminează impulsurile altruiste.

Categories
Articole Horoscop

Astrologia si viata

Numărul de persoane care locuiesc singure în Anglia, dublându-se în ultimii 40 de ani, nu înseamnă neapărat că mai mulți dintre noi suntem singuri. Dar ea pune întrebarea, devenim mai mult o societate singulară?

Cercetarea, realizată de Joseph Rowntree Foundation, raportează, de asemenea, că cea mai mare parte a acesteia este condusă de oameni cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani. Majoritatea acestor oameni s-au născut când Pluto, planeta transformării hardcore, se afla în Balanță, semnul care reglementează relații.

Poate acesta este un motiv pentru care atitudinile oamenilor față de relațiile tradiționale se schimbă? Într-o lume în care cuplarea pare să se subțieze și relațiile sunt de mai scurtă durată – media Regatului Unit este de doi ani și nouă luni.

Singur? Poate nu de mult! Înscrie-ți acum citirea tarotului unic de dragoste!

Luptători pentru libertate

Berbecul, Săgetătorul și Vărsătorul sunt probabil cele trei semne cele mai independente.

Berbec: nu este nimic din micul miel pierdut în pădure în legătură cu acest semn. Berbecul este sinele și este în mare parte mulțumit de propria companie și suficient de încrezător încât să stea înalt și singur, cu umerii în spate și cu capul susținut când ocazia o cere. Oamenilor cu acest semn puternic în topurile lor le place sentimentul de a conduce din față și acceptă că aceasta poate fi uneori o poziție singură de ocupat. Berbecilor le place spațiul, astfel încât viața unică nu îi amăgește și le place să își facă timp între relații și pot încetini să se angajeze din toată inima cu cineva nou.

Săgetătorul este cel mai nomad dintre cei 12. Acesta este un semn care-i este dificil să stea liniștit și să vizionezi un film, fără să te enervezi să-ți faci un angajament pe tot parcursul vieții. Aceasta înseamnă că pot fi singuri mai mult decât într-o relație sau pot avea un număr peste relații peste medie în viața lor. Mulți dintre ei se stabilesc bineînțeles în cele din urmă, dar climatul relației trebuie să fie unul care să îi favorizeze să vină și să meargă după bunul plac, cel puțin până la un punct, sau unul care îi face să creadă că au o astfel de libertate.

Vărsătorii pot fi destul de timizi, chiar temători de intimitate, iar acest lucru contribuie la faptul că mulți dintre ei sunt membri pe deplin plătiți ai Astrology Singles Club. Fie asta, fie ei găsesc drumul către o relație stâncoasă. Dar, odată ce trec peste acest aspect, fac parteneri iubitori, dar înverșunat independenți. Acesta nu este un semn căruia îi place să fie definit de altcineva și, în timp ce ceilalți nu vor visa să se aventureze singuri la evenimente în plus, Vărsătorii nu cred absolut nimic. Se plimbă înalt când sunt singuri, iar pentru mulți dintre ei, acest lucru reprezintă un ecuson de onoare.

Citiți acum: Cum să-i determinați să se angajeze

Numai singurul

Fecioara și Capricornul sunt două semne care nu minte singurătatea.

De fapt, ei reușesc să fure departe de ceva timp singuri. Pur și simplu au tendința de a continua viața într-un sens foarte practic și nu sunt buni pentru romantism și tovărășie, deși nici nu spun asta.

Fecioara este un semn aglomerat și le place să se mențină ocupate cu hobby-uri și interese, așa că sunt mai mult decupate de timp singure decât alte semne.

Este singur în vârf, iar Capricornul este semnul care înțelege acest lucru mai mult decât majoritatea, deoarece trăiește la o altitudine de carieră mare și nu se deranjează în special. Traiectoria lor în viață este una ascendentă și, prin urmare, acest semn are o capacitate încorporată de a face față atacurilor de singurătate care provin din prima carieră. Ca și Fecioara, Capricornul nu este un semn căruia îi place să-și trăiască întreaga viață singur și tind să se stabilească, deși mult mai târziu în viață.

De asemenea, merită să adăugăm că, pe măsură ce semnele pământului, Fecioara și Capricornul se bucură în mod natural de aspectul fizic al unei relații și vor lipsi acest lucru dacă lipsesc din viața lor pentru perioade îndelungate.

Citiți acest lucru acum: semnele vedetei și modul în care își sabotează relațiile

 

Leul și Peștii le plac o parte din viața lor, adică companie și independență.

Leul se opune Vărsătorului în zodie și astfel există o oarecare suprapunere aici cu acea energie singulară Vărsător, iar Leu, fiind semnul regal, poate înstrăina uneori oamenii în viață. Toate acestea pot crea o atitudine curiosă față de relații. Le place creativitatea și copiii și, prin urmare, nu stau singuri mult timp, dar sunt independenți de minte și nu se desprind dacă se găsesc între parteneri.

Știu că Pești este un semn romantic și un semn dublu, iar includerea sa aici ar putea fi surprinzătoare pentru unii. Însă peștele Pești înoată în direcții opuse, iar acest lucru poate fi dificil de făcut cunoscut pentru un kick-off. Peștii se opun, de asemenea, Fecioarei și, deși sunt mai degrabă iubitori decât luptători, ei împrumută o parte din Virgos care au nevoie doar de timp. Acest tip de schimb de energie continuă între semnele opuse. Neptun stăpânește acest semn, așa că trebuie să vegheze la o gândire nebuloasă și o perspectivă nerealistă asupra iubirii care poate duce la dezamăgire după dezamăgire. Acesta este un alt motiv pentru care acest pește poate ajunge într-un rezervor de unul singur.

Citiți acum: Ce vor bărbații de la femei, pe baza semnului lor zodiacal

Iubitii

Balanta, Racul, Taurul, Gemenii si Scorpionul sunt semnele care se adapteaza mai putin bine la viata unica.

Balanta este semnul relatiilor si atunci cand este puternica in graficul unei persoane, rar este singura de foarte mult timp. Balanța nu este un semn pentru împământare și poate trece repede peste o relație ruptă și să mergi mai departe.

Racul adoră să investească aproape toată energia într-o relație. Acesta este un semn care dorește doar să fie iubit și își înveselesc partenerul cu multă atenție. Nu este atât de posesiv cât și de protector, iar o viață fără dragoste lasă senzația de crab.

Gemenii își caută întotdeauna gemenii în viață și se plictisesc dacă sunt lăsați singuri prea mult timp. Interacțiunea socială este ca oxigenul pentru acest semn și, dacă nu au cu cine să-și împărtășească viața, pot deveni rapid dislocate cu ei înșiși.

Taurul și Scorpionul sunt semne sexuale imense, iar acest lucru are nevoie de o ieșire în orice moment. Ele sunt, de asemenea, semnele unui sentiment profund și, deci, dacă nu le sunt exprimate, poate duce la o stare de lucruri nesănătoasă.

Citiți acest lucru acum: Relații pe termen lung și semnul dvs. zodiacal

Categories
Articole Horoscop

Semnele stelelor si banii

Astrologia vă poate ajuta să vă îmbunătățiți relația cu banii. Horoscopefriends este aici pentru a vă oferi o perspectivă asupra modului în care fiecare semn de stea tratează problemele financiare, precum și pentru a vă spune ce culori sunt asociate cu norocul în avere.

O întrebare care i-a preocupat întotdeauna pe astrologi este măsura în care graficul de naștere al unei persoane poate dezvălui dacă va avea noroc în chestiunile bănești. Este cea mai mare parte a doua, a noua și a unsprezecea casă în astrologie, care sunt asociate cu chestiuni financiare.

Dacă Jupiter – planeta bogăției și a norocului – se afla în oricare dintre aceste case în momentul nașterii unei persoane, este un indiciu că va atinge un statut financiar bun. Dacă planeta de dragoste Venus sau iubitul ei Marte sunt plasate în oricare dintre aceste case, acestea semnifică stabilitatea financiară. Pe de altă parte, amplasarea comandantului lui Saturn în oricare dintre aceste case indică o strângere financiară.

A patra casă este asociată cu luxul, proprietățile imobiliare și proprietățile, astfel încât amplasarea lui Venus în ea sugerează o viață deosebit de confortabilă. Folosiți serviciul nostru gratuit pentru a vedea dacă este vreunul dintre acestea în cazul graficului dvs. de naștere.

Zodia ta de stele și banii

Astrologia vă poate ajuta să vă îmbunătățiți norocul financiar prin creșterea conștientizării de sine și evidențierea la care trebuie să acordați atenție, dar trebuie să vă amintiți că nu vă poate schimba magic viața în bine. Stelele îi ajută pe cei care se ajută pe ei înșiși!

Berbec

Oamenii născuți sub zodia stelară a Berbecului sunt capabili să obțină succesul financiar într-o perioadă scurtă de timp prin excelarea la locul de muncă. Ceea ce i-ar putea împiedica să ajungă acolo este tendința lor de a fi credibili și de a cădea pentru măgulire și sfaturi rele. Ei trebuie să fie precauți și să învețe să exercite o bună judecată. Sunt deosebit de concurenți și prosperă la succes, așa că se retrag rar la o vârstă fragedă. Culoarea care poate aduce norocul Berbecului în afaceri este roșul.

Taur

Oamenii din Taur sunt de obicei foarte buni la meseria lor, deoarece sunt harnici și perspicace. Deseori dau celorlalți impresia că sunt mai buni din punct de vedere financiar decât sunt cu adevărat, pentru că se îmbracă frumos și își gestionează banii cu experiență. Își iau cele mai solide decizii financiare atunci când sunt distrași de influențe exterioare. Culoarea care poate aduce norocului Taur în chestiunile legate de bani este albastru. Dacă aveți o întrebare, întrebați tarotul – este gratuit!

Gemeni

Este greu de prezis dacă un Gemeni va avea sau nu un succes financiar, deoarece oamenii din Gemeni nu realizează foarte rar cariere sau planuri financiare specifice. Ei ar trebui să aleagă și să se lipească de o profesie care să le permită să-și valorifice elocvența înnăscută și duhul rapid. De asemenea, ar trebui să încerce să reziste tentației jocurilor de noroc și a banilor ușori. Gemenii își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în argint și alb.

Rac

Persoanele născute sub semnul stelar al Racului tind să fie conștiente de bani; încearcă să salveze pentru o zi ploioasă. Cei dintre ei care au fost crescuți într-un mediu contestat financiar sunt susceptibili să își îmbunătățească situația financiară printr-o muncă dură și harnică. Oamenii bolnavi de cancer sunt adesea tentați de promisiunea unui profit rapid, dar este puțin probabil să reușească să câștige bani ușori. Sunt în maximul lor atunci când se angajează în proiecte cu risc scăzut. Culorile decât pot aduce Rac noroc în chestiunile bănești sunt verde, alb și crem. Obțineți ajutor suplimentar în luarea deciziilor dvs. verificând citirea dvs. psihică a zilei.

Leu

Leii au noroc în chestiuni de avere; ei tind să câștige bani în moduri neașteptate, chiar neortodoxe. Au un gust pentru viața bună, motiv pentru care, uneori, cad în capcana de a încerca să mențină un stil de viață pe care nu și-l pot permite. Ei urăsc gândul că sunt dependenți financiar de alți oameni, astfel încât să nu se poată susține pe ei înșiși poate scoate la iveală cel mai rău dintre ei. Culorile decât pot aduce noroc lui Leo în problemele de bani sunt galbenul, portocalul, verdele deschis și albul. Ai visat la bani? Află ce înseamnă asta în sensurile noastre de vis!

Fecioara

Fecioara este unul dintre cele mai harnice semne stelare ale zodiacului. Fecioarele sunt mult mai probabil să câștige bani muncind din greu decât prin a face o idee de ultimă oră. Acestea tind să fie materialiste, motiv pentru care pot fi strânse, dacă nu chiar înțepător, cu bani. În general, se dovedesc deosebit de pline de resurse atunci când vine vorba de economisirea de bani. Fecioarele își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în pasteluri și purtând accesorii strălucitoare.

Balanta

Gustul Libras pentru viața bună îi face adesea impulsivi în modul în care își gestionează finanțele. Ei nu sunt cei care să rețină cheltuielile. Din fericire pentru ei, au noroc de partea lor, așa că ocazional scapă de consecințele alegerilor lor slabe. Acei Libras care sunt economisiti financiar pot castiga bani investind pe piata bursiera. Oamenii născuți sub semnul stelei Balanță își pot îmbunătăți norocul, optând pentru haine în nuanțe de albastru. Nu este vorba doar de a câștiga bani, ci și de a cheltui. Aflați totul despre Venus, semnele vedete și bunul gust!

Scorpion

Natura suspectă a Scorpios îi face să se preocupe de asumarea riscurilor. Acest lucru îi determină adesea să rateze oportunități foarte profitabile. Cu toate acestea, aceștia fac investitori inteligenți și știu să economisească bani, așa că au de obicei mai mult de o sursă de venit. Își plătesc datoriile cât de repede pot, pentru că le experimentează ca o povară. Culorile decât pot aduce Scorpion noroc în problemele de bani sunt albastru și roșu închis.

Sageatator

Onestitatea Săgetătorului în problemele financiare nu este de neegalat. Oamenii Săgetătorului le-ar deteriora mai degrabă interesele decât să-și trădeze principiile. Este foarte puțin probabil să fie acuzați că a înșelat pe cineva fără bani. Cu toate acestea, cei dintre aceștia care au fost crescuți într-un mediu lipsit din punct de vedere financiar pot deveni îngrozitor de banii lor. Culorile care pot aduce noroc pentru Săgetător în problemele de bani sunt violetul și violetul.

Capricorn

Capricornii se străduiesc să devină independenți financiar cât mai devreme în viață; nu le place să se simtă îndatorat de părinții lor sau de oricine altcineva, pentru asta. Mai degrabă ar cheltui bani pe ei înșiși decât pe alții. Generozitatea lor este destul de impersonală și se bazează în mare măsură pe datoria morală; ei preferă să doneze caritate decât să dea bani fiecăruia. Culorile care pot aduce norocul Capricorn în chestiunea banilor sunt gri, violet, negru și violet. Fiți înțelept: consultați orele planetare înainte de a vă deplasa.

Varsator

Oamenii Vărsător sunt capabili să exceleze la orice slujbă în care se angajează pe deplin, dar, de obicei, sunt mai buni să câștige bani pentru alții decât pentru ei înșiși. Cei născuți dintr-o familie înstărită își manifestă rareori averea sau profită de oportunități pentru a o crește. Cu toate acestea, acei Vărsători care au fost crescuți într-un mediu cu probleme financiare ar putea deveni necinstit în probleme financiare. Persoanele Vărsător își pot îmbunătăți norocul îmbrăcându-se în albastru electric și în nuanțe de gri. Când este un moment rău pentru a face o investiție financiară? Când luna este gol, desigur!

Pesti

Oamenii născuți sub semnul stelar al Peștilor tind să se îngrijoreze foarte mult de securitatea lor financiară. Nu le place să fie îndatorați financiar de alte persoane și încearcă să rezume banii pentru o zi ploioasă. Uneori nu reușesc să își îndeplinească angajamentele financiare, deoarece iau decizii impulsive, deși bine intenționate, pe care ulterior le regretă fie din cauza sentimentelor lor de nesiguranță financiară, fie din cauza realizării că le-au supraestimat poziția financiară. Culorile care pot aduce noroc peștilor în chestiunile bănești sunt violetul și cremul. Descoperiți mai multe mituri și fapte despre semnele stelare.

Categories
Articole Horoscop

Astrologia si corpul tau

Fiecare semn se referă la o parte diferită – sau părți – a corpului și iată ghidul nostru cu capul până la ce parte se referă la ce semn și cum acest impact are asupra sănătății noastre.

Berbec: cap

O cicatrice de luptă pe cap sau pe față dă adesea Berbecului combatant, indiferent dacă acesta este semnul soarelui sau ascendentul. La fel ca berbecul, își fac efectiv capul în viață, așa că poate este această atitudine mentală care face ca capul lor să fie mai vulnerabil în general. Ocazional sunt vizitați de dureri de cap cauzate de stres și tensiune, astfel încât amândouă trebuie să fie reușiți să le mențină. Deși cu Marte ca planetă conducătoare, își cunosc propriile minți, gândesc rapid și uimesc conștient de sine când vine vorba de ceea ce este bun și rău pentru ei.

Taur: gat

Să-și scoată limba și să spună „aah” este un drum bine parcurs pentru Taurul cu gâtul gâdilat, iar tusea și stropii pot fi plângeri legate. Ei trebuie să se uite la pierderea vocii și, de asemenea, nu ar trebui să stea într-o împrejurimi obraznice, deoarece sunt predispuși la gât. Constituțiile lor generale sunt totuși robuste și multe dintre ele arată și se simt destul de inexpugnabile pentru atacul bolii și se enervează când se întâmplă cu ele.

Gemeni: plamani

Problemele respiratorii pot să amenajeze Gemenii, astfel încât fumatul trebuie evitat, chiar dacă o cantitate mare de energie a acestui semn pare a fi o ieșire în obișnuință. Mâinile lor le pot da și gips, și este important să aibă grijă maximă pentru ambele zone. Acestea sunt un semn cu mai multe fațete și unul cerebral, astfel că mult somn împreună cu expresia pozitivă a energiei nervoase sunt vitale pentru o sănătate mentală bună.

Citește: Cea mai bună calitate a zodiei tale: Cadoul tău

Rac: stomac

Dacă Racul se îngrijorează – pe care sunt predispuși să-l facă – se manifestă în zona stomacului. Acesta este un semn sensibil și reglementează multe părți sensibile ale corpului care sunt localizate în această zonă generală, cum ar fi sânii și pancreasul. Prin urmare, alimentele potrivite sunt, de asemenea, o parte cheie pentru a rămâne în sănătatea vârfului și a preveni balonarea și indigestia.

Leu: inimă

Leul are inima mare și aceasta este partea corpului pe care îl conduce, precum și coloana vertebrală. Aceste zone sunt susceptibile de traume emoționale și de supărare și, de aceea, este important ca orice negativitate să găsească o ieșire pozitivă în loc să fie îmbuteliată. Acesta este un semn mândru și le place să demonstreze că îl mai pot tăia odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce la încordarea inimii sau a spatelui atunci când sunt transportate.

Fecioara: digestie

Toate micile detalii din viață sunt locurile în care Fecioara se încadrează perfect în imagine, iar intestinul subțire și tractul digestiv inferior sunt părțile corpului în cauză cu acest semn. Sistemul nervos este, de asemenea, sub jurisdicția Fecioarei, astfel încât, la fel ca Gemenii, pot fi predispuși la epuizare nervoasă. Sensibilitățile lor mentale delicate fac din ele o mașină bine reglată și una care necesită o întreținere atentă.

Balanta: rinichi

Balanta controleaza rinichii si astfel trebuie sa se hidrateze si sa evite orice exces. Partea inferioară a spatelui este, de asemenea, un punct slab, astfel încât yoga este excelent pentru ei, de asemenea orice exercițiu de consolidare a miezului. Acest tip de activitate permite, de asemenea, o energie asemănătoare Zen-ului în viețile lor, ceea ce îi poate ajuta să proceseze eforturile și încordările de zi cu zi mai degrabă mai confortabil.

Scorpion: intestine

Intestinul este cel mai inteligent organ după creier, iar senzația intestinului Scorpion este legendară. Oamenii Scorpion trăiesc după instinctul lor și sunt deștepți în stradă. Unul lucru pe care trebuie să-și amintească să îl facă este să aibă o dietă echilibrată, cu multă roșie. De asemenea, aceștia conduc organele sexuale, astfel încât acestea sunt mai sensibile la bolile bolii bolii.

Sagetator: coapse

Săgetător îi place să continue mișcarea și astfel rezultă că stăpânește șoldurile, coapsele și nervul sciatic. Acestea sunt domenii de care trebuie să aibă grijă să aibă grijă, iar acest lucru ajunge adesea la ceva atât de simplu ca să stea jos. În schimb, dacă slujba lor solicită întinderi lungi de ședință, mersul pe jos este o modalitate excelentă pentru ei de a ușura stresul și încordarea zilei și de a reduce tensiunea arterială în același timp.

Capricorn: genunchii

Capricornul guvernează scheletul și dinții, ceea ce ne ține pe toți atârnați împreună, și asta este foarte mult despre ce înseamnă acest semn al lui Saturn: structura. Genunchii și articulațiile, în general, trebuie să fie bine uleiți, astfel încât o dietă bogată în omega 3 să nu fie bine. Acest semn guvernează, de asemenea, părul, și de multe ori are încuietori delicioase care rămân așa până la o vârstă matură.

Varsator: glezne

Ciorile sunt în centrul atenției pentru Vărsător. Acesta este un semn care trebuie să simtă că totul este echilibrat și, ca semn al oamenilor, Vărsătorul poartă greutatea așteptării mai grea decât orice alt semn. De asemenea, pot avea probleme de circulație provenite dintr-o izolare prea mare, așa că trebuie să se asigure că nu trăiesc într-o înghețare emoțională.

Pesti: picioare

Pestii se refera la picioare, o zona care tinde sa fie neglijata. Dacă Pestii fac acest lucru, ei pot fi predispuși la toate lucrurile la care picioarele sunt susceptibile, precum puii, blisterele și piciorul de atlet. Problemele cu picioarele pot fi destul de dureroase și pot împiedica mobilitatea dacă sunt lăsate necontrolate și, ca fiind cel mai fluid dintre toate semnele, acesta nu este cu siguranță un scenariu de vis.

Categories
Horoscop Anual

Cea mai bună calitate a semnului tău stelar: cadoul tău

Fiecare semn de stea are darurile sau virtuțile sale, la fel cum are defectele sale. Arta astrologiei și a prietenilor Horoscop vă pot ajuta să vă descoperiți cele mai bune calități pe baza semnului vostru de stea și să vă asigurați că acestea nu se vor transforma în … blesteme deghizate!

Adesea facem greșeala de a vedea oamenii în termeni de alb-negru. Dar, chiar dacă tendința de a vedea lumea în termeni simpliști poate deveni uneori prea greu de rezistat, ar trebui să încercăm mereu să ne reamintim că frumusețea vieții se află tocmai în complexitatea ei – în faptul că ea constă din diverse nuanțe de gri. .

Cu toții avem caracteristici care ne încântă pe cei din jurul nostru. Fiecare semn stelar a fost înzestrat cu câteva calități atrăgătoare care îi sunt unice. Ești conștient de propriile tale calități? Suntem aici pentru a vă oferi câteva informații cu privire la cele mai fermecătoare trăsături de personalitate, pe baza semnului dvs. stelar. Fii atent totuși: moderarea în toate lucrurile! Prea multe lucruri bune îi pot îmbolnăvi pe alții. Așa că citiți mai departe pentru a afla (sau a confirma) ce înseamnă că alții iubesc pentru tine, precum și cum să împiedici transformarea acestuia într-o slăbiciune.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    Cea mai bună calitate a semnului tău stelar

Verifică semnul tău stelar și descoperă cadoul tău special. Dacă doriți o abordare mai personală, luați legătura cu unul dintre cititorii noștri prietenoși de pe 0207 111 6304 din Marea Britanie sau 1877 608 3731 din SUA!

De când sunteți aici: Planeta care vă conduce ascendentul, personalitatea și privirea: din ce planetă sunteți?

BERBEC

Există anumite cuvinte care nu au loc în viața ta: rezervă, ezitare, auto-reținere. După ce te-ai gândit să faci ceva, te descurci cu o spontaneitate absolută, fără teamă de consecințe sau reacțiile altor oameni. Nu îți îmbogățești sentimentele și nu îți suprimi dorințele; te simți liber să fii tu însuși neapologic și fără să fii legat de ceea ce cred ceilalți. Problema cu toate acestea este că, uneori, libertatea ta încalcă drepturile altora. Cu alte cuvinte, trebuie să înveți să-ți păstrezi ego-ul sub control. A plecat prea departe? Faceți ceva special pentru a-i arăta persoanei iubite de care vă pasă: gătiți o cină specială bazată pe horoscopul semnului lor de lună!

TAURUL

Îți aduci aminte de acea melodie care merge, „Îmi faci viața atât de frumoasă”? Trebuie să fi fost scris pentru un Taur. Te înconjoară de confort și frumusețe și te bucuri de toate plăcerile pe care viața le are de oferit: locuri, mâncare, muzică, oameni, obiecte. Întotdeauna găsești o modalitate de a te distra bine – chiar și atunci când nu ai bani. Și îi faci pe cei din jurul tău să se petreacă și ei bine. Cu toate acestea, atunci când lucrurile nu îți stau în cale, te amețești și refuzi să te adaptezi. Verificați numărul dvs. din ziua nașterii pentru o perspectivă suplimentară!

ZODIA GEMENI

Interesul dvs. pentru oamenii care vă înconjoară, în special cei pe care tocmai i-ați cunoscut, îi face să se simtă ca centrul universului. Îi întrebi despre ei înșiși, asculți cu atenție ce spun ei și îți amintești fiecare lucru mic despre ei. Acest lucru te face extrem de popular deoarece oamenii sunt măgulit de atenția ta. Totuși, interesul dvs. pentru ei este adesea lipsit de emoție – nimic mai mult decât curiozitatea. Ai tendința de a trata fiecare persoană nouă pe care o întâlnești ca și cum ar fi un film interesant; atunci când nu vă mai intrigă, apăsați „opriți” și treceți la următorul. Dacă nu sunteți gemeni, dar acest lucru vă descrie mai degrabă îndeaproape, aflați dacă aveți luna natală în Gemeni, desenându-vă graficul de naștere gratuit!

De când sunteți aici: semnele stelelor și dorințele lor.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    CANCER

Ești o binecuvântare pentru cei pe care îi iubești. Afecțiunea dvs. pentru oamenii pe care îi țineți dragi este inegalabilă – nu cunoaște limite. Ești pe deplin dedicat lor. Tu ești mereu acolo pentru ei; nu au lăsat niciodată să se simtă trădate sau abandonate. Problema este că, uneori, iubirea ta devine sufocantă. Starea ta emoțională depinde în întregime de starea de spirit a celor dragi. Și atunci când îți lași nesiguranțele să obțină tot ce e mai bun din tine, devii nesufrabil. Află mai multe despre cadourile semnului tău de stea din Rac și imaginație!

LEU

Personalitatea ta este la fel de caldă ca stăpânul tău – Soarele. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă în siguranță, confortabil, bine. Îi susții și îi protejezi. Le sunteți fideli și generoși. Îi faci să se simtă privilegiați să facă parte din cercul tău – sau ar trebui să spunem „anturaj”? Uneori, tratezi oamenii din viața ta ca și cum ar fi sateliții tăi, destinați pentru totdeauna să se învârtă și să fie definiți de tine. Doar pentru că cineva este devotat emoțional pentru tine, nu înseamnă că îi deții. Află cum poți crește personal în raport cu planetele!

FECIOARA

În ciuda modestiei tale, știi bine că ești Maica Tereza a zodiacului; sunteți întotdeauna gata să vă oferiți ajutorul și sprijinul. Dăruiești altora atenția ta nedivizată. Îi ajute să-și analizeze problemele din orice unghi posibil și să găsească soluții practice pentru acestea. Dar, atunci când, din orice motiv, destinatarul dvs. nu vă va urma sfatul, îl luați personal. Trebuie să înveți să îi lași pe ceilalți să ia propriile decizii – chiar dacă greșesc. Fecioara are, de asemenea, tendința de a iubi animalele de companie, așa că de ce să nu verificați semnele noastre de câine în Astrologie și câinele dvs.?

De când sunteți aici: semnele stelei și trăsăturile lor negative.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    LIBRA

Amabilitatea ta este proverbială. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă confortabil cu ei înșiși, flatat și dorit. Știi cum să spargi gheața, cum să fii ospitalier, cum să-i faci pe ceilalți să se petreacă bine și cum să te ocupi de gusturile lor. Și, mai presus de toate, știi să spui ceea ce trebuie la momentul potrivit, cum să eviți potențialele capcane și cum să navighezi cu grație fiecare situație socială. Îți vorbești mintea fără să-i jignești pe ceilalți. Te confrunți într-un mod diplomatic. Ați putea fi prea bun pentru a fi adevărat? Toată această politețe și delicatețe îi pot face pe alții să creadă că nu înseamnă întotdeauna ceea ce spui. Aflați unde se află Mercur prin desenarea graficului dvs. de naștere gratuit și cât de bine comunicați pe baza elementului dvs. Mercur!

SCORPIONUL

Ai un cadou pentru a-i face pe ceilalți să aibă încredere și să te deschidă. Îi încântă; îi faci să simtă de parcă îți pasă cu adevărat de ei. Tu ești mereu acolo pentru ei. Devii tovarășul lor, confidentul lor, prietenul care va sta alături de ei și îi va ajuta să-și vindece durerea sprijinindu-i emoțional, psihologic, spiritual. Problema este că, uneori, grija voastră bine intenționată trece linia în intruzivitate. Când cineva apropiat alege să-și păstreze ceva pentru sine, curiozitatea ta iese din mână și te simți jignit și respins. Este ca și cum nu recunoști dreptul altor persoane de a avea secretele lor. Este cineva criptic? Aflați dacă înseamnă ceea ce spun pe baza semnului lor de stea.

SAGETATOR

Oamenii spun că relațiile sănătoase sunt construite pe onestitate, iar Săgetătorul nu lipsește cu siguranță din acel departament. Cine dorește adevărul și nimic altceva decât adevărul este sigur că nu va fi lăsat deoparte de tine. Ești la fel de simplu pe cât vin; îi spui așa cum este. Vă rostiți mintea fără să vă preocupați de consecințe sau reacțiile altor oameni. Problema este că, deși toată lumea spune că încurajează și salută onestitatea, foarte puține persoane se pot descurca cu adevărat. De multe ori ai tendința de a supraestima toleranța oamenilor față de adevăr. Află la ce să te aștepți de la zodia stelară de care ești îndrăgostit; asta te poate ajuta să știi când să vorbești și când să stai tăcut …

De când sunteți aici: sfaturi și trucuri pentru a calma fiecare semn stelar.

                    
                    
                    
                    
                         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});
                    
                    CAPRICORNUL

Ești ferm în deciziile tale, statornic în credințele tale și de neclintit în devotamentul tău față de oamenii pe care îi ții dragi. Sunteți la fel de fiabile pe cât vin; vrei să spui ce spui și să-ți păstrezi cuvântul. Sunteți aprig protector și susținător al celor dragi, deoarece nu valorizați decât dreptatea și datoria. Credeți că unele lucruri sunt chestiuni de principiu – și nu puneți nimic peste principiile voastre. Pentru cei din jurul tău, totul se simte în siguranță, limpede … și pus în piatră. Uneori, devii atât de previzibil, încât ajungi să fii plictisitor. Trebuie să faceți ceva loc în viața voastră pentru neașteptate. Încercați ceva diferit: citiți horoscopul dvs. chinez 2016!

AQUARIUS

Ești un apărător aprig al dreptului tuturor la libertate, independență și autodeterminare – nu numai în teorie, ci și în practică. Respectați alegerile altor persoane – cu atât mai mult cu cât sunt aliniate principiilor la care vă abonați, caz în care le apărați ca și cum ar fi ale voastre. Crezi că toată lumea ar trebui să fie liberă să decidă singuri cum să își trăiască viața. Uneori, însă, le oferiți altora atât de mult spațiu pentru a se defini pe ei înșiși încât sfârșești prin a fi detașat și indiferent. Riscați să înstrăinați chiar și persoanele de care aveți grijă. Aflați totul despre cele mai mari amenințări de relații pentru zodia ta vedetă.

PESTI

Ești sensibil, indescriptibil de dulce și, mai ales, de compătimire. Compasiunea ta nu se bazează pe milă de sine, sau pe un fals sentiment de altruism, ci pe capacitatea ta de a empatiza cu ceilalți oameni și de a te identifica pe deplin cu ei. Inima ta este făcută din aur. Aceasta este ceea ce oamenii iubesc pentru tine: bunătatea ta. Problema este că, uneori, în loc să-i mângâie pe ceilalți, sfârșești prin a te deprima și a-i trage în jos și mai departe. Trebuie să încercați să vă reamintiți că nu este datoria dvs. să vă purtați lumea pe umeri. Obțineți un sprijin spiritual foarte necesar cu o citire a tarotului de dragoste cu cruce celtică gratuită.

De când sunteți aici: 5 fapte amuzante despre fiecare dintre semnele stelare.

Categories
Articole Horoscop Horoscop dragoste

Potrivirea perfecta in dragoste dupa zodia ta

Astrologia dezvăluie cum să îți găsești potrivirea perfectă de dragoste. Iată un articol complet de astrologie de compatibilitate care vă va ajuta să identificați cea mai bună potrivire a zodiacului dvs.:

Cel mai bun moment pentru întâlnirea cu cineva nou
Momente bune pentru căsătorie
Indiferent dacă relația pe care o întreprindeți poate fi una de lungă durată
Ce tipuri de parteneri s-ar potrivi cel mai bine nevoilor tale
Cum poți comunica cel mai bine unul cu altul
Dacă există o chimie sexuală care poate fi de lungă durată
Indiferent dacă persoana cu care intri într-o relație este capabilă să fie credincioasă sau dacă are ochi rătăcitori
Diferitele dvs. abordări ale banilor
Care sunt nevoile tale emoționale într-o relație și dacă persoana pe care o consideri va putea satisface așteptările tale emoționale
Ciclul vieții în care vă aflați acum și ce provocări și oportunități vă confruntă cu privire la relații

Atunci când examinați o relație din punct de vedere astrologic, primul lucru pe care trebuie să-l privim este graficul de naștere al fiecărei persoane. Acest lucru arată multe despre motivațiile, dorințele, temperamentul, abilitățile de comunicare, nevoile sexuale ale fiecărei persoane. Apoi, așeziți diagramele într-o compoziție, pentru a vedea unde se află provocările și oportunitățile.

Planetele personale sunt punctul de plecare atunci când examinăm o relație. Acestea sunt: ​​Soare, Lună, Mercur, Venus și Marte. Puteți întotdeauna să vă întoarceți în graficul nașterii dvs. pentru a vedea unde au fost aceste planete în momentul în care v-ați născut. Fiecare planetă spune o poveste diferită:

Soarele arată modul în care personalitățile lor se vor implica între ele și cum va fi legătura lor spirituală.

Luna arată modul în care se vor înțelege emoțional și cât de confortabil vor ieși într-o situație casnică, de zi cu zi.

Mercur este extrem de important, deoarece arată modul în care cuplul va comunica. Aceasta este adesea planeta face sau rupe în graficul relațiilor. Dacă Mercurii au aspecte foarte dificile unul față de celălalt, poate exista o pierdere a încrederii și un sentiment de deconectare. Adesea, chiar și cu cea mai mare chimie sexuală, conexiune mentală și împărtășire a intereselor comune, fără o comunicare transparentă și deschisă, relația se poate descompune și poate provoca dezamăgire și dezamăgire.

Venus arată ce se va bucura de fiecare persoană și ce le oferă plăcere. Energiile compatibile cu Venus arată o partajare a intereselor comune.

Marte indică nivelurile și impulsurile energetice și ce declanșează acțiunea. Unii oameni sunt foarte motivați, în timp ce alții sunt foarte retrasi. Deși atâtea cărți spun că opozițiile atrag, topurile care au multe opoziții nu sunt durabile pe parcursul lung. Persoana care are multă energie și șofer își dorește ca partenerul să vină și să împărtășească activități interesante cu el sau ea. Dacă partenerul lor este destul de retras și nu dorește să fie atât de activ, acest lucru poate provoca frecare mare în timp.

Astrologie și căsătorie

Venus in Love: Unde lovește Cupidon?
Marte prin zodii: Omul tău ideal.
Cinci semne că partenerul tău este într-adevăr în tine.

De exemplu, un bărbat Berbec foarte sportiv și atletic, în vârstă de 35 de ani, era într-o relație cu o femeie Balanță, în vârstă de 34 de ani, care ura activitățile fizice. Când plecau în vacanță, îi plăcea să meargă la călărie, la navigare, la alunecare, la schi nautic etc., iar primul lucru dimineața a sărit din pat încurajând-o să vină să se alăture lui cu o provocare fizică. Acesta a fost ultimul lucru pe care și-a dorit să-l facă în vacanță. Tot ce voia să facă era să fie liniștit, să citească, să se relaxeze, să iasă în natură într-o plimbare pe îndelete … deși aveau o legătură mentală minunată și exista o mare dragoste între ei, relația în cele din urmă s-au destrămat, deoarece energiile și interesele lor pur și simplu nu s-au potrivit.

Acest lucru se poate întâmpla foarte des.

Astrologia vă poate ajuta să evitați această durere, arătându-vă în avans tipurile de provocări cu care vă veți confrunta într-o relație potențială. Vă arată posibile capcanele și modalitățile constructive de manipulare a acestora. De asemenea, vă poate arăta dacă sunteți mai bine plecați acum dintr-o relație înainte de a investi prea multă energie și timp în ea și căutați pe cineva nou cu care veți fi mai potriviți. Acestea sunt avantajele majore ale faptului că un grafic de compatibilitate se realizează din timp în relație.

Graficele de relații arată dacă relația arată de parcă va fi una angajată pe termen lung. Graficele indică dacă partenerii sunt potriviți mental, fizic, emoțional și spiritual. Afișează dacă cineva este foarte independent și are nevoie de o mulțime de spațiu sau dacă cineva îi place să locuiască cu cineva 24 de ore și 7 și are o interacțiune zilnică foarte strânsă. Unii oameni se descurcă mai bine cu relații la distanță. Alții doresc acea legătură intimă zilnică.

Cu toții suntem diferiți. Asta face lumea atât de interesantă. Ne putem adapta comportamentele, dar numai într-o anumită măsură.

Foarte des, persoanele cu o mare cantitate de Balanță, Pești, Rac sau Săgetător tind să facă multe compromisuri într-o relație, cedând de dragul păcii, nevrând să aibă conversații neplăcute. Acest lucru poate continua ani de zile, cu acea persoană se simte din ce în ce mai resentimentară și distanța emoțională dintre parteneri crește în fiecare zi. În cele din urmă, fără o comunicare clară și ascultându-ne unii pe alții, relația se destramă.

Dacă nemulțumirile sunt surprinse în stadiile incipiente, la fel ca în cazul unei boli, când observi că corpul tău se simte ușor rău și îi acorde atenție și îl îngrijești în fazele incipiente, îl împiedici să se îmbolnăvească grav pe termen lung alerga. O relație este similară. Totuși, prea des, oamenii nu doresc să se confrunte cu nimic neplăcut și mai degrabă îl împing sub covor și continuă ca și cum nu se întâmplă nimic. Acest lucru este fatal, deoarece este ca un cancer care, în cele din urmă, infectează întreaga relație și mănâncă.

Astrologia acoperă tot felul de relații, nu numai iubirea ta și cele romantice.

Poți analiza interacțiunile dintre tine și părinți, frații tăi, colegii de muncă, prietenii și orice relație în care te găsești. Este un instrument minunat care ne ajută să facem alocații pentru oameni și să învățăm cum să avem succes, hrănire relații.